×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Черната серия продължава! Още двама се удавиха в бурното августовско море за ден


Черната серия продължава! Още двама се удавиха в бурното августовско море за ден
За пореден път – не влизайте в морето, когато има бурно вълнение, съветват спасители
27 Август 2023, Неделя, 12:29 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимката е илюстративна

Общата бройка на загубилите живота си в морето за два дни става 6...

Две жертви взе морето само вчера. С това черната серия продължава и буквално само за 2 дни има общо 6 човека, които са се удавили по Южното Черноморие. Въпреки многобройните предупреждения на полицията, въпреки съветите на експерти и молбите на спасители, хората изглежда предпочитат да се порадват на морето, без да се съобразяват с условията в края на лятото.

Първият човек, който се е удавил е на 48 години, от София. Той е влязъл в морето от Централния плаж в Равда и не е изплувал изобщо. Тялото му е извадено край спасителен пост №3 около 16:30 ч. вчера. 

В Слънчев бряг, в района на хотел „Синя перла“ 46-годишен украинец е загубил живота си, след опит да влезе в бурното море. Той е пристигнал у нас на 26 юли и е работел в България като автобусен шофьор към частна туристическа фирма. 

За пореден път от ОДМВР-Бургас призовават за повишено внимание. Днес вълнението на морето е между 2 и 3 бала и е силно препоръчително изобщо да не се влиза във водата.


В категории: Животът


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
8
Коментара по темата
8.
Не е
27.08.2023 17:15:18
0
2
Проблема в морето . Просто твърде много хора има ,които въобще не го познават . Като деца чакахме точно такова време за да се радваме на вълните и да се пускаме по тях. Най-голям кеф беше като грабне вълната и те върти като дрехи в пералня . Голям майтап беше да копаем дупки в плитката част близо до брега и да гледаме после шоу как някой се прави на разбиращ и обяснява на другите с него как са станали дупките. В интерес на истината научих и сина ми на този номер и той си прави същата шега със туристите . Лично като ученик съм вадил две деца на плажа на палм бийч , бяха доста уплашени но се стегнаха и с моя помощ един по един стигнаха брега . Родителите им въобще не разбраха видяха ги на брега и питаха дали всичко е наред а те си премълчаха . Наистина разликата между тези ,които са изкарвали всяка лятна ваканция на плажа и тези ,които идват за по седмица е огромна . Бих ги посъветвал наистина да не влизат в бурно море особено ако са някъде на скали ,защото там вече става страшно и няма нищо общо с пясъчна ивица. Никога няма да простя на тези ,които позволиха да се застрои морския бряг . От личен опит мога да кажа ,че от Елените до Ахтопол беше невероятно красива ивица пълна с диви места за палатка и плаж . Какво ти сърце желае скали и пясък .
7.
Коментар 5
27.08.2023 14:22:42
0
8
Абсолютно съм съгласен с теб!!!
Винаги майките ни и бащите са ни плашили от морето,да внимаваме , да се пазим и да не се правим на големи герой.
Точно така трябва да бъде , всеки като дете поне веднъж веднъж го е обръщала вълна и се е нагълтал с вода.
Всичките тези които се удавят са от вътрешността на страната и са влизали по 5 пъти в морето
6.
Защо
27.08.2023 14:06:48
0
5
Флагман защо заключихте коментарите под статията за престъпността в Слънчев бряг?
Някой го е страх да не прочете истината ли?
5.
F
27.08.2023 13:11:56
1
22
Много смело подхождат всички към морето,най-вече тези,които не са израстнали покрай него и не го познават. С природата шега не бива
4.
До ком.2
27.08.2023 13:08:29
0
7
До края на деня има време.Вълната е подходяща.Има един начин
да разбереш. Скачай смело !
3.
kude e statiata?
27.08.2023 13:01:44
3
2
Протестиращи блокираха пътя Бургас - Каблешково, настояват да се ремонтира. Граждани от Бургас, Каблешково и село Лъка излязоха на протест за втора поредна неделя заради лошото състояние на пътя в участъка между Бургас и Каблешково. Те са блокирали пътя, информира БТА. Хората искат цялостен спешен ремонт на пътя.


Паралелно с протеста е започнало и събирането на подписка, която ще бъде изпратена на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Агенция "Пътна инфраструктура". Протестиращи казаха, че обещание от институциите за ремонт на отсечката, която свърза поне 50 населени места, е дадено преди 8 години, но до този момент такъв не е бил направен.
2.
36v5
27.08.2023 12:48:58
9
3
Slan4av brag nali ima spasiteli kak sa udavi ukraineca piqn li e bil ili nqkoi ruski mu e pomognal
1.
Торбалан Чолакова Чешма
27.08.2023 12:35:29
5
24
на море не ходя,защото трябва да спазвам отлична хигиена,по съвет на докторите които ми шиха гъза,вече не ходя за рапани ,а за охльови
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори