×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Вижте резултатите от III-ия национален литературен конкурс "Писмо до моя Герой"
  • Днес, 11 декември, БК „Черноморец“ е домакин на първият турнир за деца до 13-годишна възраст Black sharks CUP
  • НСИ отчита ръст на приходите от нощувки през октомври
  • Нова размяна на удари между Израел и Ливан на границата им
  • Жена почина в Гърция след нападение от три кучета
  • На второ четене бюджетната комисия прие парите за НЗОК
  • Синдикатите настояват за единна цена на водата в цялата страна
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преди да стане кмет той се доказа като благодетел, така заслужи доверието на община Сунгурларе


Преди да стане кмет той се доказа като благодетел, така заслужи доверието на община Сунгурларе
Николай Киров ще вложи цялата си енергия, за да върне самочувствието и усмивката на хората в община Сунгурларе и да имат по-добър живот
Тема в развитие
виж още
скрий
27 Октомври 2023, Петък, 15:16 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Вижте какво изпълни от обещаното по време на предизборните си срещи кандидатът на ПП ГЕРБ инж. Николай Киров

Когато управлението не е самоцел, а мисия да развиеш дадена община, резултатите не закъсняват. Това показа с действията си благодетелят инж. Николай Киров, който е кандидат за кмет на Сунгурларе от ПП ГЕРБ. За пореден път той изпълни редица ангажименти към жителите на населените места в общината, които даде по време на предизборните си срещи. 

По време на предизборната кампания той не пропусна нито едно село. С него бе и екипът му – кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ и кандидатите за кметове по населените места. Те внимателно изслушаха проблемите и болките им, за да търсят тяхното решение. Инж. Киров направи и подробно представяне на управленската си програма, която включва развитие на цялата община.

Инж. Николай Киров спази част от обещанията си още преди да седне на кметския стол на Сунгурларе

„При срещата с жителите на село Славянци се запознах с предложенията на хората. Кандидатът ни за кмет Асен Михалев представи приоритетите, за които ще се бори да станат реалност: изграждане на спортна площадка, нови пейки, нови съдове за битови отпадъци, седмични прегледи с лекар специалист, обновяване на читалище, изграждане на спортна площадка с уреди, ремонт на улици, възстановяване на парковете за отдих и обновяване на фонтаните в тях. Заедно с мен бяха кандидатите за общински съветници Милка Стоева, Светлана Атанасова, Чани Стойчев, д-р Бисер Атанасов, Пантелей Панделиев, Миран Ангелов, Халил Ахмед и Николай Пенков. Хората тук искат да се почистят деретата около реката, отводнителния канал и гробищния парк. Предизборната среща премина с много идеи, въпроси и предложения, как да се подобри живота в нашия регион.  Имам реални решения за успешното развитие на Сунгурларе!“, каза инж. Николай Киров. 

Следващата му спирка бе село Климаш, но не за да се срещне с хората, а за да изпълни свое обещание. Там той изпрати камион с чакъл, тъй като нямаше път, по който жителите да преминават. Вече е осигурено безопасно трасе за шофиране. 

Сунгурларе на крака: Само Николай Киров е способен да съживи общината такава, каквато я помним!

Друг изпълнен от него ангажимент е поставянето на огледало в село Черница за безопасността на пътя до гробищния парк. Да осигури безопасни условия на шофьорите в общината е една от основните цели на инж. Киров.

Здравеопазването също е сред акцентите в програмата му. За втори път той осигури безплатни прегледи в село Грозден. Те бяха направени от кардиолозите д-р Стамен Пишев и д-р Диян Господинов, които инж. Киров лично е поканил.

„Вярвам, че здравето е най-важно и трябва да се грижим за него. Обещавам, че профилактичните прегледи ще бъдат ежеседмични в различни населени места“, каза той. Кандидатът за кмет на село Грозден Цонко Беев осигури нормалното протичане на целия процес, а народният представител Галя Василева подкрепи инициативата.

Инж. Киров присъства и на празника на китното село Прилеп. Български фолклор, музика и танци бяха само част от богатата програма в населеното място. Инж. Киров бе придружен от народния представител Галя Василева, кандидатите за общински съветници Милка Стоева, д-р Бисер Атанасов, Халил Ахмед, Пантелей Панделиев, Светлана Атанасова, Миран Ангелов, Николай Пенков и кандидатите за кметове на Лозарево Елена Добрева, село Вълчин Мустафа Мустафа, село Климаш Бекташ Хюсеинов и село Съединение Ферди Хюлми, както и досегашния кмет Чани Стойчев, който заема второто място в листата за общински съветници на ГЕРБ в Сунгурларе. 

Българските традиции трябва да се пазят, затова винаги ще подкрепям събитията, особено тези с кауза, на територията на общината, обеща инж. Киров.

В населеното място той подари и климатик на пенсионерския клуб и зарадва възрастните хора. Помещението вече ще е топло през зимата и прохладно през лятото. Така хората ще поддържат социалните си контакти през цялата година, а не само когато времето е подходящо.

Николай Киров в подкаста на Флагман.бг: Община Сунгурларе е застинала в миналото, знам как да я съживим

Инж. Киров направи още едно дарение – предостави цял камион с бали на животновъда Али Хасан от село Съединение. Той е единият от двамата пострадали в големия пожар, който опустоши голямо количество слама необходима за животните в населеното място. 

„Не разделям хората, а помагам на всеки в нужда. Кандидатът за кмет на Съединение Ферди Хюлми помогна за организиране на дейността. Мечтая да има по-добри условия за живот в Сунгурларе!“, сподели инж. Киров след направеното дарение. 

Силният отбор на ГЕРБ в Сунгурларе получи подкрепа на срещата и в село Манолич. На нея освен кандидатът за кмет на общината Николай Киров, присъстваха и депутатите Жечо Станков и Галя Василева, кандидатите за общински съветници Пантелей Панделиев, Халил Ахмед, Миран Ангелов, Чани Стойчев, д-р Бисер Атанасов, Светлана Атанасова и Исмаилхака Халил, кандидатите за кмет на село Лозарево Елена Добрева, на село Черница Димо Христов и на Съединение Ферди Хюлми. Екипът на ГЕРБ предложи механизъм за справяне с проблемите. 

„Надявам се, че вие ще гласувате доверие на инж. Киров, който трябва в кратки срокове да изпълни един забавен проект. Обаче, за да има мнозинство в общинския съвет трябва и листата да подкрепите. Силният отбор е под номер 7. Предвижда се отваряне на нови проекти за подмяна на улично осветление и много други неща. Бюджета на общината не трябва да идва само от вашите данъци. Работата на кмета е да търси и да намери средства от европейски програми или национални фондове, за да го направи този бюджет в пъти по-голям. В неделя на 29-и октомври имате три важни бюлетини за избор на кмет на община, кмет на село - който прецените и на общински съветници с бюлетина номер 7 за ГЕРБ“, каза народният представител Жечо Станков.

Николай Киров - борбен човек, който е готов да вложи енергията си за спасяването на Сунгурларе

"Вярвам в инж. Киров и знам, че той е човекът, който може да възроди живота в общината. Ние ще сме плътно до него и ще сме защитниците в София. Местните виждат и са наясно, че години наред не се прави нищо. Искат вече човек, който ще работи за Сунгурларе", отбеляза депутатът Галя Василева.

„Аз съм местен човек от общината. Кандидатирах се за кмет с цел да оставя нещо за хората след себе си в бъдеще. Толкова години работя в тази община, всички дейности са ми пред очите. Моята идея е да има всеки ден сутрин и вечер автобусна линия по маршрут Манолич - Сунгурларе и Съединение – Сунгурларе, да има банкомати, погребална кола за мюсюлманското население, редовен график за сметосъбиране, ремонт на улици и облагородяване на паркове. Всичко си записвам, където ходя за да знам във всяко село от какво имат нужда. Благодаря на всички, дошли да поговорим за бъдещето на Манолич“, каза по време на срещата инж. Киров. 

Село Велислав също бе сред населените места, които отборът на ГЕРБ посети.

„Една къща се гради с нови тухли, тя не може да бъде изградена със стари. Ако ми гласувате доверие ще контролирам процеса по сметосъбиране в целия регион и премахване на незаконните сметища. За да регулирам процеса ще сложа камери за видеонаблюдение. Идеята ми е да осигуря резерв в общината на дърва за спешни нужди на населението през зимния период“, сподели кандидатът за кмет инж. Николай Киров пред жителите на село Велислав. 

Подкрепете кандидата за кмет на община Сунгурларе инж. Николай Киров и кандидатите за общински съветници с бюлетина №7.


Флагман.БГ Знаете ли колко получават служителите в Лидъл Знаете ли колко получават служителите в Лидъл 11/12/2023, Понеделник 17:09 1
Накараха този фолкпевец да духа
Накараха този фолкпевец да духа 11/12/2023, Понеделник 16:40 1
Флагман.БГ Съли от Досиетата Х е секси и на 55 години Съли от Досиетата Х е секси и на 55 години 11/12/2023, Понеделник 16:01 3
България Всички новини
Традицията повелява „Да украсим Бургас” – емоционално преживяване за малки и големи Традицията повелява „Да украсим Бургас” – емоционално преживяване за малки и големи Съревнованието отново ще покаже емоцията на бургазлии, вдъхновено украсили търговски обекти, частни домове, блокове, болнични заведения, институции, образователни центрове и други Скобата в Бургас поскъпва, просрочването на синята зона ще ни струва 30 лева Скобата в Бургас поскъпва, просрочването на синята зона ще ни струва 30 лева Цената не е актуализирана от 2015 година Ивет е била агресивна и постоянно имала халюцинации Ивет е била агресивна и постоянно имала халюцинации Дори веднъж нападнала полицай Този фолкпевец се оказа гадже на наш депутат Този фолкпевец се оказа гадже на наш депутат Двамата били заедно от няколко месеца, а певецът толкова хлътнал, че зарязал дубайския бизнесмен, с когото бяха заедно дълги години Назначават нови вещи лица да броят бюлетините за Общински съвет в Бургас Назначават нови вещи лица да броят бюлетините за Общински съвет в Бургас До 13 декември ще се очакват предложения за нови преброители  Накараха този фолкпевец да духа Накараха този фолкпевец да духа „Не беше скучен 8-ми декември“, пише фолкаджията Той изпя Шушана на ушето на Дядо Коледа Той изпя Шушана на ушето на Дядо Коледа Наско Ментата с хитова изцепка  Съдът върна интригата за създаването на община Обзор – отмени решение на служебния кабинет Съдът върна интригата за създаването на община Обзор – отмени решение на служебния кабинет Казусът във ВАС обаче може да продължи при нова жалба Футболист №1 на България крие приятелката си, защото е дъщеря на скандален бос Футболист №1 на България крие приятелката си, защото е дъщеря на скандален бос Паметливите ще си спомнят как преди години милионерската щерка прегази на пътя двама чистачи с лъскавия си джип Бивши бургаски съветници съдят Общината за неплатена заплата Бивши бургаски съветници съдят Общината за неплатена заплата Претендират да получат възнаграждение за месец октомври, когато не се проведе заседание на ОбС
За нищо на света не боядисвайте апартамента си в този цвят За нищо на света не боядисвайте апартамента си в този цвят Яркото червено изглежда агресивно, може да доведе до главоболие и визуално ще смали още повече дома ви Настъпва нова ера в Аржентина, страната е фалирала и всички трябва да затегнат коланите Настъпва нова ера в Аржентина, страната е фалирала и всички трябва да затегнат коланите "Няма пари!", заяви новоизбраният президент  Американското посолство във Виена убедило Австрия да вдигне румънското вето за Шенген Американското посолство във Виена убедило Австрия да вдигне румънското вето за Шенген Дискусиите с американски официални лица са били решаващи за промяната на позицията на Австрия относно присъединяването на Румъния и България към Шенгенското пространство, се казва в цитираната публикация Съли от Досиетата Х е секси и на 55 години Съли от Досиетата Х е секси и на 55 години Аристократичното червено, с което се бе наконтила, допълнително нагнетяваше обстановката, а лежерната материя на роклята подчертаваше доста натежалите ѝ форми Той е най-красивият италианец, но зарязва мацките и става свещеник Той е най-красивият италианец, но зарязва мацките и става свещеник 21-годишният токсанец шокира с избора си Преди години застреляха мафиотското й гадже пред очите, а днес оцеля по чудо в кошмарен полет Преди години застреляха мафиотското й гадже пред очите, а днес оцеля по чудо в кошмарен полет Лияна е родена под щастлива звезда Тази тв водеща шокира зрителите, започна да говори за погребението си Тази тв водеща шокира зрителите, започна да говори за погребението си Гала посочи къде иска да бъдат поставени тленните й останки  Тя се избели, също като Майкъл Джексън Тя се избели, също като Майкъл Джексън В социалните медии Бионсе отнесе стотици хиляди критики за промяната на външния й вид Тя искаше да става актриса, но остана в сянката на световноизвестната си сестра и накрая изтрещя тотално Тя искаше да става актриса, но остана в сянката на световноизвестната си сестра и накрая изтрещя тотално Джейми Лин Спиърс е диагностицирана с биполярно разстройство, не си приема редовно предписаните й медикаменти Държанка на световна знаменитост заби луд милиардер Държанка на световна знаменитост заби луд милиардер Николас Бергрюен притежава над 6 млрд. долара, но си няма жилище
Бойко НОЕВ, бивш министър Бойко НОЕВ, бивш министър Ако днес Путин натисне копчето, много скоро в България ще има икономическа, а оттам и политическа криза Виц на деня Виц на деня Един рибар си стоял в жегата на брега на язовира и си ловял риба. По едно време се показала златната рибка и казала: - Пич, ще ти изпълня три желания, ако си извадиш краката от водата... Виц на деня Виц на деня Мутра купил кило банани, прибрал се в къщи и решил да се изфука пред жена, че знае английски. Подал бананите и кaзал: - Фор ю! - Фор ми? - зарадвала се жена му. - Не фурми ма, банани! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мъдрият мъж никога не спори с жена си; просто я изчаква да започне да си противоречи сама
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори