×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо публичните екзекуции вече не са най-големият проблем на държавата


Защо публичните екзекуции вече не са най-големият проблем на държавата
Смъртта на Алексей Петров, Ангел Христов - брат Галев, Красимир Каменов – Къро говори за крайно належащи рокади по върховете на службите ни
18 Август 2023, Петък, 09:00 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Мутренските времена у нас не се завръщат, те никога не са си отивали, защото и политиците ни са брънки от престъпната верига

Вчера Алексей Петров бе застрелян в гората над столичния квартал "Драгалевци". Това е третият атентат срещу него, който атентант се оказа успешен - Петров е издъхнал на място.

Какъв всъщност представляваше Алексей Петров

Бизнесмен, политик и преподавател, експерт по корпоративна сигурност и антитероризъм, президент на българската и балканската федерации по карате - така напоследък беше представян по медиите. Звучи добре, нали?

Завършва милиционерското средно училище в Пазарджик през 1981 г, после работи 8 г. в силите за сигурност и в силите за антитероризъм до началото на 1990 г., а от края на 90-те преподава в УНСС, като защитава и докторска дисертация по проблемите на фирмената сигурност в Специализирания научен съвет на Академията на МВР.

През 2002г., на 15.08, е извършен неуспешен атентат срещу него. През 2009 г. е обявен от тогавашния вътрешен министър Румен Петков за дългогодишен секретен сътрудник на контраразузнаването и на ДАНС, бил е щатен служител в Държавна сигурност, управление VI, направление „Т“. Сочен е и за близък до бившия главен прокурор Никола Филчев, по чието време бизнесът му потръгва.

Сочен е и за организатор на срещата през 2008 г. между Петков с бившите барети и обвиняеми за рекет Пламен Галев и Ангел Христов от Дупница, като именно малко по-късно, Петров е официално назначен и за съветник на Петко Сертов в ДАНС. Дори след напускането на агенцията, има сериозно влияние в нея.

Още през 2010г. бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов признава, че е назначил Петров по предложение на ген. Атанас Атанасов, който тогава е бил директор на Национална служба „Сигурност”. В препоръките за назначаването на Петров се казва, че той със своята дейност и контакти би могъл да предоставя значима информация за МВР. Бившият вече депутат Волен Сидеров, тогава председател на комисията за контрол на ДАНС, иска изслушване на Йорданов, Атанасов, както и на друг бивш директор на НСС - Иван Чобанов. На това изслушване последният заявява, че срещу Петров има две заповеди за уволнение. Те обаче не са изпълнени поради правно-технически причини. По думите на ген. Атанасов, на Петров не са възлагани задачи, но мон женерал не успява да отговори на въпроса при това положение защо бившата барета изобщо е бил държан на служба и как се е стигнало до неговото преназначаване, като впоследствие е награден от друг вътрешен министър - Георги Петканов, без за това да е налице официално предложение.

Същата година - 2010 г., Петров е задържан и обвинен за лидер на престъпната групировка „Октопод“, която се е занимавала се с рекет и изнудване, но малко по-късно е пуснат под домашен арест, а обвиненията са редуцирани.

Петров е основател на застрахователната компания "Лев инс" и неин неформален ръководител до последните си часове, също и изпълнителен директор на работодателската организация Съюз за стопанска инициатива.

В последните години беше възприеман като ключова фигура, която е оказвала влияние върху политици и решенията им. Известно е участието му до 1998 г. във фирмата "Будоинвест" ООД заедно с Бойко Борисов и Румен Николов-Пашата, а преди два месеца той сам разкри ролята си за формирането на настоящия ротационен кабинет между ГЕРБ и "Продължаваме промяната -Демократична България". По-точно, призна, че в ресторанта на дъщеря му "Делвите" са ходили и Бойко Борисов, и Кирил Петков, но твърдеше, че ролята му в това отношение се надценява, макар в същото време да се появи снимка от негова неформална среща с Бойко Борисов. Не е тайна и за никого, че Петров беше много близък с бащата на Кирил Петков – Петко.

Интересн факт е, че веднага след взрива на 1 май срещу Иван Гешев, именно Алексей Петров препоръча на главния прокурор да се оттегли от поста. Месец по-късно ВСС уволни Иван Гешев, а самият Гешев пък посочи Бойко Борисов като причина за свалянето му от поста.

Атентатите

На 14 август 2002 г. срещу Петров е извършен атентат на басейна "Спартак", но той оцелява. На 29 октомври 2015 г. е извършено покушение с гранатомет срещу колата му в близост до дома му, като отново се измъква невредим. За това покушение бяха обвинени четирима украинци, но само един от тях бе осъден - Роман Логвиненко, който влезе в затвора за 10 години. Часове след атентата се разбра, че Логвиненко е предсрочно освободен от затвора през май тази година от Софийския апелативен съд.

Поръча ли го Роман Логвиненко или сам се върна за него?

През октомври 2015 г. група от четирима украинци пробват да убият Петров, но той оцелява, защото се е движил в брониран автомобил, а по-късно обявява парична награда за информация за атентаторите. Така се стига до задържането и обвинението на Логвиненко, който е посочен за организатор на атентата. Тримата му съучастници не са открити.

На 29 май т. г. украинецът е освободен две години и половина преди да изтърпи десетгодишната присъда за неуспешния атентат срещу бившата барета. Три инстанции признаха за виновен чужденеца и го осъдиха на 10 години,  въпреки това в края на май тричленен съдебен състав – Николай Джурковски, Александър Желязков и Емилия Колева го освбождава. Апелативните магистрати постановяват условно предсрочно освобождаване и му налагат изпитателен срок в размера на наказанието, което му остава да изтърпи - 2 години, 6 месеца и 11 дни, тъй като имало достатъчно доказателства, че се е поправил.

След като излиза от затворническото общежитие в Казичене, Логвиненко е експулсиран от страната. Дали има връзка между това събитие и последвалото убийство на Петров, предстои да се установи.

Интересен факт е, че двама от тримата съдии - Николай Джурковски и Емилия Колева, през 2020г. освободиха условно предсрочно и Ивайло Евтимов – Йожи от групата за отвличания „Наглите“, който през 2014г. беше осъден на 18 години затвор за участието си в отвличанията, имаше и присъда за кражба, но това не попречи на магистратите да се аргументират, че е изтърпял повече от половината от наказанието, има добро поведение в затвора и получени награди...

Има ли връзка убийството на Петров със случилите се малко преди това събития?

Какво наприказва Красимир Каменов – Къро пред западни служби

Каменов, известен с прякора си Къро, и съпругата му Гергана са загинали при нападение в дома им в Южна Африка, разбрахме през месец май. Нападението се случи два месеца след като прокуратурата му повдигна обвинения и го обяви за международно издирване заради поръчителство на убийството на бившия шеф на криминалната полиция Любомир Иванов през 2022 г.

След убийството бившият вътрешен министър Иван Демерджиев заяви, че от сейфовете в къщата на Къро са взети определени неща, които съдържат информация. „Негласно се знае, че Къро е дал показания пред чужди западни служби. Това, което предполагам аз е, че от тези сейфове са изчезнали документи и някакви веществени доказателства“, заяви и разследващият журналист Йово Николов.

В края на март бившият главен прокурор Иван Гешев обяви Каменов за заплаха, като разпространи записи, на които се чува, че глас, идентифициран като този на Къро, отправя заплахи към бившия полицай Любомир Иванов. „Сега ще видиш какво ще направя. Ще си изчистим нас си. Тия ще ги направя въобще да не живеят там. Чакай да видиш какво съм им подготвил. Искам да го гледаш по телевизията. Подкарал съм. Сега ще видиш мача.“

Инфарктът на Брат Галев

Малко след събитията от май, единият от популярните като "братя Галеви" Ангел Христов почина от инфаркт, като се предполага, че се е прибрал в България дни преди това.  Галеви избягаха от страната през 2012 г. малко преди да получат окончателни присъди за рекет и изнудване, а Интерпол ги издирваше с червена бюлетина, чиято давност изтича през 2024 година.

Приживе Алексей Петров Галеви и Къро са били в много близки отношения, което не е ртайна, имали са и общи бизнес отношения. Именно бившата барета организира прословутата среща между Галеви и тогавашния вътрешен министър Румен Петков през 2009 г. за успокояване на напрежението в Дупница, както писахме по-нагоре.

Защо разследващите няма да стигнат до поръчителя

Каква обаче е връзката между трите събития от последните месеци, тепърва предстои да се установи, но най-вероятно, както при всички подобни убийства, разследващите няма да достигнат до поръчителя. 

Бившият вътрешен министър и шеф на ДАНС Цветлин Йовчев допусна, че може да има връзка между убийството на Алексей Петров и разчистването на криминалния контингент, което започна след неуспешния опит за атентат срещу Иван Гешев. "При всички положения, когато има сериозна трансформация във властта, то обикновено има турболенции във всички обществени сфери, включително и в организираната престъпност", поясни Йовчев. "Във времето много властови групи се изкушаваха да използват Алексей Петров като оръжие срещу опонентите си. Даваха му неформална власт и после го изпускаха от контрол. Точно периодът на "тройната коалиция" (управлението на БСП, НДСВ и ДПС) беше показателен", допълни той.

Бившият служебен вътрешен министър Иван Демерджиев напомни за близкото познанство на Алексей Петров с бащата на Кирил Петков – Петко, а самият Петров публично прояви интерес към заемане на ръководна позиция в ДАНС, за да работи за "икономическата сигурност" на страната. Няма как да забравим и думите на Петров: "Призовавам Борисов да ми даде оценка за работата ми в ДАНС. Сериозни казуси съм решавал за София, когато той беше кмет на столицата. В този призив включвам и това дали той е сгрешил, като е предоставил сектор "Сигурност" в ръцете на Цветан Цветанов. В основата на моя арест стои именно Цветанов".

Основната версия – належащи кадрови промени по върховете на службите у нас

Събития, свързани с миналото на Петров, е една от версиите. Неразчистени стари сметки, касаещи отдавна отминали времена, е твърдение, което безспорно е удобно и за политиците ни. Но е малко вероятно някой да чака 10-20 години, за да си отмъсти едва сега.
Доста по-възможно убийството да е свързано с неговата дейност в последно време. Факт е, че именно при новото управление, той отново стъпи на сцената, но вече като експерт и преподавател, а и е видно, че доста отдавна Петров опитваше да изчисти имиджа си. „Петров е изпълнявал задачи по конкретни казуси и е вършил работата си добре. Той е по-скоро посредник между служби, престъпен свят и власт", твърди и журналистът Кирил Борисов.

Третата версия касае неразчистени сметки за огромни суми в близкото минало, но тази възможност също е по-скоро малко вероятна, защото отново връща назад, а от доста време бизнесът на Петров е на светло, на полутъмно беше единствено влиянието му в политическите среди.

Чуха се слухове, че убийството му, както в някаква степен и с това на Къро и връщането на вече починалия Ангел Христов, ще бъдат използвани като повод спешно да бъдат извършени кадрови промени по върховете на службите и това сякаш е основната версия.

Завръщат ли се мутренските времена?

Истината е, че ако трябва да сме напълно обективни, те никога не са си отивали. Това че на повърхността е било привидно спокойно, не означава, че в дълбините на ъндърграунда не е имало постоянно течащи процеси. По-скоро става въпрос за друго – поради една или друга причина, заради една или друга силова или политическа фигура, през последните години съществуваше договорка между лицата от подземния свят, които бяха постигнали разбирателство кой и коя сфера да контролира. И не се налагаше разместване на пластовете, поне не толкова глобално, което да изкара на повърхността определено позабравени прийоми от миналото.

Извън чисто вътрешните проблеми и размествания, които ще причинят тези промени, не бива да забравяме, че това е ясен сигнал към външните ни партньори за нестабилността в страната ни, който сигнал за пореден път ще забави и влизането ни в Шенген.
Преобладаващата част от политиците ни също изразиха мнение, че държавата се връща в едни позабравени години на мутри и поръчкови убийства, което обаче, особено за ДБ/ПП, е крайно трагикомично, защото именно те са управляващи, а както отдавна се коментира, точно Алексей Петров е бил архитект на сглобката.

Корнелия Нинова пък намеси името на Бойко Борисов: "Връщането на мутренския модел на управление на Борисов върна и мутренските години. Цялата държава стана заложник на страха му от възмездие и на алчността на ПП-ДБ за власт и пари", а лидерът на ИТН Слави Трифонов заяви, че случилото се с Алексей Петров е било предизвестено, като настоя да стане ясно дали убийството на бизнесмена Къро, смъртта на единия от братя Галеви и бомбата срещу Гешев, имат връзка с покушението срещу бившата барета.

Споменатия вече няколко пъти Гешев също коментира, че „случилото се за пореден път показва безсилието на българските политици да се справят с беззаконието и ширещата се престъпност в страната”, които му думи всъщност са абсолютно верни.  Факт е и че МВР отдавна е разграден двор, а опитите да бъде овладяна прокуратурата доведоха до неимоверен хаос по всички звена в страната, чиито плодове берем и в момента. Хоас, и не за друго, а защото концентрираха цялото внимание на управляващите и политиците върху неизменната им цел да бъде отстранен главният прокурор, докато през това време важни за сигурността ни служби и звена затъваха в некадърно управление и корупция.

А най-големият проблем пред страната ни не е даже, че се случват подобни публични екзекуции посред бял ден, драмата е, че управляващите ни по никакъв начин не са адекватни на актуалните събития, не могат да стабилизират страната, не могат да гарантират сигурността ни. По-лошо – част от родните ни политици също са брънки по веригата „добре облечени бизнесмени – поръчкови убийства – финансови и бизнес интереси – власт“.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
15
Коментара по темата
15.
Проблем само на убитите
18.08.2023 21:43:07
0
0
са, и на другите потенциални мишени. Не на държавата.
14.
Ами
18.08.2023 13:13:35
0
3
Това не беше публична екзекуция, стига глупости! Това, че убитият е публична личност, не прави автоматично убийството му публична екзекуция. Ако го бяха застреляли през деня пред НДК - тогава би била публична!
13.
Хах
18.08.2023 09:49:38
0
10
Този е като "красивите" у фейса, ако не ни кажат няма и да разберем, че са "красиви", та и Петров сам се опитваше да се прави на важен, а всъщност винаги е бил най-обикновен престъпник, като Бойко, Доган, Маджо та и тях ги очаква същото, като Петров лошото, че опрапастиха България тези примати наричащи себе си политици и бизнесмени
12.
До 8
18.08.2023 09:39:33
6
6
Това е наследство от Радевото правителство,ако се сещаш .Тепърва сработва държавата.
11.
Къро
18.08.2023 09:38:45
0
12
Бойче убиха Алексей, някой хора празнуват на морето и в Дубай, вземи се стегни малко и помисли дали утре няма да празнуват и за теб същото.....
10.
Не на нас тези !
18.08.2023 09:35:13
7
8
ПедерасТа Асен Василев, каза в записаният разговор, че смяната на всички шефове на служби вече са съгласувани с посолствоТО !
Беше МАЙ месец и Ал. Петров и Къро бяха живи !

Сега това което им е заложено за задача на еничарският корпус у нас се опитват да ни го пробутат като спешна реформа ли ?
Заради това убийство се налага смяна.
Смях !

Хайде, не ни подценявайте !
9.
zxcs
18.08.2023 09:03:15
1
11
опичайте си акъла, че щом тоя честен и скромен човек думнаха, следващия може да е всеки от нас :(
8.
Минчо
17.08.2023 22:00:38
1
19
Каква държава има ?хахах!През границата влизат стотици бежанци на ден,по пътищата е война и невинни загиват всеки ден!Убийствата са ежедневие и закони няма!Разграден двор ТОВА Е!
7.
интересна информация
17.08.2023 21:24:09
0
10
Интересна информация дава проф. Николай Радулов, който се е познавал с Алексей Петров от годините в Държавна сигурност.
Професорът посъветва да бъде попитан генерал Атанасов как в крайна сметка Петров е станал сътрудник на ДАНС. Радулов потресе с история. Алексей Петров вече бил в ДАНС и пратил своя сътрудничка при своя познат за съвет как да удари корупцията. Бившият шеф дал идея да се пратят хора в Халкидики и да извадят собствеността на вили на родни адвокати, магистрати, полицаи, бизнесмени, които са една до друга. Идеята се сторила брилянтна на Петров, но в ДАНС нямали пари за тази акция. Бившата барета платила от джоба си. Радулов се поинтересувал от резултатите. Оказало се, че поне 30 едри риби паднали в капана.
https://pik.bg/службите-се-провалят-ако-не-разкрият-убийството-на-алексей-петров-до-утре---шансовете-пада-news1189627.html
6.
Хан Курбан
17.08.2023 20:58:20
2
9
ЗАЩО всички пишат и говорят за “публична екзекуция” и “показен разстрел”!?! Ако беше в центъра на София посред бял ден - съгласен съм... ама в дън гори тилилейски...
Хайде, моля ви се престанете с гръмките, но неверни заглавия! Или не знаете кое какво означава? “По̀казен” - на показ, “публичен” - пред публика. Не е сложно, но иска мислене.
5.
ехеееее
17.08.2023 19:54:08
0
10
Много приказки. Публичната екзекуция е нещо добро, така се успокоява обществото. Предимно се избавя от "известни" личности.
4.
Хаха
17.08.2023 19:29:47
0
10
Това скромна вест ли трябва да е? Защото изобщо не ми е скръбно за този тип.
Следващите, моля.... доста има ...
3.
Викито
17.08.2023 18:55:11
1
6
Пак е тотал щета
2.
маавидеа
17.08.2023 18:46:52
4
26
Кви рокади ви гонят бе, ккави проблеми бе? Умират най-големите изверги на България един по един. Умират основните виновници за мизерията през която минахме последните 33 години. Това е едно от най-хубавите неща случващи се напоследък, а вие ми говорите че имало проблем. Аре ше ви еа маата и на вас, нещастници прославящи мутри и престъпници с дълбоки връзки с руската мафия.
1.
Андърграунд
17.08.2023 18:28:27
10
23
Винаги, когато стават знакови на това ниво убийства, пръст имат българските служби, които все още са във взаимодействие с руските и не са реформирани. Затова по време на това мафиотско управление, когато главен секретар бе Бойко Борисов, на ключови кръстовища имаше знакови убийства и няма никаква следа. Това значи, че изключително пръст в тези действия имат българските служби. Те участват във всички действия на тази превзета държава.

Тоест българските служби са ликвидирали Алексей Петров, но не е ясно дали поръчката е дошла от Москва?


Алексей Петров е на много високо ниво. Убийства, които обикновено стават на това ниво, особено днес, в натовска България, са много страшно послание за имиджа за страната ни.

Защо?


Алексей Петров не е случаен човек. Това ще повлияе негативно на имиджа ни. Някои играчи в битката за тази логистика са изнервени и все повече се повишава нивото на тази нервност. Ще има изнервени журналисти, собственици на медии, хора в енергийната, строителната, транспортната, болничната мафия и всички превзети в България сектори.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори