×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ВИП разделите на годината в българския шоубизнес


ВИП разделите на годината в българския шоубизнес
Тези двойки пълнеха светските колонки с разделите си през последните месеци
27 Декември 2023, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Благо Джизъса пак се разведе, Васил Драганов замесен в скандал №1 за 2023 г.

И през изминаващата година станахме свиделите на куп ВИП раздели, които изпълниха светските рубрики. Някои от тях бяха скандални, други се разделиха мирно и кротко и до ден днешен не казват нито дума за партньора си. Трети пък бързо си намериха нови половинки.

След дълги години, носещ се на крилете на любовта, Димитър Рачков отново е ерген и къде на шега, къде на майтап каза, че може би е е готов за едноименното шоу. Някои пък набързо забравиха раздялата и намериха любовта в очите на друг.

Една от най-големите любовни драми, която се разрази през 2023 г., бе между актьора Васил Драганов и бившата му вече съпруга Андреа. Един от "Комиците" и телевизионерката се изпокараха жестоко, обвиняваха се взаимно в домашно насилие. Стигна се до мегагрозни думи и очакван край на връзката им.

Васил Драганов и вече бившата му жена Андреа направиха раздялата си публична и много грозна

Определено две са паметните раздели за изминаващата година. За първата вече загатнахме. Да, на Димитър Рачков отново не му провървя в любовта. Комикът бе луд по знойната блондинка Анита. Силиконката бе успяла да омае толкова Митко, че всички им предричаха розово бъдеще, макар разликата в годините им да бе огромна. Да, ама... не. Рачков изненадващо би шута на сексбомбата.

Другата звездна раздяла, която прикова погледите, бе между Моника Валериева и Меди. Плеймейтката и фолкидолът дълго криеха любовната си авантюра от медиите. След като официализираха връзката си, двойката дори се сгоди. Но в един момент стана ясно, че отношенията им са охладнели. И Меди и сочната Моника се разделиха.

Плеймейтката Моника Валериева и фолкидолът Меди също се разделиха

И 2023-та не бе особено успешна на любовния фронт за Благой Георгиев. Бившият футболист понесе нов тежък удар по имиджа си, след като поредна мацка го заряза. А по-скандалното е, че той разбира за края на брака си, докато е на другия край на света - в шоуто "Сървайвър". Отраканата мацка Полина не издържа повече с Джизъса и по-малко от година след като му се врича във вечна вярност, иска развод. Това е втори провален брак за Благой. И поредна връзка, в която така и не успя да продължи над 3 години.

Благо Джизъса се раздели с Полина и спази традицията - всяка година нова жена

Баш като турски сериал пък бе любовният живот на Лоренцо. Синът на Софка се сгоди за Мария, с която се познава от дете. Имаше насрочена дата за сватбата си с красавицата. Но малко преди голямата церемония се отказа от брака с Мария. И се хвана с друга мацка.

Синът на Софи Маринова се раздели с годеницата си малко преди сватбата

И най-желаният български мъж премина през тежка раздяла. Бившият номер 3 в тениса Григор Димитров зачеркна с дебелия флумастер секси мамчето Мадалина. Фурията от Румъния имаше бурна авантюра с родения в Хасково талант, но преди няколко месеца Гришо сложи край на връзката им.

Гришо заряза Мадалина и вече има нова тръпка

 


В категории: Лайфстайл


8
Коментара по темата
8.
Гошо
29.12.2023 10:16:08
0
2
Курви и курвари!
7.
777
28.12.2023 22:37:13
0
4
И кви випове са тия?
Сякаш шундите им не смърдят,а като ходят сутрин до кенефа,от там ухае на цветя и рози..
Ай сиктир, випове били... обикновени миризливки...
6.
C
28.12.2023 09:30:58
0
10
Иначе пуснахте стария вчера как телевизиите ни заливали с чалга
5.
Оххх
28.12.2023 07:18:53
1
8
Чалга парти,машалаааа
Само като видя оливерничето за годежа на Енцо ,с цицата в устата и край…
6dbec
4.
ко каиш
28.12.2023 01:12:34
3
13
Тези дето са големите в Холивуд и целият свят ги знае са изключително скромни, естествени и земни за разлика от нашите световно неизвестни и абсолютно безинтересни ,,ЗВЕЗДИ,,.
3.
голем кикот
27.12.2023 23:46:48
1
20
България в момента има около 6 милиона или три пъти и половина по малко население цялата държава от един град като Ню Йорк например. От това население пенсионерите и децата са около три милиона . Да оставим , че толкова и такова население издържа държавна администрация като за 20 милиона държава , ами като ми зазвездвали разни клоуни, мутреси и тарикатчета на дребно, които жестоко са си повярвали тъй като умственият им хоризонт достига само до носа им , а новата мода сред журналята е със свръх старание да ме убедят, че и моят хоризонт е като този техния и стига единствено до носа им.
2.
кинти чупки стойки
27.12.2023 23:42:31
1
30
батки шматки проститутки
1.
Една от всички
27.12.2023 22:13:33
1
46
Чак пък ВИП разделите?
ВИЦ разделите е правилно. :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори