×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трагедията е огромна! Дрогираният тираджия убил Стела от Бургас, докато звъни от колата за помощ


Трагедията е огромна! Дрогираният тираджия убил Стела от Бургас, докато звъни от колата за помощ
Това е 23-годишната красавица, оставал ѝ един семестър до дипломирането в Икономическия университет във Варна
Тема в развитие
виж още
скрий
28 Септември 2023, Четвъртък, 17:08 ч.
Автор: Флагман.БГ

Стела не е имала нито време, нито шанс да реагира, загинала е на място

23-годишната Стела Маринова от Бургас е жертвата от зверското меле на АМ „Тракия”, причинено от дрогиран шофьор на ТИР, узна Флагман от свои източници. Както по-рано съобщихме, тя е работела за сезона в известно заведение на брега на морето в Бургас, след което е трябвало да замине за последно към Варна, за да завърши последния семестър от бакалавърската си степен в Икономическия университет.

Приятели я описват като човек с голяма усмивка, винаги готова да помогне и винаги намираща начин да подобри настроението на близките си. „Обичаше да се забавлява, беше енергична. Добър човек. Много ни е тъжно...”, споделиха нейни приятели.

Бургаска сервитьорка е загиналата при брутална катастрофа на АМ "Тракия"

Припомняме, че около 10:40 часа вчера, в района на км 236 от АМ „Тракия” автомобилът, с който Стела и три нейни приятелки са се придвижвали, е аварирал. Навлизайки в аварийната лента и излизайки от Форд Фокуса, четирите млади момичета са се чудели как да се справят с проблема, когато внезапно товарен камион ги връхлита в гръб.

Дрогиран тираджия уби шофьорка на бургаска кола на "Тракия", трима са ранени

Стела не е имала нито време, нито шанс да реагира, загинала е на място. Останалите момичета са успели да се разминат, но не леко - две от тях са с тежки наранявания и са транспортирани към УМБАЛ-Стара Загора в критично състояние. Четвъртото момиче се е разминало почти невредимо и е имало възможност бързо да позвъни на спешния тел. 112, въпреки шока от случилото се.

Шофьорът на товарния автомобил е тестван на място с дрегер за алкохол, като пробата е била отрицателна. Но тестът за наркотици е отчел метамфетамин. Той е от София. Задържан е за 72 часа и предстои съдът да постанови мярката му за наотклонение.


В категории: Бургас


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
53
Коментара по темата
53.
не сте добре
01.10.2023 13:57:53
1
2
Хора, какви са тези изказвания не знам. Шофьорът, първо е бил дрогиран, второ нарушава закона за движение по пътищата карайки в аварийната лента и трето причинява смърт по жесток начин. Това е. Има си закони, които са нарушени, ако ги беше спазил нямаше да има какво да коментираме тука и момичето щеше да си живо и здраво. Този човек трябва да си получи последствията както си е редно! Все пак това няма да върне живота на това момиче, което утре може да е нечие друго дете, сестра, жена прегазена от поредния надрусан и неспазил законите за движение човек!
52.
Пишлеме
29.09.2023 19:21:56
0
2
Заглавието на статията е уникална! Жалко за загубеният живот на момичето.
51.
До 49
29.09.2023 15:31:28
2
4
а що не кажеш за днешните млади момчета? Те от кво се интересуват? Май само как да наебат описаните от теб млади момичета? Нито им се учи нито им се работи само търсят каква далаверка да врътнат и да забогатеят набързо. Или в казино само не и работа. Или кой да набият или откъде да си набавят наркотици или 30 годишно бмв с което да свалят сервитьорки като тая. Търсенето определя предлагането. Така че каквито "мъжете" дето за никаква отговорност не ги търси такива и жените.
50.
ИВАН
29.09.2023 14:28:06
1
9
В България полицаите са един паразитен орган.Огледайте се и вижте как куп престъпления, дори минимални, се извършват пред кравешкия им поглед... навсякъде има коли паркирали върху тротоарите - само минете ведъж около ОДМВР - хаос. По всички булеварди ежеминутно карат състезатели с превишена скорост, а това, някакъв надрусан загубяк и убиец е с 21 наказателни постановления и въпреки това е на свобода и шофира е просто дъно във всяка една нормална държава. Паразитите полицаи са тези, които трябва да съблюдават за спазване на законита, но те си човъркат в носовете и си гледат телефоните по цял ден.
49.
do 46
29.09.2023 10:06:50
4
14
Не напротив, учат ги на всичко това но днешните млади момичета са малоумни и не ги интерисува нищо освен как да намерят някой чичко паричко с яка кола и да ги спонсорира, да си лягат сяка вечер с различна татуирана бургаска батка с материал, да не работят и да дъни циганската музика чалгата на макс в колата. Те са дъното на обществото и от тях нищо не става, това е основния проблем при младите жени
48.
*********
29.09.2023 09:55:39
9
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
XX
29.09.2023 09:13:40
2
6
До 45

Какво ТИ е крива държавата? Да дойде държавата да ти каже да прескочиш мантинелата, за да си в безопасност ли?
46.
...
29.09.2023 09:02:34
5
14
Съболезнования за роднини и приятели на младата жена, но за мен е станало следното:
Тази жена не е била научена как да реагира при авария на натоварен път. Не е научена че първо се включват габаритите и се слиза от колата, веднага след това се облича светлоотразителна жилетка и се разполага триъгълник на 100 метра зад колата за скоростен път, това се прави от един човек, всички хора трябва да отидат от другата страна на мантинелата в тревите и тогава се търси на кого да се звъни. Като се гледа снимката на колата може да се види че е била на аварийна лента, но с отворена задна лява врата, която засяга и лентата за движение. Камиона е закачил вратата, а младите жени са били около колата си, колата им се завърта и ги замита. В предни статии пише че те са аварирали 2-3 минути преди сблъсъка, тоест имали са време да постъпят правилно.
Въпросът е защо никой не учи младите шофьори как се реагира при авария?
45.
V
29.09.2023 08:26:29
2
11
Последните няколко години толкова много деца си загубиха живота,че просто ми се къса сърцето . И държавата пак спи . А относно тираджиите по магистралата масово карат без никакви съображения с останалите водачи
44.
Иван
29.09.2023 07:02:12
1
15
Масово в този участък между Сливен и Нова Загора(посока запад)ТИРаджиите карат в аварийното,дори и ненадрусани.
Причината е ясна-идеално "гладката"магистрала.
Просто малшанс ,заради спуканата гума.
Като филм на ужасите ми идва историята.
43.
Мда
29.09.2023 01:33:49
0
27
Жалко за момичето, но ще е добре да се забрани стоенето на пътниците в колата или до колата, аварира ти колата триъгълник, жилетка и прескачаш мантинелата далеч.от колата както е в Европа, а не да се правиш на автомонтьор и да си оглеждаш колата, защото вече по пътищата се движат пияни, дрогирани и много "мангали" от сирия и афганшстан изобщо държавата ни е пълен леш, жалко че младите губят живота си преди да е имат шанс
42.
Ами
29.09.2023 00:12:19
1
16
То всеки прави каквото си иска затова е така. Моментално в затвора и бой на катарама без право на обжалване. Трябва нови затвири. По цял ден да къртят и носят камъни и вечер да соят на дървени нарове. Един път на ден храна и вода. Боя и работата ооравят. Те в оандиза кежат не работят пише и дрога имало. Ори бай тошо що не лежаха питам аз. И такива за които има съмнение моментално да им се вземат книжките доживот
41.
До 35
28.09.2023 22:42:02
11
10
гъбата си ти. Малоумен идиот. Що не ви и рева така за съдийската от Царево или другите двама загинали ве кретен? Всички сте е едни прости лицемери - като е млада и добре изглеждаща "уууу ааа милата ууу горкото дете" Ако беше някоя баба или някоя тлъста друго ще дрънкате ти и всички лицемери. Амебата си ти.
40.
За милиони няма
28.09.2023 22:26:37
1
13
То много неща не са и забранени но и са опасни. Докато пиша това чувам как някой си форсира двигателя, а на 50 метра има кръстовище с недобра видимост. Това е всеки ден. Обществото се скапа напълно, всеки се мисли, че е по важен от другите и е с някакво предимство и най вече е нужна показност. Защото добрата реклама и показността ти издействат алиби после.
И ти пляскаш на този с алибито. Примери за които се знае. Или пък не чак толкоз.

Един от най-популярните комедийни актьори у нас Васил Василев-Зуека, има тежък грях, който му тежи вече 17 години. През май 2000 г. Господарят на ефира блъска с малкия си „Хюндай” старец на булевард „Цариградско шосе” и пенсионерът загива. Възрастният човек загинал на място, а Зуека често отказва да дава интервюта от страх, че ще се зачекне темата за катастрофата.

По това време актьорът живеел в столичния квартал „Гео Милев”, а офисът на „Глобал филмс” се намирал на ул. „Шипка”. Докато шофирал по „Цариградско шосе” напът за работа, пред хюндая му внезапно изскочил възрастен мъж. Старецът притичал на място без пешеходна пътека, а Зуека нямал време да реагира и го блъснал. При удара пенсионерът издъхнал. Макар че неблагоразумният дядо не оставил никаква възможност за реакция на актьора, Зуека все още изпитвал терзания, че е отнел човешки живот.

2001 г. се оказва драматична за великия комик Георги Калоянчев, който преживял подобен инцидент на пътя. Двамата със Стоянка Мутафова пътували в посока София-Созопол. В района на паркинг „Бялата чешма” внезапно, промушвайки се под мантинелата, пресичала 63-годишната Дора Боярова. Появата й била толкова неочаквана, че Калоянчев нямал техническата възможност да реагира и я блъснал. Малко след инцидента тя починала. Сливенският съд приел, че Калоянчев се е движел със скорост, несъобразена с конкретните пътни условия, и го признал за виновен. Ветеранът на Сатирата получил условна присъда, тъй като пешеходката пресичала в опасна зона. Нещастието и чувството за вина обаче съсипали Калата и здравето му след катастрофата изведнъж рухнало.

Легендарният „Щурец” Кирил Маричков бил на крачка от самоубийство, след като претрепа жена на пътя. Той също като Зуека избягва да се връща към най-голямото нещастие в живота си. След катастрофата, в която убил жена, той мислел, че никога повече няма да пропее на сцена и отново да създава хитове. „Лекарите криеха от мен, че има загинал човек. Но аз разбрах и ми се прииска да сложа край на всичко. Преживях всичко много тежко. Трагедията все още ми тежи на съвестта. Не бях пил, не карах с превишена скорост и се считам за много внимателен шофьор, но... не видях този знак „Стоп”. Той беше поставен от лявата страна на пътя, вместо отдясно, в едни храсталаци, зад мантинела. Не се виждаше просто! Ние бяхме цяла колона от автомобили. Движехме се по околовръстния път Асеновград-Пловдив и точно преди кръстовището със стария път Пазарджик-Пловдив се случи това. Никой от колоната не видя този знак, но аз бях лошият късметлия, който направи удара с идващата отляво кола. По-късно разбрах, че е имало 12 катастрофи със смъртни случаи на същото място. Сега кръстовището е пълно със знаци и предупреждения за опасност. Всички храсти са изрязани. Но както обикновено у нас, не преди, а след като се случи тежък инцидент”, признава Маричков. Музикантът бил осъден на 3 години условно и платил обезщетение на близките на убитата жена, тъй като застрахователят хитро се измъкнал.

Дълбоко в публичното пространство вече близо 40 години се пази тайната за смъртта на две момичета, нелепо загинали в столицата през 1982 г. Три ученичките на по 17 години пресичали на пешеходна пътека столичен булевард привечер, когато върху тях връхлетял тузарски черен „Мерцедес”. Зад волана й седял младият тогава Филип Найденов-Фатик, който обожавал високите скорости. Той помел и трите девойки, като две от тях издъхнали на място, а третата оцеляла като по чудо, но останала инвалид. Фатик успял да се спаси от затвора, но не и от клетвите на роднините им. Преди 4 г. племенникът му Исмет загина в адска катастрофа, а близките им от клана Фатик били убедени, че над фамилията им е тегнело проклятие.
39.
Digu
28.09.2023 22:18:37
1
2
38, "Забранено" е ключът. Помисли и сам ще се сетиш кой не си е свършил работата.
38.
ХХ
28.09.2023 22:03:10
2
4
До 37

И какво ТИ пречи да си далеч от него? Защото не опира до държавата, а до акъла.
37.
Digu
28.09.2023 22:01:12
7
7
Номер 27 е напълно прав. В нормалните държави е забранено да си в близост до авариралото ти на магистралат МПС.
36.
Кори нори от фукушима
28.09.2023 21:57:25
2
7
Хиляди убити старци на магистралата, статии нула, вида нямал значение. Жалко че по стара традиция флегмите не са пльоснали снимка на разфасованият и труп че половината "жалейщи" да ги няма.
35.
ДО 31
28.09.2023 21:35:59
8
10
Ей такъв шматкаджия кат теб няма никъде и водораслите са по-умни и повече човеци от тебе мръсна гад как може да кажеш че в случая външния вид има значение ве амебо Това е нелепо отнет човешки живот за когото милеят роднини, семейство ,приятели и познати ,а ти с твойта безполезна и празна кутийка която наричаш глава … (ама ако беше дебела ама ако беше не знам си КВа) Все тая ве гъбо !

ДА ПОЧИВА В МИР
34.
един там
28.09.2023 21:11:08
5
25
Щом е убил човек, няма значение дали е пил или дрогиран. Трябва да се влиза в затвора за 10г. без право на обжалване и без от до. Няма закони в тази държава. Колко още ще се влачи делото на Семерджиев? Онези горе само за камери и събиране на пари говорят. И закони няма.
33.
*********
28.09.2023 21:03:55
8
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
6matarok
28.09.2023 21:03:49
1
9
vseki edin den moje da e posleden a vsi4ki si mislim 4e na nas nqma da se slu4i to4no dnes , no vse nqkoi ot nas e sledva6tiq v spisaka na smarta tozi den, prosto zlo6tastno ste4enie na obstoqtelstvata i dnes moje da e kraq
31.
До 20
28.09.2023 20:45:45
12
14
ама ако беше някоя стара и дебела дали нямаше да я наредиш тая разплутата леля къде е спряла там? Ама викаш като е млада и ти си себе и голяма защита голямо нещо. Ти и всички лицемери. Ако беше лелка с наднормено тегло друго щяхте да дрънкате
30.
ЕС
28.09.2023 20:41:39
55
13
Убитият - убит. Трябва да мислим за живите.
Ето например за шофьора - една професия за която в ЕС има дефицит. Този човек сега ще трябва да преодолява психологически шок и дълго да се лекува. Обществото трябва да му помогне. Защото именно по отношение на такива като него се мери цивилизоваността на едно общество. А ЕС е най-цивилизованото в света и затова няма смъртно и други тежки наказания и винаги се дава шанс на сгрешили те.
Гласувайте за ЕС и ценностите!
29.
light skinned nigga
28.09.2023 20:24:23
50
2
Другия път да не ходи да учи в кенефа от третия свят варна
28.
До 27
28.09.2023 20:08:44
6
33
В аварийна лента не се управлява МПС!

Няма как като аварираш на секундата да поставиш триъгълник! Ще ти трябват поне 10 сек. ако бягаш като Хюсеин Болт.

Крайно време е военните да поставят артилерийски установки по магистралата и ако някой шофира в аварийната лента да го гърмят на място с МПС-то!
27.
do 16
28.09.2023 19:55:42
26
21
Викаш аварийките щом цъкат всичко наред, а? Ами светлоотразителна жилетка? Ами триъгълник? Ами, че при авария на магистрала 1-во се слагат гореописаните атрибути (задължително), след което се минава отвъд мантинелата и се чака помоща на която звъниш... а, момент, то тука изтока, значи мое си прайш квот искаш и да са разхождав как искаш в такива ситуации, защото тука няма кой да ти ги каже тия "незначителни" неща
26.
Стандарт
28.09.2023 19:55:22
5
41
Не е допустимо да се публикуват снимки на починал човек особено разголени, и такива непредназначени за публична употреба.
Лош вкус е и да се набляга, че починалото лице е красиво или секси. Грозните и дебелите да мрат ли?
25.
валци
28.09.2023 19:51:42
2
32
Съболезнования и кураж на родителите .
24.
Боклуци
28.09.2023 19:51:07
2
43
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА ТАКИВА ЗАКОНИ НЯМА ТАКЪВ СЪД!!!
23.
Магистрали за чудо и приказ
28.09.2023 19:43:46
5
22
Само за това че пътищата ни не отговарят на стандартите на ЕС всеки който участвал в ПТП може да съди държавата в ЕК и най-вероятно ще му бъде платено! Това никой не го съобщава но има такива осъдили държавата. Процедурата не е сложна! Просто се чака повече. Но парите идват рано или късно защото по много стандарти пътищата ни не отговарят.
22.
Бат Влад
28.09.2023 19:37:16
0
50
Почти всички смърдели карат дрогирани..и се фукат , че щом са от ПИМК , ченгетата не ги бутат ..даже разправят , че и пред тях смъркат ..Бахта в скапаната държава .
21.
Шофьор
28.09.2023 19:34:25
1
55
Жалко за момичето, ако е бил надрусан наистина заслужава тежко наказание, но не бързайте че на тия тестове вяра да нямаш, може да е пил прахче за простуда и оп метамфетамин, но каквото и да е жалко за младото момиче и семейството и! Съболезнования
20.
pppppp
28.09.2023 19:09:37
6
44
прост вмирисан разсносвач, абсолютно безполезен, убива това готино момиче, нямам думи, със сигурност е гладна мишка и няма пари за читав адвокат, което значи че сега му почват мъките,,,,,
19.
Abc
28.09.2023 19:03:03
3
52
Разстрел за шофьора и съд за държавата ни това не е магистрала, а третокласен път :( Бог да прости това хубаво момиче :(
18.
Потресен
28.09.2023 18:52:10
1
47
Душичка, какво красиво момиче. Стана ми гадно...
17.
До 10
28.09.2023 18:51:27
19
32
По този начин манипулират общественото мнение. Нищо не пишат за това как в 21 век медии и полиция раздават присъди преди да е имало съд и съдебно решение.
На запад полицията например не позволява на медии да снимат катастрофи или престъпления, и не съобщават имена точно за да може съда да си свърши работата без натиск.
Най добре в този случай всеки шофьор който е убил човек да бъде екзекутиран на място! Както се случи наскоро! Няма нужда да минаваме през всичките тия манипулации и изкривяване на фактите.
Няма поставен триъгълник на разстояние да предупреди че има спряла кола. Камион не може да спре толкова бързо колкото лека кола. Спрялата кола била ли е извън лентата на движение изцяло? Качество на пътна настилка. Видимост, било е тъмно. Скоростта на камиона била ли е над допустимата? Кръвна проба! И още и още. Това че е имал нарушения преди ще на тежи само ако има вина. Как се съобщават такива факти след като не е доказано от съд дали е виновен???
16.
do9
28.09.2023 18:36:39
2
26
I tuk li politika malki 4oveko??? nqmate li sram? stanalo e 11 4asa kakva no6t, kkavi gluposti a avariinata lenta sa bili s vklu4eni avariini svetlini
15.
Неписано правило
28.09.2023 18:28:31
37
6
Не шофирай кола на години колкото тебе че и возиш и други...че и не разбираш от коли..
14.
Мдааа..
28.09.2023 18:15:22
2
102
21 нарушения е имал на пътя и продължава да кара. Съдебната система е тотално корумпирана и деградирала.
13.
до 9
28.09.2023 18:14:59
2
42
10:40 е преди обед!
12.
Никога
28.09.2023 18:10:53
1
37
В фейса с истинско име че флагман само това дебнат
11.
Ноунейм
28.09.2023 18:10:51
4
59
За този дрогиран престъпник -доживотен затвор!В годините на лошия социализъм за такова деяние,което е виновно извършено по смисъла на закона ,при положение,че пробата за употреба на наркотици е положителна,имаше и смъртна присъда,което в интерес на истината е един доста хуманен подход,в качеството му на обществена превенция.Жалко за момичето и семейството и....Бог да я прости!
10.
Фен
28.09.2023 17:44:07
10
96
Флагман..... Не ви ли е срам, да показвате момичето. Има близки които може да не знаят още..... Вие сте за разстрел
9.
Бойковите пътища убиици
28.09.2023 17:43:08
75
30
Жалко за момичето, но след като са спрели в авариина лента посред нощ ако не е имало включени светлини и поставен триъгълник на нужното разстояние от колата най вероятно шофьора на тираж ги е видял твърде късно за да реагира. Трябвало е само леко да закачи колата странично и стана белята.
С тия нашите тесни пътища много често стават такъв тип катастрофи посред нощ.
А за това дали е бил дрогиран кръвната проба ще каже! Както видяхме тези тестове не са много адекватни. Иначе бързат да пишат че бил дрогиран. Трябва да се пише че теста е дал положителна проба и следва кръвен тест!
8.
У
28.09.2023 17:36:51
1
51
Младо и красиво и така да си отиде :((((
7.
На стола
28.09.2023 17:27:19
0
71
аман от дрогирани нърши на всеки километър, а случаите да кара тир доста зачестиха . По бързата процедура и да го прибират
6.
1234
28.09.2023 17:27:02
12
7
Лошото,е че ''дядото ''го подведоха бпод отговорност тука бих му отвързал ръцете
5.
Въййй
28.09.2023 17:22:45
4
85
Ебаааа тоя боклук дрогиран. Доживотен затвор му е малко.
4.
Ужас!
28.09.2023 17:21:25
3
95
Ееееех ех ех…. Жалка държавичка сме! Ням управия! Станахме като страна от третия свят! Че може и по зле да сме!!!

Бог да прости момичето! Жалко…. Един млад сега започващ живот…..
3.
Бургазлия
28.09.2023 17:21:16
0
107
Мама му и дрогар смотан! Доживотен или направо смъртно наказание за боклука!
2.
Възмутен теляк
28.09.2023 17:19:54
3
96
Жалко за хубавото момиче! Бог дава прости, съболезнования на близките! Най-строга присъда за убиецът! Много е неприятно по такъв нелеп начин да се погубва живота на млад, умен и отговорен човек !
1.
Етикетим
28.09.2023 17:14:15
11
47
Бахти гадовете дето сте
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори