×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет Георги Кенов: Сунгурларе е моята кауза и съдба, след 29 октомври ще довършим започнатото


Кандидатът за кмет Георги Кенов: Сунгурларе е моята кауза и съдба, след 29 октомври ще довършим започнатото
Събрах екип от знаещи и можещи хора, с които заедно ще работим за общината и ще отстояваме интересите на населението, каза той
06 Октомври 2023, Петък, 14:10 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки и видео: авторът

Въпреки тежкото финансово наследство от предходната администрация, Кенов и екипът му успяха да стабилизират Общината и да реализират редица проекти

Когато дойдох в община Сунгурларе преди 40 години, ми се стори, че попаднах в рая. Не само заради красивите кътчета тук, но и заварих трудолюбиви, весели и гостоприемни хора. Тогава осъзнах, че това е моето място. Така Сунгурларе се превърна в моята кауза и моята съдба. Посветих живота си на жената, на майката, на родилната помощ, на слабия, на болния, но и на Сунгурларе и жителите му. Никога не съм преставал да мисля за вас и вашите проблеми и никога не съм спирал да работя, за да превърнем общината в още по-привлекателно място за живеене. С тези думи досегашният кмет д-р Георги Кенов и кандидат за нов мандат от ПП „Бъдеще за родината“ се обърна към избирателите си. Той откри предизборната си кампания в препълнената зала на Читалище „Просвета 1882“ и представи екипа си, с който се явява на местния вот, както и приоритетите от програмата си. 

Д-р Кенов пристигна на събитието с усмивка и самочувствие от свършеното и започнатото дотук. Той има амбицията да спечели вота и да продължи с проектите за община Сунгурларе

„За мен е голямо удоволствие днес отново да съм сред вас, да поискам за пореден път вашето доверие. Преди 4 години сформирахме администрация, която да работи за хората. Всички вие много добре знаете какво направихме за града и общината заедно с моя екип. Още в началото на мандата, въпреки тежкото наследство от предходната администрация, не се отказахме и тръгнахме по пътя на европейските фондове. Изградихме големи проекти като западната част на канализацията на Сунгурларе – дългочаканата мечта на всички нас, парк Ичмата, стадиона, образователната инфраструктура, модернизация на детските градини. Грижата за децата е основен приоритет на Община Сунгурларе. Всичко това се случи напук на спънките и съпротивата на местни хора, които ни умишлено ни пречеха на работата. Казах си, че ще вървим напред и го направихме. Предстои да завършим още много проекти. Независимо дали ще бъда избран или не – направихме първата крачка за най-големия – в момента се извършва проектиране на цялостната канализация на Сунгурларе с готов проект за пречиствателна станция, имаме готов проект и за нов водопровод, който не е подменен от 40-50 години. Само Сунгурларе изостава в това направление“, каза още в емицоналното си слово пред множеството Кенов.

Събитието в препълнената зала започна с химна на Република България

Той се поклони пред хората и им благодари за доверието и подкрепата, която е получавал през годините, в които е управлявал Общината. Именно заради това ефектът от работата е голям, подчерта кандидатът на „Бъдеще за родината“.

„Това зад мен е моят екип. Събрах знаещи и можещи хора, с които заедно ще работим за всички вас, за благото на общината, защото нашата кауза се казва Сунгурларе!“, каза в заключение Кенов. 
Листата се състои от хора с различни професии, които познават проблемите на общината и са готови да работят за решаването им. (ВИЖ СПИСЪКА ПОД ТЕКСТА)

 

„Д-р Кенов е човек с морал, истински професионалист, отдаден единствено и само в полза на пациентите си по време на трудовата си дейност като лекар. Човек с огромно сърце, с неспокоен дух, търсещ винаги правилния път за решаване на проблеми, с които ежедневно се сблъсква в процес на работата си като кмет на общината. Винаги близко до хората, независимо от тяхната етническа и религиозна общност. Правилният избор на 29 октомври е Бюлетина номер №35, за да можем да завършим започнатото“, казаха от екипа на д-р Кенов. 

Основните акценти от програмата на кандидат-кмета Георги Кенов и екипа му от ПП „Бъдеще за родината“:

1. Образцова техническа и пътна инфраструктура на територията на община Сунгурларе:
- Доизграждане на цялостна канализационна мрежа на град Сунгурларе;
- Подмяна на водопроводната мрежа на град Сунгурларе и населените места;
- Изграждане на Пречиствателна станция за отпадни води в град Сунгурларе;
- Ремонт и рехабилитация на общински пътища;
- Асфалтиране на улична мрежа в населените места;
- Изграждане на отводнително съоръжение в село Манолич за предотвратяване на риск за живота на населението при природни бедствия.
- Борба с комуналните отпадъци и нерегламентираните сметища, изграждане на сепарираща инсталация  за създаване на чиста околна среда.
- Подмяна на уличното осветление с енергоспестяващи лампи в населените места;

Д-р Ваня Савова, която заема 4-ото място в листата, и част от колегите й

2. Подобряване на социалната, здравната и образователната инфраструктура на територията на община Сунгурларе:
- Реконструкция на Домовете за стари хора;
- Подобряване на материално техническата база  в училищата и детските градини в общината;
- Подобряване на услугата Домашен социален патронаж;
- Продължаване доставката на безплатна храна по проект „Топъл обяд“:
- Продължаване на предоставянето на интегрирани здравни и социални услуги в домовете на възрастните хора;
- Работа с уязвими групи, деца в риск;
- Създаване на младежки център подпомагане и активиране на младежите за активно участие в обществения живот.

За да подкрепи Георги Кенов, в залата бе и синът му Стефан Кенов, който е юрист и политик

Ето и цялата листа на ПП "Бъдеще за родината"

1. ГЕОРГИ СТЕФАНОВ КЕНОВ

На 65 г. Завършва Висш медицински институт в гр. Варна. Лекар с над 40-годишна практика. Кмет на община Сунгурларе в периода 2007-2015, 2019-2023 г. 

2. Инж. СТЕФАН СЛАВОВ СТРАТЕВ

На 65 г., Семеен с две дъщери. Възпитаник на Техническия универсисет „Ангел Кънчев„–гр.Русе. През годините на трудовата си дейност той е заемал ръководни длъжности, с непоклатим авторитет на уважавана и ерудирана личност. Успешен кмет през мандата 1999-2007 г..

3.ГЕРГАНА ЙОРДАНОВА ЖЕЛЯЗКОВА

На 35 г., семейна с едно дете. Висшето се образование завършва в гр.Пловдив, магистър е в направление „Предучилищна и начална училищна педагогика“. Понастоящем е зам.-кмет на община Сунгурларе
Млада и амбициозна дама, която е избрала да живее и работи в Сунгурларе, доказваща, че младите могат да бъдат успешни и в малкия град.

4. д-р ВАНЯ САВОВА САВОВА

На 60 г., с две деца. Дипломиран лекар от Медицински университет-Варна с над 30-годишна практика. От 2000 година е общопрактикуващ лекар. През годините тя винаги е работила като общественик в сферата на здравеопазването и социалните дейности като председател на комисията на БЧК Сунгурларе. Лекар с отношение към всеки един пациент, уважавана и творческа личност.

5.ИСМИ ИСМАИЛ ХАСАН

На 46 г., семейна с 3 деца от село Съединение. С Висше образование - магистър със специалност „Начална училищна педагогика“. С 25-годишен стаж като учител в детската градина в с.Съединение. Успешно се справя и в семейния бизнес в сферата на търговията и транспортна дейност.

6.ГИТА ТОДОРОВА ПЕТРОВА

На 53 г., семейна с две деца. Завършила е Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Вече 33 години тя обучава своите възпитаници от СУ „Христо Ботев“. Изключителен педагог, избрала призванието „учител“ и е дал обет да не се прекланя  пред трудностите на ежедневието, за да се справя с предизвикателствата на времето.

7.ДИМИТРИНКА ИВАНОВА СТОЯНОВА

На 55 г. от село Славянци. Със специално образование от лозаровинарския техникум в гр.Плевен. От 19 години се занимава със земеделие, а от 3 години е председател на земеделска кооперация за производство и услуги-Славянци. .

8.ТОДОР СТОЯНОВ РАДАНЧЕВ

На 62 г., семеен с две деца. С 28-годишен стаж в системата на МВР. Понастоящем е кметски наместник на с. Велислав. 

9.ПЛАМЕН ДИЧЕВ ПЕНЕВ

На 47 г., семеен с две деца. Млад и амбициозен, избрал да живее в родния град Сунгурларе, съумял да намери пътя, за да се развива успешно в сферата на търговията.

10.ПЛАМЕН БОРИСЛАВОВ БОРИСОВ

Освен че е кандидат за общински съветник, той е кандидат и за кмет на с. Съединение. На 30 г.. Висшето си образование получава в Бургаския свободен университет със специалнсот "Възобновяеми източници". Въпреки това той се връща в родното село и се занимава със земеделие и животновъдство. 

11. КИНА СТЕФАНОВА ИВАНОВА - кандидат за кмет на село Грозден и кандидат за общински съветник

На 34 г., семейна с две деца. Завършва висше образование в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, специалност „Журналистика и реклама“. Понастоящем работи като технически сътрудник в завода за производство и доставка на кабелни комплекти за водещи автомобилни производители в Европа. 

12. ДИМИТЪР ХРИСТОВ ХРИСТОВ - кандидат за кмет на село Черница и за общински съветник

На 63 г., семеен с едно дете. С 29-годишен стаж в системата на МВР-Бургас. От април т.г. е кметски наместник на с.Черница.

13. СТАНИМИРА СТАНЕВА ТОДОРОВА - кандидат за кмет на село Садово и за общински съветник

Тя е на 28 години, живее в село Садово, семейна с едно дете. Завършила е мениджмънт на алтернативния туризъм в Сливен. В родното си село тя работи като библиотекар, а от 2016 г. е кметски наместник.

14. ЮЛИЯН ЯНКОВ ДИМИТРОВ

На 43 г. от село Грозден, семеен с едно дете. Земеделски производител и автомонтьор и техник

15. ГАНЧО ХРИСТОВ ХРИСТОВ

На 57 г. от село Чубра. Семеен с две деца. 4 мандата успешен кмет на с. Чубра. От 2003 година работи във ВиК-Бургас. 

16. АСЕН АНГЕЛОВ ГУДЕЕВ 

На 53 г. от село Славянци, семеен с две деца. Завършва средното си образование в град Котел, пастор на Балканска евангелска църква в с. Невестино

ПП "Бъдеще за родината" издига кандидат за кмет и на село Прилеп. Това е Руско Георгиев Георгиев. Той е на 66 години, семеен с две деца.Завършва  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Част от трудовия му път преминава в АЕЦ Козлодуй и в Нефтохим Бургас, където работи до пенсионирането си през 2016 г.






България Всички новини
Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори