×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кога и защо се женят зодиите


27 Август 2023, Неделя, 16:00 ч.
Автор: Флагман

Вижте характеристиките на всеки един знак

Овен

Дълго се колебаят

Когато Овните са във връзка, те влагат всичко в нея. За тях сключването на брак означава да намерят човека, с когото се виждат до края на живота си. Когато се влюбят, това е завинаги. Представителите на този знак са страстни романтици, които мечтаят не толкова за сватба, колкото да се събуждат всяка сутрин и да виждат любовта на живота си. Най-често се женят веднъж, защото не са склонни да бързат в сърдечните дела. Овните вземат решение за брак само, ако са истински влюбени. Ако чувствата не са толкова силни, представителите на знака могат да се съмняват и да се колебаят дълго време. Често се женят малко по-късно от приятелите си. Избират си партньор с лидерски качества.

Телец

Веднъж и завинаги

Телците може да сключат брак, защото половинката им ги натиска. А ако нещата не потръгнат те ще се опитват дълго време да спасят този брак и да го направят щастлив. Телците се женят, за да създадат клан! Е, да управляват домакинство: да ремонтират апартамент, да построят лятна вила, да сглобят колиба за куче и пясъчник за внуците. Добра новина: Телците възнамерява да се оженят веднъж завинаги и не обмисля други възможности. Но в същото време са безнадеждни романтици и някои представители на този знак могат да се влюбват в нов човек всеки ден. Но усещат разликата между временната любов и дълбокото чувство, което ги кара да правят планове за съвместен живот с определен човек. 

Близнаци

Заради партито

Близнаците често се женят, защото сватбата е чудесен начин да съберат приятни хора и да си направят весело парти. Не се притесняват от това как ще се развие животът им след това, просто вярват, че ще се разберат по някакъв начин. Решенията за развод се вземат лесно от Близнаците и след това лесно се връщат - и така повече от веднъж. Някои представители на знака могат да се женят четири пъти в живота си, но обикновено приемат раздялата като естествен процес и не се тревожат. Случва се в зряла възраст да намерят правилния човек, с когото откриват истинската хармония. Ако вземат решение да сключат брак, то ще е  случайно. Казват нещо като: „Слушай, може би е време да се установим?“ 

Рак

За цял живот

От деца Раците мечтаят за деня, в който ще срещнат истинската си любов, а ценностите на семейството и брака са основното нещо в живота за тях. Често обаче това желание за бързо създаване на нова единица на обществото ги кара да бързат и правят грешен избор. Ако първият опит е неуспешен, то вторият - определено ще се получи. Раците понякога се женят по много странни причини. Например, защото вече са малко над трийсет и започват да губят надежда. Като цяло при тях всичко е трудно. Ракът се жени, защото е убеден, че така ще направи човека до себе си щастлив, но това не винаги се случва поради трудният им характер. Трудно се решават на развод и се стремят да бъдат женени за цял живот.

Лъв

Искат да царуват

Лъвовете бързо решават за кого биха искали да се оженят, но не винаги се интересуват от мнението на отсрещната страна. Обикновено не бързат с разводите и могат да поддържат външния вид на брака дълго време, дори ако чувствата са пресъхнали. Те се женят, за да бъдат глава на семейството и да командват всички, тоест да царуват. Когато се окаже, че човешките отношения не приличат на реда в лъвския прайд - лъвицата не влачи дебели антилопи в устата на господаря и не иска да отглежда лъвчета сама - тогава е късно за промени. В младостта си Лъвовете са убедени, че не са готови да се женят и да имат деца и се радват на мимолетни връзки. Влюбват се истински и се женят на доста зряла възраст.

Дева

Остават верни

Девите често се женят, защото се страхуват да не загубят любимия човек. Те са сигурни, че бракът като цяло е нещо добро и има полза от него. Девите не се тревожат за битови проблеми: представителите на знака могат да се грижат за себе си и очакват същото от другите. Решението за развод е трудно и обикновено обвиняват себе си за провала на брака. За Девите любовта е преди всичко отдаденост и отговорност. Те вземат съзнателно решение да се оженят и в периоди на криза предпочитат да се борят за своя съюз, затова най-често се женят само веднъж. За тях е важно да останат верни на този, на когото са се посветили, така че ако се стигне до развод, в повечето случаи не е по тяхна инициатива.

Везни

Сантиментални спомени

Везните се женят, защото тайно вярват в магическата сила на брака. Убедени са, че пръстенът на пръста им може да донесе щастие. Много са впечатлителни и всичко, свързано със сватбата, кара чувствителната им душа да трепери. Но ако бракът се окаже нещастен, бързо се сбогуват с всички сантиментални спомени. Единствената зодия, която се жени не само по любов, но и защото най-после е намерила единствената си сродна душа, или по-точно, човек, които може да ги търпи. Везните правят грешки в любовта по-често от останалите, така че обикновено един брак в живота им не е достатъчен. Любовта за тях е процес на учене и за да успеят, трябва да се научат да си правят правилните изводи.

Скорпион

Обичат трудностите

Скорпионите се женят, когато разберат: ще бъде интересно с този човек. Възможните трудности не ги плашат, затова често влизат в много странни, от гледна точка на другите, бракове. Още по-странно е, че живеят в тези бракове дълго, а на моменти дори щастливо, макар и не лесно. Но когато трудностите свършат, Скорпионите се отегчават. Тук в главата им се прокрадва мисълта за развод. Те са страстни натури, които са склонни да имат няколко ярки любовни истории през живота си. Може да избягат направо от парти с нов познат директно в „гражданското“. Във връзката им винаги има много драма и не всеки съюз може да издържи на такава страст, така че един брак не е достатъчен.

Стрелец

Влюбват се светкавично

Стрелците уважават семейните ценности, но често не признават такива формалности като официалния брак и рядко го смятат за свой житейски приоритет. Ако се женят, то е само веднъж, в съзнателна възраст и с цялата отговорност. Влюбват се светкавично и също така бързо се женят. Те не се страхуват от провал, защото не го забелязват – убедени са, че ще постигнат целта си. В същото време Стрелецът е отличен в съчетаването на любов и пресмятането, затопляйки чувствата с мисли за предимствата, които бракът обещава. Но ако надеждите за щастие не се сбъднат, няма да забавят развода. За тях е важно партньорът им да има широк мироглед, но да е консервативен по въпросите на семейството.

Козирог

Да не останат по-назад

Козирозите се женят по различни причини. Например, защото са срещнали правилния човек, или смятат, че съвместният живот е по-евтин, или всички приятели имат семейство, или родителите искат внуци. Но не си мислете, че любовта няма нищо общо тук. Това е необходимо условие за брак, но не достатъчно. И Козирозите често се развеждат не защото са се разлюбили, а защото смятат, че така ще е по-добре. За тях кариерата е на първо място. Във време, когато другите се влюбват и грешат, представителите на този знак се занимават със саморазвитие и се реализират в професията. Когато успеят, отговорно преминават към намирането на партньор, с когото да създадат семеен съюз.

Водолей

Самота и мусака

Свободолюбиви и малко отдалечени, Водолеите се отличават със силно чувство за собствено достойнство и понякога не се нуждаят от брак. За тях е важно да обичат и да бъдат обичани и често пъти не разбират защо се женят. Личната свобода е от голямо значение за тях, а брачните връзки са празна формалност и ненужен печат. Влюбването и раздялата е нормално житейско изживяване за Водолеите. Те не очакват любов от всяка връзка до гроба, но изненадващо, именно този лесен подход им осигурява силна връзка за цял живот и ако се оженят, е завинаги. Ясно е, че е по любов, но често има и други причини. Например огромна самота, която внезапно идва в петък вечер или желание да хапнат мусака. 

Риби

Някой да ги осинови

Рибите от малки мечтаят за брак и история за вечна любов като в приказка. Рядко обаче успяват от първия или дори от втория път. Тяхната романтична природа и богато въображение ги карат да виждат в образа на партньора си идеала, който сами са си измислили. Когато разберат, че пред тях не е същият принц на бял кон, а обикновен човек с недостатъци, връзката се пропуква. Рибите се женят, за да бъдат успешно осиновени. От тяхна гледна точка, половинката им трябва да поеме всички отговорности у дома - да храни, пои, да се грижи, да успокоява и т.н. Убедени са, че човекът до тях им е изпратен от съдбата, но с течение на времето установят, че съдбата е сбъркала и се появяват мисли за развод.


В категории: Хороскоп


Коментари
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори