×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Антиваксъри щурмуваха Министерството на здравеопазването на Румъния


18 Август 2023, Петък, 14:00 ч.
Автор: Флагман

Недоволните се опитаха да стигнат до кабинета на ресорния министър Александру Рафила, но бяха спрени от жандармерията

Членове и симпатизанти на националистическата партия „Алианс за единство на румънците“ (AUR) се опитаха да щурмуват сградата на Министерството на здравеопазването в Букурещ. Това се случи по време на протест срещу ваксините, съобщава Диджи24, цитирани от Труд.

Недоволните се опитаха да стигнат до кабинета на ресорния министър Александру Рафила, но бяха спрени от жандармерията. Един от протестиращите обаче - Чезар Аврамуца, известен с прозвишето “Дакийското знаме”, успя да пробие кордона и се качи на парапета на балкона на първия етаж на министерството, предаде БТА.

Днешното напрежение беше предизвикано от отказа на министър Александру Рафила да приеме делегация от демонстрантите. Те протестират срещу задължителната ваксинация, като твърдят, че тя ще залегне в новия закон, който в момента се обсъжда публично.

Демонстрантите поискаха оставката на министър Александру Рафила. Те скандираха „Без диктатура“ и „Свобода“ и носеха плакати с надпис „Ваксинацията е равна на интоксикация“. 

Реакцията на здравния министър не закъсня.  

„Уверявам ви, че по-голямата част от тези, които са тук, възрастни хора, са били ваксинирани като деца, едва ли са били интоксикирани, но мисля, че е интоксикирана една политическа партия, която абсолютно безотговорно атакува устоите на общественото здравеопазване“, заяви Александру Рафила.


В категории: Здраве


8
Коментара
Флагман.БГ Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен 29/04/2024, Понеделник 09:53 0
Започва Страстната седмица
Започва Страстната седмица 29/04/2024, Понеделник 07:44 0
8
Коментара по темата
8.
друго заглавие от чужди СМИ
20.08.2023 15:17:14
0
1
Холандското сдружение Nederlands Teleartsen Genootschap (NTG) започна лечение на щети от ваксини.
NTG се състои от около двадесет лекари, които са натрупали много опит във времето на лечението на covid-19, както и с щетите от ваксината. „Има ясни прилики между тези групи пациенти. Вече знаехме от литературата, че шиповият протеин е токсично вещество. Организмът сам произвежда тези протеини под въздействието на ковид инжекциите. Германска изследователска група – Асоциацията на лекарите и учените за здраве, свобода и демокрация (www.mwgfd.org), която доскоро беше ръководена от наскоро починалия немски патолог Арне Буркхард, показа, че mRNA от ваксините достига до органи, където стимулира клетките да произвеждат шипови протеини. Този процес причинява увреждане на органите. Според Буркхард, „изображенията показват, че в голяма част от изследваните случаи ваксинацията най-вероятно е допринесла за смърт или е причинила сериозни оплаквания“. Репродуктивните органи също изглеждат изключително чувствителни към увреждане. Шиповите протеини засягат и други органи като сърцето, мозъка, червата и особено белите дробове, както патолозите виждат в лабораторията си.
„Средната практика на един лекар също така вижда много мозъчни кръвоизливи, сърдечни инфекции и тумори. Но не съм виждал това като лекар през последните двадесет години“, казва Ван Уолравен.
7.
гръцките СМИ
19.08.2023 11:25:44
0
1
Американски "антиваксър":
Американски сенатор: „Една елитна група произведе и пусна Covid-19, за да контролира напълно живота ни“!
Невероятно признание от висш американски служител 18.08.2023
https://www-pronews-gr.translate.goog/kosmos/amerikanos-gerousiastis-mia-elit-omada-kataskeyase-kai-kykloforise-ton-covid-19-gia-na-elegksei-apolyta-tis-zoes-mas/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Американският сенатор Рон Джонсън от Уисконсин в изявленията си по Fox News каза, че „елитна група“ съзнателно е произвела и пуснала коронавируса като част от по-широка програма, чиято крайна цел е пълен контрол върху живота на всеки.
„Говоря за „Събитие 201“, което се случи в края на 2019 г., преди всички останали да разберем за тази пандемия.
Всички рекламират ваксината! Те не искат да признаят факта, че ваксините може да са причинили странични ефекти, може да са причинили смъртни случаи...
Вървим по много опасен път, но това е път, който е павиран и проектиран от елитна група, която иска да получи абсолютен контрол над живота ни!'
6.
Д-р Дейвид Мартин, цензуриран
19.08.2023 00:12:44
0
1
Видеото го има по всички световни СМИ и е съвсем официална информация, това е версия с български субтитри:
"Цензурирано видео на Д-р Дейвид Мартин от Еврорайха"
https://thebulgariantimes.com/цензурирано-видео-на-д-р-дейвид-мартин/
Д-р Дейвид Мартин говори на Международната среща на върха за Covid на 9 май 2023 г. в Европейския парламент. И нито дума за това в мейнстрийма! Мартин прави дисекция на историята на Соovid и обяснява отдавна подготвяната война срещу човечеството – всичко това е представено с доказателства.
thebulgariantimes.com/wp-content/uploads/Д-р-Дейвид-Мартин-2.mp4
5.
до 3
19.08.2023 00:09:14
0
1
Каква е причината за свръхвисока смъртност и защо не говорим за това?
Това е картината за Европа, според застрахователи дори 10% увеличение на смъртността е нещо невиждано досега никъде, никога:
https://dissident.one/wp-content/uploads/2023/08/oversterfte.jpg
✔️Данни от Австралия към април 2023 г. показват повишена смъртност от около 16%, докато Нова Зеландия отчита повишена смъртност от 14%, естествените раждания намаляват с 28%, инвалидността се увеличава с 37,5% – това са цифрите за периода от 1 юли 2022 г. до 30 юни 2023 г., които показват пълния провал на новозеландската корона и здравна политика. Въпреки това, ако целта е намаляване на населението, тогава вероятно можете да го наречете добър успех, пише д-р. Питър Ф. Майер.
✔️Тук Карън Кингстон цитира невероятно шокиращите цифри от VAERS и WHEREAS на Министерството на отбраната (DMED) и обявява незабавно искане до всеки местен шериф за Незабавно преустановяване разпространението, достъпа и администрирането на инжекции с наночастици на мРНК на COVID-19. Това може да се постигне на местно ниво във всеки американски щат или област.
"Отключено: Интелигентните и смелите са чакали това оръжие"
https://karenkingston-substack-com.translate.goog/p/unlocked-the-intelligent-and-brave?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg
Погледнете какви нанотехнологии се ползват в Ковид 19 биооръжията-"ваксини":
✔️"Националната инициатива за нанотехнологии изрично говори за биооръжията на Covid 19 като за активирани нанотехнологии и планира много повече нанотехнологични ваксини" АНА МАРИЯ МИХАЛЧА, MD, PHD
https://anamihalceamdphd-substack-com.translate.goog/p/national-nanotechnology-initiative?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
4.
до 3 Провери ли си Bluеtooth адреса?
19.08.2023 00:06:56
0
1
Как така тези "ваксини" чипират "ваксинираните" и всеки може с телефон да им види Bluеtooth адреса?
https://www.bitchute.com/video/XF2IT5FLQepv/
Дори в парка да отиде човек, като се разминава с други хора и сканира с телефон за Bluetooth адреси, вижда, че когато се приближат на 30м към вас, повечето са чипирани сюреалистично изглежда. Нанотехнологиите се дискутират още от две години от тима на Рикардо Делгадо Мартин от университета в Севиля, това е списък на техни публикации:
https://www-orwell-city.translate.goog/p/archivo.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
3.
До 2
18.08.2023 18:19:05
2
1
Тежка логорея. Добре, че антиваксърите сте едно кресливо малоумно малцинство. Профилът ви е ясен - лошо образовани, невежи, нещастни комплексари. почти 100% от вас са русофили и привърженици на всякакви теории на конспирациите. Корелацията е направо чудна: колкото по-необразован, изтървал природните науки и нямащ понятие за разликат между факт и мнение, толкова по-креслив пропагандатор на маолумние.
2.
Нюрнбергският кодекс
18.08.2023 17:46:47
1
1
В целия свят текат съдебни дела срещу т.нар. "ваксини", които не са ваксини, а доказани биологични оръжия.
✔️"Върховният съд на Ню Йорк възстановява всички служители, уволнени поради неваксиниране, и нарежда обратно заплащане
Върховният съд на щата установи, че ваксинацията "не" предотвратява разпространението на covid-19"
https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay
Ню Йорк уволни приблизително 1700 работници, защото не са били ваксинирани, по-рано тази година, след като градът наложи ваксинации при бившия кмет Бил де Блазио. Много от уволнените са полицаи и пожарникари.
https://twitter.com/MarinaMedvin/status/1584930051166208000
Решението на Върховния съд: Ковид ваксините не са ваксини.
Едва ли някой е забелязал, че Робърт Ф. Кенеди младши спечели делото срещу всички фармацевтични лобисти. Ваксината срещу Covid не е ваксина. В решението си Върховният съд потвърждава, че щетите, причинени от mRNA генната терапия на Covid, са непоправими. Тъй като Върховният съд е най-висшата инстанция в Съединените щати, няма повече обжалвания и възможностите за обжалване са изчерпани.
✔️Разбираемо, това решение отваря нещо в международен план, особено, в Швейцария, това решение трябва да предизвика вълнения, защото Швейцария има специална позиция тук със своята федерална конституция.
Първо, Нюрнбергският кодекс се съдържа в конституцията с член 118b, а злоупотребата с генно инженерство върху хора е забранена в Швейцария съгласно член 119 от федералната конституция. Това се допълва от член 230bis от Наказателния кодекс, ... По този начин извършителите рискуват до 10 години затвор.
Но Нюрнбергският кодекс има международна валидност и също така е включен в член 7 от Международния пакт за граждански и политически права. В случай на наказателно преследване.
Забележете,че сега се разглежда съдебно дело срещу Президента на Швейцария!
✔️ Подобни дела има Швеция.
Прокурорска жалба срещу регион Стокхолм (РС), че с течение на времето е пуснал на пазара "ваксините"/биооръжията срещу данъкоплатците с пари от данъци и в допълнение тези "ваксини"/биологични оръжия все още се предлагат на пазара/предлагат на пазара като обикновени ваксини, каквито тези "ваксини"/биооръжия очевидно не са, от ШВЕЦИЯ ПОД ПРЕГЛЕД 2023-08-13
https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2023/08/13/aklagarmyndigheten-i-sverige-aklagaranmalan-mot-region-stockholm-som-over-tid-marknadsfort-sverige-granskas-2023-08-13/
1.
Гошо
18.08.2023 14:15:09
9
4
Пак някой използва малоумниците за политически дивиденти. Същата работа като нашите "Вгъзрожденци". Ако не бяха яхнали пандемичната антиваксърска вълна никой нямаше и да чуе за тях, ама си изиграха много добре картите. В момента правят същото - кресливо сипят популистка помия и привличат всички нещастни, смачкани хорица, които са склонни да обвиняват някой друг за собствената си неспособност да живеят нормално.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Заповядайте на 14 май 2024г., вторник, от 19.30 ч. на площад "Тройката", ще има много музика, игри и изненади Абсурдна наредба задължава лекарите да качат скъпата си апаратура на джета, за да спасяват удавници Абсурдна наредба задължава лекарите да качат скъпата си апаратура на джета, за да спасяват удавници Браншът както страда заради липсата на обслужващ персонал, а ни задължават на всеки пет поста да има лекар, жалва се експертът по водно спасяване Иван Георгиев Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен Светлозар Пенчев е собственик на пловдивски машиностроителни фирми "Триера" 30 биячи с палки и винкели окървавиха дискотека, един от пребитите е над 40 шева на главата 30 биячи с палки и винкели окървавиха дискотека, един от пребитите е над 40 шева на главата Затвориха вратата и започнаха да ни налагат, разказва русокосият Альоша, който се върнал от Франция и събрал приятелите си в заведението, за да се почерпят Започва Страстната седмица Започва Страстната седмица Във всичко, което правим, трябва да бъдем водени от вярата в милостта на Господ Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин
Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори