×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Блокада на пътищата от 10 часа, протестиращите „терористи“ зоват за забрана на зърното от Украйна


Блокада на пътищата от 10 часа, протестиращите „терористи“ зоват за забрана на зърното от Украйна
Петолъчката, кръговото на Ахелой, пътят Варна – Бургас и Детелината – Сливен -Ямбол са част от местата, които зърнопроизводителите заплашват да затворят
18 Септември 2023, Понеделник, 06:49 ч.
Автор: Флагман.Бг

Очаква се да бъдат затворени основни пътища и гранични пунктове

Общонационалният земеделски протест ще започне в 10 часа. Петолъчката, кръговото на Ахелой, Варна – Бургас, детелината – Сливен -Ямбол, са част от пътните възли и пътища, които ще бъдат блокирани от гневните зърнопроизводители, които настояват да се върне забраната за внос на зърно от Украйна. Много са пътищата, които ще бъдат блокирани и не мога да ги назова всички, каза водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев, докато на видеомонитора в студиото на Нова телевизия беше показана картата на протеста. 

Безконтролен масиран внос в нашата страна, който да ни залива, не би следвало да се очаква, ако се наложат конкретни лимити, добави той.

„Стори ми се, че новото от вчерашния ден по думите на премиера Николай Денков е една договорка, която ще се направи с украинското правителство, за да има лимит – праг на количествата определени стоки, за които пада забраната“, коментира Николаев.

С изказването си късно снощи Денков буквално наля още „бензин“ в бунта на зърнопроизводителите, като каза, че би се извинил за думите си, че се държат като терористи, но само на част от тях, припомни пък колежката му Мира Иванова. 

Близо 25 организации от селскостопанския сектор излизат на национален протест.

Денков настоява, че част от едрите играчи в земеделието са като терористи

В демонстрацията ще се включат и производителите на плодове и зеленчуци, както и пчеларите. Точките, на които се събират недоволните, са над 35. Исканията им са забраната да бъде удължена и да получат допълнително финансиране от държавата.

Българският фермерски съюз зове за мирен протест без поддаване на провокации

МВР мобилизира целия си ресурс за охраната на протестите в страната. През уикенда министърът на вътрешните работи Калин Стоянов призова да се спазват правата на гражданите за свободно придвижване. От Българския фермерски съюз също призоваха протестът да премине мирно, а участниците да не се поддават на провокации.

Хлебарите няма да участват в протеста на зърнарите, доволни са от Асен Василев заради нулевото ДДС

В Южна централна България протестите са край с. Труд, Стара Загора, детелината на път I-5 (Стара Загора-Хасково) и I-8 (Пловдив-Свиленград), съобщава бТВ.

В Североизточна България блокади ще има край Кардам, Дуранкулак, кръговото на Балчик, Карапелит, Тутракан, Разград, Шумен и Силистра.

В Северна централна България - край детелината на с. Ясен на главен път Плевен-Русе, граничния пункт Дунав мост-Русе, началото на автомагистрала Хемус (посока Варна-София), с. Горна Студена;

В Северозападна България - Бяла Слатина, Дунав мост-Видин, път (Е79) между с. Крапчене и Монтана;

В Югозападна България - Кюстендил , Радомир, Земен – Лобош, Ковачевци-Лобош, Сапарева баня, Дупница - с. Пиперево, Перник, Брезник. Блокади ще има край кресна, както и по пътя Драгоман-Калотина.

От Димитровградското село Ябълково  ще тръгне част от земеделската техника, която ще блокира две точки в Хасковско.

Вчера премиерът Николай Денков обяви, че оставал с протегната ръка и бил готов да поднови диалога във всеки момент, ако зърнопроизводителите са готови да се включат в конструктивен разговор с управляващите. 

Премиерът трябва да подаде оставка като морален акт, обяви вицепрезидентът

На въпроса дали все още смята, че протестиращите организации се държат като терористични, той отговори, че ако някои от тези хора са се почувствали засегнати от думите му, те не били насочени към тях и бил готов да се извини, но имало други, от които нямало причина да иска прошка. „Това са тези, които получават лъвския пай от многомилиардните помощи, които са дадени през последните години и с тях помощите от ЕС и бюджета те си построиха вили, купиха си яхти и скъпи коли“, добави академикът. 

Зърнарите отказали среща и на премиера

Няколко часа по-рано зърнарите отговориха на премиера, че те са трактористи, а не терористи. 

Председателят на националната асоциация на зърнопроизводителите Илия Проданов заяви пред бТВ, че ако тези риторика към колегите му продължи и в следващите дни, не мисли, че има друго какво да се случи, освен Денков да си подаде оставката. 

Лицемерието към Украйна – оръжие да се избивате може, зърно да ни внасяте - не може

От бранша обявиха, че няма да се откажат от основното си искане – връщане на забраната за внос на стоки от Украйна. 

„Не сме поставяли ултиматуми, че ще протестираме безкрайно. Естествено, че трябва да се намери решение, но сме готови да отстояваме интересите на всички наши членове до момента, в който бъдат удовлетворени“, добави Проданов, който бе съветник на земеделския министър, но подаде оставка заради несъгласие с водената аграрна политика. 

„Темата за качеството на храните ще я продължим с експерти от Българската агенция за безопасност на храните, защото вчера Мариана Кукушева в студиото на „Събуди се“ каза едва ли не, че има отровни вносни продукти. Имаше и медии, които си позволиха да коментират, че ще ядем отровен хляб“, изтъкна Мира Иванова. 

„Цялата тази история можеше да се изиграе по-адекватно, след като големият спор е за това кой какви количества да не внася в период, когато се говори за световен глад, за недостиг на храни и се получава парадокс – вместо от това изобилие да извлечем най-важното. Можеше ли правителството, вместо да се говори за терористи, да осигури пазари към трети страни, където има необходимост от тези стоки?“, попита пък колегата й Виктор Николаев. 


В категории: Животът


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
67
Коментара по темата
67.
Стоян
19.09.2023 16:41:45
1
5
Тези идиоти искат да продължат да богатеят на гърба на обикновенния българин! Аз като потребител искам по евтини хранителни продукти и да не ми пречат някакви мошенници да се придвижвам свободно.
66.
Мордор Нюз
18.09.2023 18:28:56
2
3
Дерзайте наши крепостни подлоги начело с зеления чорап, и биволицата ни илиана и корни и петков . Докато отчитате редовно комисионните сме зад вас ако не ние нашия фикиал ДС
65.
Фекрет Стораро
18.09.2023 14:27:43
0
3
защо всички политически статии за заключени
64.
Аз подкрепям г-н Денков
18.09.2023 13:50:05
5
14
В борбата със зърнената мафия и монопола.
63.
До 45 ХХ-юмнето
18.09.2023 13:40:01
2
7
Дофтурче Саянче, бързо идвай да ми биеш една кожена инжекция, че пак пиша щуротии за ТКЗС, национализация и соскализъм. Искам да ме люби здрав и млад тракторист от протестиращите.
62.
НЕ на зърнения Октопод
18.09.2023 13:21:49
8
12
ГНЕВНО МНЕНИЕ

Много приказки, много нещо. А истината е, че внасяме украинско зърно, за да помогнем на Украйна във войната. Да може тази приятелска нам страна да победи наглите, агресивните и простаците, които започнаха тази война. Да победи Русия. Да победи московските военнопрестъпници. И това е най-важното. Така трябва да бъде. Затова и ще внасяме украинско зърно, за да имат украинците средства за победата, за оръжие, с което да трепят агресорите, за храна на храбрите си воини, които се бият на фронта. Може да е малка нашата българска помощ, но е от сърце. Защото руското зло трябва да бъде победено!

Марш на зърнарите у дома! Те не мислят за България. Техният протест е проруски, прокремълски. С него те защитават военнопрестъпника в Кремъл. Този им протест е антибългарски и антиевропейски. Затова не заслужават и една добра дума.
В условията на война тяхната протестна акция е наистина терористична. И няма нужда премиерът Денков да им се извинява. Няма за какво. Нещата трябва да се наричат с истинските им имена. На зърнарския терор трябва да се отвърне с нашата съпротива. И с повече подкрепа за Украйна. Защото няма нищо по-важно днес от победата във войната срещу Русия! От помощта за жертвите на тази война. Помощта ни днес е залог за едно по-добро бъдеще! Бъдеще без Путин, без кремълски ненормалници, без митрофанчета, без национални предатели русофили!
61.
Малко статистика
18.09.2023 13:00:07
6
10
За олиото и слънчогледа: продължение
❗ Лобисти на част от българските земеделски производители искат ограничаване на конкуренцията чрез забрана на вноса (за пореден път) на зърнени храни от Украйна. Българското правителство изглежда ще се поддаде на натиска и ще защитава тази позиция в търсене на обща европейска забрана. Всяка намеса на пазара и ограничаване на конкуренцията има цена и тя се плаща от крайния потребител и от поне част от бизнеса – за да спечелят едни, губят други (и много повече).
Ето малко данни специално за слънчогледа, който изглежда е в ядрото на „битката“:
60.
Народа се събужда
18.09.2023 12:33:37
7
23
От 60 000 животновъди и земеделци, 100-200 едри зърнари получават основната част от еврофондовете. Останалите в сектора едва оцеляват. За това ядем турски домати и полски яйца. Щото зърнарите-феодали произвеждат в пъти повече от колкото е нужно на БГ и останалото го изнасят, а с крупните печалби живеят в палати с прислуга. Трябват спешни промени в законодателството, които да гарантират ребалансирането на субсидиите в сектор земеделие и животновъдство, за да може българските производители да са конкурентни поне на БГ пазар, а не всичките кинти да отиват за фураж, дето на всичкото отгоре се изнася!
59.
злобен и беден
18.09.2023 12:33:31
12
8
Разбира се че българско зърно не трябва да има, а само украинско. Парите трябва да влизат в украинската икономика, и украинците да карат майбах, а не да наливаме в българската икономика и българите да карат хубави коли,
58.
To
18.09.2023 12:30:15
10
8
То ще, стане преврат. Трябваше щом има толкова зърно да се определи цена като вноса на Украйна и нямаше проблеми. Някои са вкезли в схема щом са разрешили това. Абе тез управляващи са пълни некадърници. Никой не ги е избирал. Сами се избират, с подоравени бюлетини. С, две думи не ги интересува изобщо. Щом зърното от Украйна е евтино що хляба е скъп. Всичко е измама. Както избиха орасетата преди уж болни че внесоха месо от исоания
57.
*********
18.09.2023 12:19:13
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
56.
До 55
18.09.2023 11:55:11
5
5
Щото на всички освен на зърнопроизводителите са им малки и пухкави ръчичките, нали ? Мале вие верно все едно сте на конвейр произвеждане. Една и съща комбайна ви е плюла , а ?
Ела на доковете да удариш едно рамо да разтоварим зърното ,бе. Моканин!
55.
До 54
18.09.2023 11:29:21
13
9
И кой ще ги бие, ти ли???? С малките си пухкави ръчички??? Дето не можеш с тях даже да си избършиш дупето сутрин??
Айде малко по-спокойно!! Яж фуражна пшеничка да пораснеш голям......дебил....!
54.
Помияри
18.09.2023 11:19:15
14
19
Само бой на тези мошеници. Никакви отстъпки Терористи са, защото на водачите им е платено да създадат безредици в държавата Зад тях стоят русофилите в българия Тези които искат да върнат пак руския агент радев на власт. Преди да са му отнели службите и правомощията
53.
До 47
18.09.2023 11:15:12
4
7
И какво ще блокирате 6 ученика??
Някоя градска тоалетна ли?!!
52.
Ухилено трансджендърче
18.09.2023 11:10:27
12
9
С нетърпение очаквам вноса на украинска НАТУРАЛНА пшеница!
Няма само в Словакия и Полша да плюскат така наречената техническа пшеница, от която се произвежда лепило!
Искам и аз да се назобя до насита и да покажа солидарност с укрите.
Ако случайно ми залепне устата, се надявам поне в гъза ми да остане малка дупчица, за да мога да акам коментарчета тук във Флагман всяка сутрин и да ви радвам с дълбоките си мисли!
Мерсаж!
51.
Точно терористи!
18.09.2023 11:10:17
5
25
По Царско време е имало закон, с който се забравнява зърнопроизводител да притежава земеделски земи над опредлена площ. Това е било защото умни хора (с каквито в момента не разполагаме) са преценили и че ако някой има прекалено много земя с житни култури е възможно да се превърне във феодал.
В момента зърнопроизводителите затварят пътища защото изнемогват, ама аз съм виждал колите, които карат и палатите в които живеят. Виждал съм и как са като султани по местата където са им земите. Далаверите с внос/износ от Бургаското и Варненското пристанище също ги знаем. За какво да ги подкрепяме ? За да могат да продават скъпо и да нямат конкуренция ? Я ги питайте какво направиха с животновъдите, с производителите на плодове и зеленчуци ...с цялото останало селкостопанство.
Специално тези са егаси мафиотите. Все нямат пари за аренда, все са онеправдани и все едвам едвам се справят в огромните си палати . Знам един такъв от Айтос жив да го оплачеш . Синът му е с едва 4 апартамента в центъра на Бургас. Айде хола ....като не им изнася да си продават земите на някого.
50.
0.03
18.09.2023 11:02:52
3
14
0.03% от зърното на българският пазар е било украинско! Преди войната се внасяше и не ги бъркаше! Сега искат да се върне времето от началото на войната, когато целият свят беше изпаднал в паника и цената на зърно се вдигна, заради презапасяване!
49.
Йес, сър!
18.09.2023 10:59:54
2
12
Овощари, пчелари,рибари, зеленчукопроизводители, гъбарство, билкарство...всички чакат държавата да ги стимулира. Как да стане, с блокади ли?
Парите от реекспорта на украинското зърно сигурно ще са за запълвате на дупката в НОИ,че да има за пенсии. Да разкарват Кейсовете, Диърите и Фъргюсъните и да си сядат на дирниците. Ние сме супербогата държава щом подпомагаме суперпечеливш бизнес.
48.
Особености на руската конспирация
18.09.2023 10:56:21
8
11
Ден първи на преврата, кулминацията на хибридната война на Русия срещу България. Ситуацията е като на 5 септември 1944 година. Новите "партизани" още не са излезли в планината. Старите излязоха с тракторите. Борисов гледа сеир и тайно се е разбрал с Радев да ускори "ротацията" поради "несправяне" на Денков.
Нарочно бави обявяването на кандидатурата за София, защото му трябва контекст - правителство в криза и смълчана, примирена с насилието София.
България, отново ще празнува Деня на Независимостта пленена.
Ако нещата станат напечени - протест за да блокираме зърнарите
47.
Бскс
18.09.2023 10:54:19
12
1
Ае ей измислен полицейски сайт кой е терорист бе.......ти който публикуваш,а си някъква скрита шматка,бастун,халка,бат мусерат,оми,печка,селски бек,скрита карта,кллюн...........
46.
Мартин Бенчев
18.09.2023 10:46:46
2
8
Затваряне на главни пътища и магистрали до дупка! Държавата ще ни остави на улицата с шефа ми, внасяйки евтиното зърно вместо нас! Сакън!
45.
XX
18.09.2023 10:39:58
11
11
Hационализация на земята и връщане на ТКЗС , планово селско стопанство и т.н.
44.
faktu bg
18.09.2023 10:36:21
5
12
Зърнарите прибират парата вместо зеленчукопроизводителите ама и те щели да ходят да протестират незнайно защо. Или знайно че зърнарите прибират и парите, които могат да се отпуснат на тях.
43.
:-)
18.09.2023 10:32:41
3
12
Нали се борихме за общ пазар? Какви забрани за внос? Със свободата на словото се приключи, сега искаме и монопол на храната. :-)
42.
логика?
18.09.2023 10:27:05
3
5
какво изнесохме толкова много, че сега се налага да внасяме?
Утром стули, вечером деньги!
41.
Субсидиите...!
18.09.2023 10:24:14
2
11
Да гледат захарно цвекло, бял боб. Килото му на едро сигурно е 2 евро. Генералтошевци преди много го гледаха преди, сега не знам.
40.
посолствоТо
18.09.2023 10:20:06
8
6
На правителството на Украйна в България не му дреме за българите !
Който иска да яде украински мед, сухо мляко и украински хляб ей къде е украйната !
МАРШ !
Па и някой бъбрек изгодно може да ви пришият.
39.
мда
18.09.2023 10:14:21
3
15
Не сте прави да спрете забраната за внос. Бенчо ще плаче в ролс ройса и ще си брои последните стотинки до фалита.
38.
До 36
18.09.2023 10:07:04
2
4
Като завършиш 10- ти клас може и да разбереш какво съм казал!! Повтаряте като папагали едни и същи заучени фрази, то бива прости лапета, ама чак дотам! То затова и бабите ви дават пари за закуска докато не станете на 30.
37.
Дърт олигарх зърнар
18.09.2023 10:00:18
7
22
Сакън, спирайте вноса на евтино зърно, че иначе няма да мога да купя Мерцедес на любовницата си и тя ще престане да ми ближе дъртото коте.
36.
Мдаа До 33
18.09.2023 09:58:23
4
5
Много глупаво изказване! Без никаква позиция, а само да имаш какво да дращиш. Нещо по-същество да кажеш или не си на кеф? Aйде, не отговаряй, защото отговорът ти е ясен и напълно ненужен по форма и съдържание!
35.
До 28
18.09.2023 09:49:07
6
10
Ако наистина мислиш, че тези с тракторите изнасят българското зърно, спри да мислиш!! Не ти е силна страна!
34.
Ууууууууу
18.09.2023 09:46:02
7
23
Протестират за да искат 20% по-високи цени от световните борси. Аз не искам да плащам по-скъпо олио, хляб, брашно и т. н.
Не на монопола, рекетьори!
33.
До 30
18.09.2023 09:45:46
7
14
Айде стига с този НАРОД!!
Бранша, като всички други такива в България, е точно такъв какъвто е и прословутия народ- КРАДЛИВ, ЛЪЖЛИВ И КОРУМПИРАН!!
И точно затова в момента такива като теб вдигат врява до небето, не защото мислят за децата си, а защото искат и те да карат крадени коли по 200000лв!
Това е истината, едни дрипльовци кряскат срещу други дрипльовци, които временно са се облажили, само защото искат да са на тяхно място!!
32.
Олио по 7-8 лева
18.09.2023 09:41:32
5
9
Този път ще е по 10-15 литъра.
31.
Един оглупял старец
18.09.2023 09:39:13
6
22
На всички трябва да е ясно,че протестиращите са основно забогатялите незаконн от труда на работещите на полете труженици.Целта е да се увелечават субсидиите от държавата към тях.Това са съвременните кърлежи на тежкия труд на обикновенния селскостопански работник.
30.
До 12
18.09.2023 09:34:02
3
21
Браншът е вмирисан на онова развалено сирене, което се опитваха да пробутват на собствениците на земя преди 30-тина години, когато окрадаха от МТС-тата тракторите и комбайните! А земята изкупуват за жълти РЕАЛНИ стотинки от болни, стари и закъсали хора! Когато бизнесът е добнопробен, лъжлив, крадлив и КОРУМПИРАЩ, не може да се радва на подкрепа от народа, когото ограбва! Напротив, очакваме справедливо възмездяване!
29.
До 24
18.09.2023 09:32:46
3
6
Сега последно, просперираща и равноправна страна от ЕС И НАТО ли сме или "бедни и измъчени български граждани"??
Че въртите гъза както ви е удобно!!
28.
Да проверя
18.09.2023 09:30:02
7
20
дали съм разбрал правилно. Зърнари,с трактори от субсидии, които ИЗНАСЯТ 75% от продукцията си, ще блокират държавата, защото искат да се забрани ВНОСА на зърно? Междувременно, зърното което остава в БГ за нас е на ниво фураж за прасета и хляба от него само се надува в корема като гъба? Трудно ми е да съм съпричастен...
27.
До господин писателя - 23
18.09.2023 09:29:22
4
11
Може би не знаете, но умните-Полша, Унгария, Словакия и Румъния имат едно общо по отношение на Украйна. Те имат с нея сухопътна граница. Така че за да попадне зърно в България от Украйна то трябва да мине през някоя от тези държави. Затова и украинското зърно в България е под един процент от това което имаме по силозите. Другаде ги стяга чепика.
26.
До 22
18.09.2023 09:25:30
16
9
Виж сега малоумник, става въпрос за ФУРАЖНА пшеница!
Та въпроса ми е- ти колко точно храни с ФУРАЖНА пшеница ползваш и колко очакваш да падне цената им?
А, да и какъв точно вид добитък си?
25.
един
18.09.2023 09:22:19
8
25
Сутринта Георги Ангелов обясни на злобната и креслива женица от партията на зърнарите къде им е проблема, но тя крещеше като изоглавена -дайте ни парииии.
Първо- в България почти не влиза зърно внос от Украйна (под 1% от общото количество). България произвежда три пъти повече зърно отколкото потребява. Значи проблем е не вноса, а износа ( не могат да го продадът на желаните от тях цени) защото цената на зърното на световните борси пада. Пада защото не Украйна, а Русия наводнява пазарите с евтино зърно (част от което е откраднато от Украйна).
Второ -няма нито една страна в ЕС където огромната част от субсидиите да отиват за зърнарите, а не към пройзводителите на зеленчуции животновъдите. Оная овца каза че това било законно. Ангелов и отговори -да законно е, но това е прието по законите от прието под влияние на зърнарите от предишни правителства -знаем кой управлява повече от 12 години.
24.
запознат
18.09.2023 09:14:29
7
32
до всички балъци нещастни подкрепящи зърнената мафия, вие знаете ли че цялото жито на българия се изнася през пристанището на домуса със кораби и се складира в чужбина, а после въщото жито се внася обратно в бг но на двоина цена, за да може печалбата да е двойна за сметка на бедните измъчени български граждани
23.
До драскача
18.09.2023 09:12:12
20
16
Един и същи драскач, който всеки ден се пъне за украйната и зеленски днес пише и пише за майбаси и бентлита.
Нещастник и завистник си.
Ама къща в БарЦелона нямат.

Полша, Унгария, Словакия и Румъния са по прости от умният Денков ли ?
22.
Мтение
18.09.2023 09:10:48
10
22
Ако искаме спад на цените на храните, няма как да ограничаваме вноса на зърно от Украйна. Конкуренцията сваля цените.
21.
Народа
18.09.2023 09:07:31
10
34
Не на протеста организиран от зърнената Мафия !
20.
Няма проблем
18.09.2023 09:05:57
8
24
За незаконните протести си има закони. Кво ни занимавате тука с 20 зърнени милионера ?
19.
До 8
18.09.2023 09:03:48
6
26
Я кажи с кви кредити сте? Аз за зърнар с кола под 200000 хил евро не съм чувал. Бентлитата и Майбасите и те ли са на кредит?
18.
Хлебаря
18.09.2023 08:59:56
7
24
Само не разбрах, с Майбасите ли ше блокират пътищата? Някой да поясни моля!
17.
До 15
18.09.2023 08:57:18
7
12
А с твоя коментар Омря и последната страница от българското образование!!!
Имайки предвид, че инфантилните коментарите тук са предимно от ученици, се питам как произведохме толкова неграмотно, комплексарско и злобно поколение!
Сигурен съм, че даже не можеш да си откриеш всичките правописни грешки в дриснята, която си съчинил.
Естествено останалите дебилчета ти ръкопляскат....
16.
Боцмана
18.09.2023 08:40:01
32
15
България е зад нашите селскостопански производители!!!
Крайно време е това вкиснато правителство да бъде навряно в кучи гъз!!!
Веднага!!!!
15.
bg zurnenata mafiq
18.09.2023 08:29:25
16
40
за вас само фалит мама ви алчна, постоянно лапате еврособсидии, не са наядахте на пари карате коли за над 100 бона и са нафрашкахте с имоте, е ама не , никой не ви подкрепя помияри долни, само фалит за вас, искам да ви видя да ровите в кофите за боклук, иначе ви беше добре като продавахте олиото по 7лв, гадови долни доно омрете
14.
Tiriol
18.09.2023 08:15:19
6
9
Ето тук е силата на политиците в думите" ще се извиня само на част от тях" Разделяй и владей. ДПС,БСП,ГЕРБ ,АТАКА НФСБ и др. Е България има партия за всеки вкус,но накрая резултата е същия.Парламента прави каквото си иска.
13.
Пуууууу
18.09.2023 08:09:46
16
31
Алчни боклуци!
12.
До 9
18.09.2023 08:01:14
27
25
вземай субсидии, ако произвеждаш земеделска продукция,, кандидатствай, кой ти пречи! Ако искаш аз да ти платя, колко да е градинката пред блока ти.
Мислите че субсидиите са много големи ли? Става въпрос са 33 лева на декар.
Че има десетина които имат десетки хиляди декари които са изкупили е вярно, но те са си ги платили на реални за времето на изкупуване цени, вие народа им продадохте нивите си, не е ли така? Когато харчехте парите от продажба на ниви не бяхте против, сега защо сте против собствениците на ниви?
11.
Мазен зърнар( около 140 оки)
18.09.2023 07:57:08
20
47
Къщите им като замъци, коли за стотици милиони, 2,5 млр. лева печалба за миналата година на гърба на бедния български народ. Народе събуди се! Не ги ли спрем сега, после ще в късно!
10.
Ха ха
18.09.2023 07:46:54
15
54
Защо протестиращите ще затварят пътища с трактори и комбайни? Ще е по-ефектно с Бентли, Майбах и Ламборджини. Може и Макларън, все ще се намерят няколко.
9.
уй
18.09.2023 07:39:41
13
36
И аз искам да вземам евросубсидии за градинката пред блока
8.
до 4
18.09.2023 07:32:08
46
34
А колко са и с какви кредити не питаш нали ?
Варвай на бтв и Нова и се опиянявай от завист !

Напред, ТРАКТОРИСТИ !
Вие сте мъжете на окупирана България !
Долу соросоидното правителство на самозваният "академик" !
7.
Да
18.09.2023 07:31:57
25
48
почват да плащат данъци върху земеделската земя!
Да плащат прогресивен данък за повече от едно жилище!
Да плащат високи данъци за луксозни автомобили!
Получават милиарди и реват!?
Зърнарите са срещу Българския народ!
Слуги на рашия!
Да видим кой ще надделее......
6.
Оставка
18.09.2023 07:29:52
37
23
Оставка измекяри!
5.
Еми...
18.09.2023 07:28:31
24
48
Доказват, че са терористи! Ще сте сами на протеста си.
4.
Мъка
18.09.2023 07:21:06
20
68
Доживяхме милионери да стачкуват.
3.
Щял да блокира
18.09.2023 07:19:39
23
36
Нека да ми излязат с тея тракторчета (купени с евросредства) сутринта и ще трябва да викат пътна помощ да ги прибира!!!!
2.
Двете ръчки
18.09.2023 07:12:46
30
19
Да затворят границите към амуджия и кирчу и компания ще клекнат,няма да има кой да купува буклуците на амуджите и меди доганов ще им върне забраните за украйдена.
1.
Мдаа
18.09.2023 07:07:06
9
68
Време е държавата да започне да подкрепя дребния и среден собственик на земя, за да има селско стопанство в България, а не тероризъм на зърнени монополисти. За да заприличаме на европейска страна, а не на примитивно- феодална, където собствениците на земя са изнудвани и ограбвани. След като насила набута стотици хиляди собственици на земя в ръцете на арендаторите-феодали, държавата трябва да се осъзнае за и да се европеизира. Защото от 34 години със всеички Сдс-та, БСп-та, Ндсв-та, Гербо-ве, ПП-та, Дпс-та, Дб-та върви уверено и твърдо към Третия свят. Политическите недоносчета въртят все натам кормилито със нефелните си ръчички.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори