×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рептили и грейове колонизират Земята с раса от роби, извънземни ги спират


Рептили и грейове колонизират Земята с раса от роби, извънземни ги спират
2 млн. души изчезват на година. Извънземни ги отвличат, за да създадат хибридна раса от роби, която да завладее Земята, казва езотерикът Ценко Симеонов
14 Март 2016, Понеделник, 18:02 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ снимка: Авторът

Шестата раса, която е създадена от Космическата галактическа конфедерация, има мисията да спре заробването на планетата ни, казва феноменът


-Все по-често се появяват информации за летящи чинии и отвлечени хора, за подземни мегаполиси и българските портали към тях, за чудовищни експерименти с човешки същества от космическите пришълци. Вие сте сред най-известните уфолози у нас. Как бихте коментирал този интерес на извънземните към човешката цивилизация?

-Интерес към човечеството има още във времето на шумерската цивилизация. Знаем, че в Едемската градина, която се е намирала между реките Тигър и Ефрат, са живели Ева, раждащата живот и Адам – даващ живот. Отнело е много време на анунаките (б.а. шумерски, асирийски и вавилонски божества, известни от най-древните писмени източници) да ги създадат. От древните предания знаем за летящите дракони, за змейове, за долната земя, за цивилизация, която не е успяла да избегне катастрофа. Има сведения дори за термоядрени взривове на планетата, които са унищожавали всичко по земната повърхност. Някои обаче са могли да оцелеят на долната земя. Част от така наречените лоши същества се стремят да изградят хибриди, които да им вършат работата на Земята. Представители на Космическата галактическа конфедерация пък се опитват да прекъснат тези опити. Има сведения, че през 1954 г. американският президент Айзенхауер е подписал договор с грейовете (сивите), а относно отвличането на хора от извънземни, мога да ви кажа, че около 2 млн. човека изчезват на година.

-И какво се случва с тях?

-Връщат голяма част от тях. Извънземните използват най-вече жени за репродуктивна дейност. Нещата обаче вървят към своя предизвестен край. Управлението на планетата ни не е от хора, а от рептили. Лично съм ги виждал на два пъти. Идва денят, когато всичко ще се изясни. Това ще стане до 50 години.

-Преди десетина години в Бургас показахте череп на извънземно. Според тези, които са го изследвали, няма аналог в историята на гръбначната фауна. В книгата "Извънземни в Родопите", на която сте съавтор, сте разказал за тази находка. Какво се промени оттогава? Защо представителите на БАН не проявиха интерес към това откритие?

-След появата на този череп, много по-лесно бе да се търси аналог на нещо подобно и да се опитат да елиминират по всякакъв възможен начин тезата, че е на извънземно. А това, че тази институция се казва Българска академия на науките(БАН), не означава, че тя би могла да даде отговор на всичко. През последните две хилядолетия се прави паралел между живота на Земята и този, който води едно съзнателно човешко същество. 2000 – 3000 години или пет хилядолетия като отрязък от времето, когато е създадено човечеството, до днес обаче са нищо. Магове, вълшебници, магьосници, шамани, просветени са получавали телепатично информация, която са препредавали и цялата цивилизация е изградена въз основата на нея. Колкото по-развит е човек на духовно ниво, толкова повече биоенергоинформационният поток бива улавян от него и така той започва да използва качествено своето съзнание и духовност. По този начин той се издига на по-високо ниво. На хората от БАН им е много по-лесно да кажат, че намереното от мен прилича на череп на крава.

-Защо?

-Ако си направите труда да потърсите череп на каквото и да било животно, то няма да тежи 195 грама, а ще е килограми. Той е с много тънки костици. За да се каже находката какво не е, трябва да се знае какво се търси, а все още никой няма извънземно ДНК, въпреки, че знам как извънземни оплодиха яйцеклетка на момиче и след три месеца зародишът й бе взет. Плацентата, която се отдели от нея, дори я предадох за изследвания, но поради това, че самата тъкан бе съхранявана в спирт, а не в формалдехид, бе негодна за експертиза. Много малко са хората, които биха могли да кажат, че са виждали извънземни. Аз обаче се качих на техен кораб. Контактувах с тях.


НЛО над Бургас. Снимка: Ценко Симеонов

-Кога срещнахте за първи път представители на извънземни раси? Как изглеждаха те и какво ви казаха?

-След 1989 г. започнаха телепатичните разговори, автоматично писане, получавах информация за извънземните в рисунки. Излизах и извън тялото. Тези които са гледали филма „В какво се превръщат мечтите“ или са чели книгата на Робърт Монро „Пътуване извън тялото“, ще ме разберат по-лесно. Срещата ми с извънземните бе постепенно подготвена. Някои същества изглеждат съвсем различно от нас. Има сред извънземните раси влечугоподобни. Те са по-висши от нас, но са доста нисши в космическата йерархия. Подготвяха съзнанието ми за среща с извънземни и тя се състоя преди 10 години. Бях поканен една нощ да отида с тях на космическия кораб, който е няколко пъти по-голям от Земята. Там живеят изключително много същества, различни по вид и раси. Те следят за правилното развитие на цивилизации като нашата. Нямат обаче право за пряко вмешателство, освен, ако не става въпрос за сигурността на планетата. Аз видях същества, които са човекоподобни, т.е. почти като нас са. Много са красиви. Други пък приличат на татко Барба и барбароните, излъчващи енергия, която те кара да се смееш.


НЛО се появи и до Моста в Бургас. Снимка: Ценко Симеонов

-А колко са извънземните раси, които се интересуват от нашата цивилизация?

-Има данни, че са 57. Не съм ги виждал всичките, но голяма част от тях поддържат и се стремят да запазят хората, които са готови да продължат напред еволюционното си развитие, т.е. представителите на 6-та раса, която ще съблюдава енергията на Земята и синхрона между Космоса, Вселената, планетата и съществата. Преди да се появим ние, всичко е било в хармония.

-Бразилският адвокат Антонио Вили Боас, който е бил отвлечен от извънземни, твърди, че те са го намазали с някакъв гел преди да го качат на летящата чиния, където го накарали да прави секс с извънземна. После му изтрили паметта и го върнали на Земята, но той си я върнал, като се подложил на хипноза. Това звучи невероятно за мнозина, но пък вие неотдавна разкрихте, че те са създали нова земна раса, като са кръстосали тяхното ДНК с човешко. За да създават нови биороботи ли отвличат хора?

-Тези 2 млн. души, за които ви споменах, че изчезват годишно, са отвличани от по-ниско развитите войнствени извънземни с цел да се създаде нова раса, чиито представители да изпълняват всичко, което им наредят безпрекословно. Така те се стремят да поробят човечеството. Шестата раса пък е създадена от Космическата галактическа конфедерация с идеята да противодейства на всички тези останали по-ниско във своето вибрационно, интелектуално и духовно развитие космически индивиди.

-Неотдавна в „Дневници на уфолога“ по СКАТ разказахте как три същества са слезли от летателен апарат посредством светлинен лъч. Водили са със себе си дете с много големи черни зеници. Описвате го като дете на новата шеста раса. С какво друго то превъзхожда представителите на петата?

-За представителите на шестата раса генетично е заложено да владеят телепатия, телекинеза, телепортация, материализация, т.е. да използват енергията от Вселената, без да се нарушава хармонията в природата, връзката между планета и Космос. Това ще им позволи да попречат на опита за превземането на планетата от хибридните раси на грейовете и рептилите.
Телепатията е свързана с общо съзнание, а нали разбирате, че при него никой индивид не може да бъде лош, защото ще бъде изхвърлен от общото съзнание. Ако нямаме отрицателни индивиди, обществото ще се промени и няма да има нито войни, нито убийства, нито кражби.

-Човешката душа е безсмъртна, а човешкото тялото е като дреха за нея. Ако приемем, че извънземните също като нас хората, са създадени по образ и подобие на Бог, може да допуснем, че като творци биха направили биороботи, но те няма ли да са бездушни?

-Това е една вариантна ситуация. Учени клонираха овцата Доли, но защо изчезна информацията за това? Защото опитите продължиха и никой не знае какво се опитва да направи една част от човечеството сега. Извънземните цивилизации са много по-напреднали от нас. Какво обаче ще има в клонираните от тях същества, не мога да кажа.

-А тези същества, с които сте разговарял телепатично, откъде са и каква е тяхната мисия? На тъмната или на светлата страна са и каква е връзката им с Архангел Михаил, за който уфологът Стамен Стаменов наскоро каза, че е господар на нашата Вселена?

-Те са от Космическата галактическата конфедерация, която се стреми да запази и да подобри живота на Земята. Бог създава душата, като дава частица от себе си и тя започва да се преражда, т.е. да се усъвършенства на еволюционно и вибрационно ниво. Усилването на материалната вибрационна вълна в човека пречи на душата да продължи през преражданията и да събира Божествена енергия, за да може в края на преражданията си да се върне с нея при Бог. Той е една златна огромна планета, която ражда живота. Живее от кръговрата на душите, т.е. на фината енергия. Тя е основата и затова казваме, че Бог е в нас и е във всичко.

-Някои сравняват прословутия Квантов преход с българския. И единият, и другият сякаш нямат край. Оптимист ли сте за съдбата на България и на човечеството?

-Знам доста неща, които са свързани с България и с българите. Нашият народ е древен. Генът му е в основата на цивилизацията на тази планета, а за развитието допринасят посветените, маговете и вещерите, които са получавали телепатичната информация и са я предавали. Няма племе, династия без хора с такива способности, които да определят посоката за развитие...

-А какво запали любопитството ви към паранормалното? Откога се интересувате от НЛО, извънземни и нови земни раси?

-Не може да се каже, че нещо го е е запалило, но сънувах още когато бях 3-4 годишен, че пътувам в някакви спирали във времето. Не знаех какво става. Нямаше с кого да говоря тогава. Сънувах цветни сънища, които след няколко дни се сбъдваха. Целият ми живот е пълен с такива неща. След това започнах да се отделям от тялото и да пътувам, да виждам преражданията си. Виждам се в един космически кораб да летя към Земята, за да я изследваме, когато нямаше нищо освен вулканична пепел, живот на планетата нямаше. Всъщност съм тук от времето на изначалното създаване на човекоподобните същества и това е последното ми прераждане. А първото бе на Южния Пасифик на остров. 25 години живях в едно от първите дивашки племена. Падна обаче един огромен астероид, който вдигна около 100-200 метра вълна и тя унищожи всички. По-късно прочетох научна статия за падането на такъв астероид, предизвикал вълна, която е обиколила Земята и е унищожила две трети от живите същества.

В категории: Животът


България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори