×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

(М)истерия с черепа от Родопите, бил на извънземно без уста


(М)истерия с черепа от Родопите, бил на извънземно без уста
Вижте как е изглеждало съществото, чийто череп преди близо 20 години откри Ценко Симеонов
25 Ноември 2023, Събота, 22:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Руски уфолози още гадаят дали е на пришълец от друга планета или на същество, създадено след експеримент на атлантите 

Черепът, открит в Родопите от българския уфолог Ценко Симеонов преди близо 20 години, породи дискусии в Русия за произхода му. Телеграм каналът „Храм прошлого“ публикува снимки на находката и рисунка, показваща как най-вероятно е изглеждал пришълецът. 

Този артефакт има шест мистериозни кухини, което според изследователите би могло да означава, че съществото е разполагало с някакви сетивни органи, но най-странното е, че няма уста, пише електронното издание. 

Руски уфолози още гадаят дали е на пришълец от друга планета или на същество, създадено след експеримент на атлантите, за което намекна преди близо две десетилетия Кубрат Томов. 

Рептили и грейове колонизират Земята с раса от роби, извънземни ги спират

Според българите, които са изследвали родопския череп, той няма аналог в историята на гръбначната фауна. 

В интервю за Флагман.БГ преди десетина години Ценко Симеонов каза, че ако си направите труда да потърсите череп на каквото и да било животно, то няма как да тежи само 195 грама, а многократно повече. Намерената от уфолога находка е с много тънки костици. 

Той споделя, че контактува с извънземни и дори се е качвал на техен космически кораб. 

Нашествие на извънземни ще има, ако някой използва атомно оръжие

За тях Ценко Симеонов казва, че са от Космическата галактическа конфедерация, която се стреми да запази и да подобри живота на Земята. „Бог създава душата, като дава частица от себе си и тя започва да се преражда, т.е. да се усъвършенства на еволюционно и вибрационно ниво. Усилването на материалната вибрационна вълна в човека пречи на душата да продължи през преражданията и да събира Божествена енергия, за да може в края на преражданията си да се върне с нея при Бог. Той е една златна огромна планета, която ражда живота. Живее от кръговрата на душите, т.е. на фината енергия. Тя е основата и затова казваме, че Бог е в нас и е във всичко“, разказва уфологът. 

Неотдавна в интервю за Флагман.БГ той заяви, че извънземните много пъти са се намесвали в конфликтите на Земята и дори са спирали изстрелването на ядрени бойни глави. Ако сега някой се опита да атакува противника си с такова оръжие, веднага ще започне нашествие от извънземни, предупреждава Ценко Симеонов. 


В категории: Животът


16
Коментара
Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
16
Коментара по темата
16.
не е 1 април, нали?
26.11.2023 19:25:40
0
1
Редно е подобни публикации да бъдат с дата 1 април, за да не се дразнят хората.
Още повече, че т.нар. "череп на извънземно" на този "уфолог" прилича повече на кости от таза на някакво животно и дори не е заоблен за да бъде подобие на череп.
Неговата "снимка на извънземно" е снимка срещу залез слънце с отблясък - всеки може да пробва с мобилен телефон да направи снимка на залязващото слънце и всички снимки ще имат подобни отражения, просто е трудно да се избегне подобно отражение на стъклото на обектива при снимки срещу ярки обекти.
15.
Xoxo
26.11.2023 16:07:35
0
0
It looks like animal skal.maybe it belong to animal Spezies that is long gone.
14.
Аз
26.11.2023 12:59:43
2
1
... съм на мнение, че учените, разследвали въпросният череп( явно е череп!) Не лъжат!...
... въпросният уфолог , също правдиво е дал информация относно това , и съпътстваща, и основна за някои духовни страни...
... ама "то не е лъжица за всяка уста"...

П.с.
Бъдете живи и здрави... пък, ако нямате разбирания/умствени характеристики/подобен опит, поне бъдете Добри!
...
Браво Флагман!
13.
до 8
26.11.2023 12:40:52
0
1
Всеки ден четем нещо заимствано(да не кажа друго)от руски сайтове.Днес започнаха с това.
12.
оффф...
26.11.2023 10:47:20
2
3
Всеки човек живял на село ще ви каже, че това на снимката не е череп, защото е виждал стотици такива "черепи" през живота си
11.
ЛТУ
26.11.2023 09:53:21
2
3
Доказаха че е от три годишно говедо
10.
A
26.11.2023 09:48:07
3
4
Някъде беше доказано че е от крава
9.
Бургазлия
26.11.2023 09:32:42
2
7
Прилича на черепа на Шиши
8.
Аз
26.11.2023 07:38:55
3
11
Това не е сериозно! Флагман- Как може да се излагате и да публикувате такива... Що за статия е това....?
7.
Геле
26.11.2023 07:22:42
4
15
Нали се разбра, че е на крава.. Пак претоплени манджи
6.
Жан Люк Пикард
25.11.2023 23:36:17
5
4
Мистерия или мистрия ?
5.
THE TRUTH IS OUT THERE
25.11.2023 22:57:16
4
9
Извънземните са сред нас.....!!!...бррр....
4.
*********
25.11.2023 22:46:18
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Заклинание срещу извънземни
25.11.2023 22:36:08
6
11
Докато вървиш заднишком през стаята я обикаляш 3 пъти повтаряйки :
Хапче ,хапченце малко бяло зайченце
Я кажи ми ти къде от мен се скри .
После пърдиш звучно срещу луната
Намираш халоперидола изпиваш го и инопланетяните изчезват безкрайно
2.
Хаха
25.11.2023 22:24:15
4
17
Ценко се возил на стоп на НЛО!!! Голям смях!
Ценко, напитки раздават ли? Да знам, да си нося...
1.
Джони
25.11.2023 22:07:22
4
17
Е поне дупе има ли … ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори