×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Раковски доказал, че българите са първите християни в света


Раковски доказал, че българите са първите християни в света
Иван Тренев разкри радостната новина, че родолюбци са събрали 150 000 лева за исторически архиви, които ще бъдат публикувани в онлайн платформата "Свободни архиви". Книги на Раковски са сред тях
25 Декември 2023, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Революционерът, който е сред най-големите учени, пише истината за покръстените лично от Андрей Първозвани

Първите християни в света са българи. Те са били покръстени от самия Свети Андрей, който е бил първият сред 12-те апостоли, призван към тази роля лично от Исус Христос. Това става ясно от книгата „Вероизповедният въпрос“ на българския революционер, историк, етнограф и писател Георги Сава Раковски. Копие от нея, отпечатано през 1854 г. в Букурещ, е сред архивите, които са откупени от Иван Тренев със събраните 150 000 лева от дарители.

„Във „Вероизповедният въпрос“ този голям учен пише за намесата на гърците и на всички останали, които не искат да имаме независима църква, да се проповядва на български език и за това, че ние сме първите християнизирани в света. Приели сме християнството още в 1 век и то от Св. Андрей Първозвани“, разкри Иван Тренев, който споделя, че е пианист, а не историк. 

Празнуваме Коледа още от края на ледниковата епоха заради българския кан Колад и сина му Болг

„С общи усилия спасихме част от българските архиви, история и идентичност! Благодарим на всеки, който отдели от залъка си, за да може да има България утре! Архивите ще бъдат публикувани в онлайн платформата "Свободни архиви"- Първият онлайн музей в България!“, обяви той във Фейсбук.

„Ще има раздел за архиви, беседи, исторически препратки и т.н. Отново благодаря на всеки, който се отзовава за българските каузи, които наистина имат градивно значение за нашата национална сигурност! Редица "патриотари", както ги наричам, ме оплюват, защото те са продължение на фашизоидни структури, които искат да разединят народа ни! Аз не съм партийно свързан и няма да бъда!“, уверява патриотът, който е автор на книгата "Васил Левски 150 години безсмъртие. Уставът на БРЦК".

Сензационна версия за Левски! От кого е предаден

„Не се лъжете, че повечето "анализатори", политици, "журналисти" и най-вече историци - са критерии - те се опитват да запазят лъжата за произхода на българите и не желаят истинската история на България да бъде факт в съзнанието на младите! Няма по-силно обединение на народа ни от нашата истинска българска история и произхода на Българите! Продължаваме да се борим! Поклон пред Вас! Да живее България!“, добавя той.

„Написаните от нас книги - "Ролята на масонството в борбите за освобождение на българите от османско иго", "Раковски 200 години безсмъртие. Един световен мъж", "Българите са в основата на човешката цивилизация - 5 издание", "Васил Левски 200 години безсмъртие. Уставът на БРЦК" -  са изцяло авторски! Всички открития са на мен и екипа, с учени, с които работим вече години! До преди нас - в България не се говореше за величието на Георги Раковски - историк, политик, революционер, хуманист, писател, етнограф и т.н.“, пише пианистът във Фейсбук.

„Не се споменаваше никъде за това, че в Индия има над 60 училища на името на Раковски, защото той е национален герой на Индия!  Ние доказваме безапелационно в книгата за произход на Българите, че българите са в основата на създаването на съвременната човешка цивилизация и че всички измислици за фалшиви траки, прабългари и славяни са абсолютна лъжа! В книгата за масонството показваме над 200 нови снимки, както и документи, в които се представят нашите революционери и просветители на едно световно ниво в областта на просветата и държавността!“, добавя той.

ЦРУ е създадено по Уставите на Васил Левски

Тренев показа и писмо от ръководството на ЦРУ, в което пише, че Васил Левски е известен на разузнавателно управление. Оказва се дори, че то е създадено по военната организация на Левски. 

Алейда Гевара (дъщеря на Че Гевара) вече притежава новата книга "Васил Левски 150 години безсмъртие. Уставът на БРЦК" на Иван Тренев

„В книгата "Васил Левски 150 години безсмъртие. Уставът на БРЦК", която подаряваме на всички училища и читалища в България - даваме подробна информация за военната полиция на Апостола, от която са се учели различни разузнавания. След многобройните подигравки срещу мен от дебилизирани елементи и зловредни манипулатори - отново доказваме, че истината възтържествува рано или късно! Да, ЦРУ е създадено по Уставите на Васил Левски и по-късно на ВМРО“, сподели той.

Според него има заговор срещу България и българите. Затова и се е посветил на мисията да спре дегероизирането на нашите титани. Защото нямаме ли Ботев, Левски и Раковски, няма я и България, добавя пианистът-писател. 

Книгата за гроба на Левски ще излезе, когато съберем пари, за да я издадем, защото тя ще е много по-голяма, споделя той.

„Сканирали сме османските архиви, които също доказват, че 

 гробът на Васил Левски е в църквата „Св. Петка Самарджийска“

 Не са показвани досега. Материалите са в няколко души за по-голяма сигурност. Преведени са“, разказва Тренев.  
 
„Репресиите във всякакъв аспект против мен ще продължават, докато аз не спра да търся начин да си върнем костите на Апостола! По подобен начин са се държали властите и с Николай Хайтов!“, добавя той.

 

Писателят твърди, че костите на Дякона са откраднати от партийни функционери, които изпълнили заръката да бъдат унищожени. 

„Черепът частично е счупен умишлено веднага след разкриването на скелета! Има снимки и преди да бъде натрошен, но се укриват! Няколко пъти ме предупреждават, че ако продължаваме да се занимаваме по случая с гроба на Васил Левски - "може да не бъдело здравословно". Не закъсняха и първите "обвинения" в прокуратурата от "анонимни" податели на същите тези, които се борят срещу мен, срещу нас, българи! Скелетът е измерен - 175 см., колко е бил висок Апостола“, добавя той. 

„Външните врагове на България с помощ от предатели разрушават оригиналната църква и правят '"реставрация" със стомано-бентонна конструкция  на сегашния вид на църквата, а мощите са изнесени и скрити до днес!“, казва Иван Тренев.

 Очаквайте интервю с него и разкрития за паметника на Съветската армия и за това какво го свързва с прабългарския календар, за предателите на Васил Левски и на българщината




В категории: Животът


16
Коментара по темата
16.
До 12 АЛЛАХУ АКБАР
26.12.2023 13:22:44
2
1
АЛЛАХУ АКБАР! АЛАХ Е ЕДИН!
15.
Да живее България!
26.12.2023 11:00:31
0
7
Българите имаме история и култура, с която да се гордеем, но големите сили нямат нямат интереса да имаме самочувствието, че ние сме ИЗБРАНИТЕ.
14.
Онуфрий
26.12.2023 08:44:07
3
10
Има данни които доказват че Христос също е най-чист българин. Но македонците и комунистите старателно крият тези данни от народът!
13.
*********
26.12.2023 08:41:53
7
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
До 3
26.12.2023 08:03:11
3
12
Ислямът е разклонение на християнството, ма, пача проста! Първо ЧЕТЕШ, после пишеш! И ти си като онзи - “чукча писател, не читател”.
11.
Хехе
26.12.2023 06:13:34
6
12
Любимия гост на ченгето Росен Петров.
Инак и двамата с умерени приказки говорят много и нищо не казват както са ги учили в школата за милиционери
10.
*********
26.12.2023 00:52:59
22
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
9.
76
26.12.2023 00:46:53
9
19
Този надминава и македнците с глупостите, които говори.
8.
*********
25.12.2023 23:25:09
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Хор ел
25.12.2023 23:18:45
14
15
До тук коментарите са на ДЕБИЛИ. За дебилите които не знаят значението на думата да проверят в тълковен речник. Необразовани, национални предатели.
6.
Az
25.12.2023 23:10:18
4
15
Мичмана доказа, че Господ е българин
5.
*********
25.12.2023 22:59:40
12
21
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
4.
хер Флик
25.12.2023 22:40:59
13
18
Пианист "разбира" от история повече от хората, които са учили история.
И "народът" вярва на глупостите, които пише.
Интересно ако историк тръгне да концертира на пиано със симфоничен оркестър, дали "публиката" ще толкова благосклонна?!
3.
ПЕНЕЛОПЕ
25.12.2023 22:34:10
28
3
ИСЛЯМА Е ИСТИНАТА АЛАХ АКБАР
2.
Turk
25.12.2023 22:23:15
20
12
Tova e vyarno. Bulgarite sa pyrvite marsianci.
1.
bat pen4o
25.12.2023 22:08:44
16
5
bravo boiko borisov
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори