×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сгащиха двама "фермери", докато поливат грижливо коноп


16 Септември 2023, Събота, 15:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Полицията е иззела и 38 кг марихуана

Задържани са двама мъже, отглеждали над 250 растения коноп и държали 38 килограма марихуана в Златаришко, съобщи директорът на Областната дирекция на полицията във Велико Търново старши комисар Димитър Машов.

Мъжете, на 50 и на 52 години, известни на полицията, са задържани в хода на специализирана полицейска операция за противодействие разпространението на наркотични вещества на 14 септември вечерта в имот в златаришкото село Родина, докато са поливали 256 насаждения от рода на конопа, с височина близо три метра.

При последвало претърсване в помещения, намиращи се в близост, са намерени и иззети 5 чувала с марихуана, с тегло около 38,5 кг. В петък двамата мъже са привлечени в качеството на обвиняеми и с постановление на прокуратурата са задържани за срок до 72 часа, посочи районният прокурор на Велико Търново Тихомир Шабов. В понеделник прокуратурата ще поиска постоянна мярка „задържане под стража“.

Насажденията са били засети в стопански двор върху площ от 250 квадратни метра и вероятно двамата задържани са се занимавали с тази дейност още от миналата година, уточниха разследващите.


В категории: Велико Търново


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Heheheh
16.09.2023 20:11:05
0
0
Също както преди време, хванаха мъжът на една СЪДИЙКА с инициали М Б-Г.
Да си полива градинката с марихуана, в една горичка над една пречиствателна станция. Случаят беше потулен, а съдийката още правораздава .... България- държавата на неограничените възможности.
1.
НАБИРАМ
16.09.2023 19:20:09
0
2
берачи за бране на грозде.....
25 лева на час....работи се нощем от 23-4.30 ч. сутринта
Ако ни хванат,не се познаваме
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чалгата се тресе от този скандал Чалгата се тресе от този скандал Бони проговори за конфликта си със Софи Маринова Ето защо хипермаркетите не спират да ни мамят Ето защо хипермаркетите не спират да ни мамят Търговците не само не спират със злоупотребите в надпреварата си да удрят клиентите с измислени промоции и разлики между цифрите на етикета и сумите Посрещаме Възкресение Христово без чадър, а на Гергьовден не празнувате на поляната! Посрещаме Възкресение Христово без чадър, а на Гергьовден не празнувате на поляната! До 13-14 май времето ще е с много динамика, каза климатологът проф. Георги Рачев Тя има номер като на Васил Божков и често приема негови обаждания Тя има номер като на Васил Божков и често приема негови обаждания „Имате грешка!“, отвръщала всеки път блондинката, когато по неволя приемала обаждания за Васил Божков Митничари спипаха цигари за 18 000 лева, скрити в хлябове Митничари спипаха цигари за 18 000 лева, скрити в хлябове Печалбата на контрабандиста щеше да е 100 %, ако го бяхме пуснали да мине границата, каза шефът отдела за борба с наркотрафика при Митница Русе Иво Поаков Щангите ни аут от Олимпиадата, ако не платим днес, Коджабашев на крачка от голям провал Щангите ни аут от Олимпиадата, ако не платим днес, Коджабашев на крачка от голям провал Новият президент на федерацията не успява да намери решение на кризата  Тази вечер имаше силно изригване, очаква ни нова магнитна буря до часове Тази вечер имаше силно изригване, очаква ни нова магнитна буря до часове Обикновено смущенията, породени от нея, влияят неблагоприятно на възрастните и на хората със слаб имунитет Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Сезонът на хотелиери и ресторантьори на път да се опропасти, твърди Веселин Халачев, председател на организацията „Обединени Бизнес Клубове” Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа
Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Преди близо 150 години немски лекар анализира температурата на 25 000 пациенти и заключва, че нормалните стойности са 37 градуса Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Четирима загинали при удара по замъка на Хари Потър в Одеса Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори