×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Меркурий в Лъв разгаря у нас нови сили и възможности: Ето какви дарове да очаква всяка зодия


Меркурий в Лъв разгаря у нас нови сили и възможности: Ето какви дарове да очаква всяка зодия
Източник: Една.бг
11 Юли 2023, Вторник, 14:40 ч.

Според астролозите това ще бъде значим период, в който ще се отворят нови врати

Този месец Меркурий ще смени два пъти знака си. От 11 до 27 юли планетата ще бъде в доста добра позиция в Лъв.

Според астролозите това ще бъде значим период, в който ще се отворят нови врати. Основната ви задача е да обмислим нови възможности във всичко случващо се. Проблем може да бъде фактът, че е възможно събитията да се развият изключително бързо. Поради тази причина думите трябва да са обмислени, а действията - решителни.

Вижте как ще се отрази този период на всяка зодия според астролозите на DailyHoro.ru:

Овен

Действията на Овена не винаги имат целесъобразност и основателност. Това са хора, които често действат по каприз и вдъхновение. Те не могат да бъдат обвинявани за това, защото такава е тяхната огнена природа. От 11 до 27 елементът огън ще се усеща още по-силно, но Меркурий ще им помогне да го структурират и насочите в правилната посока. Важно е да казват на хората истината, но най-важното е да се научат да казваш истината на себе си. С голяма вероятност тази планета ще помогне на Овните да разберат себе си и да отговорят на най-важните екзистенциални въпроси.

Телец

Телците трябва да действат в обичайния си ритъм, но да гледат по-отблизо. Нови възможности ще се появяват доста често по пътя им, но ще трябва да се опитат да ги привлекат. Вселената и в частност Меркурий няма да играят на котка и мишка с гатанки, но някои важни неща ще бъдат леко потулени. Това е чудесен момент за промяна на обстановката и работа върху външния вид. Вероятно няма да има по-добро време това лято за закупуване на дрехи и извършване на промени в стила.

Близнаци

Какви остава да бъдат Близнаците, ако не са хора, живеещи пълноценно? Да, те обичат да прекарват времето си в забавления, но докато Меркурий е в Лъв, най-добре е да не забравят да пестят финанси. Това не означава, че не бива да харчат изобщо пари. Просто трябва да го правят по-разумно. Меркурий в Лъв ще им помогне да направят най-обмислените покупки и да намерят стоки и услуги с големи отстъпки. Подобно „зряло“ пазаруване, при което човек се занимава с покупката на стоки от първа необходимост, е най-добрият начин да се развеселят.

Рак

Раците ще почувстват влиянието на Меркурий по-малко от останалите зодии, но все пак няма съмнение, че ще го усетят. Ако наскоро са се отворили любовни триъгълници, Меркурий в Лъв ще им помогне да ги „затворят“. Няма да има нищо, което по някакъв начин да попречи на Раците да подредят чувствата си и да проведат откровен разговор със сродната си душа. За да направят това, просто трябва да сте по-добри и да не се опитвате да организирате разпит. Жизненоважно за хората от този знак е да станат дипломатични.

Лъв

Лъвовете ще получат много полезни неща от позиционирането на Меркурий: мотивация, сила, харизма. Енергията, захранвана от планетата, ще направи представителите на тази зодия по-умни, ще им даде издръжливост и способност да намират решения на най-трудните проблеми. Освен това позиционирането на Меркурий в Лъв ще помогне да се отърват от илюзиите, което е изключително важно. Лъвовете често витаят в облаците и са склонни да се смятат за перфектни. Енергията на планетата ще ги свалина земята, но ще го направи много внимателно и нежно. Лъвовете ще разберат, че са се объркали в нещо много важно, но се оказва, че след време ще направят крачка назад или встрани.

Дева

Девите харесват силния Меркурий, независимо в кой знак е, защото това е основният им покровител. Те ще станат по-добри във всяко отношение – по-умни, по-харизматични, по-внимателни, по-силни като личности. Започва тяхното време, в което ще бъде възможно да се захванат с изключително важни и отговорни въпроси. Ако напоследък Девите са били мързеливи (това е малко вероятно, но е възможно), астролозите силно препоръчват да отделят време за нещо, което не може да бъде отложено за по-късно – тогава планетата ще им помогне да се стегнат и получат мотивация.

Везни

Везните могат и дори ще трябва да се занимават с интроспекция. Меркурий ще им помогне да разберат кои са основните им грешки през следващите дни и седмици. Везните ще могат да отворят очите си за всичко, което се случва и да разберат къде трябва да натиснат и къде да „отпуснат газта“. В същото време Меркурий ще ги научи да не изпадат в крайности, което също е изключително важно за представителите на този въздушен знак. Везните ще могат да се съсредоточат върху едно нещо и да изберат това занимание още на 11-12-и юли. Те са по-склонни да дават приоритети и да разбират какво трябва да направят по-нататък в живота.

Скорпион

Умен, мил, мъдър - това са все думи, описващи представителите на тази зодия през следващите две седмици. На всички, които са лишени от тези качества, Меркурий ще помогне да ги преоткрият. За съжаление, Скорпионите все още могат да попаднат в капана на чуждо влияние, което ще ги върне назад и ще им попречи да направят дори крачка напред. Те трябва да мислят със собствената си глава и също така е много разумно да приемат помощта на другиго, игнорирайки и изхвърляйки от живота си хора, които налагат своята гледна точка, пречейки на Скорпионите да развият своята визия за света, съдбата и живота. Представителите на тази зодия трябва да стоят близо до приятни и мили хора.

Стрелец

Стрелецът, както други знаци, ще може да намери любовта или просто да създаде нови полезни познанства. Положителният резултат от делата и проектите на тази зодия ще се види в близко бъдеще. Меркурий ще помогне на всички Стрелци да разберат къде се крие ключът към вдъхновението им. Това е период на творчески подем, който представителите на тази зодия ще могат да реализират на сто процента, ако не са мързеливи. Меркурий няма да им помогне да преодолеят мързела, но ще ги насочи по пътя, който е най-малко разрушителен.

Козирог

При Козирозите ще спрат да досаждат куп лоши мисли, провокирани от Меркурий в Рак, като в Лъв планетата ще стане по-позитивна. Нищо няма да отвлече вниманието им от техните дела и грижи. Ще успеят да напреднат в бизнес сферата, както и да успеят в любовта. За тях ще бъде по-лесно да изразят своите мисли и чувства, което е много добре, защото повечето Козирози най-вероятно са имали проблеми с това преди. Околните ще ги разбират и усещат по-добре, а представителите на тази зодия да взимат своите решения, каквито и да са те.

Водолей

Водолеите трябва да се пазят от три неща: безделие, униние и бездействие. Никой враг не може да им създаде толкова проблеми, колкото тези недостатъци са способни. Да, понякога искаме да се забавляваме, но не трябва да се отива твърде далеч, във вреда на финансите и работата. Понякога се обезсърчаваме, но в това няма нищо лошо, стига да се борим срещу чувството. Бездействието може да бъде и принудително, особено ако е важно да изчакате момента и да не бързате. Сега е времето, когато прибързването може да бъде изключително разочароващо.

Риби

Докато Меркурий преминава през Лъв, Рибите ще могат да преместят планини там, където вчера биха приели поражение и просто биха се предали. Това е идеалният период да работят и да се опитат да направят живота си по-добър и по-приятен. Може да осъществят ремонт, преместване, почистване. Най-важното е да вършат това, което искат. Задълженията също се налага да бъдат изпълнени, но те трябва да бъдат разредени с онези неща, които наистина доставят удоволствие. Рибите могат да започнат да се тревожат за проблеми, които преди изобщо не са ги притеснявали. Не трябва обаче да се страхуват от това.


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори