×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Красивата приказка между този строителен предприемач и тв водеща приключи с фиаско


22 Октомври 2023, Неделя, 18:21 ч.
Автор: Флагман

Някогашната репортерка на Би Ти Ви, чиито първи изяви започнали в дупнишката кабеларка, решила да сложи точка в отношенията си с популярния албанец

Красивата приказка между звездата от „София - ден и нощ”, строителен предприемач и благотворител Лео Кадели и журналистка Бетина Михайлова приключи с фиаско след няколко години на раздели, мимолетни събирания, неизпълнени обещания, дълги разговори и най-вече несходство в характерите.

Някогашната репортерка на Би Ти Ви, чиито първи изяви започнали в дупнишката кабеларка, решила да сложи точка в отношенията си с популярния албанец. Причините за раздялата им не били една и две. Бетина се дразнела, че Лео Кадели редовно отсъства от вкъщи по бизнес задължения из цялата страна. Телефонът му бил на разположение на бедстващи граждани едва ли не денонощно. Мъже, но и жени го канели на среща, за да обсъдят всевъзможни оферти – от намирането на подслон до различни бизнес оферти. Кадели откликвал почти винаги.

Бетина заподозряла, че албанецът я мами още в началото на връзката им преди близо 5 лета, макар че той се кълнял във вярност. Фактите показвали други неща. Често телефонът му стоял обърнат с лице на масата или бюрото, за да не се вижда кой го търси. В един момент Лео сложил и код, вероятно за да не може майката на втория ми син Давид да рови в мобилката в пристъп на ревност. Бетина получила и подмятания от близки на семейството й, че Лео се държи доста приятелски и с други жени. Отношенията му често прекрачвали приятелските. Той бил повече от кавалер към дамите и ги предразполагал така, че сами да го търсят за щяло и нещяло, защото си мислели, че могат да заемат мястото на чаровната Бети.

Красивата журналистка стискала зъби, защото била бременна и си мислела, че след като роди и след като мъжът й вече има голям син – Лео, идващо от Леонидис, който живеел с майка си в Карлово, благоверният й ще си седне на задника, което обаче не станало.

Кадели продължавал да флиртува и да получава късни есемеси, които далеч не били на бедстващи хора, а на палави жени, които били коя от коя по-напористи. Оказа ли се, че ангелите на албанеца били безнадеждно слаби. Той за трети път се привързал към българка, за която бил на мнение, че е жената на живота му. Личността й пазел в тайна, защото се притеснявал, че някой може да я нарани словесно, докато той имал искрени чувства към нея.

Бетина Михайлова понасяла другата, докато не дошла „точката на кипене”. Телевизионерката, която напуснала журналистиката, за да се посвети на мъжа си и семейството си, казала, че повече няма да търпи подобна гавра. Тя била възмутена, че мъжът й прескача като котарак от жена на жена, без да се съобразява, че имат малко дете и проспериращ семеен бизнес.

В едно с Лео, бащата и чичото на Михайлова се занимавали с изкупуване и ремонт на стари къщи в село Мламолово. В такава къща вървяла и идилията на Бети и Лео, преди блондинката да реши да сложи край на връзката им, редят горещите слухове. Албанецът не бил изненадан от решението й, защото разговори по темата били водени преди има-няма две лета. След като взаимно се плашели с раздяла, нямало какво по-лошо да се случи, освен да скъсат оковите на брака, както и станало.

В името на детето продължили да се събират заедно на празници, но и това се оказало мъчително. Давали вид на щастливи, за да не страда хлапето и да не ги одумват хората. Когато сапуненият балон се спукал окончателно и станало ясно, че няма как да бъдат под един покрив, защото всеки има право на щастие, решили да обявят новината публично.

„Бетина е една страхотна майка и съм сигурен, че така ще остане и в бъдеще. От 2 години сме решили, че сме абсолютно различни хора като манталитет и визия за живот. Разбираме различно думите „дом” и „гости”. За жалост, не успяхме взаимно да правим компромиси и преди 2 години решихме да не сме заедно, но се наложи да живеем под един покрив от време на време, заради детето. Давид ще получи двойна любов, двойно внимание и всичко останало по две.  От мен ще продължава да го има, стига да ми бъде позволено да го виждам”, обяви Лео Кадели, който е глава на популярната платформа за благотворителност „Приятели, помагайте”.

Преди някоко години той и бащата на Бетина купили жилище, което писали на нейно име. Поделили си средствата, защото Лео решил, че така е редно,  а и вече бившият му тъст нямал против.

Роденият в албанския град Лежа през 1981 г. Лео Кадели идва в България преди 18 години, като преди това е на гурбет в Гърция, където научава писмено и говоримо гръцки. Влюбва се в нашенка от Карлово, а когато пристига за първи път в родината ни, остава очарован от природата и най-вече от побелелите върхове на Стара планина. От любовта си с карловката има 17-годишен син, кръстен на негово име.

Кадели обяснява, че има желание да помага на бедните хора, защото израснал скромно под управлението на Енвер Ходжа. Фамилията често се недохранвала и най-голямата му мечта била да яде хляб с лютеница. Поради тази причина основал и „Приятели, помагайте”. Идеята на каузата му била да не събира пари, а да издирва сърцати граждани, които да помагат на бедните с труд и ненужни вещи. Телевизионните зрители пък го знаят от сериала „София - ден и нощ”, който вървя известно време в ефира на Нова телевизия.


В категории: Лайфстайл


12
Коментара по темата
12.
Бургазлията
24.10.2023 11:54:52
0
1
Този е пълен мошеник! Що лелки изгоряха с пари покрай него... Уж за "благотворителност".
11.
CocoJambo
23.10.2023 23:16:56
0
2
Света се побърка и хората в него!
10.
23.10.2023 14:20:25
1
10
Тази Бетина не знае ли, че този Лео е абсолютен измамник! Само се прави на благодетел.
9.
Нафърфорко
23.10.2023 10:21:09
8
22
точно така се действа с нашенските ковpи, ръгане докато им се износи хралупата и шут вгз :D
8.
???
23.10.2023 09:53:12
1
18
Мили дами , баба казваше ,че мъжът е като кучето - види ли отворена врата - влиза!!!
7.
БАЙ 'ОЙ
23.10.2023 08:47:48
2
13
ИХЪЪЪЪЪЪЪЪ...ТИЯ ЖЕНСКИ КИФЛИ И МЪЖКИ ТУТМАНИЦИ ОТ FLAGMAN СА ИСССССССКЛЮЧИТЕЛНО ЗАПОЗНАТИ СЪС СЕМЕЙНИТЕ ВЗАИМОАТНОШЕНИЯ НА ХОРАТА...
6.
Аlex
23.10.2023 07:41:48
5
19
Сипатична, но употребе на! То от Западнала Бъл гария има доста такива; дъската от Аджидимово, Чехлю-Банов и прочее цървули!
5.
Сафери
23.10.2023 06:44:50
3
10
Къф е тоя аз съм най големия в бургас
4.
Кпсс
23.10.2023 03:33:55
6
24
Ковр.та се е по.рала,щото лапачката приключва,а тая резана карабина яко я е търмушил отзад.шиб.на продажница,че няма свестни българи,.....
3.
Asas
22.10.2023 19:50:56
14
29
Този албанец е помогнал на стотици хора в цялата страна. Лично познавам бездомни хора от Бургас,на които той е помогнал с пари ,за квартира, уреди , мебели и каквото още се сетите. Има добро сърце .
2.
Нали уж "Само важното"?
22.10.2023 18:39:52
6
44
Мoмата е хaрна! Никoга не съм я виждал, чак ми стана чудно че била рeпортерка. А пичa пък ми е още по-нeизвестен. И кoму е нужна тогaва такaва стaтия? Пишeм за разни нeизвестни, а не пишeм по вaжните теми?
1.
Нали уж "Само важното"?
22.10.2023 18:38:45
4
37
Момата е харна! Никога не съм я виждал, чак ми стана чудно че била репортерка. А пича пък ми е още по-неизвестен. И кому е нужна тогава такава статия? Пишем за разни неизвестни, а не пишем по важните теми?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
МФ: Фискалният резерв е 11,87 млрд. лева МФ: Фискалният резерв е 11,87 млрд. лева Приходите, помощите и даренията по КФП към март 2024 г. са в размер на 15 757,1 млн. лв. или 20,9 % от годишните разчети Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница „Недопустимо е държавата да абдикира от главната си отговорност - опазване на здравето и живота на децата”, казва председателят на ДПС Дете е с 35% изгаряния след взрив на газова бутилка Дете е с 35% изгаряния след взрив на газова бутилка Пострадала е и възрастна жена Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкрива филиал за обучение на медицински сестри в Добрич Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкрива филиал за обучение на медицински сестри в Добрич Очаква се филиалът да отвори врати през учебната 2025 г. – 2026 г. и да приема между 25 и 30 души годишно Синоптици категорични: Такова чудо не е било от 30 години Синоптици категорични: Такова чудо не е било от 30 години Това е най-топлият месец април от 2017 година насам и е един от най-топлите месеци април за последните 30 години Пожарникари проверяват храмове и църкви в страната преди Великден Пожарникари проверяват храмове и църкви в страната преди Великден Инспектирани са още манастири, хотели и хижи Служебният кабинет вдигна тихомълком заплатите на някои чиновници Служебният кабинет вдигна тихомълком заплатите на някои чиновници Областните управи ще получат след протестите над два пъти повече спрямо гласуваното от Денков Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Малчуганът е откаран в болница Избраха управителния съвет на "Фонда за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Избраха управителния съвет на "Фонда за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Днес се състоя учредително събрание на сдружението Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Любимката на Алек дории е направила и специална татуировка с името на Любо
Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници Напусна ни световноизвестен писател Напусна ни световноизвестен писател Пол Остър е сред знаменитите автори  Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Украйна няма достатъчно войници, за да спре Путин, пише пък „Билд“ Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори