Вкусовете, цветовете и ароматите от далечна Индия очароват гостите на ресторант DOCK 5
Някои от подправките са пропътували хиляди километри, за да ви бъдат поднесени с професионален щрих на Морска гара в Бургас
"Индийската седмица” в DOCK 5 започна. От крайморския ресторант канят местните и гостите на града на неповторимо приключение в света на кулинарните изкушения от далечна Азия. В периода от 11 до 17 септември ще можете да се потопите в атмосферата на "Индийска седмица в DOCK 5" и да откриете наистина неповторими вкусове и аромати.
„Не пропускайте възможността да се превърнете в част от това изживяване и се оставете да бъдете очаровани от вкусовете, цветовете и ароматите на индийската кухня“, коментират от DOCK 5.
Всяка хапка ви ще бъде приготвена с любов и внимание от шеф готвач Маниш Мехра. Рецептите са автентични, а подправките и някои от подправките и съставките за ястията са пропътували хиляди километри, за да ви бъдат поднесени с професионален щрих от майстор готвач.
Резервации вече се приемат на тел.:088 512 2225.

 
													 
													 
													 
													 
													 
															 
															 
															 Тя умря, но посмъртните й мемоари разтресоха цял свят
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Тя умря, но посмъртните й мемоари разтресоха цял свят
													
													
																													 
															 
															 Празник на тиквата оцветява есента в Бургас!
													
												
												
													
													
													
														 
														 
														Празник на тиквата оцветява есента в Бургас!
													
													
																													 
															 
															 
															 
															 
															 
															 
														 
															 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
															 
								 
								 
								 
								 
							 
							 
							 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										