×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет Георги Кенов: Сунгурларе е моята кауза и съдба, след 29 октомври ще довършим започнатото


Кандидатът за кмет Георги Кенов: Сунгурларе е моята кауза и съдба, след 29 октомври ще довършим започнатото
Събрах екип от знаещи и можещи хора, с които заедно ще работим за общината и ще отстояваме интересите на населението, каза той
06 Октомври 2023, Петък, 14:10 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки и видео: авторът

Въпреки тежкото финансово наследство от предходната администрация, Кенов и екипът му успяха да стабилизират Общината и да реализират редица проекти

Когато дойдох в община Сунгурларе преди 40 години, ми се стори, че попаднах в рая. Не само заради красивите кътчета тук, но и заварих трудолюбиви, весели и гостоприемни хора. Тогава осъзнах, че това е моето място. Така Сунгурларе се превърна в моята кауза и моята съдба. Посветих живота си на жената, на майката, на родилната помощ, на слабия, на болния, но и на Сунгурларе и жителите му. Никога не съм преставал да мисля за вас и вашите проблеми и никога не съм спирал да работя, за да превърнем общината в още по-привлекателно място за живеене. С тези думи досегашният кмет д-р Георги Кенов и кандидат за нов мандат от ПП „Бъдеще за родината“ се обърна към избирателите си. Той откри предизборната си кампания в препълнената зала на Читалище „Просвета 1882“ и представи екипа си, с който се явява на местния вот, както и приоритетите от програмата си. 

Д-р Кенов пристигна на събитието с усмивка и самочувствие от свършеното и започнатото дотук. Той има амбицията да спечели вота и да продължи с проектите за община Сунгурларе

„За мен е голямо удоволствие днес отново да съм сред вас, да поискам за пореден път вашето доверие. Преди 4 години сформирахме администрация, която да работи за хората. Всички вие много добре знаете какво направихме за града и общината заедно с моя екип. Още в началото на мандата, въпреки тежкото наследство от предходната администрация, не се отказахме и тръгнахме по пътя на европейските фондове. Изградихме големи проекти като западната част на канализацията на Сунгурларе – дългочаканата мечта на всички нас, парк Ичмата, стадиона, образователната инфраструктура, модернизация на детските градини. Грижата за децата е основен приоритет на Община Сунгурларе. Всичко това се случи напук на спънките и съпротивата на местни хора, които ни умишлено ни пречеха на работата. Казах си, че ще вървим напред и го направихме. Предстои да завършим още много проекти. Независимо дали ще бъда избран или не – направихме първата крачка за най-големия – в момента се извършва проектиране на цялостната канализация на Сунгурларе с готов проект за пречиствателна станция, имаме готов проект и за нов водопровод, който не е подменен от 40-50 години. Само Сунгурларе изостава в това направление“, каза още в емицоналното си слово пред множеството Кенов.

Събитието в препълнената зала започна с химна на Република България

Той се поклони пред хората и им благодари за доверието и подкрепата, която е получавал през годините, в които е управлявал Общината. Именно заради това ефектът от работата е голям, подчерта кандидатът на „Бъдеще за родината“.

„Това зад мен е моят екип. Събрах знаещи и можещи хора, с които заедно ще работим за всички вас, за благото на общината, защото нашата кауза се казва Сунгурларе!“, каза в заключение Кенов. 
Листата се състои от хора с различни професии, които познават проблемите на общината и са готови да работят за решаването им. (ВИЖ СПИСЪКА ПОД ТЕКСТА)

 

„Д-р Кенов е човек с морал, истински професионалист, отдаден единствено и само в полза на пациентите си по време на трудовата си дейност като лекар. Човек с огромно сърце, с неспокоен дух, търсещ винаги правилния път за решаване на проблеми, с които ежедневно се сблъсква в процес на работата си като кмет на общината. Винаги близко до хората, независимо от тяхната етническа и религиозна общност. Правилният избор на 29 октомври е Бюлетина номер №35, за да можем да завършим започнатото“, казаха от екипа на д-р Кенов. 

Основните акценти от програмата на кандидат-кмета Георги Кенов и екипа му от ПП „Бъдеще за родината“:

1. Образцова техническа и пътна инфраструктура на територията на община Сунгурларе:
- Доизграждане на цялостна канализационна мрежа на град Сунгурларе;
- Подмяна на водопроводната мрежа на град Сунгурларе и населените места;
- Изграждане на Пречиствателна станция за отпадни води в град Сунгурларе;
- Ремонт и рехабилитация на общински пътища;
- Асфалтиране на улична мрежа в населените места;
- Изграждане на отводнително съоръжение в село Манолич за предотвратяване на риск за живота на населението при природни бедствия.
- Борба с комуналните отпадъци и нерегламентираните сметища, изграждане на сепарираща инсталация  за създаване на чиста околна среда.
- Подмяна на уличното осветление с енергоспестяващи лампи в населените места;

Д-р Ваня Савова, която заема 4-ото място в листата, и част от колегите й

2. Подобряване на социалната, здравната и образователната инфраструктура на територията на община Сунгурларе:
- Реконструкция на Домовете за стари хора;
- Подобряване на материално техническата база  в училищата и детските градини в общината;
- Подобряване на услугата Домашен социален патронаж;
- Продължаване доставката на безплатна храна по проект „Топъл обяд“:
- Продължаване на предоставянето на интегрирани здравни и социални услуги в домовете на възрастните хора;
- Работа с уязвими групи, деца в риск;
- Създаване на младежки център подпомагане и активиране на младежите за активно участие в обществения живот.

За да подкрепи Георги Кенов, в залата бе и синът му Стефан Кенов, който е юрист и политик

Ето и цялата листа на ПП "Бъдеще за родината"

1. ГЕОРГИ СТЕФАНОВ КЕНОВ

На 65 г. Завършва Висш медицински институт в гр. Варна. Лекар с над 40-годишна практика. Кмет на община Сунгурларе в периода 2007-2015, 2019-2023 г. 

2. Инж. СТЕФАН СЛАВОВ СТРАТЕВ

На 65 г., Семеен с две дъщери. Възпитаник на Техническия универсисет „Ангел Кънчев„–гр.Русе. През годините на трудовата си дейност той е заемал ръководни длъжности, с непоклатим авторитет на уважавана и ерудирана личност. Успешен кмет през мандата 1999-2007 г..

3.ГЕРГАНА ЙОРДАНОВА ЖЕЛЯЗКОВА

На 35 г., семейна с едно дете. Висшето се образование завършва в гр.Пловдив, магистър е в направление „Предучилищна и начална училищна педагогика“. Понастоящем е зам.-кмет на община Сунгурларе
Млада и амбициозна дама, която е избрала да живее и работи в Сунгурларе, доказваща, че младите могат да бъдат успешни и в малкия град.

4. д-р ВАНЯ САВОВА САВОВА

На 60 г., с две деца. Дипломиран лекар от Медицински университет-Варна с над 30-годишна практика. От 2000 година е общопрактикуващ лекар. През годините тя винаги е работила като общественик в сферата на здравеопазването и социалните дейности като председател на комисията на БЧК Сунгурларе. Лекар с отношение към всеки един пациент, уважавана и творческа личност.

5.ИСМИ ИСМАИЛ ХАСАН

На 46 г., семейна с 3 деца от село Съединение. С Висше образование - магистър със специалност „Начална училищна педагогика“. С 25-годишен стаж като учител в детската градина в с.Съединение. Успешно се справя и в семейния бизнес в сферата на търговията и транспортна дейност.

6.ГИТА ТОДОРОВА ПЕТРОВА

На 53 г., семейна с две деца. Завършила е Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Вече 33 години тя обучава своите възпитаници от СУ „Христо Ботев“. Изключителен педагог, избрала призванието „учител“ и е дал обет да не се прекланя  пред трудностите на ежедневието, за да се справя с предизвикателствата на времето.

7.ДИМИТРИНКА ИВАНОВА СТОЯНОВА

На 55 г. от село Славянци. Със специално образование от лозаровинарския техникум в гр.Плевен. От 19 години се занимава със земеделие, а от 3 години е председател на земеделска кооперация за производство и услуги-Славянци. .

8.ТОДОР СТОЯНОВ РАДАНЧЕВ

На 62 г., семеен с две деца. С 28-годишен стаж в системата на МВР. Понастоящем е кметски наместник на с. Велислав. 

9.ПЛАМЕН ДИЧЕВ ПЕНЕВ

На 47 г., семеен с две деца. Млад и амбициозен, избрал да живее в родния град Сунгурларе, съумял да намери пътя, за да се развива успешно в сферата на търговията.

10.ПЛАМЕН БОРИСЛАВОВ БОРИСОВ

Освен че е кандидат за общински съветник, той е кандидат и за кмет на с. Съединение. На 30 г.. Висшето си образование получава в Бургаския свободен университет със специалнсот "Възобновяеми източници". Въпреки това той се връща в родното село и се занимава със земеделие и животновъдство. 

11. КИНА СТЕФАНОВА ИВАНОВА - кандидат за кмет на село Грозден и кандидат за общински съветник

На 34 г., семейна с две деца. Завършва висше образование в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, специалност „Журналистика и реклама“. Понастоящем работи като технически сътрудник в завода за производство и доставка на кабелни комплекти за водещи автомобилни производители в Европа. 

12. ДИМИТЪР ХРИСТОВ ХРИСТОВ - кандидат за кмет на село Черница и за общински съветник

На 63 г., семеен с едно дете. С 29-годишен стаж в системата на МВР-Бургас. От април т.г. е кметски наместник на с.Черница.

13. СТАНИМИРА СТАНЕВА ТОДОРОВА - кандидат за кмет на село Садово и за общински съветник

Тя е на 28 години, живее в село Садово, семейна с едно дете. Завършила е мениджмънт на алтернативния туризъм в Сливен. В родното си село тя работи като библиотекар, а от 2016 г. е кметски наместник.

14. ЮЛИЯН ЯНКОВ ДИМИТРОВ

На 43 г. от село Грозден, семеен с едно дете. Земеделски производител и автомонтьор и техник

15. ГАНЧО ХРИСТОВ ХРИСТОВ

На 57 г. от село Чубра. Семеен с две деца. 4 мандата успешен кмет на с. Чубра. От 2003 година работи във ВиК-Бургас. 

16. АСЕН АНГЕЛОВ ГУДЕЕВ 

На 53 г. от село Славянци, семеен с две деца. Завършва средното си образование в град Котел, пастор на Балканска евангелска църква в с. Невестино

ПП "Бъдеще за родината" издига кандидат за кмет и на село Прилеп. Това е Руско Георгиев Георгиев. Той е на 66 години, семеен с две деца.Завършва  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Част от трудовия му път преминава в АЕЦ Козлодуй и в Нефтохим Бургас, където работи до пенсионирането си през 2016 г.


Флагман.БГ Жълтите павета на места са... зелени Жълтите павета на места са... зелени 23/06/2024, Неделя 11:40 0
България Всички новини
Голяма трагедия в Стара планина Голяма трагедия в Стара планина Турист е загинал след падане от високо Вълна от частични местни избори в страната - къде и за какво се гласува Вълна от частични местни избори в страната - къде и за какво се гласува Някъде избират кмет, на друго място - общински съвет Рашидов: Слави като пееше на ушенце на някой проектаджии, аз бях на тяхната маса Рашидов: Слави като пееше на ушенце на някой проектаджии, аз бях на тяхната маса Да не забравя началото и да помни края, коментира Вежди Рашидов Летни вируси ни атакуват в сезона на отпуските, ето как да се предпазите Летни вируси ни атакуват в сезона на отпуските, ето как да се предпазите Внимавайте какво ядете и поддържайте добра лична хигиена Защо вече половин век японците ядат българско кисело мляко Защо вече половин век японците ядат българско кисело мляко В страната на изгряващото слънце свързват родината ни с продукта Повече от оргазъм: 7 признака за наистина добър секс Повече от оргазъм: 7 признака за наистина добър секс И двамата партньори могат да говорят свободно за това, което искат във всеки момент на интимност Порталите се отварят и идват същества от други измерения? Порталите се отварят и идват същества от други измерения? Хората, които в етера са си научили урока, ще преминат в огнения свят, казва последователят на Учителя Петър Дънов - Георги Изворски  8 неочаквани причини, поради които сънувате бившия си 8 неочаквани причини, поради които сънувате бившия си Такъв сън не трябва да се тълкува като предвестник, че връзката с него може да се възобнови 3 зодии с новина за бебе до края на 2024 г. 3 зодии с новина за бебе до края на 2024 г. Ето кои са те  Такова сорбе с череши не сте яли, леля Дена ми даде рецептата Такова сорбе с череши не сте яли, леля Дена ми даде рецептата Разхлаждащо, вкусно и сладко сорбе от череши за незабравими летни моменти
Реформите на Милей предизвикаха гнева на аржентинците Реформите на Милей предизвикаха гнева на аржентинците Правителството направи големи отстъпки и промени няколко раздела от своите водещи предложения, за да получи повече подкрепа в горната камара Ще позволят кастрация на педофили Ще позволят кастрация на педофили Новият закон влиза в сила от 1-ви август Двама цивилни загинаха при руска атака срещу Харков Двама цивилни загинаха при руска атака срещу Харков Ударени са жилищни квартали с управляеми бомби Джъстин Тимбърлейк се оправда за ареста: Имах тежка седмица Джъстин Тимбърлейк се оправда за ареста: Имах тежка седмица 43-годишната поп звезда беше арестувана в Ню Йорк във вторник, тъй като преминала знак "Стоп" и не спазила дясната страна на пътя Туристи преживяха страшен кошмар с балон в Кападокия Туристи преживяха страшен кошмар с балон в Кападокия Балон се заби между скалите до Гьореме Те са най-богатото семейство, но влиза в затвора за експлоатация на работници Те са най-богатото семейство, но влиза в затвора за експлоатация на работници 78-годишният Пракаш Хиндуджа и неговата съпруга, син и снаха са осъдени на между четири и четири години и половина затвор всеки Пълен потрес! Оскарите вече няма да са за жени и мъже Пълен потрес! Оскарите вече няма да са за жени и мъже Президентът на Академията втрещи с изказване Химическа кастрация за педофили в този щат Химическа кастрация за педофили в този щат Офисът на губернатора вчера потвърди пред АП, че Ландри е подписал законопроекта по-рано през седмицата Какво вещае днешният 22-ри според нумерологията Какво вещае днешният 22-ри според нумерологията Внимаващите се с личен бизнес също ще постигнат добри резултати Тигров комар пренася нещо страшно у нас Тигров комар пренася нещо страшно у нас В световен мащаб има общ подем на заболеваемостта от денга
Диагнозата на д-р Мирослав Ненков за BG политици Диагнозата на д-р Мирослав Ненков за BG политици Остра кретеноидна дегенерация
Виц на деня Виц на деня - Вече и аз се качих на Бентли...
- Ай, стига бе, кога успя!?
- Вчера, като пресичах на червено!
Виц на деня Виц на деня - Виж, муцка, това е термос. Слагаш студено и стои студено, слагаш топло и стои топло.
- Ти какво сложи?
- Три кафета и два сладоледа.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Миме, защо си блокирала Жорето!?!
- Ако ме обича, ще се върна с фалшив профил!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори