×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иисус Христос е българин, а събитията, описани в Библията, са се случили на Балканите


Иисус Христос е българин, а събитията, описани в Библията, са се случили на Балканите
Левски е Бог, казва писателят Иван Тренев. Апостолът на свободата обаче не трябва да бъде канонизиран за светец, а трябва да остане сред нас, добавя той
26 Декември 2023, Вторник, 21:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Погледнат отгоре събореният паметник в София представлява обелиск, поставен в средата на октагон, а това е символ на Кана и означава, че на тази земя властват българите

ЦРУ е създадено по Уставите на Апостола на свободата. Това казва писателя Иван Тренев. "Васил Левски 150 години безсмъртие. Уставът на БРЦК" е името на най-новата му книга. Той е член на Съюза на българските журналисти. Не е историк, но от изданията, излязли от печатницата неговото име може да се разберат повече истини за националните ни герои, отколкото от томовете на университетските преподаватели по история. 

-Разкритието ви, че първите християни в света са българи, покръстени лично от единия от 12-те апостоли на Божия Син Св. Андрей Първозвани, ни дава основание на Бъдни вечер да се гордеем, но какво бихте казал за твърдението на писателя Йордан Вълчев, който доказва в "Две изречения за Иисус Христос", че самият Спасител е българин? Последните думи на Божия Син на кръста са „Елои, елои, лама савахтани“, което на езика на прабългарите означавало "Ела, ела, Боже на новия живот (на възкресението)“.

Раковски доказал, че българите са първите християни в света

-Още преди Орфей е било разпространявано знанието, че онзи, който осъзнае това, че хората са смъртни богове, а боговете - безсмъртни хора, ще разбере истината не само за себе си, но и за целия свят! Не случайно Андрей Първозвани покръства първо българите в света в средата на Първи век, а Христос е Богочовек, който е пратен да просвети хората. Той е арамеец. Арамейците твърдят, че са скити, а това е наименование на част от българите според античните автори Тукидид, Стефан Византийски, Аристофан, Прокопий Кесарийски др. Страбон не случайно казва на българите Скити, което значи скитащи се. Българите са първите. Тоест Христос не е евреин, а с български корени и библейските събития са се случили най-вече тук около Балканите, но това е една световна "тайна", защото всички велики сили и народи трябва да признаят, че народът ни е в основата на човешката съвременна цивилизация - смятано научно около 10 000 г. Пр. Хр! 

-Следите на много други древни народи се губят. Какво може да ни спаси от тяхната участ?
 
-Единственият начин да оцелеем днес и да се възродим е чрез това, което притежаваме, а именно - Културно-историческото българско наследство! Никой не може да ни го отнеме и може да претендираме за достойно място между народите, ако самите ние разберем кои сме, а именно да се върнем към корените си.

Празнуваме Коледа още от края на ледниковата епоха заради българския кан Колад и сина му Болг

-Два дни преди Рождество Христово споделихте, че не сте историк и се радвате за това, защото историци в България няма и изтъквате, че може би не е имало през последните 100 години, с изключение на учени като Ганчо Ценов, който доказва, че ние българите сме имали първата държава в Европа и тя не е само на около 1350, а на 7000 години. Има сведения, че тогава се е появила тракийската народност. Споделяте ли хипотезата, че няма славяни, че те са всъщност траки, а траките – българи?
 
-Да, Българите сме автохтонното коренно население на Балканите и Европа, която е била географска област в България! Траките е изкуствено понятие - топоним на народа Българи, които са живели в историко-географската област "Тракия". Добруджаните, Шопите и т.н. да не би да не са българи? Тракия в превод на древнобългарски означава - Огнената земя на Бог Ра! Траките, както и славяните са изкуствено създадена народност от Великите сили, защото това е бил начин да откъснат древността на българите и да убедят сънародниците ни, че не сме най-старите жители не само на Европа, но и в света. Паисий Хилендарски пише "История Славеноболгарская", а не Славянобългарска, както я фалшифицират по-късно политически и до днес! По този начин създават изкуствената държава Гърция през 1821 г, а по-късно за около 60 - 80 г. промиват цялата история на човечеството, че започва от Гърция, което не е така. Всички Богове на гърците и митология е взаимствана от тази на българите! Например Бог Загрей  при българите - е Бог Зевс при гърците.

-Защо обаче това не го пише в учебниците по история?

- Трябва да попитате тези, които ги пишат. Аз не омаловажавам историческата общност, но за съжаление в голяма степен "академичните" учени обслужват нечии интереси, които не са в полза на страната ни и това е от самото начало на създаването на т.н. Трета Българска държава от 1878 г. Българите нямаме единност, защото не се дава възможност да получим знанията за нашите корени, такива каквито са. Отделни изследователи и учени правят проучвания, но това не е достатъчно, защото Държавата трябва да върши основните функции да опази културното ни наследство, което е синоним на националната ни сигурност. Държавата в своите три епохи от Освобождението до сега, обаче не е изпълнила своите функции и затова различни чужди агенти под формата на историци, блогъри, журналисти и прочие се гаврят с нашата истинска българска история. По този начин се опитват да дегероизират наши велики личности, да фалшифицират исторически събития и прочие. Спомнете си как един Тото беше казал в ефир, че Ботев и Левски са 6 поколение турци, или как един Емил Джасим от партия "Да България"  нарече Васил Левски - "лай...но", или как един съмнителен елемент направи чалга версия на Българския химн. В други държави подобни безчинства се наказват много строго. Това, което ще направи единни българите, е нашата най-древна история да бъде научена от всеки един българин! 

Сензационна версия за Левски! От кого е предаден

-А защо според вас има връзка между паметника на Съветската армия с българския календар, който твърдите, че е много по-стар дори от китайския? 
 
-Това не е паметник на Съветската Армия. Да, България в нито една от трите епохи на управление не е свободна самостоятелно да взима решения. Това не се е позволило нито в Царството България, нито по времето на тоталитаризма, а най-малко пък сега се разрешава, но премахването на какъвто и да е паметник е заличаване на паметта на народа. Голяма грешка беше премахването на Мавзолея на Георги Димитров, който беше уникален сам по себе си като архитектура. Можеше да стане един прекрасен музей днес и да привлича туристи. Премахването на Паметника на Свободата в София беше направено по циничен и просташки начин, в който бяха нарязани фигурите по такъв начин, че е много трудно да бъдат възстановени после! Не се знае и какво ще се случи по-късно с този паметник. Моето мнение е, че той няма да бъде възстановен или ще бъде така възстановен, че ще падне, както направиха с паметника на Цар Освободител през Парламента. Бяха нарязани краката на коня както и фигурите около него и заменени с нови, тъй като тези,които бяха наети бяха същите, както тези, които нарязаха паметника на Свободата - некомпетентни и неграмотни!

Важното е, че се откраднаха хиляди левове от правителството. Вярно е, че паметникът има свещена символика. Погледнат отгоре той представлява Обелиск, който е поставен в средата на октагон, който пък символизира хомеостазиса (оптималното динамично равновесие на всички системи). Хомеостазисът още се нарича културономично равновесие на системите. Той е заложен в древнобългарския Календар като основа. Тоест - паметникът символизира,че тук властват българите на тази земя! По този начин се слага специален езотеричен код, който да пази българите. Това го имаме наследено от нашите предци от хилядолетия. Октагонът е бил символ на Кана - владетел на древните българи и не само. Може да се намери изрисуван в църквите, джамиите, будистките храмове, синагоги, защото всяка религия иска да се идентифицира като първа, но всички знаем, че в основата на първото монотеистично учение са българите. 
 
-Логично е, ако славяните са българи, да приемем, че кан Аспарух е дошъл в нашите земи, за да освободи своите събратя от игото на Източната Римска империя. Навярно може да се каже, че и потомците на прабългарите от земите между Днепър и Урал са направили същото, но 12 века по-късно. От кого обаче ни освобождават червеноармейците, почитани в Европа като борци срещу фашизма, след като съвременните историци твърдят, че фашисти на власт у нас е нямало?
 
-Неправилно е да считаме, че Аспарух е дошъл да освобождава някого. Нашите предци са знаели, че имат събратя българи, останали от преди и след потопа тук, които са пазители на световното познание. Правилно е да се казва Ромейската империя, а не Византия, тъй като Византия не съществува. Това е изкуствено понятие на един папски агент Йероним Волф, за да легитимира, че има древни гърци. Българите и Ромейците са в основата си един народ. До 4 век, че и по-късно Ромейската империя е управлявана от владетели с български произход, а коренното население са българи. 

Военните размирици между ромейската империя и българите са чисто личностово видови и политически. Разбира се, че вече придошлите "данайци", които са фактически днешните гърци, завземат някои политически звена и от там започват големите противоборства. 

Правилно е да се нарича "словени" - хора на словото и на Светото писание. Няма намерен един гроб на славянин или "трак". Има българи. Колкото до фашизъм... Аз имам снимани фашистки лични карти на българи и на цели фашистки организации, които се крият в държавните ни архиви. Тези архиви ще ги публикуваме през 2024 г. 

-Това категорично доказва, че е имало фашизъм в България...

-Да. Колко и да не се харесва днес политически на някои организации, е имало. Фашизмът в своята изродена форма чрез българи и чужди предатели убиха Гео Милев, Никола Вапцаров и други велики мъже, борели се за свободата на България! Важно е да не се делим на сини и червени. Няма лоши и добри. Това, което се случи през 1944, 1923 и 1989 г в България е един и същ сценарий на промишления и финансов капитал - Рокфелер и Ротшилд с помощта на разузнаванията на Америка, Англия и Съветския Съюз. Не трябва да заставаме и да мразим руския народ, германци, италианци, турци и прочие. Българинът не мрази и не трябва да го прави, а застанем ли срещу Русия – се обявяваме срещу нашите братя - защото Русия и Украйна са част от древнобългарската държава! Те са създадени на базата на българите. Политиката ни трябва да е умерена и да защитаваме разбира се нашите интереси, но за сега не виждам да сме сполучили след Александър Батенберг....

-Как бихте коментирал твърдението, че дори паметникът на Христо Ботев във Враца трябвало да се събори, защото бил комунистически?
 
-В момента има фашизоидни организации в България, които имат за цел да унищожат нашата идентичност, а това значи край с българите. Не трябва да позволяваме разрушаването повече на нито един паметник! Забравихте ли как една Рут Колева клечеше гола по прашки върху саркофага на Перущенци, загинали по време на Априлското Въстание за свободата на България. Защо тя не беше осъдена и вкарана в затвора за подобна гавра с националната ни идентичност? Паметникът на Ботев във Враца е един от най-красивите и величествени български паметници в България на великия титан и поет Христо Ботйов.

-А какво бихте казал за думите на британската историчка Мерсия Макдермот, че ние българите нямаме нужда от Бог, защото си имаме Левски?

-Имах честта три пъти да се срещна с нея, Светла й Памет! Тя бе велика жена! Беше последната отломка от миналия век, в който тя 40 години от живота прекарва в България за изследване на нашите велики мъже и нашата българска история! Нейните думи говорят сами за себе си. Няма друг, който да е описал по-точно Васил Левски от нея. Да, той е БОГ! Българите си имаме своя Бог днес, но трябва да го познаем. Васил Левски не е черно-бял портрет, а той трябва да е всеки ден в нас и да правим това, което е искал за България и нас. Трябва всеки да вземе нещо от този многопластов характер и образ на Апостола и да го приложи както за себе си, така и за околните! 

-Трябва ли да бъде канонизиран за светец?

-Категорично не, защото това ще го отдели от българите! Той никога не е искал да е светец, а така ние няма да се сещаме за него и ще изчезне от паметта ни. Апостолът на свободата трябва да е сред нас и ние с него!

-Как бихте коментирал твърдението, че българите изкупуваме тежка карма. Заради изтреблението на богомилите сме били 500 години под турско робство и че подобно на Спасителя, който идва с мисията да ни спаси от греха, Васил Иванов Кунчев е дошъл, за да ни избави от робските окови?

-Не бих бил съгласен, че изкупуваме някаква карма, Това за мен са поредните глупотевини, за да ни карат да нямаме самочувствие и да сме мирна "рая", която да чака "месията" да ни спаси! Всичко е в нашите задружни усилия, както е казал Апостола.
 
-Христос е бил предаден от Юда Искариотски за 30 сребърника. За да покаже кой е Иисус, той го целува по бузата в Гетсиманската градина. За колко жълтици пък е продаден Апостола?
 
-Предаден е не само за жълтици, а от страх и от завист. Една група хора начело с Любен Каравелов, Димитър Общи, Марин Поплуканов, Станьо Врабевски, Димитър Пъшков, Величка Хашнова ( Сестра на Марин Поплуканов) са главните виновници за залавянето на Васил Левски. Като последна Величка го предава, за да избави брат й и баща й от бесилото. Внедряването на вредни хора в комитета правят така, че от най-съвършената военна и политическа организация, създадена от Васил Левски - се унищожава за месеци от хора, които искат да ползват позициите си за пари и власт. Така чрез тези низки същества - Васил Левски е предаден, заловен и убит. Дори убийството му е неправомерно според законите на Султана, защото Васил Левски категорично заявява в съда, че той не е убил слугата Стойчо Гиргинов, но политически е натиснат процесът от Граф Игнатиев - и Левски въпреки всичко е осъден на смърт заради убийство, което той не е извършил....

-Каква е съдбата на предателите?

-Те започват създаването на българската мафия в България - Марин Поплуканов става кмет на Ловеч и мародерства, а Димитър Пъшков - народен представител след Освобождението. Палачът на Васил Левски - от заместник Държавен глава в Османската империя - става "главен прокурор" след Освобождението на България и продължава да коли и беси невинни хора. А Поп Кръстю е набеден за предател и убит.... от тези, които убиха Васил Левски.

-Твърдите, че Любен Каравелов е руски агент, който е внедрил Димитър Общи в БРЦК по нареждане на граф Игнатиев и преди Левски да тръгне за Ловеч, за да накаже предателите, е предупредил и автора на „Българи от старо време“, че после ще се разправя с него, т.е. че с революционерите от комитета ще го екзекутират. Защо руските агенти са искали смъртта на Апостола?
  
-Османската, Английска, Руската и Австрийски империи са били по петите на Апостола. Руската също не е желаела Васил Левски да бъде жив, защото не се е подчинявал на заповедите на граф Николай Игнатиев. Да, Любен Каравелов е руско - сръбски шпионин. Той също е бил срещу Васил Левски. Каравелов е бил завистлив страхливец. Той застава и срещу Христо Ботйов многократно и се е гаврел с воеводата. Дори стига по-далеч – този шпионин поръчва да заловят Ботев и да го вкарат в солните рудници във Влашко, където е трябвало да го убият, но най-великият български поет успява да се измъкне.

-А кой е убиецът на Христо Ботев?

-Никола Обретенов. Той фалшифицира всичко по убийството след Освобождението. Дори става Областен управител на Враца за 9 месеца, за да унищожи всички улики по убийството на Христо Ботйов. Историците и до днес мълчат като риби и крият документите, които доказват това злодеяние. Ние имаме достатъчно доказателства и през 2024 г. ще излезе пълната истина.

-Историците скочиха срещу вас и книгата ви "Васил Левски 150 години безсмъртие. Уставът на БРЦК" по начин, подобен на този, когато се обединиха срещу Николай Хайтов. Защо?

-Те изказаха редица лъжи срещу мен и срещу книгата, която написах, но не посмяха да кажат кое е лъжа! Книгата разкрива истината за предателството на Васил Левски с документи и живи архиви. В нея се дава коментар за военната организация на Апостола на свободата, както и най-късия разказ в света, писан от Апостола - "народе????" Редица още факти сме показали, които са от национално значение, но явно повечето историци и общественици не желаят да излезе истината! Това показва, че те я крият и работят не за България. Същите историци ме обвиниха за един документ на Васил Шанов, който съм публикувал. Твърди се, че е в музея "Васил Левски" в град Карлово, но от както се дарен на музея с оригинална снимка на Дякона и поп Кръстю тези 84 страници ръкопис на Васил Шанов не са нито сканирани, нито публикувани в музея! Питам къде са тези архиви и защо не са издадени в книга!? Защо крият чрез този неиздаден ръкопис, че Поп Кръстю не е предал Васил Левски? Питам защо уредници на музея на Васил Левски в Карлово казват публично, че нямало доказателства, че Апостола на свободата не е предаден??? Може би те ще кажат скоро, че и дори не е обесен?! Българи, мислете!

-Кои са съвременните предатели или еничари, които се страхуват от истината и от това народът да има достъп до архивите? 

-Това са историци, шефове на архиви, политици, журналисти, представители на чужди общества и посолства, но не бих искал сега да цитирам имена. Повечето хора ги знаят кои са. В наши ръце е съдбата ни! Време е да излезе истината! Само тя ще ни направи свободни! 


В категории: Животът


40
Коментара по темата
40.
*********
27.12.2023 19:27:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
39.
Много Як
27.12.2023 14:28:18
0
7
Направо видях Луната… Леееек! Ебаси Маняка. Чак и книги пише, направо и филм искам. Смятай какви брадясали са ми камбаните.
38.
!
27.12.2023 13:09:27
0
12
Задминахме македонците! Бъдете горди! Хахахахаха
37.
*********
27.12.2023 13:00:01
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
Бай....
27.12.2023 12:40:17
1
6
Първо да се обръсне и изкъпе !
35.
чувал ли е въобще за Библията?
27.12.2023 11:53:31
0
8
1) Дали този невежа е чувал въобще за Библията? Защо не прочете поне два реда от Библията?
Българска Библия, Марко, Глава 15:34
"34 И на деветия час Исус извика със силен глас: \"Елои, Елои Лама Савахтани"?\ което значи: Боже Мой, Боже Мой, защо си Ме оставил?"
https://www.wordproject.org/bibles/bg/41/15.htm#34
2) Дали този невежа е чувал за Паисий Хилендарски и за неговата "История Славянобългарска"?
Защо Паисий Хилендарски не е озаглавил своята "История Славянобългарска" като "История Българославянска"?
Защо не прочете "Славянското царство" (1601) на Мавро Орбини, на основа на която Паисий е написал "История Славянобългарска"?
https://bg.wikipedia.org/wiki/История_славянобългарска
"Представлява компилация от трудове на различни историци като „Славянското царство“ на Мавро Орбини, „Деяния церковная и гражданская“ на Цезар Бароний и др."
34.
И Ленин - Улянов
27.12.2023 10:20:16
2
10
е българин по бащина линия, даааа. Ицо, също е българско име - Ицо Стичков. Аз съм простак, изпадащ в див националистически кеф от тези факти, особено се радвам, че има шанс и Копейкин да е българин, за Путин съм сигурен, син е Тодор Живков, като Радев и Бойка, Бог е българин!
33.
Hahahaaa
27.12.2023 10:04:32
4
5
Не е вярно. Христос е бил Татарин!
32.
*********
27.12.2023 09:12:20
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
31.
Не
27.12.2023 09:01:25
0
14
ви ли е неудобно да тиражирате подобни откровени глупости още от самото начало на бълнуванията:
"Последните думи на Божия Син на кръста са „Елои, елои, лама савахтани“, което на езика на прабългарите означавало "Ела, ела, Боже на новия живот (на възкресението)“.
Да бяхте поне проверили какво всъщност означава: "Елои, Елои, лама саБахтани"..
30.
така е...
27.12.2023 08:55:13
16
4
Тренев е прав. Жалко,че всичко ново,което видим трябва най-напред да го отречем.... Ще мине време и всички ще видим истината.
29.
Е
27.12.2023 08:44:06
0
0
https://www.168chasa.bg/Article/2537099
28.
Директно от шефовете ви
27.12.2023 08:41:43
0
0
https://blitz.bg/article/5773
27.
*********
27.12.2023 08:38:05
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
*********
27.12.2023 07:25:35
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
25.
*********
27.12.2023 07:11:41
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
*********
27.12.2023 06:57:13
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
23.
*********
27.12.2023 06:18:15
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Ко ко речи
27.12.2023 06:12:57
2
10
Баааххх мааа му
Къв е тоя кавал ве
21.
...
27.12.2023 02:33:16
1
14
Добре, че ми казахте. Това не го знаех. Вече ако някой ме пита ще казвам че Исус Христос рюе Българин и ако ме питат от къде знам ще казвам от flagman.bg
20.
Коментар
27.12.2023 02:31:10
2
19
Флагман, спрете да пишете тези фантасмагории.Засрамете се .
19.
колега
27.12.2023 01:42:55
3
21
Засрамете се, Рождество Христово е!
18.
123
27.12.2023 01:12:15
1
16
Повече бих приел Александър Македонски за македонец, отколкото Христос за българин. Флагман, стига простотии.
17.
Аз
26.12.2023 23:58:35
3
18
Флагман, време е да пратите редакторът, допуска такива статии (както и онези с астролозите) в една висока сграда в бургаския парк
16.
Санитаааар
26.12.2023 23:55:03
2
20
Пак сте го изтървали тоя!
15.
*********
26.12.2023 23:33:50
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
ХааааХа
26.12.2023 23:04:03
2
29
Хайде пак този болния. Само в тази лудница му се дава глас обаче
13.
Флагман
26.12.2023 22:53:02
4
26
Флагман -ДА ЗНАЕТЕ , ЧЕ ТАЗИ СТАТИЯ Е БОГОХУЛСТВО !!! И СЪОТВЕТНО Е ГРЯХ ,
А ЗА ГРЕХЪТ ИМА НАКАЗАНИЯ ОТ БОГ ИСУС ХРИСТОС !!
12.
Мавро Орбини
26.12.2023 22:31:21
9
3
Да прочете този невежа Славянско царство (1601) на Мавро Орбини. Според Мавро Орбини, произходът на българите е от древна Сарматия. Сарматия е късноантично име за Източна Европа, основното население на което са били древните сармати. Амазонките са били съпруги на сарматите при река Волга. Древна Сарматия включва Крим, където е основана Велика България. Сарматите са славяни според Мавро Орбини. Можете да прочетете за военните подвизи на славянските племена, наречени българи, в последната част.
Да, древните българи са били християни, като започнем от Велика България и хан Кубрат. Велика България със столица Фанагория е обхващала Целия Крим и голяма област от днешна Украйна, поне до днешен Харков и Киев. Предполагаемият гроб на Кубрат е открит близо до село Перешчепино, Полтавска област през 1912. Полтавска област е между Харков и Днепър, в тогавашна Велика България. Забележете, че Кубрат е кръстен и отгледан в Константинопол "в дълбините на християнството" и израства в императорския дворец. Удостоен е със званието патриций от Ираклий I и действа като християнски суверен.
Според Мавро Орбини, Скандинавия е древната родина на славяните. Според Мавро Орбини, позовавайки се на Библията, славяните са наследници на сина на Ной, Яфет, и са били безстрашни воини. От Скандинавия славяните завладяват днешна Англия, Холандия, Германия, Чехия, Полша, Балканите, Русия, Сарматия (Крим), Кавказ, Армения, Мала Азия и Сирия. Дори в Персия е имало славяни.
Както пише Мавро Орбини Когато потомците на Яфет се умножиха толкова силно, че великата Скандинавия вече не можеше да ги побере, те я напуснаха... Накратко, славянският език се чува от Каспийско море до Саксония, от Адриатическо море до Германското и във всички тези граници живее славянското племе".
Траките, макар и да не са излезли от Скандинавия, обаче са с общ произход със славяните. Траките произлизат от Фирас, седмия син на Яфет, от когото се нарекли траки и нарекли Тракия със собственото си име.
11.
ам чи
26.12.2023 22:18:34
13
9
Левски е бил МАСОН
Ритуала по заклетвяне с кръв от длонта в-у револвер череп и Библия е мосонски ритуал
ЦРУ НЕ е създодено по Уставете на Апостола.ЦРУ е сформирано от фримасони по Scotish Rite настолен ритуал в Масонството
ЛЕВСКИ е предаден на турците от Марин ПопЛукан(Моше Лукан) и сесгра му Величка(Венеция) Хашнов-и 2та Кримски евреи караими дошли с изгонени от Руския цар черкези и кримски татари приети от Осмаите и настанени в Ловешко и Врачанско
ЛЕВСКИ открадва 2 торби с алтъни и пендари от касата на Къкринския хан за да финансира БРЦК
Величка Хашнова(на иврит Озъбена,острозъбеста) се осъмнява и заедно с брат си Моше(Марин) ПопЛУКАН(Лукан на иврит СТАЯ,ХАН,,староприемница) предават Левски на турците
Моше ЛУКАН е ДЯДОТО на БГ премиер БКП лидера Андрей Карло ЛУКАНОВ(съветцки гражданин,известен още като Финансист ня СДС)

АРАМЕЙСКИя език старо еврейски е сред най-древните езици на света.22 букви в него са космичен код даващ огромна сила и скрити знания за управление и маниполиране на видимия хора и обещти и НЕвидимия свят.
АРАМ на иврит ИЗДИГНАТ нависоко,натрупващ на висжки купчини,означава също ловък,хитър,опитен

Има цяла плеядя от ПСЕВДОписатели и "учуни" които по зяръки на бевши ДСструктуре всячуски се апетват да НАДскочат комплексите за малоценост представяйки фантасмагори НЕбивалици и ПАТРИОТИЧни бръщолевения за "истини"
ХРИСТИЯНство е възникнало във днушните земи на Израел/Палестина /Ливан които са своебразни невидими портали SAR GATES към БОГангелете и духовния свят
Не случайно ХАЗАРИте от Руско-казахските степи (приели ЮДАизма в края на 9век СлХр и НЯМАЩИ нищо общо с древните изгубени 12 еврейски племена) със "зъби и нокти"се барят дя се НАСТАНЯТ на СВЕЩЕНИТЕ земи с център ЙЕРУСАЛИМ(там където е гроба ГОСПОДЕН на Христос,Стената ня Плача НАЙ-свещената ЕВРЕЙска светиня,и джамиятя АЛ АКСА мястото къдета пророка Мохамед се възнася при Алаах яхнал огнен крилат пегас Баракю-на иврит Светкавица)
Други звездни партали са планината ТАБОР в Израел (там Христос се явил на своите ученици и апостоли)а евреите няписяли първата ТОРА(на иврит Закони),планините край гр.ЦАФАТ Северен Израел място където всички енрейски кабалисти общуват с ангелски висши сили,долината БЕКАА в Ливан стар гейт там се смята че са появели Нефилимите(на иврит Падналите ангели)
Израелско-Палестинските земи са НАЙ-ценото място на света .Ако човек се моли на БОГ там молитвите му хващат дикиш и се сбъдват.А който живее е контролира Светите земи контралира целия СВЯТ
Ако България беше "истинската Свята Земя" както бълнуват псевдо учуни е пишман писатели Ротшилдс още 1948 год щеще да си хвърли златата и милиардите и да направи ИЗРАЕЛ на Балканете а не в Палестина
10.
Да не би
26.12.2023 21:59:21
0
30
и психиатричните хапчета да са вече с електронни рецепти и някои хора да са лишени напоследък поради неуредиците...?
9.
А
26.12.2023 21:56:38
6
22
поредния 4хилядник дет мутрафонова му дава 4Бона месечно да бълва Кремъл путлер пропаганда бръщолевения малоумници путлер капут Сърбия Вучич БЯГА Масква
8.
До Флагман
26.12.2023 21:46:11
5
40
Моля ви се спрете да публикувате глупости!
Щом тоя брадат млад внук на Дядо Коледа, оспорва, че Исус Христос е българин и първия народ приел християнството е българския. То тогава той ще реши голямата загадка ТОЧНО ОТ КОЯ ЧАСТ НА СВЕТА ПРОИЗЛИЗАТ ПРА-БЪЛГАРИТЕ!
Вече ставате смешни и банални!
Хубаво е да имаме самосъзнание и самочувствие, но това прекрачва всякакви граници.
7.
Архангела
26.12.2023 21:41:12
4
40
Вече почвам да се чувствам като македонче…. Те така си измислят истории и се мислят за много велики :D но вече и ние не оставаме назад.
6.
Лили
26.12.2023 21:32:54
2
17
ОМГ
5.
Запознат
26.12.2023 21:31:28
26
15
До 3 - Това не е журналист, а е Иван Тренев. Можеш да прочетеш малко повече и да видиш каузите, с които се е заел с цел възрождение на българския дух :)
4.
трийте
26.12.2023 21:23:49
16
5
когато не ви харесва истината :))
3.
ХаХо
26.12.2023 21:15:58
2
45
Очевидно т.н. журналист, написал тази глупост, има психически отклонения.
2.
*********
26.12.2023 21:06:18
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
*********
26.12.2023 21:05:29
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори