×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тази миска е обсебена от Барби, опитва се да превърне мъжа си в Кен


26 Декември 2023, Вторник, 12:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Антония Петрова се е пристрастила към образа на русата кукла

Година преди за закръгли 40 лазарника, бившата Мис България Антония Петрова май е започнала да развива сериозен психичен проблем. Тя като че ли се е пристрастила към образа на Барби и се опитва да заприлича на любимата на момиченцата кукла. Мъжа си пък опитва да превърне с Кен, а децата – в атрибути към някакво въображаемо приказно семейство, в което си мисли, че живее.

Манията по Барби обхвана света още през лятото заедно с игралния филм за куклата, но Антония Петрова явно се е зарибила малко по-късно от другите. Докато при повечето жени тази мода се простира единствено до носене на малко повече розово и боядисване на косите в платинено русо, при Миската май е минала границите на нормалното и започва да се превръща в обсесия.

Това личи от снимките от семейната почивка в топлите страни, които блондинката от Перник напоследък публикува в социалните мрежи. На тях тя не носи розово, но във всичко останало направо се слива с популярната пластмасова кукла изключително много и във всяко отношение, включително в позите, които заема пред обектива, и в изражението на лицето си. Вижда се, че снимките са обработвани със специална програма, която кара кожата й да изглежда като пластмаса и докарва на лицето й неестествени черти, които дори пластичните операции трудно биха създали.

В същото време огромните й силиконови гърди стърчат напред като сладоледени топки, покрити с пъстро горнище на бански костюм, каквото Барби би сложила, ако беше истински човек. По-лошо от всичко това обаче е кухото изражение, които иначе добре образованата и достатъчно умна блондинка успява да си докара – точно като на кукла. Ако то не е само поза за снимките, а цъфти на лицето й и в реалния живот, положението не е никак розово. Това ще означава, че Антония наистина има сериозен психичен проблем и е обсебена от идеята да се превърне в клонинг на една детска играчка.

Понеже на всяка Барби й е нужен Кен, Миската се опитва да пришие тази роля на своя съпруг Ивайло Батинков. На най-новите снимки на семейството той изглежда втален и вкаран в образа не по-зле от своята любима. Явно перничанката се старае да обработва и неговите фотографски изображения точно толкова добре, колкото и своите, като в същото време го кара да носи бански, ушити от същия плат като нейните. Кен също се облича в цветовете на своята половинка.

Най-вероятно Ивайло е отказал да носи розово, затова съпругата му се е принудила да сложи бански в жълто, зелено и синьо, каквито и той би могъл да приеме. Същите е купила и за големия си син Благовест. Какъв бански носи малкият, не се вижда на снимките. Как Антония е успява да убеди Ивайло да заема пози като във филма, само тя си знае. Изображенията на двете деца на двойката се обработват най-малко, явно защото майката с право ги намира за съвършени във вида, в който природата ги е създала. Защо обаче не мисли така и за самата себе си, както и за своя благоверен, не е ясно.

По информация на „Уикенд” близките на Миската са сериозно притеснени от нейната нова мания. Те се надяват всичко да остане само в рамките на обработката на снимки с фотошоп, защото има и много по-опасен вариант. Той се състои в подлагане на поредна серия пластични операции, които блондинката би могла да си направи, за да заприлича на Барби и в реалния живот. Това би било фатално, защото резултатите ще са необратими.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
5
Коментара по темата
5.
0x3=6
26.12.2023 15:44:35
2
0
Pak Snimki ot 1998
Flagmanski Fantastiki
4.
Кенлитугой
26.12.2023 14:29:37
0
5
Точно този мъж нвма да миже да го превърне в Кен, но пък някой по-беден няма да и пасня сигурно. Обаче зависи какво е думичката кен за нея, защото има кенче кола, има и кренвирши кен
3.
Пфф
26.12.2023 13:26:29
0
10
Рядко прост миндил е тоз урод
2.
Санта Се
26.12.2023 12:30:41
1
10
Всички копейки развиват психични разстройства. Тази кранта специално живее в някакъв ирюзорен принцески филм, нищо че е проста селянка, видяла се с пари.
1.
Диян Млякото
26.12.2023 12:09:15
0
16
С фотошоп и пластики всяка е барби и да нд забравяме, че грозните к**ви никога не стават хубави.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори