×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Близките на убития Ангел зоват за връщане на смътната присъда, за да не хранят килърите с парите ни в затвора


Близките на убития Ангел зоват за връщане на смътната присъда, за да не хранят килърите с парите ни в затвора
Родителите на убития Ангел споделиха, че за тях вече няма живот и призоваха управляващите да променят законите, за да има справедливост
02 Октомври 2023, Понеделник, 10:29 ч.
Автор: Флагман.Бг

Няма живот след това нещо, споделя бащата на 21-годишното момче

Нека да се върне смърната присъда и който тръгне с умисъл да убива човек, да получи същото! Не може да убие и после да си живее в затвора, издържано с моите данъци! Той ще си живее, а моето дете къде ще отиде? Край, няма го. Това каза пред Нова телевизия майката на убития Ангел от Пазарджик Михаела Здравкова.

„Ние сме подсигурили всичко за тези деца. Само не успяхме да ги опазим, защото няма закони в тази държава. Ако те бяха адекватни, това нямаше да се случи. Всяка седмица стават такива неща. Потресена съм и спрях да гледам телевизия. Мислих си как живеят тези хора и сега ми стигна до главата“, добавя тя. 

„Във фаталния петък синът ни беше намушкан смъртоносно от професионален убиец по думите на шофьора на линейката, който видях в събота. Това бяха рани и убийство дело на професионалист. Момчето ми е наръгано смъртоносно“,  разказва съпругът й Недялко Здравков. 

„Там има две големи локви кръв. За минимално време е изтекла и детето е починало“, разказва той, а сълзите капят от очите му.

„Там на място е починало детето ми. Говирх с медиците. Хората са се опитали да помогнат, но ефект не е имало, защото кръвта му е изтекла“, уточнява Недялко.  

„Преди седмица синът ми се запозна с някакво момиче. Казват, че това е причината за смъртта. Неговият убиец е дошъл. Сдърпали са се, тръгнал си е, но на 10 метра го е намушкал в гърба, а после и в корема. Вероятно се е обърнал. Единият от ударите е бил смъртоносен“, добавя той.

„Казват, че това е бившия й приятел и той от ревност го е направил. Може би ги е следял, защото негови приятели са забелязвали колата на убиеца на места, където е бил сина ми“, разказва Михаела. 

През последните 4 дни ги следял, добавя съпругът й.

„Дъщеря ми каза, че преди това това момче е тормозел някакво момиче. Удрял го е в главата. Жестоки рани е имало. Полицията знае. Имало е заповед да не се доближава до него“, уточнява майката на убитият Ангел. 

Тормозел е много деца и сега се стигна до нашата загуба, което е много тежко, изплаква бащата на момчето. Няма живот след това нещо, споделя той.

„Как ще живеем? Ако един убиец си получи справедливото наказание, дали другите няма да се замислят преди да последват примера му? Може ли дете на 18 години да се разкарва с нож? Той тръгва с тази умисъл – да убива“, подчерта майката на Ангел. 

Детето ми беше слънчево, добавя тя.  

„Сега близките на убиеца са си наели адвокат и ще изкарат, че не е искал да се случи това, че съжалява, че е уплашен. Искам да се обърна към неговият адокат и да го питам какъв човек трябва да си, за да защитаваш такъв убиец“, каза бащата на жертвата. 

„Разбрах от медиите, че е имало жена, която е видяла всичко, но се е изплашила. Моля ви, дайте показания, за да може убиецът да си получи заслуженото наказание!“, призова майката на убития Ангел. 

„Убиецът се разхожда с ножове в колата си, а моето има само два компактдиска и слънчеви очила“, каза пък Недялко. 


В категории: Крими


Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
14
Коментара по темата
14.
ХХ
02.10.2023 16:22:21
2
3
До 11

Отделно, не разцираш щот си про'с'т.
13.
XX
02.10.2023 16:20:52
2
6
До 11

"Освен смешните присъди, не разбирам защо ние съвестните хора трябва да плащаме ..." - гласуваш ли за ЕС - не си свестен.
Сам го каза.
12.
Пешо
02.10.2023 16:07:50
2
15
Ако трябва да излезем от ЕС само за да върнем смъртното наказание, заслужава си! Тогава държавата би ще се прочисти от всички боклуци и ще тръгне напред.
11.
Брежнев
02.10.2023 15:46:55
2
12
Освен смешните присъди, не разбирам защо ние съвестните хора трябва да плащаме престоя в затвора на разни отрепки? Ами да конфискуват имуществото му и от там да му плащат разходите, или ако боклука няма нищо на негово име, да отнемат имуществото на тъпите му родители, които са го възпитавали и са го направили такъв боклук.
10.
Аз съм
02.10.2023 15:39:55
1
7
СЪГЛАСЕН!
9.
XX
02.10.2023 12:56:05
15
9
ВСИЧКИ гласуващи за ЕС трябва да хранят по един тежък престъпник - убиец, изнасилвач и тнт... и задължително да им взимат по 1000лв. за Украйна!
8.
*********
02.10.2023 12:25:19
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
7.
ХХ
02.10.2023 12:12:27
10
4
Про'с'таците дето не харесвате фактите от пост №3, може ли да кажете с кое не сте съгласни?
ПП. Тиквата ви каза лани, че европро'с'таците като вас само мачкане заслужават, нали?!
6.
Смътна присъда? Явно е неволна грешка
02.10.2023 12:05:51
4
19
Усещам как на бащата му се върти мисъл да въздаде правосъдие
5.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
02.10.2023 11:47:00
2
37
Върнете Смъртната Присъда При Живково имаше Закони за убийство смъртно наказание имаше Твута
а сега разни комплексари садисти и убийци се разхождат на свобода
ДО КОТ КОГА
Хора
33 Години Бесзакония в Бг
4.
XX
02.10.2023 11:44:48
22
5
Аз съм дърт пергиш, наследствен партиен член и си вземам хубава пенсийка. Така е за нас, децата на активните борци! Държавата е наша!
3.
ХХ
02.10.2023 11:30:39
21
8
Ако е гласувал за ЕС и евроценностите, което е много вероятно - да го храни!
2.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
02.10.2023 11:29:47
2
34
Бог да прости Момчето
Съболезования на
Близките
Мир на Душата му
1.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
02.10.2023 11:23:59
2
22
Върнете смъртното наказание

Благодаря на Радио Повер Бургас и на Александър Сашо бивш Радио водещ на закритото
Радио Елто
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител
САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори