×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

22 са вече загиналите в Белгород, ООН осъди Украйна за ударите по мирни хора


22 са вече загиналите в Белгород, ООН осъди Украйна за ударите по мирни хора
Постоянният представител на Русия в Съвета за сигурност на ООН Василий Небензя коментира, че киевският режим се опитва да убие колкото се може повече руснаци
31 Декември 2023, Неделя, 07:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Атаките по цивилни са неприемливи и нарушават международното хуманитарно право, обявиха от международната организация

Броят на загиналите мирни жители на Белгород достигна 22 души, съобщава Министерството на извънредните ситуации на Русия. 

Постоянният представител на Русия в Съвета за сигурност на ООН Василий Небензя коментира, че киевският режим, безсилен от гняв, се опитва да убие колкото се може повече руснаци. 

 

Междувременно американският писател и бивш офицер от американското разузнаване Скот Ритер коментира в своя телеграм канал съобщението, че ООН осъжда ударите на украинските въоръжени сили по цивилни обекти в Белгород. 

Атаките срещу гражданска инфраструктура и цивилни са неприемливи и трябва да спрат незабавно, тъй като нарушават международното хуманитарно право и се осъждат, обявиха от Организацията на обединените нации. 

Странно е да се чуват такива думи от онези, които подкрепят режима в Украйна, коментира бившият американски разузнавач. 

Русия е настоявала на заседанието на Съвета по сигурност да присъства и представител на Чехия, тъй като фрагмент от ракета, паднала на детска площадка в Белгород, удостоверявали, че е от тази страна. 

 

Ирландският бизнесмен Чей Боус пък коментира, че украинската армия, финансирана, ръководена и въоръжена от НАТО, е бомбардира мирни хора в Белгород. „Това е директна атака с цел да убият невинни граждани. Тук няма никаква военна инфраструктура. Аз самият съм бил тук. Това си е чисто убийство“, коментира Бойс в своя телеграм канал. 
 

Междувременно Франс прес, цитирана от БТА, предаде, че Русия е обвинила Украйна, че е извършила "акт на преднамерен тероризъм" в Белгород.

Обвинението беше отправено по време на извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН, свикано по искане на Москва заради удара по Белгород, в който загинаха 22 души.

Москва освен това обвини Украйна, че е използвала касетъчни оръжия в Белгород.

 

Русия обеща да отговори на този удар, приписан на украинската армия. Това е най-смъртоносната атака срещу цивилни в Русия от началото на руската инвазия в Украйна през февруари 2022 г.

"Това е една сляпа и предумишлена атака срещу цивилна мишена", заяви Небензя. Той обвини Украйна, че е взела под прицел спортен център, ледена пързалка и университет.

"Членовете на Съвета за сигурност на ООН имат повод да изпълнят дълга си и да оценят по един обективен начин случилото се", допълни той.

Небензя заяви също така, че "организирането на този терористичен акт е станало със съпричастието на американски и британски консултанти, които регулярно подстрекават властите на днешна Украйна да извършват кървави престъпления", допълва ТАСС.

На заседанието на Съвета за сигурност руският представител добави, че, "за да увеличат броя на жертвите на тази терористична атака", украинците са използвали касетъчни оръжия", предаде Франс прес.

Тези оръжия са забранени в много страни и са много критикувани, защото разпръскват малки взривни устройства преди или след удара и се смята, че те причиняват много съпътстващи жертви, отбелязва агенцията.

В отговор на обвиненията на Небензя съюзниците на Украйна заявиха, че отговорността за войната е на руския президент Владимир Путин.

"Това е войната на Путин", каза представителят на САЩ Джон Кели. "Ние призоваваме за защита на всички цивилни от всички страни във всеки конфликт", добави той.

Представителят на Великобритания Томас Филпс  изрази дълбоко съжаление за загубата на живота на цивилни хора, но също отправи критики към Москва заради руската инвазия в Украйна.

"Има стотици хиляди убити руски войници в Украйна. Няма нито един украински войник в Русия", подчерта той.

"Ако Русия иска да упрекне някого за смъртта на руснаци в тази война, тя трябва да започне с президента Путин", каза той.

Представителят на украинската мисия в ООН Сергий Дворник заяви, че "докато тази война, провокирана от диктатора на Кремъл, продължава, смъртта и страданието ще продължат да растат".

Според областният управител на Белгородска област Вячеслав Гладков жертвите на удара в Белгород са 21, а ранените са 111. Сред жертвите има 3 деца, сред ранените има също 17 деца.

Тази атака последва ден на интензивни руски удари по Украйна, отнели живота на 40 души, предаде Ройтерс. Най-малко 159 души бяха ранени при ударите в петък, когато от Русия бяха изстреляни 158 ракети и дронове срещу различни места в Украйна, припомня Ройтерс.


В категории: Войната в Украйна


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
51
Коментара по темата
51.
гръцки СМИ
01.01.2024 20:41:44
0
2
Украйна премина Рубикон: Сляпа атака с натовски оръжия и касетъчни бомби срещу цивилни и деца в центъра на Белгород! касапница...
Русия: „Това престъпление няма да остане ненаказано“
https://cutt.ly/LwGvU1jB
Ярост в Русия заради украинската атака срещу ледената пързалка в Белгород: „Вземате западни оръжия и удряте цивилни“ (upd)
Ракетна атака срещу центъра на града - Запад: „Законна отбрана“
https://cutt.ly/gwGvIwrY
50.
информация от Хал Търнър
01.01.2024 20:38:58
0
2
"Белгорад, Русия, ударен от украински ракети; Съобщава се, че Ейбрамс е преминал руската граница!"
https://cutt.ly/ywGWyy4F
Използвани касетъчни боеприпаси срещу цивилни?
„Киев е използвал ракети, носещи бойни глави с касетъчни бомби, в своя удар срещу руския граничен град Белгород, заяви руското министерство на отбраната в събота, определяйки атаката като „престъпление“. Този тип оръжие е забранен от повече от 110 нации съгласно конвенция на ООН от 2008 г., поради изключителната опасност, която представлява за цивилните. " Украйна не подписа този договор.
Министерството на отбраната на Русия заяви в изявление, че атаката „няма да остане ненаказана“.
ИЗПОЛЗВАТ ЛИ СЕ ОРЪЖИЕТО, ДОСТАВЕНО ОТ НАТО?
В събота Русия поиска заседание на Съвета за сигурност на ООН, за да обсъди смъртоносния удар. Те настояха представителят на Чешката република също да присъства, тъй като отломките от ракети в Белгород сочат чешка модификация на базовата РСЗО БМ-21 „ГРАД“.
Чешките версии, наречени "Strigar" и RM-70 "VAMPIR" имат почти ДВОЙНО обсега на обикновените пускови установки BMP-GRAD, което прави атаката срещу Белгород възможна от вътрешността на Украйна. Чешката ракета STIGA 122 mm е вариант с по-голям обсег на BM-21. Може да бъде оборудван с касетъчни бойни глави. Украинците започнаха да ги получават през ноември.
Оръжията, доставени от НАТО, не трябва да се използват за нападение във вътрешността на Русия, а само за операции на Украйна в Украйна.
Обвинени са САЩ и Обединеното кралство
"Великобритания стои зад обстрела на Белгород", каза говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.
В днешната си реч пред Съвета за сигурност на ООН, постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя описа обстрела като „предумишлен терористичен акт срещу цивилни“, твърдейки, че западните поддръжници на Киев споделят отговорността за смъртта.
„Западът е съучастник в престъпленията, извършени от бандата [на власт] в Киев“, каза дипломатът. „Знаем, че британски и американски консултанти са участвали пряко в организирането на този терористичен акт.“
Той предупреди, че "организаторите и извършителите" на ударите "ще бъдат наказани".
РУСКИТЕ ВЪЗДУШНО-КОСМИЧЕСКИ СИЛИ ПРИВЕДЕНИ В ПОВИШЕНА ГОТОВНОСТ
ТАЕН ИЗТОЧНИК в Русия е казал на Hal Turner Radio Show, че руският Ту-22М3 (показан по-долу) и далечни бомбардировачи Ту-95 ( т.е. всички ТЯХ) са поставени в "висока готовност" и се планират значителни удари по Украйна за 1 и 2 януари.
Този източник предупреди за подобно развитие на 3 май в реално време и се оказа 100% точен.
Танкове M1A1 Abrams влизат в Русия??
Единствен доклад, идващ от граничното село Шебекино, Русия, ТВЪРДИ, че танкове M1A1 Abrams се виждат в Русия, насочени към Шебекино. Картата по-долу показва района:
49.
До 44 до елементарните
31.12.2023 17:35:37
4
0
Прав си прав си! Докато на Запад им мобилизация, пълни гробища и инвалиди, прелитат дронове и ракети, гърмят летища, бази, щабове, кораби, подводница, хиляди бронемашини, РСЗО, артилерия, гърми западния Крим, най-логично е Запада да се изтощи, той и Белгород е град в Западна Европа.
Вземи за всеки случай мини да ти изпишат някви дражета, ама ако става дума за русофилистийскапростотия предавана по наследство, медицината е безсилна.
48.
Ха ха
31.12.2023 17:30:05
4
2
Ей, лъжливи орки, Маргарита Симонян даже даваше не три, а два дена на Киев. Знаете коя е и на какъв пост е.
Оня Пушилин говореше за броени дни.
Други обясняваха, че шест десантни кораба са достатъчни и Зеленский щял да избяга.
Кого лъжете като всичките им фантастични лакърдии са в нет-а?
47.
47
31.12.2023 16:41:16
4
4
46 ще разсипят козоеби теб нещастник родоотстъпническа мърша путлер памперс
46.
T
31.12.2023 15:21:49
6
4
Тази вечер братушките ще ги разсипят .
45.
:)))
31.12.2023 14:43:06
9
7
Идиоти, "това Киев за 3 дни " го каза американския генерал Мили, на въпрос какви са шансовете на Украйна! Според него, ако руснаците направят пълномащабна военна инвазия, Киев ще падне за 3 дни. После чеченския лидер Кадиров беше казал "Ако Путин ми нареди, ще превзема Киев за 3 дни" . Руснаците не са казвали такова нещо, нито са предприемали инвазия към Киев. Изпратиха гвардия и колона камиони камиони с няколко танка, като си мислиха че Зеленски ще се предаде лесно и ще сдадат териториите без бой, както Крим.. Но ЕС и Нато се намесиха, плащат пари на украинските войници, финансират всичко, дават оръжия, натовски наемници и доброволци от Европа, Азия и Америка....и конфликта затова се проточи. Т.е. удължиха агонията на Украйна,
44.
До елементарните
31.12.2023 13:48:34
12
10
Джендърчета , ясно ми е че газ пикаете от омраза към Русия , и че руснаците бавно и това е целта , ще смачкат мързелива и крадлива джендърска Европа . А за Адеевка град укрепван 8 години с много подземни тунели и складове , затова е трудно . И един съвет информирайте се и тогава пишете , защото думите за 3 дена и киев са на генерал Мили .
43.
Непростимо
31.12.2023 13:40:14
1
8
Трудно е да си представим как би отвърнала цивилизована държава като Израел, подкрепена от демократична държава като САЩ на такова
!планирано!,
!целенасочено!
нападение на цивилни граждани.
Дано войната да спре час по-скоро!
Дай Боже, мир!
42.
Мушмул
31.12.2023 13:30:48
6
7
Орките се опитват да превземат Авдеевка от 2014 година и през тези девет години все затварят котли, все някакви три дена остават и накрая пиздeц как всегда.
Киев за три дена поне спомняте ли си? Копейки, напънете я тази мозъчна клетка. Срамота!
41.
hehe
31.12.2023 13:29:05
4
8
Заглавието е лъжа. Просто предсавителят на русия си е прочел листчето използвайки заседанието. И естествено пак е отправил заплахи.
40.
До 38 и 33
31.12.2023 12:48:30
5
7
Братко русофиле, заради тскива като теб ни наричат русоробибрици.
https://youtu.be/Y4OPJIA22LA?si=B8yo69uQz_ge7VeL
Как може да знаеш че след Донецк, рашките атакуваха Авдеевка още през 2014 и 2015 гкоято е предградие на Донецк. Написал си 10 коментара за Авдеевка и да изходиш че "войната започнала внезапно".
Кадиров е бесен че уронваш престижа на русофилите
Не вярвам да си толкова опростачен, по-скоро се преструваш на прпст, защото си русофил под прикритие.
Не се изнервяй за майката и комшията, това са русофобски провокации от сгенти на ЦРУ.
39.
Всичко е на сметката на Путин
31.12.2023 12:27:44
9
15
Много добре знаем, кой е агресорът, който напада чужди държави!!! Крим не му стигна, Източна Украйна не му стигна, че се засили да унищожава украйнската нация. Всичко обаче се дължи на глупостта на простия народ за когото завладяването на чужди територии е връщане към героичните времена. Нищо героично няма в безсмислената смърт на едни хора само защото други хора искат да си играят мръсните игрички.
38.
До 37
31.12.2023 11:45:41
8
2
Какви 9 години бе мушмул
37.
Въй
31.12.2023 11:41:06
8
10
"Авдеевка пада до три дена" вече девета година. Пуснете нещо ново, например "Киев за три дена " или "загинали няма". Или пък "Херсон е наш завинаги".
36.
Решетников
31.12.2023 11:11:23
2
9
За блиц и флагман както и другите медийни бардаци на Шиши орден Свети Конашенко нелъжливий 1ва степен с руло "wc " хартия и две подлоги отдолу
35.
до 34
31.12.2023 11:10:57
7
4
Май бъркаш Русия с Украйна?
34.
Виновна е
31.12.2023 10:48:24
10
14
руската противовъздушна отбрана!
Ако не разполагаха противовъздушна в градски условия нямаше да има паднали Украински ракети в жилищни квартали, а само ударени военни обекти.
Това е забранено от Женевската конвенция!
рашките да не се оплакват, а да отстранят противовъздушната си отбрана, за да няма пострадали цивилни!
Те така!
33.
До 29
31.12.2023 10:40:10
7
6
Какви 9 години атаки??
Нали войната почна внезапно на 22.02?!
А, пъпчив дебил!!
32.
до 29
31.12.2023 10:36:28
9
8
Зеленски е бил толкова в Авдеевка,колкото ти ще имаш някога мозък в простата си глава!Тоест никога! Влез в украинските канали и виж колко е бил там,бил е там колкото беше и в “пълната” зала но ООН,и се оказа в публиката докато говори от трибуната хаха Ама такива малоумници като теб вярват на всичко което чуят по бтв хаха
31.
До 29
31.12.2023 10:33:43
9
8
Палячо,казах ти,не пиши на изуст и не се излагай!Авдеевка е обкражена от три страни и се бомби постоянно,няма инфраструктура по която да я снабдят!Това го казват украинските анализатори в сводките си,но естествено ти малоумнико,си по запознат от тях!
30.
30
31.12.2023 10:33:04
8
14
7 никъв "българин" не си мършо а долна путлерска подлога нещастник
29.
До 25
31.12.2023 10:26:56
3
15
Авдеевка "обкръжена" от 3 страни и не се снабдява от никъде. Га Га Га
Ти си рядко слабоволтов русороб.. Обкръжение от 3 страни и нямало снабдяване. Прочети все пак какво е обкръжение, което не позволява снабдяване. И ако искаш да минем на руски. Той Зеленски беше в Авдеевка и се спусна с парашут, както в Херсон, Бахмут и на всички други места които беше. Прочети дали обкръжение от 3 страни не позволява снабдяване.
Че от 3 месеца пишеш тука че е обръжена.
Тц тц тц Абеее страшни амеби бе.
То ясно че е укрепрайон, ама 9 години атаки, трябваше да вземат Ню Йорк.
Дебиле, не се обзалагай на теченшоколадМинети, че Авдеевка ще падне до дни, че вместо Авдеевка може да паднат сливици.
28.
1
31.12.2023 10:23:39
3
8
Основното за сега:

▫️Минобороны Руската федерация се оплака от масирана атака с дронове над четири региона тази нощ РосМИ пише, че се твърди, че 32 дрона са били "свалени" над Брянска, Орловска, Курска и Московска област

▫️В Руските канали в Telegram съобщават, че Руската федерация е свалила украински дрон до Силициевия завод в Брянск. Заводът е произвеждал части за "Искандери" и "Панцири"

▫️А друг дрон се разби и взриви на територията на Брянския химически завод, който произвежда взривни вещества

Един човек е загинал, а четирима са ранени при вечерния обстрел на Белгород, съобщиха местните власти. Водоснабдителната система на града там също е била повредена

▫️Турецкий стелт дронът Anka-3 е извършил първия си полет. Той е проектиран така, че да не попада в радарите дори на съвременните системи за противовъздушна отбрана

▫️Россия не е в състояние редовно да атакува Украйна с ракети от мащаба на 29 декември, смятат анализаторите на ISW. В същото време те смятат, че агресорът може да използва по-активно БПЛА "Шахед"

▫️Сообщалось за взривове в Одеска, Хмелницка и Харковска област. Освен това в Херсон е бил повреден обект от критичната инфраструктура

▫️Польша обещава по-твърда реакция в случай на повторно нарушаване на въздушното ѝ пространство. Заместник-министърът на външните работи на Полша Владислав Теофил Бартошевски заяви
27.
*********
31.12.2023 10:20:48
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
Хах
31.12.2023 10:13:00
13
11
Русия може да атакува мирни градове това е освобождаване.
25.
До 23
31.12.2023 10:12:56
10
11
Това,че започваш с обиди,е показател за интелекта ти!Така,има карти на воните действия,отваряш и гледаш!Авдеевка вече не се снабдява от никъде,обградена е от три страни и се бомбандира от три страни!Според забележи,украинските анализатори (не руските) е въпрос на дни Авдеевка да падне!
24.
Дядя Вова
31.12.2023 10:10:13
3
1
С пидарами не бухаем.
23.
До 18 и 19
31.12.2023 10:04:12
11
15
Ко речи дебил, Авдеевка обкръжена? Хайаха
Айде сега да прочетеш какво е обкръжение и може ли да снабдяваш 7-8 хиляди души групировка при обкръжение?
Че тука от 3 месеца пишеш че Авдеевка обкръжена.. Мама да не е обкръжена от комшии?
Малоумника русофилистия чак сам си пише и сам си отговаря. Колко мозъче да има русофилистия.
22.
Мурзилков
31.12.2023 10:04:02
13
15
Само 22 орки?
Малко е!
21.
Навсякъде
31.12.2023 10:02:26
14
15
По цял свят една и съща картинка - жертви и разрушения там където англосаксонските демократизатори са си харесали нечия територия за ограбване или за превръщането и в плацдарм за прокси война срещу техен конкурент. Путин много отдавна им каза, че няма да допусне превръщането на USрайна в ракетна площадка срещу неговата страна, така както американците не допуснаха съветските ракети в Куба през 1962 г.
20.
Куба преди комунизма
31.12.2023 09:55:29
7
14
1958 година - според Международната организация на труда, средна заплата на работещите в Куба - на осмо място в света (след САЩ, Канада, Швеция, Швейцария, Нова Зеландия, Дания и Норвегия), и по доходите на селяните - на седмо място в света.. Безработицата е една от най-ниските в света-7,07 %. Общо трудоспособно население в Куба през 1958-2 000 204 души.
Освен всичко това, до 1958 г. Куба беше страната с най-добро пътно покритие в Латинска Америка, с най-големия супермаркет в Латинска Америка, с най-модерното летище (Хавана), с най-голямата чуждестранна инвестиция и с най-големия бюджет на Америка за запазване исторически и архитектурни забележителности...
А след това дойдоха комунистите...
19.
До 18
31.12.2023 09:54:50
6
8
Как да се заинтересува, като главата му е пълна с лайна!! 20-годишен пъпчив чекиджия, който си избива сексуалните комплекси тук!! Нареден под всяка статия за войната с малоумните си коментарчета!
18.
До 16
31.12.2023 09:42:17
15
11
Знаеш ли какво е Авдеевския укреп район? Това е най укрепената част на Украйна,другите подобни райони са района на Бахмут и Запорожието!Специално Авдеевския район се укрепва от 2014 на сам.В момента там са обградени,и най вероятно ще бъдат избити,над 20 хиляди украински войници.Поради една единствена причина,забраниха им да се оттеглят! Хубаво повтаряте едни и същи малоумни опорки,но не е зле да се позаинтересуваш кое,какво,как и защо! Весело посрещане ти пожелавам,и през новата година,по малко излагации :)
17.
До 15
31.12.2023 09:32:17
17
26
Прав си!Руснаците бомбят стратегически обекти,складове,цехове,военни поделения,пво съоръжения,сгради в които по предварителна информация се крият или просто са настанени военни.Украйна от своя страна бомби места в които няма военно пресъствие а само мирно население плюс голямата гордост,десантни кораби което пък е смешно,защото точно тези кораби няма къде да се използват в този конфликт!Абсолютно безсилна Украйна!Абсолютни терористи!
16.
Киев за 3 дни Украйна я няма
31.12.2023 09:30:29
12
16
Ееех да можеха да не загиват по 1000 окупатора на ден, да не бяха нападали Украйна.... И таз Авдеевка до Донецк, що тъй 9 години я атакува путлеровата армия. Те май дават огромни жертви.
https://youtu.be/TfX_TqLa1Ic?si=GYagwNMgOMktleZq
Приберете се докато сте живи бе оркостанци. Че много експерти от цял свят дрънкат как Украйна губела, а пък нерде Авдеевка нерде Украйна?
15.
А орките кой ще ги осъди Флегми
31.12.2023 09:23:27
16
24
Колко народ избиха от 24 февруари 2022 до сега блатните орки ?! Има огромна разлика между това как тези изроди бомбят наред и как украинците, огромна разлика!!! Орки, дебили и тролове идете на хуй!!!
14.
Мая
31.12.2023 09:12:29
21
36
Вече нямам съмнения кои са масовите убийци на Жени, Деца, Старци и катерички - украинските изроди. Престъпния режим в киев.
13.
404
31.12.2023 09:10:38
17
16
Терористична държава 404 според ООН не съществува. УкЛайна е плод на Болшевишки напъни. Само истински хоманъзи (като съвременните атлантици) може да се радват на издевателствата на банда нацисти.
12.
До 3
31.12.2023 09:07:27
12
25
Нормално е по време на война,да умират случайно мирни жители,особено когато на блоковете им е разположен ПВО.Съвсем друго е,да натъпчеш ракети с касетъчни заряди и да ги изтреляш умишлено по мирно население,с единствената цел да убиеш колкото може повече хора!Това е чисто и просто терористичен акт!
11.
ana
31.12.2023 09:04:15
2
13
ма какво ООН ве, тия и те като ония от СЗО са пълна пародия. никва файда от тях, събрали са се на седянка само
10.
Ботокс Путю
31.12.2023 08:57:26
19
8
Хорошо маи падлоги освен копейчици ще ви дам и да ми ядете сутрешния памперс има останал черен хайвер и трюфели от вечерята анощи
9.
Ха ха
31.12.2023 08:48:34
27
18
От Киев за три дена до Белгород отново под ракетен обстрел.
Джуджето трябва бързо да обяви, че всичко върви по план и да успокои крепостните поданици.
8.
Хахаха
31.12.2023 08:43:25
29
19
Задайте с търсачката и вижте, дали ООН е осъдило Украйна хахайа.
ООН е осъдило Русия за ударите предния ден
Само едно такова лъжливо заглавие има и то на тукашното мутрофановско сайтче
Да виждате в статията тука резултат от гласуване хахха. Осъждания за педофилия Скот Ритър и някъв друг бизнесмен.Вижте на английски или руски и ще видите какъв майтап пада с Небензя. Бойни комари, лаборатории, птици. Няма осъждане на Украйна и не може да има. Предния ден нанесоха поредните удари по цивилни, и били отмъщение за бойния кораб Новочеркск хахаха шизофрени и едновремено твърдяха че свалили всички дронове хахаха.
7.
Българин
31.12.2023 08:38:09
21
33
Сащ и Украйна са терористи безсилието показва колко са жалки Украйна и сащ ще бъдат онищожение това е измет помяри
6.
До 4
31.12.2023 08:14:07
3
15
За съжаление Бъргарина в момента се интересува от това довечера колко ще се напие , колко ще изплюска на масата и колко пиратки ще хвърли в 00.00ч. В това време , к.пелетата си правят квото искат .
Жалка картина сме
5.
До 4
31.12.2023 08:14:04
5
35
За съжаление Бъргарина в момента се интересува от това довечера колко ще се напие , колко ще изплюска на масата и колко пиратки ще хвърли в 00.00ч. В това време , к.пелетата си правят квото искат .
Жалка картина сме
4.
31.12.23 - МВР
31.12.2023 08:01:39
12
47
Току що на 31.12.23 от Мин на Вътрешните работи у нас потвърдиха, че влизаме по въздух и вода в Шенген и ... ЩЕ СПАЗВАМЕ ДЪБЛИНСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ( 6000 афганци обратно тук а колко за 24 никой още не знае).
Този ужасен и ненужен за българите факт е прикрит, като " не сме се съгласявали на допълнителни изисквания за емигрантите от Австрия".

Не ме интересува Руснаците и и Украйна но ПРЕД ОЧИТЕ МИ НЕБЪЛГАРИ ПРЕВРЪЩАТ РОДИНАТА МИ ВЪВ ВТОРА УКРАЙНА !
3.
Изрожденец
31.12.2023 07:47:29
44
35
Крадеца вика дръжте крадеца! Колко пъти вече рашистки ракети убиват невинни украински цивилни!?!?
Да, Путин е този, когото раша трябва да обвини за случващото се, той започна нахлувайки в независима държава
2.
дебили бургас
31.12.2023 07:34:59
55
31
Русия е проказата на планетата Земя, а РРадев е нейния бацил в България!
1.
Ву Це
31.12.2023 07:34:47
39
15
Кристалина щеше да му каже на тоя наглец къде да върви.
ООН то е един руски кенеф. Памперса гутериш още ли не пропуска, щото фонти на рязка дрисня?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори