×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вървим целеустремено към касиране на изборите в неделя


Вървим целеустремено към касиране на изборите в неделя
Заплашван ли е от Кирил Петков министър Александър Йоловски (вдясно), за да си мълчи? И записал ли е Михаил Стойнов с телефона си цялата процедура с кода
27 Октомври 2023, Петък, 15:53 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

От ИТН призовават Румен Радев незабавно да свика КСНС, а ЦИК да премахне машините в неделя

Днес, в парламента, бе изнесена информацията, че на 25 октомври, в официален доклад на ДАНС, заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов, е записал с телефона си цялата процедура по генериране на кода, който подсигурява сигурността на машините, след което си го е свалил на флашка, която е взел със себе си. Добре прочетохте!

Това се случва в нарушение на всякакви правила, процедури и закони, два дни преди изборите, което заплашва целия процес на провеждането им. Нещо повече – съществува вероятността те да бъдат касирани, ако все пак се проведат. Към момента Стойнов, отново в нарушение на всички закони, не е привикан за обяснение, няма и официално изявление от ПП/ДБ, единствено министърът на електронното управление Александър Йоловски - на извънреден брифинг, обяви, че кодът, видите ли, нямал влияние върху изборния процес, като даже обяви, че е упълномощил зам.-министър Стойнов да изпълнява функциите, свързани с машинното гласуване, обаче не коментира най-важния въпрос - какво е правил с машините заместникът му на 25 октомври и наистина ли счита за нормало да си записва на телефона поверителна информация, касаеща честното провеждане на изборите?

ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане" поставиха под въпрос машинния вот, зам.-министър заснел код

ПП-ДБ обвиниха ГЕРБ и ДПС в нова костинбродска афера заради скандала около машинния вот

Реакциите на другите партии

С позиция вече излязоха ГЕРБ, ДПС, ИТН, „Възраждане”, които са единодушни, че случващото се е скандално, а от партията на Бойко Борисов призоваха ДАНС да сезира прокуратурата, ако все още не са го направили. Десислава Атанасова подчерта, че случилото се означава, че „всеки, който има възможност да обжалва резултатите от изборите би го направил”, допълвайки, че не се знае тези два кода в колко машини са вкарани.

Буквално два дни след като ЦИК направи публично генериране на хеш код, който е и единият от ключовете за защита на машините, ПП-ДБ имат и двата кода и могат да манипулират софтуера. Въпросният втори код следва да е таен, защото без него не могат да се правят никакви промени в софтуера на машините. Реално този код следва да бъде унищожен, а не да бъде свален от зам.министър Стойнев, като преди това го е генерирал отново.

Още преди година имаше подобен скандал, след като Георги Свиленски от БСП заяви, че Кирил Петков, в личен разговор, изискал оттегляне за закона за измененията в Изборния кодекс, за да им „даде кодовете”. Впоследствие Петков заяви, че ще съди Свиленски, защото не бил казал такова нещо, а прокуратурата се самосезира, за да провери обвиненията спрямо лидера на ПП. Тогава бившият министър на електронното управление Божидар Божанов заяви, че нямало кодове, имало изходен код. Тоест дори и достъп до него, не давал възможност да се правят промени в данните. Тоест да не се притесняваме кой и защо рови в кодовете, те не давали кой знае каква информация...

2021 г.

Отново, след като още по-миналата година имаше скандал, касаещ машинното гласуване, по-точно - редица водещи специалисти предупреждаваха за възможни манипулации, се стига до съмнения, касаещи честния вот. И преди някой да каже – глупости, тук мрънкат само загубилите изборите или по-глупавите, които не могат да се справят с машините, не кой да е, а д-р Стафан Дарнолф, старши глобален съветник „Електорални операции и администрация“ към Международната фондация за електорални изследвания (IFES) в интервю пред Българския институт за правни инициативи тогава предупреди, че: „C paзвитиeтo нa избopнитe тexнoлoгии, ce paзвивaт и xaĸepcĸитe пpaĸтиĸи. Aĸo тexнoлoгиятa изocтaвa или e ocтapялa, зapaди липca нa cpeдcтвa или бaвнa бюpoĸpaция, избиpaтeлнитe cиcтeми ca cилнo излoжeни нa злoвpeдни дeйcтвия.”

Да не забравяме и че в ЕС няма страна, в която да се гласува изцяло машинно, напротив – има само няколко региона в Съюза, в които се гласува така, а по света „светлите примери” за подобно гласуване, са Бразилия, Венецуела, Индия.

Нещо повече – машините, с които се гласува у нас, са на компания "Смартматик", която се появява за пръв път през 2004 г. във Венецуела, след което Уго Чавес повече не губи избори, следват съмнения за вероятни измами в президентските избори в САЩ през 2020г. чрез друга фирма, която работи с продукти на "Смартматик" в основата на софтуера си.

През 2021г. у нас бяха задържани и близо 300 устройства на доставчика на машините за парламентарните ни избори „Сиела Норма”, като се оказа, че те не са част от договора с ЦИК за доставка на допълнителните 1600 устройства, но са докарани с тях, после се пръкнаха още 150 машини на митнически склад на летище София и други 200 машини в склад на компанията, а изпълнителният им директор Веселин Тодоров се оплете в обясненията си, като на няколко пъти смени версиите за въпросните допълнителни бройки. Отново се стигна и до МВР, ДАНС и прокуратурата, и макар че уж нарушения не бяха установени, стана ясно, че нещата са доста мътни.

Разбира се, от „Сиела Норма” - както тогава, така и през 2022 г., когато отново се появиха съмнения относно коректността на машинния вот, заявиха, че устройствата не можело да бъдат манипулирани в деня на изборите, обаче друг бил въпросът дали в процеса на избора можело...

Всъщност между цялата говорилня в последните две години се разбра, че това е напълно възможно, но специалистите разчитат, че това означава достъп до изходния код, който в последния момент ЦИК генерира, както и ПИН-овете и достъпа до машините. А пък файловете във флашките били криптирани. Звучи много убедително, особено за лаици, но ето съвсем елементарен въпрос: Поради каква причина, при положение, че не му носи никаква информация и полза, зам.-министърът генерира нови кодове, записва с телефона си цялата процедура, сваля на флашка информацията и я взима със себе си? Поради каква причина тогава, при положение, че сигурността е напълно гарантирана и няма възможност за фалшификации, в ЕС и по белия свят (нали ние уж сме част от него, а не се стремим към Индия и Венецуела), почти няма такова гласуване? Все простички въпроси, чиито отговори също би трябвало да са толкова прости.

Към момента (15:00 ч., 27 октомври 2023 г.) макар че се касае за грандиозен скандал с техен министър, ПП и ДБ мълчат, не са влизали и в парламента. Тошко Йорданов от ИТН дори заяви, че на втори председателски съвет, проведен днес, на който са присъствали председателят на ЦИК и всички парламентарно представени партии без посочените две, става ясно, че министър Йоловски е намекнал, че даже е бил заплашван и притискан от Кирил Петков и Божидар Божанов.

От ИТН призовават президента Румен Радев да свика незабавно Консултативния съвет по национална сигурност, а ЦИК да премахне машините от изборния процес в неделя, защото са компрометирани.

Дали се касае за политическа атака от партии, които не желаят да има машинно гласуване, или се за брутално нарушение на закона, извършено от зам.министър, под протекцията на лидери на ПП (и ДБ), трябва да се докаже в най-кратки срокове, защото в противен случай, каквито и да се резултатите в неделя, изборите ще бъдат компрометирани, а съществува и реалната възможност да бъдат касирани, което ще е национален скандал с международен отзвук. ПП, ДБ, в частност Кирил Петков, ДАНС, президентът и всички засегнати или споменати по един или друг начин, трябва незабавно да се излязат с позиции.

Ако това не стане, а всичко бъде заметено под килима, това ще е поредният удар по парламентаризма и държавността у нас.

 




44
Коментара по темата
44.
Пешо
28.10.2023 22:24:22
1
1
Каак пък не излезе един технически грамотен човек да обясни на човешки език на малоумния електорат, че това че имаш сорс кодовете на софтуера на машините, съвсем не значи, че можеш да го подмениш или да манипулираш резултатите. Нито че притежанието на хешовете значи нещо. Иначе технически неграмотници яко се упражняват да обясняват какво можело да стане...
43.
ХХ
27.10.2023 23:00:42
7
3
Нали гласувате за ЕС и НАТО бе, про'с'таци неграмотни? Какво ревете?
Тия неща излизат наяве само защото има хора расли през комунизма, вярващи вче има честност.
42.
XX
27.10.2023 22:51:25
4
5
Уго Чавес беше демократ и хората го обичаха. Затова не губеше избори.
Докато в ЕС демокрациите забраняваха референдумите, във Венецуела Уго Чавес проведе три референдума, два спечели и един загуби, но призна резултатите и на трите.
За справка, в демократичния ЕС в Холандия и Франция имаше два референдума за ЕС конституция, като и двата я отхвърлиха. Резултатът беше преименуване на документа, след което беше приет.
В Холандия имаше референдум за асоциацията на Украйна в ЕС. Сорос спонсорираше клуба "Да", но хората го отхвърлиха. Холандия ратифицира започването на преговори за асоцииране. Година след това забраниха референдумите, защото "пречат на европейската демокрация". Това е ЕС за който про'с'таците гласувате.
41.
да не спорим
27.10.2023 20:48:42
2
4
След тези избори, без машини, ясно ще се види имало ли алабала или не. Според мен ще е голяма резачка.
40.
Изборни дебили 2023
27.10.2023 20:44:59
4
12
Хеш код се генерира, за да се гарантира интегритета на обхванания софтуер. Дори и майкрософт уиндоус да си свалите, хеш кода му е публичен и служи за проверка, че софтуера в цялост е същия, който производителя му е генерирал. Ама малоумния електорат като чуе "код" и не може да направи връзка между сорс код, хеш, парола или токън.
39.
Тиквун
27.10.2023 20:37:18
4
9
Старите партии имат представители във всички секции, записват си резултата от преброените машинни разпечатки и никой не може да им отнеме подадените гласове. Машините улесняваха СИК и спираха неграмотници и купуване на гласове. Циркаджийските изпълнения на Тошко и Тиквун нямат граници
38.
Ха познайте кой е в далаверата
27.10.2023 20:21:17
7
16
Централната избирателна комисия премахна машинното гласуване за местните избори, както на първия, така и на втория тур. Решението бе взето с 12 гласа "за", против бяха само двама представители на ДБ.
37.
ЦИК реши:
27.10.2023 20:11:15
3
15
На местните избори гласуваме само с хартиени бюлетини!!!
36.
БГ
27.10.2023 19:51:11
21
14
Герб губят София, и отново използват номера от школата в Симеоново.
ДПС и Славчо отново са в играта.
Няма как да инсталират или манипулират софтуера защото не знаят паролите!
Машината принтирай това, което си избрал и ти го виждаш и пускаш разпечатката в урната,.След това се броят разпечатките. Електората на ДПС иска само хартия, там знаят как се манипулира......
35.
Жълтопаветните изпадат в истерия
27.10.2023 19:50:44
7
23
Машините ви ще бъдат премахнати изцяло, без дори да се стига до дълбок обществен разговор или обстойно разследване.
34.
Божо пипа кода
27.10.2023 19:47:13
3
23
Едно от политическите племена в България превърна машините в културен лубрикант за своята общност. За либералите у нас отношението ти към машините е показател дали си от умните, модерните и глобалните хора, или прост, конспиратор и мутра. За правилен отговор приемат само и единствено пълната, безусловна и подигравателна към всяка друга хипотеза вяра в машините. Умнокрасивият не вярва в Господ, но вярва в Бога от машината.
33.
ПП-ДБ крадат машини
27.10.2023 19:39:26
6
26
Ще разпечата чували с разписки и ще ги пуснат като реален вот за тях!
Простото и Кокорчо само с доловери се препитават, та едни избори ще им попречат на щмекериите....
Хайде да не се правят на честни и девствени, остоват си педалите на прокопи!!!
32.
герб=мафия
27.10.2023 19:18:40
29
9
Гледайте в тубата видеото как ГЕРБкмета на ПЛОВДИВ ИВАН ТОТЕВ дава наставления и указания КАК СЕ ПОДМЕНЯТ ЧУВАЛИ с изборни бюлетини с НЕвалидни фалшиви
После клипа йак 2ма депутати от ГЕРБ нарамили изнасят ЧУВАЛИ с бюлетини
31.
До 13 бургас от ямболско
27.10.2023 19:16:10
5
38
Чували с машинни разпечатки решават изборите!
Хартията е шок и ужас за шмекерите ПП-ДБ, защото те си знаят, че повече от 10% при честен вот не могат да вземат, особено с тези листи с драг кралици и долни педали с плитки!
30.
Хартиен тигър
27.10.2023 19:10:36
40
10
Знаете ли каква е причината за злобата и безсилието на Хартиената коалиция? С машина няма как да направят един глас недействителен.
А фундаментът на ДПС и ГЕРБ е местната власт, чрез която си осигуряват феодална подкрепа за всички избори.

Ето справка направена от Иван Бакалов за недействителните гласове през годините:
29.
До 26
27.10.2023 19:09:35
6
48
Какво става, ако разписката не отговаря на избора ти, а са цвъкнали ПП-ДБ?
Имаш ли право на второ, корегиращо гласуване и как ще се отчете като бройка?
Гласували по списък 200, а реално машината отчита 220 гласа, т.к. Мадуровката уж не греши, ще набедят хартията и ПП-ДБ ще са победители!
Ала бала с машините и вместо да са в канала, те са като въшки на челото на Радев!
Кой соросоид предложи Простото и Кокорко на Радев за министри???
28.
ръъъъът
27.10.2023 18:50:30
2
32
Мама ви и боклуци.......
27.
Ти мани това, ами
27.10.2023 18:48:37
40
11
Майната им на изборите, ясно е че така си се избират вече 35 години. Как иначе да си обясним, че Бойко ни управляваше 15 години? Обаче децата ги пуснаха в мини ваканция заради изборите и ако няма избори само ще си загубят времето. Ако сега ги спрат, то ще има избори след 2 седмици сигурно и като се сметнат и балотажите, то децата ще загубят много дни заради тези избори. Няма ли кой да премахне гласуването в училищата? Бива ли едно избиране на тези хрантутници да е за сметка на децата? Нали уж училищата не трябва да са политизирани? Обаче всички знаем коя партия е обхванала най-много учители. А днес се учудих колко много кафета, магазини и т.н. малки бизнеси са налепили плакати на един дългогодишен кмет по стъклата си. На какво ли се дължи това? На страх или на благодарност?
26.
До 17
27.10.2023 18:36:54
40
8
Не става бе аланколо, ако са гласували 200 в секцията, те са изброени и вписани в протокола, предаден е в ОИК и данните пратени в ЦИК, какъв хаш и допълнителни разписки, просто мафията си иска хаоса.
25.
Бургас
27.10.2023 18:31:15
35
11
Гледайте ли записа за кмета слънце
24.
gradski
27.10.2023 18:08:43
7
5
То само плоскоземци и антиваксъри...
23.
Да на 22!
27.10.2023 18:08:06
5
54
ДАНС е подчинена на министър председателя! На Денков-Кирил Петков! Е, какво още да направят хората от МВР ! За да ви кажат, че сме едно голямо Мадуро! Не на пппп, не на ДБ !!!!!!!!
22.
йхг
27.10.2023 17:33:39
5
43
ДАНС е на подчинение на кого .... не и на ГЕРБ или ДПС
21.
до 15
27.10.2023 17:32:20
3
43
не си прочел правилно - зам. министърат е повторил процедурата по генериране на хеш код, тоест е генерирал НОВ хеш код, старият генериран официално вече е невалиден и т.н.. Щом от ДАНС има доклад ....
20.
До 17
27.10.2023 17:29:36
1
39
Кода може да послужи за исталиране на друг софтуер на някой машини и съвсем не е нужно да чакаш края на изборен ден.
Никой гласоподавател няма да тръгне да сравнява кода от разписката си с кода обявен в сайта на ЦИК
19.
ЗАЕДНОСТ
27.10.2023 17:29:12
41
16
МАШИНИТЕ СТРАХУВАТ ГРОБ/ДПС -мафията която като гигантски ТУМОР е залепмал в-у БГ Иконмока я ИЗСМУКВА жизнените сили на народа
18.
До 15
27.10.2023 17:21:32
2
44
Прочети последните две изречения в статията която даваш!!!

Ако кодът от разписката съвпада с генерирания днес код, това означава, че софтуерът е идентичен с одобрения. Ако има разминаване, това значи, че версията, инсталирана на машината е различна от одобрената.


Тоест статията ти доказва само че е възможно да има "ала бала" с машините
17.
Ай ти ли?
27.10.2023 17:12:07
10
44
Като имаш ключ, можеш да влезеш, а след това да добавиш 100 гласа, и да разпечаташ листчета.
Печатай, колко искаш.
16.
Гласувайте
27.10.2023 17:11:55
46
16
ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН и Възраждане атакуват демокрацията като се опитват да спретнат Констинброд - 2, но този път за гласуването с машини.

Излезте и гласувайте на 29 октомври.
Вашият глас е най-силното оръжие срещу тези манипулации.
Вашият глас е най-силната защита срещу страха, който се опитват да сеят.
Вашият глас е най-силния отпор, който може да дадете на това безобразие.
15.
До 14 от 11
27.10.2023 17:02:52
38
8
https://bntnews.bg/news/generiraha-hesh-koda-za-softuera-na-mashinite-za-glasuvane-1252490news.html

Българската национална телевизия достатъчно публична ли е за теб ? Знаеш ли какво е хеш код въобще? Може да те вземат да пишеш статии за софтуер като те гледам, разбираш точно колкото тези
14.
До 11 грамотния
27.10.2023 16:48:35
6
58
След като тези кодове са толкова незначителни, защо записът от флашката не е пуснат в ютуб??? Или поне да са го дали на всички желаещи, за да не се оплакват?
13.
бургас
27.10.2023 16:38:27
48
21
ясно е че гр,, б печелят с чували и подмяна на вота, за тях машините са ужасен ужас, така че очаквайте отново хартийки и неграмотни комисии. и мисионери. Но от друга страна тази акктивност показва че собствените им проучвания не им дават шанс. Дано бургас най-накрая се освободи от пипалата.
12.
hmmmm
27.10.2023 16:35:22
55
25
По-големи измамници от ГРОБ-ДПС няма... а дали няма да се изтрие този коменттар??
11.
Неграмотни
27.10.2023 16:34:49
56
10
ПП са много смешна партия, но вие дето пишете такива статии имате ли въобще някаква дори елементарна техническа грамотност? Какво може да стане като има кода някоя си партия ? Целият свят има кода на линукс и ???
10.
Дрън дрън
27.10.2023 16:23:02
54
33
Нали ти пише на листчето за какво си гласувал. После ти броят листчета.
Малоумни милиционери!
Аман от селски номера!
9.
ГЕРБ трол
27.10.2023 16:19:39
30
14
Гласувайте за ГЕРБ и ДПС!
Крадци и измамници сме, но коалиционните ни партньори от ПП-ДБ се оказаха по-големи измамници и от нас!
8.
selski
27.10.2023 16:18:30
58
20
Не знам какво секратно е снимал тоя министър но изходните кодове бяха предоставени на всички партии да ги разглеждат да ги ползват и да си ги вземат в къщи ако искат.
Това май стана в сряда тогава никой ниюо не каза не каза - сега Тошко аврикански се разрева.
7.
Бургазлия
27.10.2023 16:15:26
22
33
Комунетата ченгета от ДПС и ГЕРБ , отново хвърлят прах в очите
Не им се получи с изнудването на Лукойл и веднага измислиха този шанташ , за да принудят ПП ДБ за сделка с тях.
Мръсна ченгеджийска държава.
6.
до 3
27.10.2023 16:14:08
14
70
Ама минах на червено, защото нямаше никакви коли.
Карам пил, защото живея наблизо.
Закона е нарушен от зам. Министър.
Факт.
Защо го е направил ние не знаем.
Моге ли да се манипулират машините.
Аз не знам.
Но е факт, че човек на ПП е изнесъл кода в пълно нарушение на Закона.
5.
тони
27.10.2023 16:13:30
16
29
Измамници, пе*ерасти, мутри, бивши комунисти и крадци!
Aх, колко е красива коалицията ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС!
И пак за тях да гласувате в неделя, идиоти!
4.
До 1 обаче Има видео
27.10.2023 16:09:33
10
61
От какъв зор, два дни след като е генериран този код и след като по закон алгоритамът за генериране трябва да бъде унищожен този Зам. Министър ПОВТАРЯ АЛГОРИТЪМА, снима го с телефон, записва го на флашка и го изнася !!!
Защо, след като това е нарушение на Закона ?
Ама нямало как. Ама били принтери.
Глупости !
Има документирано на видео незаконните действия на този кадър на ПП !!!
Оставка - Съд - Затвор !
3.
selski
27.10.2023 16:08:23
14
36
Защото и всеки принтер си има софтуер и код бе тъпа шундо.
2.
Глупости от 1
27.10.2023 16:01:27
16
68
Като само принтери защо са им кодовете , че и нови си създават.... трол мазен
1.
gradski
27.10.2023 15:57:27
62
30
Ай стига глупости. Машините за гласуване са най-обикновени принтери.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради
В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори