×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преди да стане кмет той се доказа като благодетел, така заслужи доверието на община Сунгурларе


Преди да стане кмет той се доказа като благодетел, така заслужи доверието на община Сунгурларе
Николай Киров ще вложи цялата си енергия, за да върне самочувствието и усмивката на хората в община Сунгурларе и да имат по-добър живот
Тема в развитие
виж още
скрий
27 Октомври 2023, Петък, 15:16 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Вижте какво изпълни от обещаното по време на предизборните си срещи кандидатът на ПП ГЕРБ инж. Николай Киров

Когато управлението не е самоцел, а мисия да развиеш дадена община, резултатите не закъсняват. Това показа с действията си благодетелят инж. Николай Киров, който е кандидат за кмет на Сунгурларе от ПП ГЕРБ. За пореден път той изпълни редица ангажименти към жителите на населените места в общината, които даде по време на предизборните си срещи. 

По време на предизборната кампания той не пропусна нито едно село. С него бе и екипът му – кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ и кандидатите за кметове по населените места. Те внимателно изслушаха проблемите и болките им, за да търсят тяхното решение. Инж. Киров направи и подробно представяне на управленската си програма, която включва развитие на цялата община.

Инж. Николай Киров спази част от обещанията си още преди да седне на кметския стол на Сунгурларе

„При срещата с жителите на село Славянци се запознах с предложенията на хората. Кандидатът ни за кмет Асен Михалев представи приоритетите, за които ще се бори да станат реалност: изграждане на спортна площадка, нови пейки, нови съдове за битови отпадъци, седмични прегледи с лекар специалист, обновяване на читалище, изграждане на спортна площадка с уреди, ремонт на улици, възстановяване на парковете за отдих и обновяване на фонтаните в тях. Заедно с мен бяха кандидатите за общински съветници Милка Стоева, Светлана Атанасова, Чани Стойчев, д-р Бисер Атанасов, Пантелей Панделиев, Миран Ангелов, Халил Ахмед и Николай Пенков. Хората тук искат да се почистят деретата около реката, отводнителния канал и гробищния парк. Предизборната среща премина с много идеи, въпроси и предложения, как да се подобри живота в нашия регион.  Имам реални решения за успешното развитие на Сунгурларе!“, каза инж. Николай Киров. 

Следващата му спирка бе село Климаш, но не за да се срещне с хората, а за да изпълни свое обещание. Там той изпрати камион с чакъл, тъй като нямаше път, по който жителите да преминават. Вече е осигурено безопасно трасе за шофиране. 

Сунгурларе на крака: Само Николай Киров е способен да съживи общината такава, каквато я помним!

Друг изпълнен от него ангажимент е поставянето на огледало в село Черница за безопасността на пътя до гробищния парк. Да осигури безопасни условия на шофьорите в общината е една от основните цели на инж. Киров.

Здравеопазването също е сред акцентите в програмата му. За втори път той осигури безплатни прегледи в село Грозден. Те бяха направени от кардиолозите д-р Стамен Пишев и д-р Диян Господинов, които инж. Киров лично е поканил.

„Вярвам, че здравето е най-важно и трябва да се грижим за него. Обещавам, че профилактичните прегледи ще бъдат ежеседмични в различни населени места“, каза той. Кандидатът за кмет на село Грозден Цонко Беев осигури нормалното протичане на целия процес, а народният представител Галя Василева подкрепи инициативата.

Инж. Киров присъства и на празника на китното село Прилеп. Български фолклор, музика и танци бяха само част от богатата програма в населеното място. Инж. Киров бе придружен от народния представител Галя Василева, кандидатите за общински съветници Милка Стоева, д-р Бисер Атанасов, Халил Ахмед, Пантелей Панделиев, Светлана Атанасова, Миран Ангелов, Николай Пенков и кандидатите за кметове на Лозарево Елена Добрева, село Вълчин Мустафа Мустафа, село Климаш Бекташ Хюсеинов и село Съединение Ферди Хюлми, както и досегашния кмет Чани Стойчев, който заема второто място в листата за общински съветници на ГЕРБ в Сунгурларе. 

Българските традиции трябва да се пазят, затова винаги ще подкрепям събитията, особено тези с кауза, на територията на общината, обеща инж. Киров.

В населеното място той подари и климатик на пенсионерския клуб и зарадва възрастните хора. Помещението вече ще е топло през зимата и прохладно през лятото. Така хората ще поддържат социалните си контакти през цялата година, а не само когато времето е подходящо.

Николай Киров в подкаста на Флагман.бг: Община Сунгурларе е застинала в миналото, знам как да я съживим

Инж. Киров направи още едно дарение – предостави цял камион с бали на животновъда Али Хасан от село Съединение. Той е единият от двамата пострадали в големия пожар, който опустоши голямо количество слама необходима за животните в населеното място. 

„Не разделям хората, а помагам на всеки в нужда. Кандидатът за кмет на Съединение Ферди Хюлми помогна за организиране на дейността. Мечтая да има по-добри условия за живот в Сунгурларе!“, сподели инж. Киров след направеното дарение. 

Силният отбор на ГЕРБ в Сунгурларе получи подкрепа на срещата и в село Манолич. На нея освен кандидатът за кмет на общината Николай Киров, присъстваха и депутатите Жечо Станков и Галя Василева, кандидатите за общински съветници Пантелей Панделиев, Халил Ахмед, Миран Ангелов, Чани Стойчев, д-р Бисер Атанасов, Светлана Атанасова и Исмаилхака Халил, кандидатите за кмет на село Лозарево Елена Добрева, на село Черница Димо Христов и на Съединение Ферди Хюлми. Екипът на ГЕРБ предложи механизъм за справяне с проблемите. 

„Надявам се, че вие ще гласувате доверие на инж. Киров, който трябва в кратки срокове да изпълни един забавен проект. Обаче, за да има мнозинство в общинския съвет трябва и листата да подкрепите. Силният отбор е под номер 7. Предвижда се отваряне на нови проекти за подмяна на улично осветление и много други неща. Бюджета на общината не трябва да идва само от вашите данъци. Работата на кмета е да търси и да намери средства от европейски програми или национални фондове, за да го направи този бюджет в пъти по-голям. В неделя на 29-и октомври имате три важни бюлетини за избор на кмет на община, кмет на село - който прецените и на общински съветници с бюлетина номер 7 за ГЕРБ“, каза народният представител Жечо Станков.

Николай Киров - борбен човек, който е готов да вложи енергията си за спасяването на Сунгурларе

"Вярвам в инж. Киров и знам, че той е човекът, който може да възроди живота в общината. Ние ще сме плътно до него и ще сме защитниците в София. Местните виждат и са наясно, че години наред не се прави нищо. Искат вече човек, който ще работи за Сунгурларе", отбеляза депутатът Галя Василева.

„Аз съм местен човек от общината. Кандидатирах се за кмет с цел да оставя нещо за хората след себе си в бъдеще. Толкова години работя в тази община, всички дейности са ми пред очите. Моята идея е да има всеки ден сутрин и вечер автобусна линия по маршрут Манолич - Сунгурларе и Съединение – Сунгурларе, да има банкомати, погребална кола за мюсюлманското население, редовен график за сметосъбиране, ремонт на улици и облагородяване на паркове. Всичко си записвам, където ходя за да знам във всяко село от какво имат нужда. Благодаря на всички, дошли да поговорим за бъдещето на Манолич“, каза по време на срещата инж. Киров. 

Село Велислав също бе сред населените места, които отборът на ГЕРБ посети.

„Една къща се гради с нови тухли, тя не може да бъде изградена със стари. Ако ми гласувате доверие ще контролирам процеса по сметосъбиране в целия регион и премахване на незаконните сметища. За да регулирам процеса ще сложа камери за видеонаблюдение. Идеята ми е да осигуря резерв в общината на дърва за спешни нужди на населението през зимния период“, сподели кандидатът за кмет инж. Николай Киров пред жителите на село Велислав. 

Подкрепете кандидата за кмет на община Сунгурларе инж. Николай Киров и кандидатите за общински съветници с бюлетина №7.


Флагман.БГ Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 25/05/2024, Събота 16:40 1
България Всички новини
"Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин Немски издания публикуваха информацията, като се позовават на службите за сигурност Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Хипотетични обединения и задкулисни ходове съпътсват борбата за ЕП   Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Пътничката останала шокирана от сметката Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Може ли карта да „изчезне“ пред очите ви и да се появи на друго място? Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Ето какво още да очаквате на филмовия фестивал Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна На място са били изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 Актьорът, който коментираше с типичното си чувство за хумор миналия сезон на "Ергенът", отново се шегува с романтичното риалити Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Тодор Байчев призова симпатизантите на БСП към активност в изборния ден и подкрепа с бюлетина номер 24 Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари И двамата изпълнители купили правата над една и съща чужда песен Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно На изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ, смята той
Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори