×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Еволюция и революция през 2024-та? Правителството пада, а левът остава


Еволюция и революция през 2024-та? Правителството пада, а левът остава
Възможно е да се стигне до катаклизми през февруари и опасността за това е през целия месец, предупреди д-р Светла Балтова. България обаче е защитена, добави тя
25 Декември 2023, Понеделник, 17:22 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Известният астролог д-р Светла Балтова предрече трусове в Европейския съюз, рухване на институции и масови безредици 

2024-та ще е година на еволюция и на революция, на големи промени, при които ще рухнат институции. Ще има масови безредици. Европейският съюз ще понесе няколко удара, от които най-силният ще доведе до трансформиращи и ще го превърне в истинско общество на народите. Това прогнозира известният астролог д-р Светла Балтова.

Според нея дори Бог ще слезе на Земята, за да я повдигне на по-високо ниво.

„През януари, когато Слънцето на 18-20 януари влезе в знака Водолей, ще се изравни с Плутон и тогава обществото ще бъде разтърсено от нови процеси“, каза лекарката-астролог в интервю, публикувано в YouTube канала на Портал 12.

„Когато гледах хороскопа за формирането на Европейския съюз, бях потресена, защото се оказва, че това е организация за манипулации и контрол“, сподели тя. 

„Имаме Марс и Плутон в съвпад в Скорпион и в опозиция с Луната, която представлява народите в последния градус на Телец, а това означава контрол и манипулация на всичко. ЕС ще претърпи няколко удара. Единият ще е в края на април, вторият през май, с след това през август и на края на годината, когато Плутон, който се е върнал малко в Козирог, влиза пак във Водолей. Тогава ще е най-силният удар, който ще го трансформира в истинско общество на народите“, обясни д-р Балтова. 

„Най-висшите качества, които човечеството ще трябва да развива, са висшите добродетели на знака Риби – милосърдие, състрадание, боголюбие и вяра. Мисля, че Плутон ще действа повече на обществено ниво, но енергията от вибрациите на Сатурн в Риби изискват от нас да си отворим сърцата, да сме по-състрадателни“, добавя тя. 

Лекарката-астролог намекна, че войните в Близкия изток и в Украйна ще продължават. „Трябва да се изравним с вибрацията, която в края на 2024-та и в началото на 2025 г. ще бъде особено силна. Тогава северният възел се измества от Овен в Риби. През февруари 2025 г. Венера и Сатурн в последните градуси на този воден знак се изравняват със северния възел, а той е посоката на живота. Всъщност дотогава трябва да сме се научили да проявяваме повече милосърдие в живота си“, добавя тя. 

„Когато Слънцето влезе в знака Водолей, ще се изравни с Плутон. Тогава обществото ще бъде разтърсено от нови процеси. Много стари структури ще се рушат и тогава хората ще трябва да се самоорганизират. Не може да разчитат на държавата“, изтъкна д-р Балтова. 

„През следващите две години е много важно човек да се научи да мисли самостоятелно, да не е безгласна „риба“, а да полети като птица на крилете на творческото си въображение“, подчерта тя. 

„Обществото ни е манипулирано със страха и хората, които са вкопчени в печалба или в каквото и да било, ще изпитват все по-голяма тревога, защото социалните и икономическите пластове ще се люшкат. Човек трябва да намери стабилността в себе си и в това, което прави, да е с пълно осъзнаване, със сърце, да мери хора, които мислят като него, да създадат общности. Оттам ще дойдат новите лидери. Поне в България е така“, обясни астрологът. 

„Тази вибрация, която идва през 2025 г., е много бърза и фина. Някога е говорено за астралния огън на любовта. Учителят Дънов казва, че някои ще изгорят в него, защото няма да могат да понесат тази вибрация. Трябва да си приготвим сърцата и душите, да ги очистим колкото можем за новото. Предполагам, че астралният огън ще влияе върху нервната система“, добави тя. 

„С коронавируса, събитията в Украйна се демаскират едни планове, които са целели да приспят човечеството, да го държат с ниско съзнание, да е в страх. Започнаха да се появяват истинските лица на тези, които са мислили да управляват света“, коментира д-р Балтова. 

„Чудя се защо хората толкова се занимават с извънземните. Не че ги няма. Имаме си напреднали братя по разум, но на тях не им е позволено да се бъркат в работите на Земята, ако не са помолени. Разрешено е обаче на другите обитатели на планетата, които са подземни. Там също има човечество. Позволено е и на извънизмерните. Това са ангелските йерархии. Те имат задачата да изпълнят волята Божия. Дотам обаче сме я закъсали, че Бог е слязъл да оправи света чрез тях“, подчерта тя. 

„Представят ни извънземните грозни. Нямат нито уста, която е символ на любовта, нито нос -  мъдростта. Те не са такива. Красиви и светли създания са, а грозотата е рана за душата, която се храни от красивото. Показването на грозни образи във филмите вреди на мисленето“, обяснява лекарката. 

Според нея, началото на 2024-та ще е много бурно. 

„Плутон е планета, която се свързва с подземното влияние. Това е трансформиращата енергия, която идва от дълбоките земни пластове, където е металното ядро на земята. От друга страна един от най-добрите астролози Методи Константинов казва, че синовете на волята идат от Плутон и те ще реализират мисията на Бог на Земята“, добавя тя.  

„Когато Слънцето и Плутон са в съвпад, се създава един еволюционен канал. Това започва през февруари. Към края на годината има един нехармоничен аспект между Сатурн и Плутон, който има обаче хармонично въздействие, защото се разрушават стари структури. Може би ще станем свидетели на смърт на политически лидер“, прогнозира астрологът. 

Февруари е месец на големите промени и те продължават и през март, добави тя. 

„На 15 февруари Марс ще е в съвпад с Плутон и в политическото пространство ще има трусове. Възможно е и да се стигне до катаклизми и опасността за това е през целия месец. За България обаче всички духовни учители казват, че е защитена. Няма да има големи бедствия в страната ни“, подчерта д-р Балтова. 

Учителят Дънов казва, че земетресенията стават там, където хората са лоши, добавя тя. 

„Не ми се вижда правителството да изкара мандата си. На 20 март е пролетното равноденствие. Слънцето влиза в Овен, прави с Плутон хармоничен аспект, т.е. продължава процеса на голяма промяна в обществото. На 25 март има Лунно затъмнение. Там се развихрят много енергии, които може да предизвикат масови безредици. Възможни са революции“, заяви астрологът. 

„На 8 април имаме Слънчево затъмнение в Овен, показва се още веднъж новото, че власт, която не е подкрепена от народите, няма да оцелее“, добавя тя. 

„Аспектът с Марс и Сатурн в Риби може да предизвика фанатизъм, крайни брожения. Надявам се хората да проявят малко повече здрав разум“, изтъкна лекарката. 

„Първата седмица на май е интересна заради съвпадащата енергия на Венера, Юпитер и Уран в Телец. Последната планета вещае много големи промени, свързани с банки, капиталовложения. Като гледам какви са нещата в ЕС, няма да приемем еврото изобщо“, подчерта тя.

Според нея не е изключено закриването на банки или на внезапни промени, свързани с дейността им. 

„Сатурн ще е в съвпад с Нептун в Овен. Възможно е заради това да се размият границите между измеренията. Това означава, че хората ще започнат да виждат неща, които до този момент не са можели“, заяви д-р Балтова

„Уран влиза в Близнаци. Има подреждане в посока към еволюция на мозъка, на съзнанието. 2024-та е подготовката за това. Трябва да си пречистим начина на мислене. Ще дойде часът за истината. С тези планетни енергии в тези знаци ще имаме ново еволюционно стъпало за човечеството“, добави тя.  

„Богомилите много са ценели пророк Исая и навсякъде се говори за новата земя и новото небе. Вървим към тях“, каза още астрологът. 
 


В категории: Хороскоп


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
28
Коментара по темата
28.
КОНСТАНТИНОВ
28.12.2023 12:10:44
2
1
ДАНО СТАНЕ РЕВОЛЮЦИЯ ЗА ДА УБИЕМ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 33Г. ОСОБЕНО ТАГАРЕВ,ПЕЕВСКИ,ПАСИ,КУНЕВА.ДОГАН,,ПЛЕВНЕЛИЕВ,БОРИСОВ И ОЩЕ ДУЗИНА СЛУГИ НА САЩ
27.
Коментатор
26.12.2023 22:40:47
1
1
Ако се запознаете с астрологичната прогноза за 2023 г. на д-р Светла Балтова, ще се убедите, че астрологичните прогнози на тази госпожа са въздух под налягане!
Убедете се сами: https://www.flagman.bg/article/283444
26.
Рептилюминат
26.12.2023 15:36:10
2
5
Въй не прочетох! И за извънземните пише!
25.
Рептилюминат
26.12.2023 15:34:18
1
3
Въй, нищо за извънземните!
24.
Един
26.12.2023 13:10:24
5
10
Тук нещата са безнадежни. На тази жена никакви хапчета не могат да и помогнат.....
23.
Айде пак кремълска пропаганда
26.12.2023 12:08:27
17
11
Над 400 сайта в България получават копейки от Мутрафонова за да разпространяват хаос и кремълZка пропаганда
22.
didid
26.12.2023 10:59:18
4
10
Хубавото на електронните медии, е че пазят архив. Вижте предсказанията на Светла за 2023. Даже ще е хубаво да и ги припомнят от Флагман. Това което предсказва е повече прах в очите, и ако някога нещо се сбъдне да има с какво да се хвали.
21.
Маг Илиан
26.12.2023 06:37:45
8
15
Катерицата Беатрикс и Гущера Ал слязоха от Кораба Майка свети Слон слезе от кораба Татко . Проговориха ми и тримата казаха правителството ке падне,Радев ще го отвлекат извънземни и след генетични експерименти върху него ще се превърне в капитан планета пайнер. Когато марс влезе отзад на Плутон ,бойко борисов ще бъде облъчен със слънчева радиация и ще се превърне в Искра Фидосова. Венера ще влезе отляво на Меркурий и Путин ще роди от Ердоган новия Илдъръм който ще обедини турция и русия и ще въведе новата религия православен руслям.
Сатурн и Уран ше започнат гей връзка и Нинова ще се превърне в драг куин и ще предизвика пеевски и доган в мма среща 1 срещу двама където ще ги пребие и насили ритуално със сърп и чук
Волен Сидеров ще стане кум на Маг Папазов койтп ще избяга в Холандия и ще сключи брак с Кулагин.
Цанов ще направи предаване по тоя повод Чиченицъ и Тошо куката ще станат премиер и президент на България от партиятс на Шизо либералите.
Аллах акбар. Воистина акбар.
20.
Гого
26.12.2023 02:12:34
6
19
Насрахте ли се от страх малоумници?
19.
Адолф
25.12.2023 22:40:09
14
30
Тая или яко кешира, или си е спряла хапчетата!
18.
Чуках
25.12.2023 22:39:23
21
8
45 години стигнаха да отлепят БГ езика от РУС КИЯ ГЪЗ, А СЕГА СЕ ОПИ ТВАТ СЪЩИТЕ 34 ДА ГО ОТЛЕПЯТ ОТ АМЕРИКАН СКИЯ ГЪЗ с лъжи и ГЬО БЕЛСОВА пропаганда! Е, ОЩЕ МАЛКО до поява на следващия МОГЪЩ ВЯТЪР И ПОСОЛСТВО ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА!
17.
OтНулаДоБезкрай,Приказката няма Край
25.12.2023 22:10:03
3
23
Конфликти, екологични бедствия , икономически крах, бежански вълни , хуманитарни кризи в пропорции невиждани, ислямска имплозия в Европа, султана иска да стане халиф, етно националистически възпаления, мощни магнитни бури, режим на тока, пожари, контролируеми политически срутища, извънбиблейски разврат, трансхуманизъм, виртуална реалност, хората стават излишни, живот след смъртта, старите концепции катастрофират, Ватикана отива на кино , кораби в земна орбита, Китай, квантов компютър, дигитални войни...всичко е за добро в края на краищата, ако не свърши добре значи не е край.
16.
Звездомир
25.12.2023 21:59:06
11
30
Стига сте промивали мозъци с измислени хора и техните шизофренични разтройства.
15.
СТРАЦИМИР
25.12.2023 21:51:45
9
27
БРАВО.СВЕТЛА.БРАВО
БАЛТОВА.МЕЧТАТА.НА
НЕЧЕСТИВИТЕ.ПРОПАДА
14.
Пусть всегда будет Солнце
25.12.2023 19:10:17
12
16
АЛЕНО коза че 2024 е година на планетата на СМЪРТА Сатурн и Кармичната разплата
За БОЙКО Алена каза че идват най-тежки времена ЩЕ му вземат и гласуват падане на имунитета и след 1 седмица при бай Ставри
А преди години Алена само добри неща пишеше за лидера
За Бургас Алена предвижда много застой,трудности,мъка,страдание недоимък и смърт пзащото във Бургас имало огромна фигура на планета САТУРН изграден6 наскоро на пристанищната зона и маскирана като мини планенариум
13.
ВСИЧКАТА ТАЗИ КОМЕДИЯ
25.12.2023 19:02:21
8
21
НИ Я ДАВАТ БЕЗПЛАТНО ОТ ФЛАГМАН ХАХАХАХ
12.
Въх малиии 4000 от митрофаница
25.12.2023 18:54:12
24
26
Кон пърдяяяял вятър вяяял,кон пърдяяял вятър вяяяял.
Явно много са изпаднали русоробите,това е 5 или 6 та врачка пробутвана с рубли
11.
Център и периферия
25.12.2023 18:54:02
5
17
Властта е винаги в името на Себе си.)) ((Тя е такава реалност, която не вижда причини за себе си извън себе си.)) Особен тип реалност - тези, които я притежават, могат да си мислят каквото си искат, но самата Власт като реалност е винаги при себе си и се разширява.)) ((Това е разбиване на големия обществен интерес, разрушаване на обществото, заради интереса на някаква частна съсловна група.)) ((Това, образно казано, е интересът на червея за сметка на ябълката.))
10.
4та национална катастрофа
25.12.2023 18:52:32
4
16
"Голямото" ще бъде демонтирано от "малкото", илюзията за силата на Голямото ще отпадне ... когато малкото осъзнае своята сила и спре да се възприема като малко.
9.
Божков лайв
25.12.2023 18:46:50
7
37
40 години в пустинята на Прехода, краят е близо ....Всичко което е било ще бъде пометено. Съветът такъв какъвто го познаваме ще свърши. Живота не търпи ограниченията на една шепа хора ''посочили'' и "помазани" за господари ...
8.
Някой
25.12.2023 18:46:05
35
38
Поредната руска лелка която прибира рубли за да "гадае" кремълски тъпотии.
7.
ХХ
25.12.2023 18:02:33
40
53
Аре, хаирлия да е ЕС да се разпадне!
6.
БЪЛГАРИЯ СТАБИЛНА СЪРБИЯ ПАДА
25.12.2023 17:59:36
6
22
"ОТПОР" подгрява протеста със студенти, но все още не влиза в играта.Готви ли Сорос смяна на властта в Сърбия
Протест на студенти блокира в понеделник сградата на Министерството на държавното и местното самоупавление на ул. "Княз Милош" в Белград, съобщи сръбският сайт Blic
Студентите искат ревизия на избирателните списъци заради данните на опозицията, че властите са фалшифицирали парламентарния вот
"ОТПОР", който има много силни позиции сред студентите в Сърбия, очевидно подгрява протеста в Белград, след като в неделя вечерта протестиращи атакуваха сградата на кметството в Белград
Включването на студенти в протестите означава, че опозицията може да получи подкрепа от движението "ОТПОР", което свали Слободан Милошевич, с когото е свързван президента на Сърбия Алексъндър Вучич
Протестиращите в неделя вечерта издигнаха плакат на "ОТПОР", но организацията не се ангажира официално с протестите и не влиза в играта, което означава, че САЩ все още не искат да свалят властта в Сърбия

"ОТПОР" участва в "революцията на розите" в Грузия, в двата "майдана" в Украйна, а преди това свали Слободан Милошевич със слогана "Готов jе"

Лидерът на "ОТПОР" Сърджан Попович

Лидерът на "ОТПОР" Сърджан Попович е много влиятелен сред активистите на студентите
5.
Флегми,
25.12.2023 17:57:18
12
42
Малииии спирайте наркотиците или минете на нещо по-леко. Тва не ви понася.
Хахахахахахахахахаха..
4.
А
25.12.2023 17:55:34
36
44
поредния 4хилядник кретен дет мутрафонова му дава 4Бона месечно да бълва Кремъл путлер пропаганда бръщолевения малоумници
3.
Е на тва е
25.12.2023 17:47:49
9
52
Всеки втори астролог, гадател, предсказател, проницател и къвто се сетите там шмекер. Останалите трябва да им вярваме и да им се плашим. Ай сиктир!
2.
Е
25.12.2023 17:47:40
5
55
зачетох се в началото,но когато намеси "слизането на Бог" на Земата, извънземните и "извънизмерните" , много ми дойде !
На такива трябва да се прави запис на "пророчествата" им и на края на следващата година публично да им се направи анализ кое се е сбъднало и кое -не !
Но в тяхно, лично присъствие!
1.
Голяма част
25.12.2023 17:42:52
21
27
от казаното е вярно и очаквано (като инсценировка), както при всяка контролирана опозиция, но поне да не споменават богомили и Дънов, защото това ги прави съвсем прозрачни...

А ако големите земетресения ставаха там където хората са лоши, досега Израхел, а и тази територия, да бяха изравнени със Земята!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори