×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой и защо прати наемниците да пребият кандидат-кмета Бардуков след култов хепънинг в Зидарово


Кой и защо прати наемниците да пребият кандидат-кмета Бардуков след култов хепънинг в Зидарово
Кампанията на Христо Бардуков тече почти нон стоп. Снощи е имало улично шоу до 3 часа, а преди това голямо среднощно хоро в селото, което се управлява от бившия му тъст от 2007 година насам
Тема в развитие
Директорът на ОД на МВР в Бургас: Задържахме извършителите, посредниците и поръчителя на побоя над Христо Бардуков Отворено писмо от Христо Бардуков - кандидат за кмет на с. Зидарово, община Созопол Побоят над Христо Бардуков не бил заради политически страх, дължал пари на мастит бизнесмен Извънредно! Има задържани за побоя над Христо Бардуков ГЕРБ-Созопол: Възмутени сме от извършения акт на насилие в с. Зидарово, но се противопоставяме на политизирането му Кой и защо прати наемниците да пребият кандидат-кмета Бардуков след култов хепънинг в Зидарово Първо във Флагман.бг: Христо Бардуков проговори от болничната стая за побоя БСП-Бургас: Бруталният побой над Христо Бардуков показва безсилието на опонентите Симеон Славчев, МИР: Остро осъждаме акта на насилие срещу кандидата за кмет на село Зидарово Христо Бардуков БСП-Созопол: Железните палки не са само опит за заглушаване на активността на Бардуков, а заплаха, че следващите може да сме ние! Извънредно! Двама с качулки пребиха жестоко кандидат-кмета на Зидарово Христо Бардуков, в интензивното е
виж още
скрий
22 Октомври 2023, Неделя, 13:40 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Всъщност 42-годишният Христо Бардуков води битка за близо 1000 избиратели и в качеството си на бивш зет на бореца Стойчо Петков

Още в самото начало на предизборната кампания созополското село Зидарово привлече вниманието, защото изправи един срещу друг бивш тъст и бивш зет. 

Кандидат за кмет на ПП ГЕРБ е дългогодишният управник и легендата в свободната борба Стойчо Петков, а на МК „БСП, Български гласъ и МИР“ Христо Бардуков, активен общественик, бивш водещ на Радио Веселина и кореспондент на "Господари на ефира". 

42-годишният Христо Бардуков бе женен до 2014 година за дъщерята на Стойчо Петков, от която има две деца. Четиричленното сем. Бардукови живя под един покрив с кмета, докато се появят пукнатини в брака.

Бардуков твърди, че през 2007 година именно той е човекът, който е направил от бореца Стойчо Петков кмет на Зидарово, защото към онзи момент е вярвал, че някогашният бронзов медалист от Световното първенство (Ванкувър, Канада 1981 година) e най-доброто решение за благоденствието на селото.

Действително тогава Петков стана кмет, издигнат от „Зелената партия“, чийто пълномощник по това време за Созопол бе Христо Бардуков.

Впослесдствие Петков премина в отбора на ГЕРБ и винаги се кандидатира от името на тази партия.

Бардуков води тежки дела при развода си с кметската дъщеря, след което и продължителна битка за родителските права над децата им. 

От години непоносимостта между бившите зет и тъст расте. Вероятно, за да е по-близо до децата си, Христо Бардуков си купи и къща в село Зидарово, където през последните 2-3 години живее. До него има и нова жена, видимо от публикациите му в социалните мрежи - къдрокоса и синеока красавица.  В профила му във ФБ обаче общественикът и настоящ общински служител от администрацията на Тихомир Янакиев се води "неангажиран". 

Легендарен репортер на „Господари на ефира“ се кандидатира за кмет, изправя се срещу бившия си тъст

Христо Бардуков участва активно в предизборните кампании на територията на община Созопол от 2007 година, откогато е и избран за пръв път за общински съветник от "Зелената партия".

Във третия мандат на Панайот Рейзи за две години той заемаше длъжността "младши експерт" и отговаряше за спорта в община Созопол. 

Бардуков не е обект на тежко физическо посегателство за пръв път. През лятото на 2017 година той бе нападнат от мутри в бар "Бикини", където бе управител, но след това въпреки че пострада тежко, случаят бе потулен. За около година след това замина за Германия и опита да смени начина си на живот, но за кратко.

През 2019 година се завърна и отново атакува местната власт с регистрацията на ПП МИР, когато Георги Пинелов бе кандидат за кмет, а Бардуков - кандидат за общински съветник. 

След спечелването на изборите от Тихомир Янакиев Бардуков бе поканен в екипа му и през този мандат отговаряше за образованието и социалните дейности. Едновременно с това, за да не изневерява на бохемския си палав нрав, той въртеше и летния ресторант "Бардучето", откъдето почти денонощно се лееше гръцка музика. 

В тези избори Бардуков ясно дефинира, че ще продължи с отбора на Тихомир Янакиев, до когото 4 години и Георги Пинелов като председател на Общинския съвет. С Георги Пинелов този път се разделиха. Пинелов бе издигнат за кандидат-кмет от ИТН.

Факт е, че предизборната кампания за кмет в Зидарово е започнала твърде грубо, ако се вярва на думите на Христо Бардуков. В началото на октомври той с болка се оплака пред репортер на Флагман.бг, че бившият му тъст е използвал 90-годишния му дементен баща, за да го злепоставя на публична среща с избиратели. 

„Не му прави чест да използва стария ми баща, който е във видимо тежко психическо състояние - да ме критикува пред хората. Аз очаквам от опонента си сблъсък на идеи“, коментира тогава пред Флагман.бг Бардуков.

Уточняваме, че Зидарово е сред най-големите села в община Созопол и е ключово за избора на общински кмет, тъй като има над 1000 избиратели.

Кампанията на Христо Бардуков тече почти нон стоп в Зидарово. Вчера достигна до невиждани и нечувани висоти. Бардуков организира масов хепънинг с мъжко бръснене, с майстор фризьори и диджей, който събра няколкостотин души в центъра на селото.

Купонът за мъже продължи през целия ден, вечерта и докъм 3 часа след полунощ, когато бе извършено покушението.  

Подобна среща, макар и в стандартите за Бардуков, с избиратели е документирана и от 7 октомври, на която се вижда всенародна веселба и хора в центъра на Зидарово вечерта. 

Вижте видео от хепънинга:

Снощи Христо Бардуков е останал на площада почти до 3 часа, след което тръгнал да се прибира към дома си. По пътя говорел по телефона със своя съратник от коалицията Георги Вълев, с когото са обобщавали плановете за следващото предизборно събитие в Зидарово.

„В един момент чух стъпки зад гърба си. Обърнах се, усетих страшна болка в очите от напръскване със спрей. Последваха удари с палка! Спаси ме това, че крещях по телефона: „Нападат ме, нападат ме!“. Биячите се усетиха и избягаха, но отнесох доста удари в главата, ребрата, кръста и областта на бъбреците. Имам съмнения кой стои зад това. И през 2019 година. Бях един от основните борци за промяната в Созопол и тогава същите тези хора ме подцениха. Видяха си резултата през всичките успешни 4 години. Заради това решиха да ме спрат в последната решаваща седмица преди вота, защото знаят, че именно в тези дни ще съм най-активен. Раните ми ще зараснат, но емоционалната болка ще остане“, изповяда се Бардуков днес от болничната стая в Хирургичното отделение на УМБАЛ Бургас, където бе преместен около 10 часа сутринта от Интензивното.

Страданието от снощи нямало аналог, защото бил претърпял няколко катастрофи, но снощи след ударите треперел сякаш студът е арктически. Кандидат-кметът смята, че нападателите му са чакали през цялата вечер и са го наблюдавали кога ще остане сам. Издебнали са го в тъмното, пред дома му, но не са знаели, че точно там е поставил камери за видеонаблюдение. 

Самият Бардуков твърди, че може да даде само някакво сравнително описание на побойниците, защото за него те са непознати лица.

Нападението бе остро осъдено от кандидатите за общински съветници на БСП в Созопол и кандидатът за кмет на Созопол Тихомир Янакиев, от областната структура на БСП в Бургас, от националния лидер на ПП МИР Симеон Славчев, а преди минути реакция имаше и от "Български възход" Созопол.

Докато подготвяхме за публикация настоящата статия пристигна и позиция ПП ГЕРБ Созопол. Очаквайте след малко!

Активностите на кандидат-кмета от МК "БСП за България, Български гласъ, ПП МИР" Христо Бардуков в Зидарово са почти ежедневни. Това късно хоро в центъра на селото от 7 октомври със сигурност дразни бившия му тъст:

 




Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
35
Коментара по темата
35.
*********
24.10.2023 07:56:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
34.
Виждащ
23.10.2023 20:09:21
0
2
Толкова интелектуално ми стана. Хепанинг, направо Хайд парк. Само интелектуалци, спретнати прилични, чисти души и сред тях и Попай моряка, лапнал цигара в уста, и в земя крака набива, а оркестърът свири полки и валове.
33.
seahorse
23.10.2023 14:18:08
2
4
Отново много изтрити коментари. Флагманска-герберска ЦЕНЗУРА !
32.
Мили мечката
22.10.2023 21:12:08
1
7
Ивайло Мирчев бърснар ли е станал?
31.
*********
22.10.2023 20:42:14
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
30.
Манчо
22.10.2023 17:56:57
3
11
Брей, отиваш да се подстрижеш и ти дават преди това тениска да се облечеш, подстригва те индиец , снимат те и после …..браво!
Хепънинг, модерна дума, на ромския език липсва! Цяла вечер чалга и кючеци, ще избират кмет!
29.
калоян
22.10.2023 17:42:05
1
13
алкохолна проба взета ли е ?
28.
бичкията
22.10.2023 17:26:58
9
8
Тагарето "малкият тъпан на тр." даде лекарствата в нашата татковина на уксраина, сега духайте супата и ручайте чесън и пийте ракия. С тези електронни рецепти хептен ще затрият народа. Оставиха ни без антибиотици и жизнено важни лекарства. Анатема за поганците и да горят в ада!
27.
*********
22.10.2023 17:25:54
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
Orko
22.10.2023 16:49:20
1
19
Разбраха ,че цирка е ГОЛЯМ и за това трият
25.
22.10.2023 16:32:01
1
25
Толкова изтрити коментари…Защо? Някои от тях бях прочел и нямаше нищо нередно. Ами заключете за коментари статията по-добре
24.
*********
22.10.2023 16:17:42
0
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
23.
*********
22.10.2023 16:14:39
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
22.
*********
22.10.2023 16:09:31
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
*********
22.10.2023 16:02:56
0
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
*********
22.10.2023 15:52:57
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
дааа
22.10.2023 15:50:16
0
19
Дивите селяни, тъпите националисти, заедно с мингияните, продългжават да гласуват за всякакви мутри и бандити, да ги правят богати а после се чудят защо децата им избягали в чужбина. На бутилка ракия и народни дрънканици с хорца забравят че са осрани посерковци= Няма оправия от тази простотия. Прост народ никаква държава!
18.
Лекар
22.10.2023 15:24:06
3
28
Този човек никога не е бил в интензивно. Не пишете глупости.
17.
абе
22.10.2023 15:21:45
2
21
Направете кметските мандати най много 2. Тогава ще спадне интереса и ще се кандидатират по свестни хора.
16.
*********
22.10.2023 15:12:26
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
15.
Сали
22.10.2023 14:55:52
3
20
Абе що не се обадихте да се подстрижа и аз ве?! Кичарата ми толкоз голяма!То там било Сан Ремо фризьор парад ве!
14.
Баба Гира
22.10.2023 14:54:53
4
25
Щом и за баща си лъже така нагло, че е с деменция и на 90 години, значи вълкът козината си мени, но нравът...
13.
Минчо
22.10.2023 14:32:53
6
34
Хепънинг- панагир! Като гледаме снимките е ясно как се купуват гласове. Виждат се “фризьорите” и кои са постригвани!
Пълен смях! Това са избирателите!.
Точно тогава го “пребиха”.
12.
Катя СтояновА
22.10.2023 14:29:47
5
27
Човека на Рейзи който крадеше с него, обърна се срещу него, пляска благоевградската манекенка дрто е за кинти с него и сега го понабиха малко ;)
11.
Зидарово
22.10.2023 14:29:14
7
39
И в болницата ли раздават тениски с номера на Янакиев? Толкова пребито туй момче, ми дайте му една нощница, превържете му главата, ръцете и другите части. Пуснали сте го по медиите като че ли от партийно събрание се прибира.
10.
Чапевова
22.10.2023 14:28:36
7
24
Човека на Рейзи който крадеше с него, обърна се срещу него, намества благоевградската манекенка дето е за кинти с него и сега го понабиха малко ;)
9.
*********
22.10.2023 14:24:36
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
Бай Ставри
22.10.2023 14:20:15
7
32
Ангела Бардуков, светеца! Ще умра от смях.
7.
bollywood
22.10.2023 14:14:50
9
32
100% postanovka bolshoi teatur
6.
*********
22.10.2023 14:14:10
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
?
22.10.2023 14:08:00
5
30
Удари в главата с палка и не е пукната
4.
*********
22.10.2023 14:03:31
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
Dodo
22.10.2023 14:02:33
2
51
Култов хепънинг? Зидарово? На коя планета съм? Не съм се смял така отдавна -)
2.
демократ
22.10.2023 13:52:09
4
58
Това е политиката в ЕС, фризьори, музики, хора, ядене и пиене до 3.00.
Пълен смях е т.нар. демокрация у нас.
1.
Не ми ги хвали
22.10.2023 13:51:00
4
62
Всички са един дол дренки.
За тази власт ще се избият. Няма власт, няма парички. България никога няма да се оправи ще си остане най корумпираната и продажна мижава държавица в Европа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори