×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зам-шефът на руската Дума: Ще праснем България, а руснаците по крайбрежието там ще ни приветстват (Видео)


Зам-шефът на руската Дума: Ще праснем България, а руснаците по крайбрежието там ще ни приветстват (Видео)
Пьотр Толстой бе гост на предаването „60 минути“, водено от известната с крайнодесните си националистически възгледи журналистка Олга Скабеева
23 Юли 2023, Неделя, 17:10 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Пьотр Толстой заяви, че дори няма смисъл да се говори със страна като нашата, а направо да се действа

Зам.-председателят на руската Дума и член на Висшия съвет на управляващата партия „Единна Русия“ Пьотр Толстой заяви от екрана на държавната телевизия „Россия 1“, че България трябва „да се прасне“, а руското население, което живее по българското крайбрежие ще приветства това. Толстой бе гост на предаването „60 минути“ на 20 юли, водено от известната с крайнодесните си националистически възгледи журналистка Олга Скабеева.

По време на разговора Толстой заяви, че Черно море трябва цялостно да бъде под контрола на руските армия и флот. Попитан от водещата дали това означава война с Турция, Толстой отвърна, че Русия няма намерение да влиза повече в конфликти с Турция след „доматената война“. С този израз се назовава краткият период на обтегнати отношения между двете държави след като терците свалиха руски хеликоптер над Сирия, а екипажът му от петима души загина. Тогава Русия наложи търговско ембарго на Турция и спря да купува най-внасяната стока – турските домати.

На репликата - при пълен контрол на Черно море какво ще правим с България и Румъния, Толстой отвърна, че това не са държави, с които има смисъл да се разговаря. Те трябва направо „да се праснат“ – заяви първо Скабеева, след което същото повтори и Толстой. Той подчерта, че по българското крайбрежие живеят руски граждани, които веднага ще излязат на митинги, за да приветстват руската агресия. „Въобще не се притеснявайте за това“, заяви Толстой.

 


В категории: Политика


Насметоха “Бригада нов дом”
Насметоха “Бригада нов дом” 30/04/2024, Вторник 13:00 0
Почина модна икона
Почина модна икона 30/04/2024, Вторник 11:28 0
110
Коментара по темата
110.
Раковски
26.07.2023 16:05:29
1
3
РАКОВСКИ: ЗНАЙТЕ ЛИ ВИЕ РУСИЯ КАКВА Е? ЗНАЙТЕ ЛИ КАКВО РОБСТВО И КАКВИ ВЕЧНИ МЪКИ ВИ ЧАКАТ?
На 2 април 1821 г. е роден един от истинските патриоти, родолюбци и будители на България, благодарение на които ние днес можем да се наречем свободни. Георги Раковски освен създател на редица организации, издател на вестници, ръководител на легии и въстания е и автор на брошурата “Преселение в Русия, или руската убийствена политика за българите”, написана по всяка вероятност в Букурещ през май 1861 г. По повод последните събития я намираме за особено актуална.

Препечатваме целата брошура заедно с предисловието, написано от Захари Стоянов към второто издание от 1886 г.





Предисловие от Захари Стоянов:

Тъжни времена прекарва днес нашето отечество България. Като оставим настрана сестра Сърбия, Священний троен съюз, в който участвуват тримата императори и който има за цел да варди да не се пролива капка човешка кръв – всеки честен човек, който може да мисли и да разсъждава що годе, ще се съгласи с нас, че най-големий ни неприятел днес е официалната Русия.
Няма пакост, няма мерзост, даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава начело с нейний Гирс и Катков от 6-ий септемврий насам, т.е. от тоя знаменит ден, когато ние почнахме своето истинско политическо и самостоятелно съществуване. В Цариград ли, в Пирот ли, в Букурещ ли, се засмее и българский Бог, руското правителство тича да свари да разваля и да пакостничи. Ако то днес иска, щото Румелия да си остане пак пашовска страна, а байонетите на българските синове в един прекрасен ден бутват дипломатическата мастилница на Гирса и му изкривяват ченето, то това същото правителство забравя своите първи думи и предлага вече Сан Стефанска България. А защо я то предлага? Защо такава глупа непоследователност? – „Желае ни доброто; не ни е забравила”, отговарят кокошите умове, в това число и ония наши изменници братя, които си продават съвестта за монетата чистаго серебра в руското консулато. – „Вие сте идиоти”, казваме ние. Руското правителство желае две неща. Първо, да протака работата, да ни държи във военно положение, което е убийство за България, та дано в тия усилни времена се появи някое негодувание помежду ни, и то, руското правителство, като всяко покровителско, да каже: „Ето че без мене не могат българите; дайте ми воля да отида с моите камбани, камшици и бесилки да наредя работите.”
109.
Евро ценности
25.07.2023 21:43:56
1
3
Кирчо думка Кокорчо а Линда прави безглутенова торта.
108.
Притеснително
24.07.2023 20:37:32
5
14
Вече пет дни Одеса е обект на засилени бомбардировки. Там има голяма българска общност. Къде са Радев и ВъZраждане?
107.
към -От Киев с любов
24.07.2023 20:17:42
5
15
Българските русофили са същите като тези , които са служили предателски на турската империя, защото за тях основният двигател е власт и пари.Осъзнавайки, че никога през живота си не биха могли честно с ум и труд да постигнат лидерство същите тези се принизяват педлагайки на тепсия собствената си родина и народ. Ако все още някой не е разбрал, че всеки народ гледа собственото си добруване , а другото е междудържавни сметки за ползи или загуби сигурно ще го разбере ама по трудния начин.
106.
24.07.2023 16:27:32
2
8
Aми аде смешници, давайте!
105.
pff
24.07.2023 15:57:57
6
8
на тоз орк ще му праснем майката и бащата няма страшно, а руснаците по крайбрежието ни ще ни приветстват с отворени халки
104.
Баклава бей
24.07.2023 15:04:20
12
14
Толстой ще бъде праснат скоро ,а по крайбрежието няма руска сган и ако има чий хуй дири тук?Шибаната русия скоро ще бъде така прасната и това ще бъде краят на нейните мераци и на самата нея.
103.
Баклава бей
24.07.2023 14:57:16
10
8
Толстой ще бъде праснат скоро ,а по крайбрежието няма руска сган и ако има чий хуй дири тук?
102.
От Киев с любов
24.07.2023 14:33:45
7
18
Пристигнах вчера в 11 вечерта от Киев в Одеса само да преспя. Да Ви кажа, че такава нощ никога не съм имал — нищо да не кажа.

Взех си апартамент на улица Троицкая-Преображенская, по-близо да е до центъра. Вече след половин час след настаняването ми чух ясни звуци, приличащи на взривове. Комшиите ми казаха, че вероятно пускат ракетите Калибър и Оникс, които са тежки за отразяване и по-добре да се слиза в убежище. Приблизително в 1:30ч през прозореца виждам някакъв лъч, който пада на километър от мен. Интернета е изключително бавен, защото по този начин украинците пренасочват GPS системите за да спрат руските ракети. През телеграм каналите на Одеса, все пак успявам да разбера, че руската ракета е символично попаднала точно в руския Преображенски храм, охраняван от ЮНЕСКО.

Поне до 6 часа сутринта чувах взривове. Най-тъпото, че е изключително тежко да се разбере, дали пада близо до теб или е далече, дали си в опасност или все пак не. Не слушайте тези, които Ви споделят, че военните престъпници се опитват да целят само военна инфраструктура. Те искат да разрушават всичко.

Тезата за защитата на рускоезичния сегмент и руската култура в Украйна илюстративно става все по-нелепа. Невероятно извращение: да бомбардираш град, в който жителите говорят на руски и дори използват понякога думата «РУБЛА» (!!), а не «ГРИВНА» в магазините (реално бях поразен от това, като отидох сутринта да си купя вода!) и да казваш, че така «защитаваш руската идентичност от украинските нацисти», трябва или да си психически откачен или просто нагло предателски да лъжеш.

Случилото се днес през нощта само излишно подтвърждава факта, че военнопрестъпниците окупирали Кремъл правят всичко възможно дори украинците и с руско самосъзнание да ненавиждат всичко свързано с Русия. А значи действат против интересите на тази държава и руския народ - пак повод за размисъл за заблудените българските «русофили».

Драги български заблудени «русофили», помислете си, дали истинските нацисти, които избиват каквито и да е народности, всъщност да не са точно управляващите в Кремъл? И все още ли, г-н президент, е готов да подтвърди тезата си, че Украйна «иска да води тази война»? С терористите от Кремъл ли трябва да се водят «мирните» преговори? А пък и да не говорим вече за страдащите ни български диаспори в тези области! Какъв е този «мир»… с цена на робство?

Засега официално има 1 загинал, 19 пострадали. Тежка безсънна нощ; много поводи за размисъл за мен, като етнически българин и руснак: гражданин на държава в която има все още хора, които вярват на пропагандата на Кремълските военнопрестъпници и гражданин на държава, която прави всичко възможно за да продължи да остава държава-изгой в рамките на следващите десетилетия.

Правдата ще победи и тя е исторически на страната на украинския народ!

Така и България няма друг избор.
Има само един - демократичен и цивилизован, въпреки тези, които искат да ни попречат.

Не — на варварството в 21 век.
101.
Зоя Сливница 45
24.07.2023 14:07:42
5
2
Да дойдат, Ангел ще ги оправи набързо. Тъста ми бай Стоян Зулума и той щеще да ги оправи, но от 8 години заслужено почива в Изгрев след 80 години зулуми.
100.
*********
24.07.2023 12:50:13
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
99.
Пешо
24.07.2023 12:21:05
5
23
Сега пак си пишете колко много обичате Русия. Комунисти мръсни. Ако ни нападнат няма да е война а деликатна операция
98.
asa
24.07.2023 12:09:51
5
17
Волжките българи наречени "белите българи " , защото са били със сребърни брони ,което е признак на богатство са под руския ботуш стотици години. време е за независимост на волжките българи , които са около 10 милиона души в момента
97.
asa
24.07.2023 12:03:35
5
22
огромна БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ на Волжка България е окупирана от московията вече 500 години нашите братя от ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ основана от кан КОТРАГ втория син на КАН КУБРАТ (КУРТ- ВЪЛК) са под руско робство. СВОБОДА ЗА ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ И НАШИТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ .
96.
Georg
24.07.2023 11:50:04
5
12
smert Rossii,aziatski urodi .Kakvo hubavo ste dali na sveta
95.
Славейков
24.07.2023 10:52:08
6
19
До Боцмана -Господине, вземете си багажа и семейството и веднага се изнесете в Русия! Вземете руско гражданство и елате да ,,праснете,, България!!!Да! Вие там ще бъдете мобилизиран,ако все още сте в в
подходяща за това възраст!Що за човешко изчадие сте ВИЕ?
94.
този понеже е простоват
24.07.2023 02:25:50
6
25
и директно си казва какво мислят за нас. Хич, ама хич никой да не си въобразява, че състоянието на докараната ни до разпад държавица е такова благодарение на разнородните руски планове за бъдеща окупация старателно поддържани от българските рубладжии.
93.
ДЕПЕСАРЯ
24.07.2023 01:27:28
9
20
ТОЗ МАЛОУМНИК Е ГОЛЯМО ПЛЯМПАЛО РУСКО МАЛОУМНИК ОТ КЛАСА БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ПО СТАРА ДЪРЖАВА КВИ ВОЙНИ КВИ ПРАСКАНИЯ ЛУД ЧОВЕК ЧУЧИЛО НА ПУТИН
92.
Abc
24.07.2023 00:36:17
16
41
Като чета коментарите долу си давам сметка колко безмозъчни хора подкрепят Русия и Путин. Вие нормални ли сте ? Взимайте си Вгъзраждането и лидера и марш към масква в България и Европа хората нямат нужда от вас.
91.
До 30.
23.07.2023 23:47:39
19
12
От 1342г. извадете 700г. кога тук е било гръцко, турско и съветско. И ко стана? От на половината, по-малкото. А сега ставаме американско.
90.
Праснете и
23.07.2023 23:32:44
4
17
Турция бре там поне милион руснаци има после оадишаха да ви прасне 1 резан за кой ли път ше клепате на парцали както след като ви опукаха консула и самальотите. А и земете вече прехвърлете Сибир нотариално на Китай. Че работата с него стана секеджем секеджем паравериджем. Ем ва клатят как си искат там ем ви го прибраха.
89.
Ежко Бежко
23.07.2023 23:31:30
6
30
Мъ как няма руснаците по черноморието да ги приветстват. Даже с огън и жупел ще го направят - грандиозно и незабравимо приветствие ще да е! Веднъж избягали от тази гадост, така ще ги посрещнат с гранатомети, че путинистите дълго ще помнят тази радост!
88.
Fhchh
23.07.2023 23:07:00
8
14
Малоумно безсмислен текст
87.
До 84
23.07.2023 22:41:20
6
45
Няма да ти се сбъднат прогнозите боцмане!
Малко останаха малоумниците като теб!
Запомни добре, че хората искат европейски живот, а не руска диктатура !
86.
хаха
23.07.2023 22:38:48
5
34
Милинкият. Не знае, че русите по Българкото Черноморие първи ще се изнесат или ще грабната пушки срещу неговите пратеници. Или цялата му армия ще дезертира.
85.
WAFFEN SS
23.07.2023 22:35:59
11
40
Имайте късмета да праснете България и след това ще усетите цялата сила на НАТО.
84.
Боцмана
23.07.2023 22:32:40
61
19
Флагман, колкото и емчета да пускате на полуграмотните и компликсирани средношколци, истината е една- БЪЛГАРИЯ Е С РУСИЯ!!!
Нека всяко едно надъхано лайно под мен да запомни добре това, за да не стават грешки когато онзи олигофрен с украинско знаме на профила си и другите плужеци в правителството бъдат изметени наесен!!
83.
Краваря
23.07.2023 22:26:10
38
9
За нищо не ставаме Булгаристан, трябва руснаците да ни нападнат и да ни изравнят със земята с ракети, бомби, и да се разруши и събори всичко.
82.
Язон
23.07.2023 22:24:03
4
6
Олга хочет ТОЛОСЪОЙ!
81.
Борис Немцов
23.07.2023 22:21:54
5
33
Политическата ситуация е ясна на всички. Русия влезе в късния етап на путинизма с всичките му екстри – цензурата, полицейщината, политзатворниците, несменяемостта на властта, липсата на независимост на съдилищата, масираната, сравнима само с тази на Гьобелс пропаганда, дивата приватизация, увеличените разходи. Путин иска да вдигне с 33 на сто бюджета за война и да го вдигне с 800 милиарда рубли (15 милиарда евро – б.а.). При това не сме в СССР. В Съветския съюз образованието и здравеопазването бяха безплатни. Сега Путин иска да ги направи платени, като намали разходите за полицията и за училищата. Разбира се, през последните 14 години реалните доходи на руските граждани растяха. Но напоследък след войната с Украйна те започнаха да падат. Това става заради девалвацията на рублата, която в момента е 26 на сто, заради инфлацията, която ще достигне над 60 на сто. Доходите падат и заради безумните антируски санкции, наложени от самия Путин. Знаете, че той забрани вноса на храни от Европа, включително от България. В Европа това доведе до намаляване на цените, поради което в момента там Путин го обичат. А у нас доведе до поскъпване. Така че това са санкции на Путин срещу собствения му народ. Освен това той се превърна в нежелан партньор. Никой не желае да общува с него. Конфронтацията му със Запада завърши с неговата самоизолация, излизането на Русия от Г-8. Така той сам се навря в лапите на Китай. Длъжен е да играе по свирката на китайците. Путин подписа с тях неизгоден договор за доставка на газ по тръбопровода "Силата на Сибир". Той е принуден да им се моли за заеми, а те му дават пари, като искат обаче в замяна на преференции. Той пусна китайците в най-големите сибирски петролни и газови находища, даде им част от териториите на Хабаровския и Приморския край. Отмени ограниченията върху вноса на китайска работна сила в нашия Далечен изток. В момента населението в Урал е 20 милиона души, а отвъд границата, в Китай, живеят 1,4 милиарда. Сами разбирате до какво ще доведе това. Иде китайската експанзия. При това Путин не разбира, че на китайците Русия не им е необходима в качеството на нещо друго освен като суровинен придатък и доставчик на оръжие. Така той избра абсолютно противоестествения, абсолютно безумния, абсолютно противоречащия на националните интереси на Русия китайски вектор. И Русия постепенно се превръща в суровинна провинция на васала Китай. Това заплашва единството на Русия и води до изостаналост. Затова ние сме в опозиция на Путин и смятаме избирането му за катастрофално.
80.
Историческата истина
23.07.2023 22:17:15
3
12
Никога руснака не е бил по-близко до Проливите, отколкото през 1944-1989. Никога.
79.
Едно за лека нощ
23.07.2023 22:04:08
12
37
Никога Русия не е контролирала Черно море.
Точно, заради това ние сме свободни сега.
Колкото американците се вълнуват от черните очи на иракчанките 1991, толкова и Александър II от нещастната съдба на българката през 1878. Трябва ни нов национален празник
78.
Идат
23.07.2023 22:00:51
2
23
Крийте спирта .
77.
Торанагата
23.07.2023 21:56:51
41
10
Флегми,пак така извъртате нещата,пак интриги,създавате.Много ясно се знае какво ще праснат руснаците,не България,а на долните краварски мишоци,базите,и ако допуснем координационен център на нато,тука,ей това ще ударят,за което и аз силно се надявам и искам.краварите по принцип, тази долна , гнусна и алчни сган,нямат място в Европа,най вече на Балканите.И ей тогава всичко ще си дойде на мястото. Оттам нататък ние трябва да свършим останалото с тия наши ТУЗЕМЦИ И КРАДЦИ,окупирали парламента
76.
*********
23.07.2023 21:44:00
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
75.
Пълни глупосги
23.07.2023 21:42:57
14
13
Черно море е под контрола на Турция. Всички товари за Грузия, Русия, Украйна, Румъния и България се обработват в Истанбул. Не може военен кораб да влезе и излезе без разрешение. Това причината за войната. Азовско море да стане вътрешно за Руската федерация. Това стане ли, ще се наруши равновесието на силите в полза на Московията. Ние ще пряко застрашени .Никакво НАТО, никакви бандеровци, никакъв ЕС.
74.
Хахахах
23.07.2023 20:44:15
38
7
Ба, че Черно Море кога не е било под руски контрол?! И за много голяма жалост, и мъка, за евроатлантическата пасмина от ганави мастии, които с гордост се наричат сороспии- ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ!Нали плямпала кларинетмайстори! ХАХАХХАХА
73.
Марк Твен
23.07.2023 20:41:00
16
6
Евробите се тригърнаха. Неизбежно е.
72.
Smith
23.07.2023 20:29:51
11
63
Мечтата на всеки вгъZражданин - да дойдат пияните руски уроди, да му бият децата по детските площадки, да му гръмнат църквите и за награда да го преназначат от тъпанар на директор. Това вече се е случило през 1944 г. и отрицателната селекция работи оттогава.
71.
Вазраждани
23.07.2023 20:18:06
55
9
Елате братя... ние ви исками. Не на НАТО. НАТО вън. По добре да разбият домовете ни и да ни освободат...от колкото да служим на Америка.
70.
Плюшеното мече русия
23.07.2023 20:17:05
13
55
Тази пияна руска фъшкия изпил половин кило спирт изгубил връзка с дейността и започна да праска България. Това е то руска шизофрения. Наистина са забавни
69.
Иван
23.07.2023 20:07:28
28
15
Ми да ни праскат,сами сме си виновни гледаме само Орките спряха руски телевизии да гледаме само едната гледна точка дано по скоро....
68.
Магаре Тагаре
23.07.2023 20:05:52
21
12
Магарев, Сополон и Страпонесата ще напляскат рашките!
А мало умниц ите от Флегман колкото и да манипулират вота под коментарите, няма да си скрият оср аните трътки!
67.
111
23.07.2023 20:00:43
8
6
Изглежда всички тези коментари съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
Къде е модератори
66.
така така
23.07.2023 19:53:17
31
18
Тука повечето надъхани европейци първи ще напълнят гащите ако стане някой конфликт! А за съжаление той ще стане благодарение на продажниците в София! Той не уважава флага на страната си но знае да оправя друга страна и да вее чужд флаг!
65.
Лев Толстой
23.07.2023 19:44:08
2
23
„И омаяни от молитви, от проповеди, от възвания, от процесии, от картини, вестници, пушечното месо – стотици хиляди еднакво облечени и с най-различни средства за убийства, изоставят родители, жени, деца, с мъка на сърце, но с показен ентусиазъм, се устремяват натам, където, рискувайки живота си, ще извършват най-ужасни неща: да убиват хора, които не познават и не са им направили нищо лошо".
64.
Въй
23.07.2023 19:42:24
4
25
"Ще праснем България" е "Шарахнем по Болгарии". Това е за русофилите които не знаят руски и нямат нужните способности да намерят въпросното видео.
А депутата Толстой е внук на писателя Лев Толстой, който наскоро беше осъден посмъртно за екстремизъм и дискредитиране на руската армия.
63.
До долу коментиралите
23.07.2023 19:41:26
5
21
Има цели руски гарадоци по крайбрежието - например между Сарафово и Поморие е цял град от бивши военни, заселени са тук именно с тази цел.
62.
Колоноскопия
23.07.2023 19:41:20
36
12
Ма много сте смели бряяяя смешки ма Ко стане дудумка първи ще бягате мърши Русия е номер едно приемете го а и мъжете са уникални..не като нашти баткииии и транс кукувици подлоги идиоти
61.
Балкански Тюрк
23.07.2023 19:35:21
5
13
Баси освободителя
60.
Пусть всегда будет Москваь
23.07.2023 19:29:13
4
25
НАЙ-големия собственик на БЪЛГАРСКА земя 2,5 МИЛИОНА декара земеделска земя е РУСКИ инвестиционен фонд"РОМФАРМА" купел земите с Руски ФСБ/ГРУ пари.

Фиктивни собственици(бушон)и) ЗАД които стоят руските служби ФСБ са двойните бг-руски граждани ТЕНЧО ШИКОВ и ВЕНЕЛИН ТЕОРГИЕВ завършили МГМИО "Патрис Лумумба"Москва(ковачница за КГБкадри и задгранични агенти на Москва

Тенчо и Венелин са похарчили над 400 МИЛИОНА лева за да купят 2,5 МИЛИОНА декра в Плевенско,Ловечко,Русе,Монтанско,Червен бряг,Видин,Тьрновско това са ОГРОМНИ суме за БГ граждани и дребни джобни за Руските крадци-олигарси и ФСБ/ГРУ генерали търгуващи с оръжие и канали с дрога и проститутки клубове ресторанти стрийп клубове в Москва Прага и Будапеща

Над 400.000 РУСКИ граждани ИМАТ имоти,апартаменти,къщи,ХОТЕЛИ на БГ Черноморие
А КГБееца Вагет Алукперов 2рускоазерски агент притежава дори МОЛ България в София КУПЕН с 100 мериона лева пари от НЕплащане на ДДСи данъци към БГДържава с ГЕРБчадър
Руска КГБ собственост се оказва и Стокова Борса"ИЛИЕНЦИ" купена отново с ГЕРБчазър от КГБейците Давид Коблианидзе,Роман Исакев ,Паата Гамганашвели висосо стоящи КГБ полоковници конгролиращи вноса на ЛУКС стоки в Москва и Питербург и сабственици на ВАЙ-големине МОЛове в МОСКВА "Золотой Вавилон"
59.
Ама
23.07.2023 19:25:31
6
41
То тук имало ли още руснаци по крайбрежието??? Те завалиите не могат да си платят даже билета през Истанбул, така е обезценена рублата! А тези които са тук са избягали не от хубаво в Русия! Ще вдигнат наздравица когато путлер гушне букета!
58.
Сергей
23.07.2023 19:24:11
7
41
Руснаците по крайбрежието ни са избягали от терористичната ви държава и изобщи не искат да ви виждат тук.
57.
Сз
23.07.2023 19:17:28
62
12
ПО-ДОБРЕ ТАКА
ОТКОЛКОТО ДА НИ КЛАТЯТ
КРАВАРИ И ЕВРОГЕЙЦИ
СЛАВА РОССИИ
56.
B&W
23.07.2023 19:05:59
4
48
Тази алкохолна храчка знае че това е невъзможно. Пропагандата е насочена към ония руски скотове където пикаят и серат в дупките на дървените си клозети. Благодаря за безплатната реклама която направи на България.
55.
ТБС
23.07.2023 19:00:04
18
13
Кеф. Тъкмо ще им дадем и списъците с неолибералната диария, която се мисли за безсмъртна. Току виж ни позволят сами да ги прекратиме.
54.
peshev
23.07.2023 18:57:39
7
47
до възраждане бургас - всички от тая про руска лайноядница сте толкова неграмотни.ти на 10 думи имаш 18 грешки бе,тъпак
53.
Вазраждане Бургас
23.07.2023 18:50:16
78
12
Другари, 4акаме ви с хляб и сол.
Ела те да ни освободите от НАТО и американската окупациа!
Костадинов - президент!
Слава на Путин - защитникът на православието!
52.
Наздраве
23.07.2023 18:49:03
2
8
Наздраве !!!!
51.
*********
23.07.2023 18:44:34
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
50.
Жалки
23.07.2023 18:43:05
12
49
Тия опикани руски мастии наистина си вярват. Чакам да ни обявят война тези бели циг@ни който не знаят какво е тоалетна чиния.
49.
Цирк 7/8
23.07.2023 18:41:19
35
13
Заради сегашните управляващи в Русия не означава, че трябва да се прекъснат всякакви взаимоотношения.
Националния празник не трябва да се променя, народните представители не трябва ли да питат гласоподавателите?
Да на са хванали Бога за шлифера, че да вземат еднолични решения, едни 120 шарлатани със малка избирателна подкрепа, ще определят и налагат тъпи решения.
48.
Ганчо Храчката
23.07.2023 18:35:40
20
29
Ами като се правим на американски маймуни, , също глупавите управляващи обявиха война на америка и за няколко часа шепа американски самолети направиха София като след земетресение.А сега военната техника е още по опасна.Бабаитите в народното ни събрание първи ще се покрият, народът ни ще тегли.
47.
147
23.07.2023 18:35:11
6
21
Митьо пищова ще порасне майка ти а на мен може да ми пораснеш една чикия. Пиян мръсен бляд.
46.
Тоя тъпанар вечно опиянчен
23.07.2023 18:34:42
5
19
Мой да прасне 1 чикия на слона в зоопарка същия дебил предложи да прокарат закон за забрана на контрацептивите и абортите и че жените само около тенджерите да били.
Алооо русофилките вижте кво ви готвят дебилите щото бабъй на наражают и как е тръгнало не сакат да наражают пушечно месо за Путлеристите , а бе къде е кадиров
45.
!
23.07.2023 18:33:51
10
14
ми прав си е... кой ни евзима нас насериозно ?
44.
43
23.07.2023 18:33:39
2
6
Под старията има видеоклип
43.
Бургас
23.07.2023 18:32:32
0
6
Дайте линк към предаването.
42.
D
23.07.2023 18:30:39
1
2
Ти си особено проЗ
41.
Джон Траволта
23.07.2023 18:28:11
6
26
На този само дъщяря му е прасната!!! И много ме радва като каже ние......ела сам.Мерси.
40.
Лайновоз
23.07.2023 18:27:51
7
41
Този е типичен руски бляд, под-човек който никой от цивилизования свят не смята за пълноправен човек
39.
Така така
23.07.2023 18:25:12
18
12
Бургаск-БНР-Бургаска Народна Република
Варненск-ВНР-Варненска Народна Република
38.
Райна
23.07.2023 18:23:37
7
35
Това е едно от най-пропагандистките тв предавания, където се събират най-големите кукумицини, на които връзват само пейзаните. Дори руснаците се ебават със Скабеева и Соловьов.
37.
Прост трол
23.07.2023 18:23:18
10
48
Минавам само да кажа че руZZофилите са малоумни ПОДЧОВЕЦИ,а руZZпия е скапана кочина населявана от пияни варвари и диваци!!!
36.
Зорница Тъпата опълченката от Шипка 4 -и полк
23.07.2023 18:21:59
4
11
Обичам руската любов и приветствам Руските войни на дуел в сламената ми къщичка на русенската ми кушетка намерена и присвоена от вторични суровини.
35.
до 32
23.07.2023 18:21:26
4
10
В сънищата ти ще оправяш, охлюв.
34.
демократ
23.07.2023 18:19:37
33
16
И кое не е така ?
Нима нещо зависи от правителството или от народа ни ?
Защо да си губиш времето да разговаряш с марионетно правителство ?
Нима сегашна България не е марионетна държава ?
Цялата политика и резултати от т.нар. ни избори са лъга и монипулация.
Колония сме.
Факт е.
Нито един референдум по никакъв въплос. Това е.
Със слугите така се отнасят.
33.
Жълтопаветен Еврогейпарадчик
23.07.2023 18:19:07
22
16
Предпочитам руския ботуш, заради кадиркозоевите и вагнеровци. Мечтаех да люлят мен, мама, жената и децата. Инак Русия не ни е о тя приятел. А тоа Толстой, кадирките му търкат редовно гърба в банята. България ще я праснат колкото праснаха Украйна. Такъв сикиш взимат насилените роц солдати че им свирят дирниците. Укрите ги затриват, кадирките ги думкат и лашкат.
Закривай кенефа на оркостан.
Клишари никога не напада кортежа на милуардерНАТО. КЛОША си е клош.
32.
скоро ще станем
23.07.2023 18:15:03
31
9
гейска българия, аз обаче ще оправям жените ви......
31.
много
23.07.2023 18:12:52
16
15
проззз народ, гледа тв и вярва хахахахаха, целия свят ни се смее че имаме всичко и сме най бедни прозти бугари
30.
Българин
23.07.2023 18:12:14
7
40
1342 години от 681 г. досега. 1342 години много са опитвали. Някои са успявали за кратко. Tях сега ги няма - смениха името, или въобще изчезнаха. Ние сме още тук. Както българина обича да казва - ще праскаш, ама с голо д.... по една друга работа
29.
*********
23.07.2023 18:11:59
2
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
28.
Жълтопаветен Еврогейпарадчик
23.07.2023 18:11:12
53
15
И аз неща руски ботуш, но е за предпочитане пред американските интереси и тройната коалиция Герб-ПпДб-дпс. За един месец минаха тиквеното 12г управление. И в такъв случай ще изчезне 95% политическа измет. Инак Русия не ни е о тя приятел
27.
pesuna
23.07.2023 18:10:00
13
41
ето защо тая сган първобитна трябва да изчезне от лицето на земята
26.
*********
23.07.2023 18:03:16
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
Ген.Иван Колев
23.07.2023 17:57:59
9
70
Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!"
24.
лоредана
23.07.2023 17:55:41
8
9
Бургас бил ли е бомбандиран, през време на ВСВ? Доколкото на мен ми е известно само е бил миниран, около Черно море и района на сегашния жилищен комплекс Меден Рудник. От там вадеха ,заложени мини до средата на 70 -те, преди да застроят Меден Рудник!Това заради района около Атия.Аз не съм от тука родом и не зная дали е бил бомбандиран самият град за разлика от родният ми, където последно изкопаха бомба от ВСВ преди 10 г. Има важно значение да знаем, защото каквото е било, никак не е изключено,отново да бъде!Това е така ,заради начина по който се водят войните ,независимо от модерните технологии....
23.
Fff
23.07.2023 17:55:33
39
19
Споко руски американците ни чукат всеки ден и турците
22.
XY
23.07.2023 17:52:59
62
21
Явно само те могат да ни отърват от ОППГ ДБ ГРОБ и производните им. Слугинажът ще избяга да се самоусигурява е Германия. При Снежанка и Барби. Твърде хубаво е за да е истина. Тези които пуснаха чужда US армия тук - те са дупедавците.
21.
Хайдее
23.07.2023 17:51:21
13
69
Пак ще изядете боя, като при Добрич и пак ще ви е срам да го включите в учебниците!
20.
мен
23.07.2023 17:50:08
23
69
Глупако ние сме член на НАТО . Нас НАТО ни пази малоумник прост . Прасни една водка и си лягай
19.
лоредана
23.07.2023 17:48:34
36
10
Когато става дума за пускане на бомби,би било много по цинично да се каже, че ще ни пратят подаръци опаковани с панделка и спуснати със самолети.Защо да си хабят бомбите за събуждане на спящото население или за туристите на плажа?!Действително, че от тях не зависи вземането на политически решения! Бомбите са за американските бази и ЦВР в столицата.Наречете го спускане на бомба, щом повече ще ви хареса,да се каже с вежлива риторика!На там вървят лека по лека събитията,независимо дали са грубо или меко изказани!
18.
Помориец
23.07.2023 17:41:31
14
59
Еми прав е. Пълно е с промити мозъци, симпатизиращи на “великата” сила русия. Тъжно и жалко. Ако решат, ще ни превземат за няколко часа, а гащите ще сме свалили още при новината, че идват насам
17.
Авторът
23.07.2023 17:40:34
0
16
Чуе ли праскане пръв е нареден там.
16.
ТТ
23.07.2023 17:36:54
19
109
Не само руснаците тук ще ги приветстват, и нашите безродни, промити русофили веднага ще преминат на страната на руската армия срещу България. Те нашите безродни русофили са наследници на вмирисаните гащници-партизани от 44-та, които продадоха България на СССР и превърнаха я в блатото, от което още не можем да излезем.
15.
Ще праскаш
23.07.2023 17:36:53
5
38
Ама с газът си, мухахаххахахахахахахс
14.
До 11 - Лили
23.07.2023 17:32:58
8
47
Не само на друга планета, ами и по друго време. Според мен някъде между 100 и 200 години назад в миналото.
13.
Капитан Морган
23.07.2023 17:32:11
19
84
ДАНС, МВР, НАП и т.н. да започват масова проверка на руските получовеци - колонисти: да се види плащат ли данъци, какво работят, с какво се занимават, какви имоти и имущества имат, с какви хора са свързани, с каква точно цел са в България, с кого са свързани, с какви средства разполагат, свързани ли са с КГБ/ФСБ, арията, криминални групировки руска мафия, на какви основания са издадени статути за постоянно пребиваване и евентуално гражданство. Да се предприемат стъпки към установяване на американски ВМС и ВСС военни бази на българска територия с цел гарантиране на сигурността на страната от пряка или косвена руска агресия към България. Очевидно такава опасност реално съществува. Не на последно място - експулсация и депортация на руснаци от България и редуциране на дипломатическия персонал на русия в България.
12.
Гошо
23.07.2023 17:32:08
16
113
Това го излъчиха на живо в ефира на Россия 1 . Тези долу, дето не вярват могат да го намерят от сайта на телевизията. Много добра илюстрация на пропагандния модел на ватниците. Вече съм убеден, че който все още ги мисли за приятели-братя-освободители е пълен малоумник.
11.
Лили
23.07.2023 17:30:14
16
93
Ако си пуснете руска телевизия само за 5 минути ще разберете ,че тия живеят на друга планета .
10.
*********
23.07.2023 17:28:27
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Пропаганда
23.07.2023 17:26:43
37
36
И после хванал едно дете и започнал да го души.
И как наистина е "праскам" на руски ?
Пропагандни глупости.

Затова никакъв 03.март, както ни каза Хамид Хамид.
8.
Приказки
23.07.2023 17:26:30
20
76
Приказки за дебили, най-вероятно дебилите в Русия ви се радват ама тук ще ядете як пердах . Украйна ще ви се види като чели сте били на разходка в гората . Много преди вас са се опитвали да ни праснат ама плакоха .
7.
Хахаха
23.07.2023 17:23:21
19
80
Тоя пък щял да ни прасне, както праснахте Украйна и ви посрещнаха с хляб и сол . Тая другата и тя, това праска на България да не е като да те праснат в гримьорната . Тошкова са зле тия ,че станаха за смях на цял свят .
6.
.
23.07.2023 17:23:05
21
85
Тези руснаци по крайбрежието да не им се наложи да плуват до крим! А този руски педал да го изпраскат 50 потни негъра он ямайка!
5.
много примитивно
23.07.2023 17:22:49
22
44
хайде напишете в оригинал на руски как е "прасне".Сякаш не сме чували как говорят наши депутати,та толкова внимание на някакъв руски депутат...пропаганда е всичко.
4.
lgbt
23.07.2023 17:22:36
33
100
Нямам търпение рашките да ни обяват война, да почнат да идват тука на талази и да ги напраскаме ние. Мръсни руски свине
3.
Другари Дебили ,
23.07.2023 17:21:55
36
49
Някой Слава Русии?
2.
басимус
23.07.2023 17:21:13
5
43
Божка напиши нещо стойностно, стига с тия шлаки
1.
anonymous
23.07.2023 17:17:40
13
66
ми действате ве, кво чакате? мишоци...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ЦСКА има нов собственик, Гриша Ганчев се оттегли ЦСКА има нов собственик, Гриша Ганчев се оттегли Той прехвърли акциите си на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“ Тя е дъщеря на президента, но не само това и даде летящ старт в кариерата Тя е дъщеря на президента, но не само това и даде летящ старт в кариерата Дарина Радева безспорно една от големите звезди в родния театър  Бойко Борисов със стратегически промени в листите, вкарва две ключови имена Бойко Борисов със стратегически промени в листите, вкарва две ключови имена Йорданка Фандъкова е една от готвените изненади  Внимавайте къде спирате след празниците! Зелената зона отново ще е активна Внимавайте къде спирате след празниците! Зелената зона отново ще е активна Краткият номер за таксуване в „Зелена зона“ е 1357 Забраниха рекламата на хазарт в Бюджетната комисия на второ четене, предстои гласуване в зала Забраниха рекламата на хазарт в Бюджетната комисия на второ четене, предстои гласуване в зала Остава обаче рекламата върху билбордове и изобщо не е ясно как ще се контролират социалните мрежи  Кръвнишкият й поглед я издаде - тази бивша участничка от "Денсинг старс" не иска да чуе за партньора си Кръвнишкият й поглед я издаде - тази бивша участничка от "Денсинг старс" не иска да чуе за партньора си Преди седмици той директно я атакува с целувка по устата по време на танца, а в специален анонс сподели и за тръпката, която изпитва към нея Убийцата на Пейо твърди, че получила инсулт зад решетките, пуснаха я под домашен арест Убийцата на Пейо твърди, че получила инсулт зад решетките, пуснаха я под домашен арест Според адвокатите й се наблюдавало изтръпване на крайниците и затваряне на очите Вдигнаха цените по плажовете в Гърция, вижте с колко Вдигнаха цените по плажовете в Гърция, вижте с колко По плажовете коктейлът "Аперол" вече струва 8,50 евро, а кафе по-евтино от 5 евро няма да откриете Тъпанарите в парламента отблъскват хората Тъпанарите в парламента отблъскват хората Те непрекъснато се ядат като зли кучета, намират си кусури, като че не управляваха до вчера заедно Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей За нея сякаш времето е спряло 
Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Преди близо 150 години немски лекар анализира температурата на 25 000 пациенти и заключва, че нормалните стойности са 37 градуса Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Четирима загинали при удара по замъка на Хари Потър в Одеса Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Ракът да не си пилее енергията, а Девата и Скорпионът да не пазаруват днес! Ракът да не си пилее енергията, а Девата и Скорпионът да не пазаруват днес! Хороскоп за деня – 30 април 2024, вторник
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори