×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зодиите, които винаги си падат по грешния човек


17 Юли 2023, Понеделник, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Кога се заблуждавате, че човекът с когото излизате, е подходящ за вас

Вероятно сте преживели от онези краткотрайни романтични връзки, когато сте усещали, че излизате с неподходящия човек. Проблемът е, когато се влюбите силно и започнете да планирате бъдещето и живота си с грешен човек, без обаче да го осъзнавате.

Въз основа на вашия зодиакален знак, можете да разберете с какъв партньор няма да намерите щастието, от което се нуждаете, дори чувствата ви към момента да са изключително силни и обсебващи.

А ето и кои са сигурните знаци, че си падате по грешния човек, базирано на вашата зодия:

Овен: Човекът, в когото сте влюбени е твърде зависим

Трябва да се замислите, ако човекът, който ви интересува, се държи твърде прилепчиво. Вие имате нужда от някого, който уважава факта, че обичате да контролирате собствения си живот и че имате различни занимания, които няма да оставите на заден план заради връзката си с него. Трябва ви някой със собствени интереси, приятели, хобита и страсти.

Телец: Човекът, по когото си падате, ви създава дискомфорт

Ако си падате по някого, който проявява признаци на безотговорност и непоследователност – не изпълнява плановете си, нарушава обещанията си, не се обажда, когато ви каже, че ще го направи – това не е човек за вас. Ако не успявате да се почувствате оценени или желани толкова рано във връзката, можете да си спестите много бъдещи рани, като скъсате докато е време. Вие заслужавате някой, който ще ви даде стабилността и сигурността, от които се нуждаете в любовта.

Близнаци: Човекът, по когото си падате е труден за разгадаване

Никога няма да имате дълбоката интелектуална връзка, за която жадувате, ако се обвържете с човек, който не разкрива емоциите и мислите си. Правилният човек за вас е такъв, който ще ви даде открита и последователна комуникация – някой, който може да изрази чувствата си в думи и който никога няма да ви кара да гадаете. Не изразходвайте енергията си за човек, който не ви допуска до себе си или такъв, който не е достатъчно откровен или е твърде интровертен.

Рак: Обектът на любовния ви интерес не ви отвръща със същото внимание

Рак, ако усилията ви в любовта не са реципрочни, бягайте колкото можете по-далеч. Не се застоявайте с човек, който не може да се справи с вашата енергия – той никога няма да ви накара да се чувствате желани и обичани. Този човек ще стане още по-мързелив и самодоволен с напредването на връзката. Той няма да ви осигури емоционалната сигурност, за която жадувате в романтиката. Вие заслужавате грижовна, чувствителна душа, която ще ви почита с нежност, привързаност и уважение.

Лъв: Човекът, към когото са насочени вашите чувства, ви пренебрегва

Ако обектът на интереса ви ви пренебрегва, като не прекарва достатъчно време с вас, значи си падате по грешния човек. Никога няма да се чувствате добре с партньор, който нарушава плановете ви, който забравя да ви върне обаждане и който никога не забелязва новата ви прическа. Търсете си човек, за когото вие ще сте слънцето и който ще оценява топлината и светлината ви. Вие заслужавате някой, който да ви превърне в свой приоритет и който постоянно да съобразява желанията си с вас. Заслужавате цялото внимание и обич, за които жадувате.

Дева: Човекът, към когото изпитвате романтични емоции, има комплекси

Вие обичате като демонстрирате щедрост и като помагате на половинката си. За съжаление, това означава, че често ще се обвързвате с хора, които не са на вашето ниво. Последното нещо, от което се нуждаете, е партньор, който трябва да „поправяте“. Той само ще ви остави да се чувствате изтощени от всичките си ресурси – емоционални, финансови, умствени и физически. Това, което заслужавате, е някой, който може да понесе да сподели с вас поравно всички отговорности във връзката. Някой, който е сигурен в себе си, а не който е изпълнен с комплекси.

Везни: Човекът, в когото сте влюбени, ви кара да се преструвате

Ако чувствате, че не можете да покажете истинската си същност пред този човек, той не е правилният за вас. Не трябва да се стараете да спечелите одобрението на този човек, като криете части от себе си или прехапвате езика си, когато искате да кажете нещо по-откровено. Не се оставяйте да бъдете с партньор, който взема всички решения и с когото се страхувате да бъдете открити за вашите емоционални нужди и желания. Правилната любов няма да ви накара да загубите себе си.

Скорпион: Човекът, към когото изпитвате силни емоции, е твърде сложен

Вие сте достатъчно сложни като личност и не ви трябва партньор, който да ви изтощава допълнително с трудния си, противоречив характер. Не се обвързвайте с човек, който ви кара да се чувствате твърде малки и незначителни. Може да има силна сексуална химия между вас, но връзката ви да е лишена от дълбочината, за която копнеете. Ако този човек не ви кара да се чувствате достатъчно сигурни и/или разбрани, той няма да ви даде интимността, за която жадувате. Правилният човек за вас никога няма да ви кара да се срамувате, дори и от най-съкровените си или по-мрачни тайни и желания.

Стрелец: Човекът, по когото си падате, се страхува да поема рискове

Не ви трябва партньор, който ще се страхува да поема рискове и който ще ви държи ограничени и в застой. Не се обвързвайте с човек, който се страхува да бъде свободен и авантюристично настроен, защото няма да изживеете вълнуващия живот от мечтите си. Имате нужда от независим и любопитен любим, който не се страхува да живее различен, неконвенционален живот, пише Tialoto.bg. Ако половинката ви не е уверена и смела, ако не обича да повдига адреналина си, тя просто не е за вас.

Козирог: Обектът на романтичния ви интерес не притежава самоконтрол

Ако любимият ви човек не е дисциплиниран, отговорен и амбициозен като вас, той просто не е подходящ за вас. Не пренебрегвайте червените флагове, а те са – излизате с твърде безгрижен човек, който прекалява с нощния живот, флиртовете и харченето на пари. Някой, който не е в състояние да изясни приоритетите си. Не ви трябва партньор, който няма стремежи за бъдещето, на когото не можете да разчитате и който не може да ви подкрепи и/или защити при нужда. Бягайте далеч от човек, който не разбира понятието „сила на волята“.

Водолей: Човекът, по когото си падате, е твърде настъпателен

 Ако сте влюбени в човек, който иска да се обвърже с вас твърде бързо, то това не е човек за вас. На вас ви трябва партньор, който има свой собствен живот и занимания и не се страхува да се отклонява от конвенционалните схващания и социалните норми. Перфектният партньор за вас е някой, който споделя вашите ценности. Някой, който ще уважава нуждата ви от пространство, за да можете да се презаредите. Някой, който ще разбере, че имате нужда да продължите да преследвате страстите си. Някой, който гледа на индивидуалността като на нещо ценно.

Риби: Човекът, в когото сте влюбени, се възползва от добротата ви

Вие сте управлявани от мечтателната планета Нептун, което ви прави податливи на грандиозни идеи за любовта. От малки си фантазирате за приказката, в която намирате сродната си душа. Вие сте безнадежден романтик. За съжаление желанието ви за дълбока духовна връзка ви прави склонни да се обвързвате с хора, които ще черпят енергията ви като вампири. Хора, които ще се възползват от вашата чувствителност и доброта. Такива, които ще изцеждат усилията ви, а няма да ви дават нищо в замяна. Риби, ако сте попаднали на такъв човек – свалете розовите очила и бягайте в обратна посока.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори