×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дебора от Стара Загора проговори за ужаса, който е преживяла - хранила се е със сламка, страхувала се да излиза


Дебора от Стара Загора проговори за ужаса, който е преживяла - хранила се е със сламка, страхувала се да излиза
Дебора се появи в ефира на Нова ТВ с перука. Даде знак, че опитва да стъпи на краката си след ужаса
24 Септември 2023, Неделя, 20:00 ч.
Автор: Флагман

Раните още ме болят, каза ученичката 

18-годишната Дебора от Стара Загора, която стана жертва на бруталния садист Георги Николаев, говори открито тази вечер в ефира на Нова ТВ. Дебора сподели, че съучениците ѝ са плътно до нея, въпреки многобройните погледи, които я пронизват.

„Посрещнаха ме с усмивка. Броихме до 12. Казват, че без мен няма да отидат на абитуриентски бал”, казва дванадесетокласничката.

Не крие, че се страхува да излиза, но го прави, защото не иска животът ѝ да приключи. Интензивно започнала след началото на учебната година. Дотогава споделя, че не е ходила дори до магазина. Причината – смесица от страх и неудобство от погледите на минувачите. „Получавам снимки, които са потресаващи”. Така Дебора Михайлова коментира многобройните сигнали от други жени, станали жертва на насилие, които получава. Казва, че събира сили да отговори на някои.

Дебора сподели още, че подкрепата на цяла България след като беше малтретирана от бившия си приятел, била неочаквана за нея, но ѝ дала сили. „Преди това се чувствах никак. Стоях и гледах в една точка”, спомня си ученичката.

„Познах нападателя си. Не се познавам от кратко време с него и няма как да се обърка човекът - глас, походка. Бяхме се уговорил ида се видим и го чаках вкъщи. До последния момент имахме връзка”, каза още тя. По думите ѝ връзката им била от 3-4 месеца, но се познавали от година.

„Звънна, каза „Аз съм” и съответно аз отворих входната врата. Бях оставила отворено. Отношенията ни бяха съвсем обикновени. Видях маскиран мъж – целият в черно с маска и ръкавици”, спомня си Дебора. Оправяла си косата в нейната стая.

„Усмихна ми се и замахна към мен. Беше неговата усмивка”, категорично е младото момиче. Следващите ѝ спомени са как чака линейка и съседката ѝ. Все още не се знае колко време е била в безсъзнание. Чувала е само звука на машинката за подстригване, но не усещала болка.

„Видях какво се е случило с мен, когато чаках линейката – висящи меса. Бях в шок", допълва Дебора Михайлова. Казва, че до ден-днешен ѝ се вие свят, гади ѝ се и я боли главата. Оттогава е свалила 10-12 кг, защото над месец се е хранила само със сламка.

Белезите са по бедрата, гърдите, по гърба и няколко по лицето. Има засегнат нерв  и на пръст на ръката, за което предстои физиотерапия. „Огромна жестокост. Не прилича на човешко същество да го причини на друго такова”, категоричен е адвокатът на потърпевшата Слав Даскалов. По думите му това не е проява на ярост, а плод на методичност, граничеща със садизъм.

Дебора споделя, че въпросът, който непрестанно е задавала на лекарите, докато обработвали раните ѝ, е дали ще умре. „Казаха ми, че правят всичко възможно, за да съм жива”, казва момичето.

Първите белези на насилие започнали още в началото със „съвсем нормални забележки”, твърди пострадалата. Георги ѝ правил забележки за облеклото – да не носи клинове и блузи с по-големи деколтета, а тя се съобразявала, за да няма скандали. Удрял ѝ шамари всеки ден.

„Мислех, че всичко ще отмине”, признава Дебора. 2-3 седмици преди бруталното нападение той я хванал за гърлото, а на нея ѝ причерняло. След това приятелят ѝ я пуснал и казал „Спокойно, няма да умреш. Знам какво правя”.

Момичето знаело, че Георги Николаев някога е бил женен, а към момента на връзката им вече е бил разведен.

„Ако знаех, че е женен, нямаше да се занимавам с него”, категорична е потърпевшата. Правило ѝ впечатление, че не излизат заедно, но не му обърнала достатъчно внимание. Георгиев не е търсил нито Дебора, нито родителите ѝ след насилието, което изживяла.Към днешна дата най-много я нараняват злостните коментари в интернет по неин адрес. Част от тях гласят, че тя е леко и платено момиче. Най-големият страх пък е дали ще може да има свои деца заради лекарствата, които пие. Дебора призова момичета, които изживяват подобни на нейните страдания, да споделят с родителите си и да не мълчат.

ВИЖТЕ ОЩЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

 


В категории: Крими


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
16
Коментара по темата
16.
:0
25.09.2023 13:54:56
2
4
otkoga da si kurva stana ne6to suvsem normalno za vsqka jena. kude iz4eznaha moralnite cennosti na horata i po to4no na jenite. kak moje da ima hora koito da q za6titavat taq deto e spala ednovremenno s trima muje :D da sujalqvate takuv b o k l u k vie normalni li ste, malko e tova koeto im se e sluìlo, prosto e trqbvalo da q narejat na par4eta i da q izhvurlqt s lodka navutre v moreto i da ne ni zanmavat s takava ....
15.
:)
25.09.2023 13:23:24
0
6
тая сама си е виновна и си заслужава напълно последствията, никои не я е карал на сила да лапа на нацепини татуирани батки, всеки разумен човек знае че те са боклук, но само леките жени незнаят и си лягат с такива
14.
Like a Virgin
25.09.2023 11:05:59
1
10
Малката жертва,е щракалка и явно батките сводници са я усетили и за това е тази наказателна акция,отказала ли е,кой знае,защо е гаврена,но извършителите са на свобода и имат доста солиден гръб!
13.
Мдаа
25.09.2023 10:54:43
3
9
Съболезнования за чисти, невинни деца, които не живеят по барове и дискотеки и не приемат по двама приятели на ден, както се разбра от разследването. За такива деца, които са насилвани с блудство и изнасилване, от което цял живот не могат да се съвземат. А такива като показваната развявана по телевизиите с политическа цел, нека се замислят за лошия начин на живот, който ги е довел и до случилото се. Конвенция за подобни не е необходимо въобще да се коментира! Да мисли вече с ума си, а не с нещо друго. И друго, подкрепят я само такива като нея.
12.
До 7
25.09.2023 09:37:46
0
7
Счупен нос се ходи да се намести в първите 48 часа! След това се калцира и няма как да стане, от личен опит казвам само за протокола!
Зависи от удара не е нужно да си личи на външен вид че е бил чупен, пак най - големите разбирачи са се събрали в коментарите…
11.
До 9
25.09.2023 00:27:24
1
12
Както и със сигурност няма да напиша браво, за отношенията с няколко човека. Съвсем за различно бе изказано, не толерирам такъв начин на живот, не толерирам, на тази възраст, да имат повечето момичета такава свобода, това е възпитателен период и изграждане. Все пак, не харесвам и не толерирам насилие!
10.
До 9
25.09.2023 00:21:17
7
9
Аз изказвам мнение. Това, че не съвпада с твоето, е различно виждаме. Какво казват, а какво е всъщност, няма как да знаем. Казвам браво, за смелостта. Защото това е период, в който дори е осъзнала и грешките си, деянията, но това не означава, че заслужава това. Все пак има извършител, кой е ще си покаже времето. Не мисля, че тя е единственото момичето, което изживява така живота си, на тази възраст, се допускат много грешки, неприлично поведение, какво ли не, но все пак отново ще кажа, никой не заслужава това. Аз уважавам мнението ти, уважи и моето.
9.
до 8
25.09.2023 00:09:16
8
21
Ти къде живееш ?
У нас може да те задържат без никакви доказателства само и само да се угоди на нечии интереси.
Адвокатите на момчето заявиха, че отсъстват всякакви доказателства а е задържан единствено заради отправените в чат заплахи към нея.
Т.е. Георги не лежи за телесните увреждания а поради допълнителните му обвинения !!!
И не казвай браво, на ученичка имаща отношения едновременно с трима мъже (според интервюто на майка и).
8.
Н
24.09.2023 23:47:15
7
15
Никоя медия, както и тя самата няма, как да издаде процеса на установяване. Въпростният, за да е задържан, това означава, че има доказателства. Докато тече разследване, никой от нас няма да разбере информация, която да разсее съмненията ви. Възможно е да е объркана, притеснена, но браво за смелостта. А до това, което я описват някои, няма никакво значение, на колко е, какво е правила, тя е човешко същество и никой не е застрахован и никой не заслужава такава жестокост. Момиче, главата горе и напред, ще се справиш със всичко, след като осъзнаваш, че не заслужаваш това. Изпитание, което можеш да преминеш, щом се е случило, имаш тази сила.
7.
Ох пак ли
24.09.2023 23:10:15
9
20
Как зараства счупен нос без белези само за няколко седмици ли ?
Пишете на лични на Дебора. Тя ще ви разкаже.
6.
Не и вярвам !
24.09.2023 21:46:52
24
28
Колко глупости и лъжи на едно място !

И какъв е МОТИВА ?
"Аз съм" и слага маска и ръкавици, а девойката гола го познава по
... усмивката му !?!
Нито отпечатъци, нито днк, нито нож ни маска никакви следи от Георги !?!

Глупости и то големи !
Който иска да и вярва.
5.
Хамериканска медийка
24.09.2023 21:40:19
26
30
жълта на цвят ,какво ни занимавате с момиче което ненавъшило пълнолетие бръмчи като майска пеперуда и в последствие обвинява за посегателство ,което самата тя е провокирала.
Поредните новини с жълт цвят доказващи че в българия се върти политика на еднополови бракове ,примиренчество сред мъжете при изневери на съпруги и приятелки,приемане надмощие жени над мъже.
Това не е жена,това е траверс!
4.
Фигаро
24.09.2023 21:04:09
7
26
Леко малоумно е постъпил този изв*рг.Звъниш на домофона,казваш “аз съм” със съзнанието че тя знае че си ти…и влизаш с маска в домът и….Маската как ли е щяла да скрие кой си.Хем жесток,хем малоумен.
3.
Живко кучето
24.09.2023 20:54:34
3
9
Аз ако съм на мястото на Георги .... Какво си мисли тая ? Вижте ме мене. Имам дъщеря. Ама съм МЪШ и не ми пука. Баща ми и Атанаска кьопавата ми разкарват псето . Шмрък .
2.
зрител
24.09.2023 20:40:03
11
26
Този изверг заслужава доживотен затвор,без право на замяна,иначе ако имаше смъртно наказание ,бих казал-смърт с две ръце...
1.
майка
24.09.2023 20:37:00
19
26
Плаках ,докато гледах интервюто.Господ здраве да и дава и само хубави неща оттук нататък!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори