×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тя е внучка на голям българин, но защо лъсна чисто гола


19 Октомври 2023, Четвъртък, 19:00 ч.
Автор: Флагман

Освен с екстравагантни дрехи Теди предлага висок стандарт бурлеска, което всъщност е "окарикатуряване стила или духа на по-сериозни творби, което предизвиква смях"

Актрисата Теодора Кулева, внучка на великия Тодор Колев, се появи гола на сцената. Актрисата в момента е най-желаната кабаре танцьорка у нас. Уменията си Теодора показва в единственото заведение с подобна култура у нас "Буум кабаре".

Освен с екстравагантни дрехи Теди предлага висок стандарт бурлеска, което всъщност е "окарикатуряване стила или духа на по-сериозни творби, което предизвиква смях". Теди, която носи фамилията на съпруга си - Гууд, завърши НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов. В шоуто си тя танцува заедно с драгкралицата Соларис, с която са пионери в сферата на екстравагантните забавления.

"Няма такава култура у нас. Ние сме първите и показваме шарен празник за сетивата - драгшоу, цирк, стендъп комедия. Много се надявам да обединя хората и ЛГБТИ общността в един клуб да гледат заедно едно представление и всеки от тях да намери по нещо за себе си", споделя актрисата, която е тренирала и художествена гимнастика.

Идеята за шоуто й дошла по време на пандемията. "Когато бях поканена да се върна в Англия и да се включа в кабарета в Шордич и в Камдън, осъзнах, че у нас има място за подобно нещо и че мога да се заема с това. Първоначално почнах с Тео Чепилов, но той замина за САЩ и имах два месеца, за да го направя сама. И ето вече сме факт", с усмивка споделя дъщерята на актьорите Венцислав Кулев и Албена Колева.

Красавицата, която има момиченце, на сцената е една, а в живота съвсем друга. "На едното място съм луда и както казват на английски - cheeky, което е по-скоро "нахална". Или както дядо ми казваше - понякога съм голямо перде, което донякъде е хубаво, защото артистът не би трябвало да се интересува какво мислят хората за него, а да прави това, което усеща. В живота съм се оформила в годините като доста организиран човек и се опитвам да бъда много топла и искрена. Честна. Това е водещо при мен", казва Теди, като се надява хората да станат по-толерантни към различните от тях и повече да се усмихват, вместо да критикуват проявления на изкуство, които не разбират.


В категории: Лайфстайл


14
Коментара
Кои са най-лошите места в самолета
Кои са най-лошите места в самолета 29/04/2024, Понеделник 15:56 0
Камелия обезобрази и устните си
Камелия обезобрази и устните си 29/04/2024, Понеделник 15:05 0
Вижте новия звяр на Асен Блатечки
Вижте новия звяр на Асен Блатечки 29/04/2024, Понеделник 15:01 2
14
Коментара по темата
14.
Капитана
21.10.2023 17:58:10
1
2
Номер 13, да набият 13 кура в задника на майка ти и 13 кофи със сперма да изпие, хахаха!
13.
ей ,,капитанче,,
21.10.2023 13:41:05
3
1
ти си пълен цървул,не капитан ,ами и прост редник не става от теб...нещастник......
оди са хвърли от моста и...да се приключва.....
и без това хабиш кислорода на планетата,който дишаме....
12.
*********
21.10.2023 12:50:14
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
коментар
21.10.2023 12:36:46
1
1
Защо коментар 9 не е изтрит, тъпаци от Флагман?
10.
*********
21.10.2023 11:27:12
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
*********
20.10.2023 20:21:03
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Капитана
20.10.2023 16:03:32
3
5
До охлюва номер 5, първо Тодор Колев и беше дядо, а не баща и второ, не нямаше да я подкрепи защото познавах Тошето лично и знам какво му беше отношението към кича и пошлото на сцената.Няма да е лошо да си извадиш вибратора от задника, преди да пишеш коментари!
7.
Пурко
20.10.2023 09:17:42
1
5
Сегашната младеж, в га*а да я е*еш!
6.
До капитана от полковника
20.10.2023 06:09:27
9
7
Що не си евеш тката майчина ве джендър е униформа.
5.
НАПРОТИВ
20.10.2023 06:07:38
6
9
Щеше да я подкрепи,каквото и да направи. вЕрвай ми.......
Като неин баща и родител,би я подкрепил,все пак му е дъщеря,пък и деянието не е криминално престъпление.....
Ти не би ли подкрепил детето си,в подобен случай......??? Със сигурност ДА...

до капитана 1
4.
Жестоката истина
19.10.2023 21:32:24
13
8
"Тя е внучка на голям българин..."

Голям, голям, ама колко голям? Познаваме го от комичните роли в няколко филма и концертите, в които се изживяваше в ролята на циганин.

Трите имена: Тодор Петров Колев
Дата на раждане: 26 август 1938 г.
Място на раждане: гр. Шумен.
Професия: Актьор.
Месторабота: Държавен театър „София”.
Партийна принадлежност: БКП.
Категория сътрудник: Агент.
Псевдоним: „ПЕТРОВ”.
Структура: Софийско градско управление на МВР-ДС.
Ами какъвто дядото, такава и внучката. Единият си продал душата, а другият тялото - за пари, да папкат и акат на завет!
3.
Капитана
19.10.2023 21:30:29
17
14
На всички, които са ми сложили минус пожелавам сина им зет да им доведе и да слушат всяка вечер как го порят в анала и реве като млада невеста!
2.
Изкуствове
19.10.2023 21:14:09
4
13
Какво изкуство е да танцуваш с кросдресър? Един ден когато дъщеря Ти докара БУЛКА, тогава ще те питам аз къде ти е толерантността към “различното”?
1.
Капитана
19.10.2023 19:09:33
14
28
Добре, че не е жив дядо и да види този резил!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори