×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Ради Черния е тарторът на ОПГ-то за кражба на коли, до 2025 г. е трябвало да бъде в затвора


Само във Флагман.бг: Ради Черния е тарторът на ОПГ-то за кражба на коли, до 2025 г. е трябвало да бъде в затвора
Той е заловен през 2019 г. при мащабна акция в Дюселдорф, година по-късно е преместен в български затвор, за да доизлежи присъда от 6,6 г.
19 Юли 2023, Сряда, 12:38 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Групата атакувала скъпи возила, близък до престъпника разкри стъпка по стъпка метода за кражба

Радослав Тошков, по прякор Черния, е тарторът на разбитата група за крадене на коли в Слънчев бряг, научи Флагман.бг от отлично информирани източници. 

Врачанинът е добре познат на органите на реда, има дебело досие и се смята за един от големите професионалисти сред автоджамбазите. Той е задържан за същото престъпление и преди, като последния път това се е случило в началото на 2019 година в Дюселдорф в Германия при мащабна специализирана операция. 

Разкриха цялата схема, по която е работело разбитото ОПГ за кражба коли в Слънчев бряг (ВИДЕО)

Тогава автоджамбазинът е осъден на 6 години и 6 месеца лишаване от свобода, но през август 2020 година Врачанският окръжен съд взема решение да го премести в български затвор. Според решението Радослав Тошков до 2025 година е трябвало да бъде зад решетките. Защо обаче е на свобода и продължава с престъпната си дейност – не е ясно. 

Междувременно източници на Флагман.бг разкриха схемата за задигане на автомобили. Групата атакувала скъпи возила предимно в Слънчев бряг и Бургас. Заедно с него в курортния комплек са арестувани още двама врачани – Сергей Миронов и Николай Георгиев. 

Груба грешка на ОПГ-то от Северозапада - посегнаха на лимузината на бургаска вип персона

Автомобилите, които си набелязват и крадат, са с безконтактно палене. Те притежават модерна специализирана техника, която прихваща сигнал от колата, когато си до нея. Уредът генерирал същия сигнал като оригиналния ключ на возилото. 

„Тези са големи професионалисти в краденето на коли, особено тарторът Ради Черния. Действат по следния начин – минават на обход, харесват си кола, отиват с въпросната машинка, прихващат сигнала, дърпат се настрана и изчакват определено време – когато трафикът е най-интензивен или до късните часове, когато има по-малко хора и полиция От машинката прехвърлят вече прихванатия сигнал на предварително подготвен автомобилен ключ и като дойде „тяхното време“, отиват там, качват се в колата все едно е тяхната и потеглят“, разкри пред Флагман.бг човек на Ради Черния, който добре познава схемите му. 

Бургаски криминалисти и качулки разбиха ОПГ за кражби на автомобили, криели ги в сливенско село

Групата карала колите в сливенското село Гавраилово, където други са разглобявали автомобилите и после продавали частите на пазара за втора употреба. 

Общо 11 души са задържани от ОПГ-то в цялата страна. В Бургаска област са тримата, но засега с повдигнато обвинение са само Радослав Тошков и Сергей Миронов, научи още Флагман.бг.

Очаква се днес да им бъде гледана мярката за неотклонение. 


В категории: Темида


Камелия обезобрази и устните си
Камелия обезобрази и устните си 29/04/2024, Понеделник 15:05 0
Вижте новия звяр на Асен Блатечки
Вижте новия звяр на Асен Блатечки 29/04/2024, Понеделник 15:01 1
Почина известен футболен треньор
Почина известен футболен треньор 29/04/2024, Понеделник 13:52 0
13
Коментара по темата
13.
ХАХАХАХААХА
20.07.2023 09:49:27
0
0
Начи само да питам нещо :

"близък до престъпника разкри"
"източници на Флагман.бг разкриха схемата за задигане на автомобили."

Източниците ви са утрепки и престъпници?
В същото време кихате кинти на РДВР за снасяне на инфо - лесно доказуемо

Т.е. вие сте престъпници?

#проКУРатура #помощ
12.
Позор
19.07.2023 19:46:05
0
5
Защо бил на свобода , не е ясно ! Кое не ви е ясно ,че си е платил на когото трябва ли ?
11.
Всезнайко
19.07.2023 16:46:05
0
5
Третият е пропял, затова няма повдигнато обвинение!
10.
Иван
19.07.2023 15:03:02
0
13
И защо само ,ако си 'ВИП" ще се задействат полицаите/милиционери?
9.
пахама дъртия швестър
19.07.2023 14:08:46
1
7
пишете статии и за мен де флагман... Аз да не съм някой случаен автокрадец. Комплексирате ме така и ще трябва да намажа Даката целия в олио, да му сложа женска перука и да си го "изкарам" на него
8.
братвурст
19.07.2023 14:07:22
1
12
Шефка е в РЗИ, да се поправя
7.
братвурст
19.07.2023 14:02:20
3
27
На входа и изхода на всеки град и повечето села има камери. Ако искат да ти намерят откраднатия автомобил, ще го направят за 36 часа. Една от жертвите им е била високопоставена криминоложка, затова ги хванаха и разкриха толкова бързо. майната им на обикновените хора!
6.
N+++
19.07.2023 13:46:27
1
33
Според решението Радослав Тошков до 2025 година е трябвало да бъде зад решетките. Защо обаче е на свобода и продължава с престъпната си дейност – не е ясно.
Как да не е ясно - подкупен съдия или прокурор е в центъра на събитията!
Ако се разследва ще се докаже кой е !
Ама май, никой не му се занимава, защото са свързани, като "свински черва"!
5.
Кой услужлив съдия го е пуснал
19.07.2023 13:37:21
0
30
След екстрадирането му в България?
Напишете му името да се знае
4.
Враца
19.07.2023 13:24:25
0
28
като го чуеш тоя хубав град и ти става ясно тези какви примерни граждани са
3.
Ха ха
19.07.2023 13:16:59
0
26
И този ли е с основно образование??? и фитнес инструктор....
2.
фатмак
19.07.2023 12:59:15
1
38
до 3 месеца е навънка. след още 6 пак ще го приберат и ето ти фатмашка статистика
1.
Такъв
19.07.2023 12:47:16
2
32
Чух че един такъв крадец го карали да прави свирки с опрян пистолет на площада в едно село.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори