×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нашествие на извънземни ще има, ако някой използва атомно оръжие


Нашествие на извънземни ще има, ако някой използва атомно оръжие
Уфологът Ценко Симеонов е снимал извънземно в пещерата "Човешката дупка" край смолянското село Орехово. То е синьо. Казало му, че е от паралелна галактика
23 Юли 2023, Неделя, 21:30 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ, снимки: Ценко Симеонов

Земята ще стане Райска планета, но преди това ще има страшен катаклизъм, прогнозира феноменът, който е контактувал със същества от други планети

Тялото, което падна край река Дунав и предизвика страшен тътен, не е нито метеорит, нито ракета. Това каза пред репортер на Флагман.БГ известният уфолог Ценко Симеонов. 

Според него най-вероятно става въпрос за падане на малък летателен апарат.

Изследователят, който е снимал неидентифицирани летящи обекти и в Бургас и е контактувал с представители на по-високоразвити цивилизации, предупреди, че ако някой реши да използва ракета с ядрена бойна глава, ще започне нашествие от извънземни. 
 
-Светещо тяло с пурообразна форма се появи над русенското село Ветово в началото на седмицата. Севгин Кюсебов, който го е снимал, разказва, че стояло неподвижно на небето около половин час. Какво е това е това чудо, на което силата на гравитацията не влияе? Природен феномен ли е?

-Не. Някои намериха връзка със сателитите на Илон Мъск, но всеки от тях си има свои летателни уреди и технологии. Наблюдавал съм много пъти скрита в облак летяща чиния. Извънземните си създават каквато искат обвивка. 
 
 

-Астрономи пък твърдят, че ужасният тътен, който изплаши българите преди около седмица, когато небето бе озарено от ярка светлина, е от разпадането или изгарянето на небесното тяло при навлизането в атмосферата. Читатели на Флагман.БГ обаче коментират, че звукът е доста по-бавен от светлината, а първо се е чул гръм и после - озаряване като през деня. Ако тътенът бе вследствие на експлозията, то би се чул значително след ослепителната светлина. Какво бе това, което падна край Дунав?
 
-Всички знаят какъв тътен се получава, когато самолетът мине звуковата бариера, но скоростта на звука е много по-ниска от тази на светлината и действително е нормално първи да видим озареното небе, а след това – чуваме шума. Така е и при светкавицата. Не е възможно първо да слушаме тътен и после небето да светне. Разминаването показва, че това не е метеорит. 

-А какво е? Ракета ли?

-Не би могло, защото при обикновен взрив пак светлината ще изпревари звука. Когато обаче първо чуваме тътен, а после небето е озарено, това означава, че нещо е гръмнало и след това имаме втори взрив, т.е. може да става въпрос за двигател на някакъв летателен апарат. Скоростта на звука е 345 метра в секунда или 1238 км/час, а на светлината е близо 300 000 км/час, т.е. много по-рано трябва да видим озаряването на небето. Това означава, че нещо друго се е случило край Дунав. Може да е малък летателен апарат, от който впоследствие да намерят останки. 

При падането на Челябинския метеорит първо се видя светлина и после ударната вълна, а при нас е обратното. 

-Може би налагането на новия модел и идването на шестата раса няма да стане лесно. Вашият приятел Стамен Стаменов още преди 7-8 години беше предупредил, че разпадът на западната цивилизация е част от войната между тъмните и светлите сили във Вселената и в частност на Земята, на която рептилите започват да губят позиции. Това, което се случва в Украйна, да не би да е част от този сценарий?

-На прага сме на Трета световна война, а най-висшите извънземни разполагат с такова оръжие, което може да унищожи Земята за пет минути. Тяхната цел обаче е да запазят планетата ни и живота на нея.

-Как получавате тази информация?

-Телепатично. Понякога това става дори когато съм буден. 

-А кое е най-страшното ви видение?

-То е за много страшен катаклизъм. Нивото на Световния океан ще се повиши и ще настъпят сериозни промени на планетата.

-Скоро ли ще го преживеем? 

-Да, ще се случи в доста близко време и това е цената за човешкото безумие. Ще бъдат засегнати много хора. Ще има селекция на човечеството. Много души ще напуснат телата си, но ще продължат да се прераждат, докато не достигнат необходимото духовно ниво.

-Неотдавна открихте и странно същество в пещера "Човешката дупка" край смолянското село Орехово, в която по време на турското робство са изгорени много българи?
 
-Да, това уникално същество е от друга планета. За първи път виждам такова. Светна срещу мен, за да ми се покаже. Каза ми, че е от паралелна галактика, но момента, в който в пещерата влезе момче от групата, изчезна. Успях да го фотографирам и може да видите снимките, които ви предоставям.

Синьото извънземно е с дължина не повече от 30 сантиметра

-В едно от своите пророчества Учителят Петър Дънов за идването на Златната ера и Шестата раса говори за радост, знание, сили и за това как грозните ще станат красиви, а красивите  - още по-красиви и цялата Земя ще бъде Райска градина. За красиви мъжете и жени, които владеят телепатия, телекинеза и телепортация, разказвате и вие, но кога ще се случи това?

-За съжаление първо ще има „жътва“, защото толкова цивилизации са изчезнали преди нас поради простата причина, че не са избрали пътя на синхрон и на симбиоза между човека, планетата, Вселената и Създателя Бог. В момента сме на прага на такава „жътва“. Това се случва винаги с катаклизми и всичко. Описано е (б.а. в Библията) какво и как е станало. Когато Содом и Гомора биват поразени, какво казва Господ - „Намери още няколко като теб и аз ще ги пощадя“. Сега е същото. Ще има трудни времена, защото водата ще се вдигне над 150 метра тук. Няма да има ток и храна. Това са ми го показали като на филм. След това ще останат чистите хора, които са пуснали Бог в душата си, т.е. тези, които оценяват всичко и разбират, че животът сам по себе си не се появява. Той се създава, но Творецът е много по-голям от това, което съзнание в човешко тяло може да възприеме. Иначе ще му изгори бушонът. 

В пещерата "Човешката дупка" има същества от други галактики

-Миналата година пред в. „България днес“ разказахте за т.нар."ангелски коси", които извънземните кораби изхвърлят над страната ни. Кога за първи път се натъкнахте на тях?

-Беше през 2005 г. в близост до храма "Св. Димитър" край Асеновград. На едни скали висяха като паяжини и когато ги докоснах, се стопиха, а после ги видях и в Родопите край село Манастир. 

-Те какво предизвикват при допир?

-Сънливост. Тези нишки изпадат от двигателите на по-старите летателни кораби при повреда.

-Вие сте споделяли, че сте имали контакти със светлите сили от Космическата конфедерация, които са и създали новата раса като са използвали човешко и извънземно ДНК. Те няма ли да се намесят в този конфликт, за да предотвратят разрастването му и използването на ядрено оръжие?

-Да, но няма да е за първи път. Извънземните вече много пъти са се намесвали. Спирали са и изстрелването на ядрени бойни глави и това е документирано, но темата се неглижира. Ако обаче сега някой се опита да атакува противника си с такова оръжие, веднага ще започне нашествие от извънземни. Тогава ще видим приземяване на космически кораби на цялата планета и ще настъпи блокиране.


В категории: Животът


13
Коментара по темата
13.
*********
24.07.2023 08:41:02
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
Чукча писател
24.07.2023 07:01:38
2
20
Жегата е страшна, отключва всякакви състояния на олигофрения и шизофрения.
11.
Извънземният Льольо
24.07.2023 05:42:23
2
10
Уфологът Ценко Симеонов е снимал извънземно в пещерата "Човешката дупка" край смолянското село Орехово. То е синьо. Казало му, че е от паралелна галактика
--------
Другият път да снима и едно лилаво! Винаги може да ползва филтър в някоя графична програма ако няма
10.
До 8
23.07.2023 23:22:17
4
10
Защо забрави Васко Далаверата, стоян колев, дани папазов тошо куката и Главния това е целия междугалактичеси съвет. Ордена на Деветте Адепти.Който ще спаси света . Аллах Акбар Воистина Акбар
9.
Габриел Мария
23.07.2023 23:19:25
3
23
Пълни глупости ... хамериканците кат стрелят атомни бомби що никой не се намеси. Ходи се пострижи и си хвани работа да си полезен на обществото бро
8.
ФЕС
23.07.2023 23:17:00
4
10
Извъземните ще спасят Динко, Емили, Чеченеца, FYRE и цялата планета ама пайнер
7.
Джокера
23.07.2023 23:11:11
2
9
Тоя но се прави земята е плоска !
Всички сме плоски !
Плосък Данък !
6.
1732
23.07.2023 23:08:37
12
7
Простено да ви е невежеството! До 1,2,3,4 и 5 четете и се просветете , а после пишете
5.
*********
23.07.2023 22:30:06
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Мойсей с Големите Кайсии
23.07.2023 22:05:51
8
4
Мойте кайсии са извънземни даде ми ги дедо боже на планината Синай седнах върху говорящия храст и ми пораснаха придобиха чудодейни способности . Сеги захранвам с мъжко мляко и извънземна енергия вкстрасенси врачки гледачки в миналотто и бъдещето аллелуя
3.
Кую
23.07.2023 22:02:21
11
17
Както го гледам този замечтания, те са тук. Пича е първия. За кой отбор ще викат? За човещината или за педерастия та на колективния запад.
2.
Русчо Георгиев.ru
23.07.2023 21:53:13
7
20
Малко шизофрения имам аз.
1.
Pachacamac ,peru
23.07.2023 21:42:23
2
9
V koi epizod be6e tva
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори