×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! България приема условията на Виена за членство в Шенген


Извънредно! България приема условията на Виена за членство в Шенген
Очаква се премиерът Денков да обяви, че България ще приеме бежанци от Сирия и Афганистан срещу частичен Шенген
30 Декември 2023, Събота, 16:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

 До края на деня ще бъде оповестена Декларацията за вдигане на частичното вето 

България се е съгласила на всички условия на Виена, за да вдигне тя ветото за Шенген по въздух и вода, и това ще стане факт до края на деня, съобщава Епицентър.бг, като се позова на дипломатически източници.

България ще приеме бежанци, предимно от Сирия и Афганистан, срещу частичен Шенген - това е записано в Декларация, която до края на деня ще бъде официално оповестена, заявиха пред медията източници от правителството.

Става въпрос за мигрантите, които са били регистрирани в България и Румъния и след това са подали молба за убежище в Австрия, които трябва се върнат в двете страни. Според австрийското министерство на вътрешните работи тази година това се отнася за 2000 души, които трябва да се върнат в Румъния, и за 6000 души, които трябва да се върнат в България.

Австрия иска да пускаме мигранти от Сирия и Афганистан, а ние сме спрели над 190 хил. по пътя им към Европа

В Декларацията няма договорена дата за сухопътен Шенген. Не се и водят преговори за хоризонт, към който да се стремим за пълноправно членство в свободното шенгенско пространство.

Декларацията е европейският правен документ, който отчита интересите на трите държави - България, Румъния и Австрия.

Още вчера австрийският министър на вътрешните работи Герхард Карнер обяви категоричната позиция на Виена - България и Румъния трябва да приемат бежанци, особено от Афганистан и Сирия - позиция, която тази нощ окончателно е била приета от правителствата в София и Букурещ.

Вчера на "Дондуков" 1 запазиха мълчание по оповестеното от Карнер.

Днес обаче някой от българското правителство ще трябва да обяви "безспорния успех"  за отварянето на въздушния Шенген пред страната ни и да посочи клаузите в официалния документ, които сме подписали.

В Декларацията, според информация на Епицентър.бг,  се казва, че върху основата на политическия компромис за влизане във "въздушния Шенген" Европейската комисия и Европейското председателство ще създадат правна рамка за разширяването на въздушното шенгенско пространство, както и че ще увеличат финансовите средства от ЕК за стабилна защита на външните граници. 

Въздушният Шенген ще бъде въведен, когато необходимите условия са изпълнени и твърдо установени.

Австрия изисква разширяване на мисията на Фронтекс и засилен граничен контрол между България и Румъния.

Разполагането на военни по външните граници на ЕС ще бъде значително увеличено, особено в България, в Турция, но също в Румъния и Сърбия, а сухопътните граници ще продължат да се контролират, особено между Румъния и България. 

Комисията и председателството трябва да работят въз основа на тази позиция, която е от първостепенна важност за предпоставките за Въздушния Шенген.

В четвъртък първо властите в Букурещ, а в последствие и българският премиер Николай Денков потвърдиха, че е постигнато принципно съгласие за "въздушния Шенген", което е "повод за радост", но отказаха да обявят условията за постигнатото съгласие.

Ляв шут грози кабинета „Денков“ заради излагацията за Шенген и натиска на Австрия за бежанците

Според Дъблинския регламент, бежанците са ангажимент на първата страна на ЕС, чиято граница с пресекли – в нея те трябва да бъдат регистрирани и да им бъде разгледано заявлението за предоставяне на убежище. Става въпрос за връщането на 6000 афганистанци, за които ще сме задължени да построим още бежански лагери, които да могат да поемат огромния наплив на бежанци, които до момента ползваха страната ни предимно транзитно.

От публикация на Der Standard от началото на месеца  беше ясно, че Виена няма да отстъпи за никакъв Шенген, ако мигрантите, които са били регистрирани в България и Румъния и след това подали молба за убежище в Австрия, не се върнат в двете страни.

Според австрийското министерство на вътрешните работи тази година това се отнася за 2000 души, които трябва да се върнат в Румъния, и за 6000 души, които трябва да се върнат в България.

След обявяването на условията на Австрия преди няколко седмици, министър-председателят Николай Денков заяви, че няма да се съгласим на връщането на афганистанци и сирийци обратно тук, но от информацията, с която Епицентър. бг разполага - Денков е отстъпил.

Припомняме, че на 10 декември 2023 пред бТВ Денков заяви: "Няма сделка, която да ни задължава да приемаме допълнително мигранти в замяна на приемането ни в Шенген".  Ще бъде любопитно какво ще каже днес премиерът, след като обяви клаузите по Декларацията.

Както е известно бежанските лагери у нас са крайно недостатъчни и са от отворен тип, което означава, че ако в момента се изсипе такава огромна бройка предимно рискови хора, които са почти само млади мъже, това би създало огромно напрежение.

Още през 2016г. имаше идея част от лагерите у да бъдат преобразувани в такъв от затворен тип, но тогава редица НПО-та се противопоставиха – не било хуманно, тези хора не били престъпници, не можело така да им ограничаваме правата.

Положението в Харманли, Любимец, Пъстрогор, през годините неведнъж е било повод за дискусии, а действията на обитателите на тези лагери – част от криминалните хроники. На всички тези места местните българи отдавна са се самоорганизирали в защита на имуществото си и сигурността на семействата си. Там напрежението тлее, а след подписаната договорка с Австрия е възможно да се стигне до сблъсъци между жителите и бежанците.

По данни на МВР от началото на тази година, профилът на нелегалните мигранти е: предимно млади мъже от Афганистан на възраст 13-18 г. и без образование. 


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 1
119
Коментара по темата
119.
Средновековието римейк
01.01.2024 13:44:29
1
11
.... времената се връщат в една отминала епоха на феодализъм, в България демокрацията е само обещана и е нарисувана на стената. Българската политическа система е профеодална, силно обвързана със всякакви родово, племенно, кръвосмесителни, кланови и съсловни зависимости. ((Режими от рода на нашия политически режим не могат дори да бъдат реформирани.)) Тази българска политическа система може да бъде само демонтирана, и то много внимателно, за да не се срути и да затисне всички. Това са режими от периферен пиратско-компрадорски тип. Те могат да живеят дълго, ((а могат и да се срутят изведнъж и някак неочаквано.))
118.
до 115
31.12.2023 19:02:34
0
4
Принципно съм на твоя страна и споделям мислите ти и затова искам да ти кажа да не се поддаваш и на инсценировките на очевАдната контролирана "опозиция" като Radio Genoa, Alex Jones, Icke и т.н. Има един друг мега боклук там, който редовно помага за разпространението на Radio Genoa - Wall Street Silver. В тая игра е и EL-ON. Wall Street Silver често се радва на неговото внимание. Всички гадове и фалшификатори, и от двете страни на Хегеловата диалектика, са навързани като свински черва и е много жалко, че свестни хора им се връзват и ги боготворят... Всички, до един, са слуги на едни и същи господари и умело заблуждават наивните хора!
117.
Станчо Наркоманчо
31.12.2023 15:59:26
1
5
прабългарите са празнували новата година на Еднажден(21-22 декември) преди да станат християни, нулевия ден. Българският календар е най-точния някога календар създаван.
116.
Лфкфкф
31.12.2023 13:03:42
1
4
Полша не харесва бежанците от 3-тия свят и също не харесва Русия - бъдете като Полша.
115.
sfaasfsa
31.12.2023 12:50:03
2
1
114, а коментарът ти доказва колко малко тестостерон произвеждат тестисите ти, дупедавец. Влез в Туитър, където има един хубав канал, наречен RadioGenoa, и се наслаждавай на гадостите, които западните лидери изсипват върху населението. И понеже си малоумник, нека ти обясня - това, че си против имиграцията, не означава, че си русофил. Така че иди някъде другаде с тези евтини манипулации.
114.
Огромната тъпотия и невежество на част от коментар
31.12.2023 11:47:39
5
8
Биха били добра представителна извадка на средно статистическия българин,който признава само немското качество,емигрира,работи или пътува на запад,пак там изпраща челядта, но не знайно защо е за путин.. Това обяснява поне две неща.
Защо сме най-корумпирани и бедни в Европа. И защо откъсването ни от комунизма е толкова бавно и трудно.
113.
Най-успешният премиер през последните 20 години
31.12.2023 11:40:13
16
2
Браво, Денков!
Има светлина в тунела и не е от идващият влак.
112.
бай Митко дo 43
31.12.2023 08:37:02
5
9
Ти или си слънчасал през зимата или не си взимаш редовно хаповете.
Нещата са толкова трагични благодарение на нашите управници дирижирани от евроатлатическите господари, на теб в устата ти е Путин.
Това русофобията явно е психическо разстройство.
За всичко са виновни Путин и Русия и сега като сринете паметниците на руснаците ще цъфтим, цъфтим и ще си отглеждаме афганистанци и сирийци.
111.
Фъфлекa
31.12.2023 08:35:33
2
3
Не се косете толкоз. Ще е фул с мангали, ама поне ще вкарваме с влака мет, бяло и хаш..Че тук скъпо и гадно. Като всичко друго..Те мет тук правят и го карат за Германия, ние ще го караме обратно..Луда работа..Българска работа..
110.
бай Митко
31.12.2023 08:11:02
8
12
Е, такива престъпници не са ни управлявали. За тези 34 години наложена американска демокрация вървим от лошо към по лошо. Управлението на великия Тодор Живков е втория златен век за България!!!
109.
Hhhhh
31.12.2023 06:58:08
4
10
Бунт!!! Искам да убивам!!!
108.
лет ми да те лавю
31.12.2023 06:55:30
2
14
Тоз имам чувството, че не може да отказва и ще приеме всичко, даже и мъжка любов?
107.
Бургас
31.12.2023 00:56:57
5
18
Трябва да се вдигаме хора, ще ни затрият в противен случай, всеки да се замисли мн сериозно!
106.
Хайде сега
31.12.2023 00:01:01
7
18
Г-Денков да спре кранчето на украинците, за да започнат да работят. Стига сме им плащали всичкия масраф плюс покупките в моловете. Да работят, че да плащат разноските по върнатите бежанци. Така ще видят какво ни е било да работим да ги издържаме.
105.
До 43
30.12.2023 23:24:28
3
16
Какъв Путин те гони пък теб,баааах мама му,вие русофобите сте бахти сектата! И тук Путин му е виновен хаха
104.
Фекрет Стораро
30.12.2023 22:46:39
8
2
браво твоя един глас ще победи хилядите на циганите срещу кебапче, твоя глас е от голямо значение. При 10 хиляди циганина в един малък град твоя един глас ще направи промяната кретен
103.
Майкоу
30.12.2023 22:36:55
0
4
https://www.flagman.bg/article/310435


Заааааааа г-н Дянков... Заааааааа поооочест

2024г. Няколко стотин хиляди имигранти бяха приютени в България. Държавата се справя добре с потока на нелегалните,дава им заслон , на повечето вече са осигурени държавни жилища и за тия дето не им се стои в къщи освен помощите има и работа на заплата.
2025г. Бюджета не стига , имигрантския поток и украинците изядоха всичко, Василев за пореден път успява да договори кредит от ЕС за България, да живее сглобката
2026г. Застигна ни поредната икономическа криза,България е в капана на Европа ... Пари няма ... Сглобката с нови идеи за кредит от ЕС ...
2027г. Българи камикадзета бяха атентаторите в няколко от европейските столици....CNN предава на живо от Великобритания- българин опасан с бомби е нахлул в Бъкингам...
2028г. България за пореден път доказа ,че е терористична държавата с проявите си ....
102.
BG
30.12.2023 22:36:18
3
15
Дали след време някоя и друга еврогейска държава няма да и скимне да ни постави условия и да ни върне още 10000 или 20000 тарамбуки? Ами какво правим с тези които сега тепърва ще влизат? Интересно ми е защо ще подсилват и границата с Румъния. Това значи ли ,че Румънците ги хващат и ги връщат в БГ.Ужас/
101.
До България
30.12.2023 22:15:58
2
13
Аз гласувам винаги... За разлика от другите 70% малоумници, дето ги мързи да си довлекат гъза до урните... И варенето на ракия им е по-важно от това, кой извратеняк ще управлява държавата.... С годините - успяха да изпълнят мисията си политиците - накараха ни всички да станем безразлични.... И да ни е все едно.... Дали ще е Денков, Педеренков, Педереески, Спиру Педерое или Азен Педерязлиев ...
Който и гей да дойде да ни управлява... Всички имат една цел - Българите да напускат родината си и България да изчезне от картата на Европа... Аспарух, Крум, Симеон, Калоян... Къде сте предци мои....
100.
България
30.12.2023 22:09:36
2
24
Защо ревете бе? Когато трябва да се гласува ,викате че не ви ебе ,а сега ревете .Пак гласувайте за СГЛОБКАТА и скоро ,България няма и да я има като държава .Силни сме само на маса и на две ракии .Ние сме срам за предците си.
99.
насран академик мижитурка
30.12.2023 22:04:30
6
28
Някои въобще представя ли си какво всъщност означава всичко това?
Какво означава усилване на границата между Руминия и България?
Какво означава правилото,че страната където първо са влязли имигрантите е страната където трябва да бъдат задържани?
Въобще не е въпроса за вече влезлите 6000 имигранти които Австрия държи да ни върне.Основният проблем е,че всички нови имигранти пресекли нашата граница ще трябва да бъдат задържани тук.Това превръща България в буферна зона.Усилването на Фронтекс и охраната на границата между България и Румъния ще доведе до скупването на стотици хиляди афганистанци на наша територия.Това ще бъде непоправимо в близко бъдеще,ще доведе до превишаване на критчната маса имигранти на глава от населението ,маса която ще започне да диктува по един или друг начин законите в страната.Поставяме се в същата и по лоша позиция от тази на Холандия,Швеция и Норвегия, страни в които кореното население е принудено да имигрира.
Денков ,Борисов,Пеевски,и приятели те им от ПП и ДБтрябва да бъдат съдени като национални предатели.
Замен означава само едно
98.
Шматароци...
30.12.2023 22:03:20
1
22
Е как може ...
Аз ако съм - обявявам война на Австрия!!! Бахти и тъпите еврогейци ... И нашите и те - гъЗоподавци....
После след като влезем в Шенген, само някой дрисльо да се е оплакал... 100% никой не знае за какво ни е тоя Шенген.... Само да приютяваме някаква измет тука... На най-хубавата земя - афганистанци, цигани, гейове, украинци.... Пидали!!!! За никва чепка е ставате... И преялото население.... Ша пляска с мазни ръчички като ни приемат в Шенгея.... Кво са радвате толкова.... Като боклук на кофа ... Шенген = Шенгей....
Провалихте ми новата година...
97.
Ужас
30.12.2023 22:01:54
1
17
Леко ни го прекарват покрай празниците....
96.
Гунчо
30.12.2023 21:48:10
3
33
Това ли е краят на България....Никога не са ни управлявали такива изроди !Това е прага на лудостта ..Какво чакаме още,та не се вдигнем да ги размажем ....
95.
Ivan
30.12.2023 21:47:10
2
17
Частичен Шенген

Да се даде шенген само на членове на

ГЕРБ , ДПС И КИРЧО
94.
Елена
30.12.2023 21:37:51
2
33
Национално предателство!
93.
Иван
30.12.2023 21:33:04
3
28
А честито! Малко са ни украинците , сега и тези....ами то по-добре нас да ни приключат,то и без това вече не се трае! Безумие ! Продажници!
92.
Австрийците за кои се помислиха?
30.12.2023 21:30:01
2
25
Орбан ако е пич ще ни удари вето и никакви мигранти няма да вземем. Австрийците пак ще останат с пръст в гъз
91.
До 90
30.12.2023 21:29:45
0
15
И това ще стане като влезем в шенген. Нашите ще има да връщат.
90.
Шш
30.12.2023 21:25:42
11
9
….А трябваше просто да врътнем крана на руските кочини унгария и сърбия и вето на всички решения на ЕС докато другата руска кочина австрия се съгласи да влезем в Шенген. Със сигурност на тях ще им пречи повече, ние се оправяме някак и без шенген….
89.
Аз
30.12.2023 21:24:16
2
23
Честито на всички предатели, лизачи, навеждачи и всякаква друга престъпна сган. От догодина тези като почнат да таковат жените и дъщерите им тук и ще се народят още повече индианци...Български политик и майка си от гроба ще извади за пари...
88.
Exodus
30.12.2023 20:54:47
1
5
Toq zaedno s avstriicite za trafik na hora

Darjavna izmqna i deportacia v Syria ili Afghania det iska tam
87.
Значи
30.12.2023 20:54:37
31
13
като чета коментарите на копейките и ме хваща бяс.
Това не са Българи, а руски подлоги!
България и Българите се отварят към Света, те дърпат към ссср.
Вие Българи ли сте или рашки, бе?
Хайде хващайте се и отивайте в мацква, белким ви онодят чеченските башибозуци!
86.
Аз
30.12.2023 20:33:04
4
27
Много добре избран момента,вместо да се вдигне по площадите и да измете тая продажна управляваща сган, сега, в навечерието на НГ, бай ти Ганя гледа ракиджока, луканджока, Азис и Софчето, ич не го еве за какво го чака като отрезнее...
85.
Българин
30.12.2023 20:27:52
5
27
Деееба мама ви джендърска деееба....
84.
*********
30.12.2023 20:21:28
4
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
83.
Благодарност
30.12.2023 20:20:02
2
29
Това го дължим на умниците, които отидоха на последните избори и гласувайки ни натресоха сглобката. Коалиция, която сама се срамува от себе си и не смее да се нарече коалиция, а си викат некоалиция. Както оная викала аз не съм такава. Какво очаквахте от ББ, ДП, АД? Да мислят за Вас ли?
82.
*********
30.12.2023 20:16:28
3
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
81.
dssdfsd
30.12.2023 20:09:50
4
30
Айде...Сирийци, мангали, руснаци, украинци, арменци, турци и бургазлии..Българите май са вече малцинство..В собствената си държава.
80.
Пуууууу
30.12.2023 19:51:24
3
44
Денкофффф...гнида продажна!
79.
ТБС
30.12.2023 19:45:14
5
37
Тоя урод долнопробен ще бъде обесен. Ние не приемаме, те плъховете продажни ни то налагат, за което ще бъдат осъдени на смърт.
78.
550
30.12.2023 19:43:43
2
24
В "Клайне цайтунг" малък вестник от Австрия е публикуван материал, че ветото за "въздушния Шенген" е вдигнато за България и Румъния, при условие да приемем мигранти . Като се позовава на пресслужбата на австрийското министерството на вътрешните работи.
Навеждат се на австрийците ,които летят над 8000 м. височина без кислород до долината в Сицилия.
77.
Бай Ставрос
30.12.2023 19:42:42
3
27
Добре се заблудени и страхливи ГОВЕДА,какво още трябва да стане,за да започнете да мислите с големите си капацуни. Тока вдигнаха,водата,данъци,хранят усраинци,сега и тарамбуки,пък ти бачкай за 800лв., кредити теглят и разпродават всичко,конституции променят крадците с назните си пръсти.Ставайте след като си изядете и изсерете сърмите, да ги подпукваме,да стане всичко кръв и лайна,да видите за 2/3месеца каква промяна ще почне, ще са меки като памук.Бойка и другите меки кътки,пак ще са по хотелите в Сърбия, и ще се включат оттам на живо пред икони,свещи и кандила.
76.
Бай Ставрос
30.12.2023 19:41:04
1
19
Добре се заблудени и страхливи ГОВЕДА,какво още трябва да стане,за да започнете да мислите с големите си капацуни. Тока вдигнаха,водата,данъци,хранят усраинци,сега и тарамбуки,пък ти бачкай за 800лв., кредити теглят и разпродават всичко,конституции променят крадците с назните си пръсти.Ставайте след като си изядете и изсерете сърмите, да ги подпукваме,да стане всичко кръв и лайна,да видите за 2/3месеца каква промяна ще почне, ще са меки като памук.Бойка и другите меки кътки,пак ще са по хотелите в Сърбия, и ще се включат оттам на живо пред икони,свещи и кандидат.
75.
Ттр
30.12.2023 19:38:51
3
30
Ехоо сега видяхме колко е заспал българинът и много прост но това ни е национална черта
74.
Ах
30.12.2023 19:11:32
6
56
Братя българи,до кога ще сме безмълвни роби?До кога антибългарското правителство на плъха Денков ще ни унищожава?Какви мигранти да приемаме още?Защо да храним тая мюсюлманска сган?За какво да храним тия боклуци?Знае ли тоя некадърник Денков какво е положението в Харманли,Любимец,Пъстрогор?Знае ли тоя боклук ,че тия бежанци са агресивни,ходят на тумби,задяват жените и децата ни?Кражбите от магазините са ежедневие?Не искат да плащат,крадат..Кога нашите пенсионери ядат агнешко,телешко?А тия ги хрантутим?До кога предателю Денков,гейКокорчо,и Киро просгото ще унищожавате страната?НА БУНТ БРАТЯ И ДА ПОМЕТЕМ ТАЯ СГАН И РАЗНИ СОРОСОИДТИ НПО!!!!
73.
Протест
30.12.2023 19:10:21
4
38
Не трябва са чакаме никоя партия да организира протест защото всичките са продажници. Това трябва да е протест на българите, не на Възраждане, не на герб, не на БСП на на всякакви измислени продажници.
72.
за 30 идиот русофоб
30.12.2023 19:05:02
7
6
Много точно си осъзнал металното си развитие, само че ако ги бяхме прегърнали по-рано тия твои идеи, отдавна щяха да ни клатят по този начин. Тия бежански истории ФАЩ си ги прилагат от години, и сега искат останалите държави да го правят, за да не роптае собствения му народ, че се усещат каква болест си докараха
71.
ПП ВГЗ (Винаги Газим Закона)
30.12.2023 19:02:43
6
42
Следващия път пак гласувайте за - ПП/ДБ, ГРОБ И ДПС.
Шибеци смотани!
Утре трябва да има национален протест!
Не стига, че ще приберем тези боклуци, ами и ни го сложиха с 200, защото не ни дават да влезем в АналЕГЕН по суша!
Не знам тея идиоти за какъв успех говорят?
70.
До 27
30.12.2023 19:01:32
6
45
Шматко изсипана, я кажи какви ще да са тези превилегии? Които даже няма да се възползват всички....защото 2/3 от Българите не излизат от държавата? За къй уй ни е тоя шенген? За да минеш границата 3мин по-бързо ще ни продадът за ебахти чалмите и какво ли още не....кръв трябва да се лее....защото накрая ще ни сложат ярема!
69.
Потресен
30.12.2023 19:01:14
5
45
Национален предател !!!
68.
Лоста
30.12.2023 18:55:20
5
29
Запушил му се аспуха да се тъпче с кожени инструменти дебелия задник Свинята Магнитски. Корабен магнат е Сапунджиев лапа рязани бургии и карабини , одриска пейзажа да иска да приема бежанци.
67.
ХХ
30.12.2023 18:53:30
5
38
Правилно!
85% гласуваха на 2 Април за това.
Дано сега години наред хранят афганистанците, а децата им да водят афганистански зетьове... А защо не и да носят афганистански рога от жените си.
Сами си го избраха на 2 Април.
66.
Омбре
30.12.2023 18:53:25
5
21
Вдигай шенгена Денков и много християни ще приемем исляма. Я когото го приемем тежко и голо ви, че ходжата ще ви пее на ухо на цялата сглобка.
65.
100 процента
30.12.2023 18:47:03
6
19
Добре, ние ще ги приемем, колкото са, сирийци, афганистанци, палестинци, ще ги приемем, ще им осигурим каквото е нужно, но как ще ги задържим да останат, не знам.
След една седмица пак ще са в Австрия.
64.
Хххх
30.12.2023 18:45:53
4
40
Мааааама ви надупена да е.@ Не стига,че напълниха България с укропитеци,а сега и тази паплач!
63.
Хмм
30.12.2023 18:41:34
17
4
Засега не виждам точно такова заглавие на сайта от който преписват всичко...
62.
Сапуна
30.12.2023 18:36:22
3
34
Този да ходи да си вари сапунЯ, а не да решава съдбата на българите. Ама хак им на всички гласували.
61.
Извънредно
30.12.2023 18:36:18
1
27
Извънредна е единствено скот ската прос тотия и слугинаж на отреп ките в сглобката. Но всяко търпение си има граници.
60.
Кончи нидорасло
30.12.2023 18:36:09
3
5
Първите партизани като идват да донисат от китайския чесън
Аз ся ядах ама свърши
Напрао ма порази много лют
И аспиратора чак спря от него са задуши мале ужаст
59.
ВИТАНОВ РУСКИ ДЕБИЛ
30.12.2023 18:30:39
41
7
Крайно съм разочарована от цървената мухосранска армия. От големите градове избягаха и се бият по 2 години за едно село.
https://youtu.be/wY3fRcMS7WQ?si=WnpxG7TKgl8wi2t0
Остана им само да се предават в плен за да живеят. Иначе или труп, или инвалид или мъжко обладаване от кадировец. Каква робска съдба.
Роzzийский солдат, сдавайся и будеш жить!
58.
Ей педали
30.12.2023 18:30:27
5
49
Това не е никакъв шенген !!! Дърпайте от където дойдохте помяри мръсни продажни !!!!,
57.
Теслата
30.12.2023 18:27:59
6
30
Тутурутката, дето иска да хване на т'слата дръжката от Дъблин кавал. Плюй не гълтай сладоледа , баницата беше вкусна когато ви черпеха резаците. Кака Асеня има афинитет към чурки може да си ги вземе в резиденцията.
56.
Катинарче
30.12.2023 18:21:37
4
25
всичко е заради простите гъбари
55.
бичкията
30.12.2023 18:15:07
15
17
Предложение, да вземат на бойковата цветелина големият ферибот и да го направят плаващ затвор като БИБИ СТОКХОЛМ, а хладилника на бившият океански риболов дае транзитен център. Да ги обезпаразитяват при минус 18 градуса и побече...който оцелял, оцелял...
54.
Габи
30.12.2023 18:14:00
7
56
Това е най-антибългарското правителство. Вече може да кажем, че имаме трето робство,след турското и руското. По волята и заповедта на новите тирани ще бъдем роби на сирийци и афганистанци. Никое разумно и уважаващо народа си правителство не би позволило това.
53.
Габи
30.12.2023 18:13:13
7
42
Това е най-антибългарското правителство. Вече може да кажем, че имаме трето робство,след турското и руското. По волята и заповедта на новите тирани ще бъдем роби на сирийци и афганистанци. Никое разумно и уважаващо народа си правителство не би позволило това.
52.
Бай Ганьо бежанец
30.12.2023 18:10:56
25
33
Да бяхте протестирали 2013 година, смотаняци неуки. Когато се подписваше и ратифицираше Дъблинския регламент. Все едно слушам пиянките от кръчмата след 2 ракии. Много силни на думи, но на действия сте кръгла нула. Шматки!
51.
Га га га гааааа
30.12.2023 18:10:43
4
42
Хе хе хе сега всички евроатлантически лумпени в таз държава ще могат и на практика да се докоснат до интернационалните си и глобалистични мераци!
Кеф ти Сириец,кеф ти Мароканец!!!
50.
toi
30.12.2023 18:07:00
2
14
луди са
49.
Ангела Меркел
30.12.2023 18:06:52
4
30
Дреме ми на дъртата.....
48.
Започва се
30.12.2023 18:05:39
5
40
Това е началото на края!
Отпушиха бутилката и сега е ред на духа да покаже на какво е способен!
47.
Пу
30.12.2023 17:59:40
4
42
Боклуци долни, за линч са! Простачката Меркел е за вьже, а на нашите продажници и семката им ще изсъхне ... пу
46.
Хххх
30.12.2023 17:58:21
5
55
Какво го повтаряте тоя дъблински регламент, аутисти пробити. Географското ни разположение е такова, че това ще е най-големият автогол, който можем да си вкараме.
45.
Rtf
30.12.2023 17:54:32
6
46
Опа, пак имаме пряко включване от Дъблин, любителите на пици с кристали ще лапат рязани карабини. Покани ги в дома си палячо !
Либералната джендърската измет , партизаните на Сорос срещу комисионни родителите и децата си ще предадат.
44.
бичкията
30.12.2023 17:50:14
3
20
Да спазим Дъблинският регламент, да построим лагери за имигранти, екирисажи и направим ТКЗС за имигранти. А да видим колко интусиаста ще дойдат. Ще поканим и китайски учители.
43.
41
30.12.2023 17:45:44
26
4
25 боклук путлер бута миграции към Европа я виж Финландия граница им дава бежанци нарочно проссия
42.
Джугашвили
30.12.2023 17:44:04
7
44
Разстреляйте ги нашите идиоти в коридора!
41.
Две Европи,Балканджи Йово
30.12.2023 17:43:27
7
54
Кой ги покани в Европа?Някой помни ли?Задният двор на белите европейци-България!Политиците ни-никакви!Вечно с чупки в кръста!
Сега вече ще настъпи Ада!Народа спи и търпи!Кои са те да поставят условия?Шенген цел номер 1?На каква цена,умно-красиви харвардски островитяни?!Не ни трябва такъв Шенген!Без условия!Предателите-политици на съд!!!
40.
ВИТАНОВ РУСКИ ДЕБИЛ
30.12.2023 17:42:45
27
8
В Белгород е ударен военен завод и видеата с удара по завода са в руските телеграм. Ударени са и сгради в центъра на града-администрацията и полицията, така че Рашка пак е свалила всички дронове, но явно извънземните са на страната на Украйна и дроновете на извънземните са достигнали целите си.
39.
I love USA
30.12.2023 17:41:46
62
13
Браво на Денков! Велик политик!
Браво и на Бойко Борисов!
Браво и на Дилян Пеевски!
Ще направят нашата страна велика отново.
Орязаха правомощията на фатмака прецедент, бутнаха руските паметници, сложиха свястни хора в полицията и прокуратурата, изтеглиха нужните ни 20 милиарда заем.
Убеден съм, че ще спечелят отново изборите!
Да живее България!
Да живее САЩ!
38.
Холивуд
30.12.2023 17:41:24
8
63
Честито!!!!Най-вече на всички умствено изостанали българи,които отидоха до урните и гласуваха и с чиито гласове върнаха тези продажни безродственици на власт.
Вярвам ,че силата и разума са в тези 60 процента от негласувалите,които трябва веднъж за винаги да изметат
тази безгръбначна и крадлива политическа пасмина,заедно с всичките продажни боклуци от разните НПО-та,които
в последните 34 години водят държавата ни към пълна разруха и унищожение,вече и териториално!
37.
Хахахаха
30.12.2023 17:41:06
24
27
Ганьо и понятие си няма от Дъблински регламент.
36.
Хорото на лъжците ПП-ДБ!
30.12.2023 17:40:35
6
82
Хорото на срама! Кървавото хоро върху трупа на народа! Шенгенското хоро на чуждите подлоги и лъжците в политиката. А какъвто си в политиката, такъв си и в живота.
Ползват тези еничари, схемаджии и опортюнисти либералите от Брюксел и
Вашингтон, за да превърнат България в Бантустан и предмостие на войната
си с Русия и пред мигрантските потоци от Изтока.
Маските поне трябва да са паднали и за дебилите с предателството на Денков за Шенген.
Oставка,съд,затвор за всички педали!
35.
До 32
30.12.2023 17:37:30
5
27
Недей така, българинът е необятно животно...особено либерастите! Със сигурност ще се намерят ид*оти да гласуват за тия....Вожда преди време нали беше казал следното - "Аз съм ид*от и вие сте ид*оти затова се разбираме."
34.
Идиот русофоб
30.12.2023 17:36:14
64
14
Шибаният Путлер е виновен, за пореден път!
Не ви е виновен Денков, нито Бойко, нито Пеевски! Но вие шибани фенове на ватенките сте тъпи парчета, че не можете да го осъзнаете! Хайде и да се напиете утре и да се кефите на фатмака утре в 12 часа.
33.
Хммм
30.12.2023 17:34:02
6
58
А, защо тези 2000 и 6000 не ги искат там? То е ясно, че всичко що е измет ще го пращат насам.
32.
Е на тва е
30.12.2023 17:33:58
35
17
Дните на сглобката са преброени. На следващите избори ПП и ДБ няма да са в парламента а ГЕРБ и ДПС ще са така наречената "градивна опозиция". Зорлен ни тласкат към сатрапа Путлер. Сега тъпоъгълния електорат ще гласува руските подлоги.
31.
Бургас
30.12.2023 17:32:03
10
60
Не щем Шенген!
30.
Идиот русофоб
30.12.2023 17:31:43
62
12
К'во ревете бе, Ганьовци?
Ако не бяхте такива фенове на Путлер, това нямаше да се случи. Ако бяхте махнали Моча по рано, това нямаше да се случи.
Ако бяхте прегърнали САЩ по рано, това нямаше да се случи!
29.
До възмутените кретени по-долу
30.12.2023 17:31:17
33
32
Това е Дъблинският регламент ве, кретени малоумни. Хахахахахахахахахахахахахахахахаха.. Какво ревете на умряло? България просто го прилага. Друг е въпроса вече как ще ги задържат тука тея тарамбуки.
28.
Вън от властта
30.12.2023 17:26:56
8
59
Трябва да се организират протести срещу унизително отношение на политиците към държавата и хората. Да приемат такива условия представителите на ПП/ДБ, могат само хора които мислят за собствените си интереси, кариера и лично облагодетелстване да извършат такова национално предателство.
27.
Владимир Владимирович
30.12.2023 17:26:21
59
9
Ганьо е БЕСЕН че трябва да се съобразява с другите когато получава привилегии от тях

ПОТРЕЦ!!!!!!!!!!!
26.
Az
30.12.2023 17:25:21
17
59
ИЗРОДИ ПРОДАЖНИ
БОКЛУЦИ ПОРЪЧКОВИ
ИЗЧАДИЯ НА АДА
ИЗПЕДЕРАСТЕНИ КРЕТЕНИ
25.
Ццц
30.12.2023 17:14:07
8
82
По един сириец и авганец Да си вземат в къщи, всички либерални педераси и русофоби, като подарък от техните западни приятели. Така по-бързо ще ни покажат как се усвоява евроатлантическата солидарност. Гледам по постовете тия мижитурки се скриха и изобщо не коментират, явно чак сега разбраха колко прост мат'рял са....
24.
Пфу
30.12.2023 17:13:23
16
79
Режете още паметници ВАШТА МАМА ЕВРО ГЕЙСКА !
23.
Тони
30.12.2023 17:12:41
9
65
Вие си ги избрахте, идиоти!
И пак за "Сглобката" да гласувате, малоумници!
22.
T0
30.12.2023 17:12:00
22
3
Koi ze euro parite napi6i tyka sa vidat horata za integraciata na teq

Kolko miliona sa otpusnati ot kade belgia luxemburg
21.
Asen
30.12.2023 17:10:33
15
95
БЕЗУМИЕ!!!
България върви към пълно унищожение. Никога не съм вярвал, че тези продажни идиоти от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС могат да нанесат такива вреди на страната ни за толкова кратко време. Знаех, че ще ни съсипят, но не съм предполагал че ще се случи за толкова кратък период от време.

НАРОДЕ, СПИШ ЛИ???
20.
до 18
30.12.2023 17:09:55
12
67
Какво ти е виновна Австрия? Всеки се опитва да пробутва собствените си интереси. Австрия ли е приела това сатанинско предателство или този еничар с нашенско име?!
19.
Обръщение
30.12.2023 17:08:41
47
16
Другаре Дебили,спокойно.Те и без нашето одобрение се изнасят към Европа. В хубавата ни тятковина никой не ще да стои.Както и в любимата ви русия междувпрочем.
18.
N+++
30.12.2023 17:05:11
7
66
Как може, какво е това?
Коя е Австрия, че да ни диктува, какво да правим?
Къде е била Австро-Унгария, когато България е била на 3 морета?
Един ден на тези "измислени" австрийци всичко ще им се връща....
Ще дойде ден, когато те и целия Запад ще търсят тихо място, тук в България и този ден не е далеч!
17.
Хорото на лъжците ПП-ДБ!
30.12.2023 17:00:29
7
87
Хорото на срама! Кървавото хоро върху трупа на народа!
Шенгенското хоро на чуждите подлоги и лъжците в политиката.
А какъвто си в политиката, такъв си и в живота.
Ползват тези еничари, схемаджии и опортюнисти либералите от Брюксел и
Вашингтон, за да превърнат България в Бантустан и предмостие на войната
си с Русия и пред мигрантските потоци от Изтока.
Маските поне трябва да са паднали и за дебилите с предателството на Денков за
Шенген.
16.
До
30.12.2023 16:57:22
5
72
Сега на всеки един граничен полицай по един авганец в къщатата за новата година,те си ги пускат ,те да си ги хранят и отглеждат, достатъчно захлебиха през последните години . Повечето гранични бяха скъсани като цървули сега са заможни българи със скъпи коли и палати .
15.
OLEEEEE
30.12.2023 16:55:34
19
14
NJAMAME GORDOST ILI E ZABRAWIHME?SRAM IUNIGENIE E TOWA g-n denkov
14.
Унищожена държава
30.12.2023 16:53:42
8
77
срещу НИЩО! Ако този гнусен плазмодий се качи на самолет носещ го към 30-те му сребърника, значи по тази територия няма мъже! Най-малкото, трябва да има някой неизличимо болен който може да пожертва няколко дни, месеци, години за спасение ако не на родината си, поне на децата и внуците си!

Проклета да си, гадино нечовешка, изплувала също от НИЩОТО, като мръсна пяна!
13.
нямаме политици
30.12.2023 16:53:23
7
68
Нямаме политици и не знаят/не искат да изнудват. Защо свалиха таксата за газа?
Защо да строим бежански затвори, а не просто да ги връщаме по-бърже там от където са дошли. Печат и отказ да бежански статут скорострелно на всички без документ и нелегално влезли. Който се реди на граничния пункт с Турция и минала легално - в бежанския лагер и също толкова скорострелно се разглежда молбата му - или към Австрия или обратно дома. Ама нямаме чиновници дето да им се работи. Иначе НАП си създават още една дирекция - средни данъкоплатци. Това са още едни чиновници с още заплати.
12.
12421
30.12.2023 16:51:52
8
91
Аз съм готов за протест. Давайте дата и час.
11.
Флегма
30.12.2023 16:51:25
6
49
Австрийците или да тъпи или популисти. Афганистанците няма да се върнат в БГ и дори някак да ги накарат ще изчезнат до седмица посока западна Европа.Тези лагери не са затвори и лесно заминават така, че няма страшно пак ще им ги върнем
10.
Честито
30.12.2023 16:50:35
6
88
Познайте от първия път кой ще стане мигрантското гето на Европа
9.
Радостин
30.12.2023 16:50:27
7
66
Този шапкар не заслужава ни най-малко да носи значката с трибагреника на сакото си!
Продажник!

Къде сме ние? Пак във флагмана с коментарите и хейта а площадите пълни с хора от ромски произход, които някак си си знаят и търсят правата.
8.
Анонимен
30.12.2023 16:48:37
7
98
Продажници! СРАМ!
7.
Денков
30.12.2023 16:47:49
9
118
Денков ти си една малка, гадна, долна гнида! И ти си ми бил академик или какъвто си там....и чеп за зеле не става от теб!
6.
Ивайло
30.12.2023 16:46:10
8
107
СРАМ!!!
5.
?
30.12.2023 16:45:57
8
106
Гнидиииии до кога ще ни предавате бе майка ви недъгава, де са ви раждали такива предателски копелета!
4.
Новогодишно пожелание
30.12.2023 16:44:18
0
64
Всички, които са дърпали пари от схемата с нелегалната миграция, да издухат супата през новата 2024 година!
3.
Безродниците
30.12.2023 16:42:48
9
113
Продажници гадни ! Изроди !
2.
!
30.12.2023 16:39:59
9
103
До кога ще се съобразяваме с условията на всички!
1.
Малиии
30.12.2023 16:38:10
4
26
Извадих са от реда.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори