×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майкъл Тевия и аверите му остават в ареста, обирали пияните туристи в Слънчев бряг


Майкъл Тевия и аверите му остават в ареста, обирали пияните туристи в Слънчев бряг
Шефът на ОД на МВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов разкри дали членовете на престъпната група са били в комбина със собствениците на заведения в Слънчев бряг
26 Юли 2023, Сряда, 08:24 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Директорът на ОД на МВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов и прокурор Мануел Манев с нови разкрития за бандата

Бившата футболна звезда Майкъл Тевия и неговите шестима приятели, които бяха задържани при акцията на полицията срещу разпространителите на наркотици в Слънчев бряг, остават в ареста. Късно снощи съдът остави всичките задържани за постоянно зад решетките, каза кореспондентът на бТВ Лора Стаматис.

Според разследващите те са продавали на туристи три вида наркотици – марихуана, екстази и кокаин, като цената са определяли в зависимост от това какво количество алкохол видимо е употребил клиентът им, добави тя. 

Директорът на ОД на МВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов пък каза, че членовете на бандата са привлекли вниманието на криминалистите с това, че се били организирали да продават наркотици от три вида на територията на Слънчев бряг.

Бивша футболна звезда стигна дъното, арестуваха го за разпространение на наркотици в Слънчев бряг

Ограничаване на наркоразпространението е един от приоритетите ни, което е със засилени темпове през лятото, добави той.

Това е една добре изградена структура с ясно определени позиции, заяви ст. Комисар Калоянов. 

„Организаторът зарежда тайници, сменящи се всеки ден. Още по обедно време прави това. След това има хора, които привличат клиенти и получават парите за наркотиците. Други доставят стоката на потребителите. Освен това има човек, който се занимава с това да следи за наличие на полицейски служители и предупреждава членовете на групата“, добави той.

„Клиентите им са основно чужденци. Заради това, че членовете на бандата знаят много добре английски език, езикова бариера за предлагането на наркотици не съществуваше“, изтъкна шефът на бургаската полиция.   

Членовете на престъпната групата не са били в комбина със собствениците на заведения и дори им е пречила на работата, каза още той.

Между 120 и 160 лв. за половин доза кокаин искали „викачите“ от разбитото ОПГ в Слънчев бряг

Заместник-окръжният прокурор на Бургас Мануел Манев пък изтъкна, че престъпната групата е била много добре структурирана.

На всички, които са задържани от полицията, са повдигнати обвинения, добави той.

„Членовете на организираната престъпна група са държали визуален контакт помежду си. Действали са с определени жестове по такъв начин, че ако бъде забелязан човек от полицията, да могат да реагират и да изхвърлят нещата, които държат в себе си или да се укрият“, заяви Манев.

„Изяснено е кой каква роля има в групата. Тъй като членовете са чужденци, е трудно да се внедрят българи. Седемте задържани са с постоянна мярка за задържане, а осмият все още се издирва“, каза още той.


В категории: Крими , Несебър


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
8
Коментара по темата
8.
....
27.07.2023 13:15:18
0
2
М@ймуните дори и те са по добре от клетите Българи в тая проста държава
7.
vupros
26.07.2023 18:49:28
0
1
a toq kaloqn kaloqnov na snimkata ne e li drogiran?
6.
ОРОЗ
26.07.2023 15:35:20
0
6
Две са причините да ги приберат тез. Първо навлезли са в чужда територия и конкуренцията ги е топнала.
Второ не са заплатили сезонната такса на органите
5.
Тевия
26.07.2023 11:36:35
0
7
Не беше ли на общинско жилище , че жена му много лижеше задници
4.
Хахаха
26.07.2023 10:59:32
0
14
И на баба ми е ясно ,че става въпрос за разчистване на конкуренция, докога само ще се правите ,че работите, айде да вземем и да побачкаме малко а???
3.
Ако няма рима удари ма
26.07.2023 10:37:00
0
3
Майкъл Тевия ще го взима целия!
Обича да го хапва със стевия!
2.
V
26.07.2023 09:29:20
4
27
На всички им е ясно,че никой няма да остави 6 случайни човека,че то и чужденци да си продават свободно ,а най-малко в слънчаса ,но са идеални за жертвоприношение ,на който трябва
1.
R
26.07.2023 09:27:36
0
17
Райския газ се продава спокойно и пред полицейски служители . Това е новия бизнес който ощетява държавата с милиони данъци .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България бе за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България бе за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори