×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нов стартъп – за момента в София, скоро и в страната


Нов стартъп – за момента в София, скоро и в страната
Терзиев няма никакъв опит в местната власт, в администрацията, не е бил кандидат за публична позиция, не познава проблемите на София, не знае как да ги разреши. Да, има пари, има и солиден гръб, видя се, че си и вярва
28 Юни 2023, Сряда, 16:25 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Или кой всъщност е номинираният за кмет на столицата ИТ специалист Василев Терзиев

Някога присъствали ли сте на лекция на Юли Тонкин? Кой пък е този, ще попитат някои. Той, както сам се представя, е „катализатор за промяна и стратег за успех. Помага на хората да открият и приложат инструменти, стратегии и ресурси за постигане на невероятни резултати и дълбоко удовлетворение”. Всъщност беседите му приличат на събиране на група хиперактивни непознати, които усърдно изпълняват всичко, което им казва лекторът, докато самият той безспирно обикаля от единия край на залата до другия, приповдигнато опитвайки се да ви убеди в нещо и да продаде себе си. Тоест да ви накара да си купите негова книга, онлайн обучение или каквото и да е друго.

На нещо подобно станахме свидетели преди броени часове, когато ПП/ДБ/СС (това последното са „Спаси София”, да не си помислите нещо друго) представиха тяхната номинация за кмет на София – Васил Терзиев. Кой пък е този, за втори път ще попитате.

Постиженията

Редно е да сме обективни, затова ще изброим безспорните му постижения.  Той е от най-успешните предприемачи, създател е на Телерик, а както стана ясно и беше натъртено многократно на неговото представяне в София Ивент Център, е и един от най-големите частни дарители в страната ни.

Между другото, да отваря една скоба за мястото на представянето му. Това е една от най-големите зали в София и въобще в страната, подходяща за провеждане на конференции, конгреси, сватби, концерти, тв формати. Тя изглежда доста футуристично и неоспоримо е мултифункционална и иновативна, но е някак прекалено лъскава и високотехнологична за избор на представяне на политически кандидат по родните ширини. Самите присъстващи също стояха някак далечно и студено – изгладени, вчесани, със слушалки-микрофони, използващи много чуждици, изкуствено усмихнати и позитивни, позитивни, позитивни.  Ще рече човек, че няма да номинират кандидат за кмет, на когото му предстои да гази в локви, да посреща проблеми, да се среща с недоволни избиратели, а ще получава Оскар. Но да бъдем обективни - това е най-малката болка.

Роднините

Да се върнем на Васил Терзиев. Освен успешен предприемач, той произхожда от изявен комунистически род, в който и баща му, и дядо му, и чичо му са били висши офицери от Държавна сигурност. Еха, какво родословие, а! Висши партийни и държавни постове са заемали и други членове на семейството му, но няма да ни стигнат и 10 страници, за да изброим по-подробно заслугите на всички тях към комунистическия режим.

Това е кандидатът на уж десните от ДБ, само да припомня, ако случайно сте забравили. И е интересно как симпатизантите на градската (уж)десница ще гласуват за него, при положение, че една от основните им поанти е свързана с недопускането на подобни хора до ръководни постове.

Опит - нулев

Разбира се, никой не избира близките си, поради което ще прескочим тази част и ще обърнем внимание на нещо не по-малко притеснително. Терзиев няма никакъв опит в местната власт, в администрацията, не е бил кандидат за публична позиция, не познава проблемите на София, не знае как да ги разреши. Да, има пари, има и солиден гръб, видя се, че си и вярва.

Няма и обществени позиции, касаещи София, няма и никакви успехи в тази сфера, абсолютен дилетант е. Поради каква причина се е съгласил на тази номинация, е интересният въпрос. Дали това е условието му за милионите, които се знае, че е вложил в ПП, дали пък от Промяната са решили, че София може да бъде оприличена на стартъп проект, който има нужда от мотивиран ИТ специалист, който да внедри иновативните си виждания. Дали е просто поредното безумие, плод на по принцип шизофреничните решения на ПП на подобни отговорни постове да бъдат предлагани никому неизвестни в областта, за която кандидатстват хора, просто следвайки линията „роднина, спонсор на ПП, роднина, спонсор на ПП” – не знаем.

Стана пределно ясно, че не той ще взима решенията, след като на представянето му именно от „Спаси София” признаха, че нямал опит, но щели да му помагат. Нещо повече, от организацията на Борис Бонев  са написали и програмата на кандидат-кмета, което потвърждава по-горните думи за Терзиев – няма опит, няма познания, няма дори представа какво трябва да прави, ако евентуално бъде избран за кмет на София.

Номинираният, тоест Терзиев, се опита да убеди скептиците, като заяви, че с успеха идва отговорността към обществото, затова се впускал в надпреварата, но цялата му реч наистина звучеше като представяне на някакъв продукт, в чийто качества лекторът на всяка цена трябва да убеди присъстващите, за да го купят. Дали софиянци ще го купят(изберат), предстои да се разбере след няколко месеца, но пътят е ясен – ПП смятат да имплементират (каквато дума самият Терзиев използва в представянето си) във властта и други с подобна визия и офисен речник – за момента в София, скоро и по страната.


В категории: Местни избори 2023


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
50
Коментара по темата
50.
????
01.07.2023 15:20:12
0
2
Викинцеееее, има разлика между лични впечатления и независима журналистическа обективност!
На личното ТИ мнение, че този IT-плъх няма опит съм- 1000% сигурен, че има по-добър управленски опит от колкото калинките на ГЕРП!
Боко имаше ли опит като кмет на София?
Нашият велик Митьо Николов цял живот ли е бачкал като кмет из общините български???
Знам, че логиката, не ти е силна черта, но здравия разум присъства във човешката природа.
Иначе, Вики, мн си красива и симпатична, бих излязал някоя вечер със теб: ХХххх
49.
Сараф
30.06.2023 15:00:58
0
5
Терзиев е успешен бизнесмен в сектор, в който дядо му от ДС няма как да му помогне, освен ако не се научи да пише код. Там няма държавни поръчки и няма кой да корумпираш за каквото и да е. Човекът продаде фирмата си на американска компания и получи десетки милиони евро - дали сега ще се оглежда да краде пари в торби от ремонти на павета? Млад, интелигентен, успешен и богат, който обаче не гърми шампанско в Куршевел и Дубай и не джитка със силиконки из Барселона. Кошмарът на корумпетата се сбъдва, да видим дали ще успее да доведе нещата докрай...
48.
Драснипалниклечица
29.06.2023 06:14:30
0
5
Стартъп? А българската дума е?
Много смешно звучи, когато някой се опитва да ми играе роля от Криворазбраната цивилизация.
47.
Скоро много скоро
28.06.2023 21:00:34
26
7
Много скоро такива хора като Васил Терзиев ще управляват България ,и корумпираната герберска сган ще изчезна , я по затворите и в мишите си дупки
46.
„Просто Киро“ и „Просто татко“
28.06.2023 20:15:43
2
32
Както се самоназова Васил Терзиев, се събраха.
Лустрацията за Христо Иванов, Атанас Атанасов и останалите зомбирани и правещи се на антикомунисти в редиците им свършва там, където започват техните креатури от ДС – децата и внуците на ЦК на БКП и комунистическите служби на обявения за престъпен тоталитарен режим.
Такъв е и слуаят с кандидатурата на ПП-ДБ и „Спаси София“ за кмет на столицата на Република България София – Васил Терзиев, позициониран до заявилият се за новият председател на Столичния общински съвет – Борис Бонев.
45.
43
28.06.2023 19:35:35
25
1
Живея в София, това е моят град и го обичам. Искам да има по-добра визия. Включвам се в битката за София, защото чувства, че мога да бъда полезен. Има с какво да допринеса в процеса за по-качествено управление на София.

Това заяви кандидатът за кмет на София на ПП, ДБ и „Спаси София“ Васил Терзиев в предаването „Още от деня“ по БНТ.
44.
*********
28.06.2023 19:22:27
1
74
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
43.
Страхът изяжда душата
28.06.2023 19:11:58
3
117
Терзиев днес е избягал от уговорено участие в БНР,а тази сутрин Терзиев имаше интерво в Нова телевизия, което не мина много гладко за него. Кандидат-кметът на столичната коалиция трудно отговаряше на малкото му поставени въпроси, а водещите по-скоро излеждаха като негови пиари, отколкото водещи.
42.
До 38
28.06.2023 18:49:33
23
24
Ако баща ти е бил сериен убиец, това прави ли те сериен убиец? Ако майка ти е била най-голямата ку.ва на града, това прави ли те такава? Ако баща ти е бил уважаван лекар спадил хиляди животи, това пречи ли ти да си общак на 800 лв заплата?
41.
Не го пточетох
28.06.2023 18:47:38
24
1
Не го прочетох целия ама има качества да се нареди за добър пасквил.
40.
*********
28.06.2023 18:38:35
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
Isshiki
28.06.2023 18:37:42
17
6
Флагман - вие сте новинарник. Не ни интересува мнението ви. От статията за рождения ви ден (дрън дрън) е ясно кой подкрепяте и кои подкрепят вас
38.
Модерните активни борци
28.06.2023 18:28:34
22
28
Щото докато плюеш комунистите, трябва да се радваш и на децата им.
Единият бил доносник на ДС, най-мрачната служба на онзи режим, но сега е убеден демократ. Човек, който е писал доноси за близките си, днес ни учи на морал. Другият направил кариера и пари в партията, а днес се бори с корупцията. Децата на Политбюро станаха американски апологети, кога точно? И със същият плам, с който скандираха за вечна дружба с КПСС, днес хвалят НАТО. Да си бил най-младият член на БКП в района, и то през 1989-та, когато дисиденти и неформални дружества открито критикуваха режима, а сега да ходиш на поклонение в Белене, да се представяш за потомствен антикомунист. Да си най-младият милионер при Костов, а днес да се бориш с олигархията.
37.
Боцмана
28.06.2023 17:49:34
12
39
https://m.dir.bg/dnes/varna/moreto-izhvarli-martvi-ribi-na-brega-mezhdu-kavarna-i-balchik
36.
Продължаваме Педерастията
28.06.2023 17:33:24
33
43
Кви тъпанари сте гласоподавателите. Още като видиш над 3% за Боко и Кирчо и сте чао.
35.
Hahaahah
28.06.2023 17:26:16
1
12
Бачийски печелил и после най-после си купил нова риза ,че тая направо втаса на него ,хахахаха
34.
*********
28.06.2023 17:17:58
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
33.
До 30
28.06.2023 17:14:47
1
27
Няма какво да ти обяснявам. Ти си стой в склада.
32.
*********
28.06.2023 17:11:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
po
28.06.2023 17:04:33
32
32
Този пич ще вземе поне 50 процента в София. Такива трябва да са кандидатите, а не жалки подлоги на местната мафия.
30.
Капитана
28.06.2023 17:02:29
31
35
До 21, какво е постигнал тази мишка, живота му е само виртуален, ако му изпляскам един шамар ще ходи по психолози поне 6 месеца, на този ако му спра нета и ще умре гладен след 6 дена, няма кой да му донесе нито храна, нито вода.Виртуален герой, ако го заключа в склад за матраци ще спи на земята!
29.
Капитана
28.06.2023 16:55:57
2
10
Дума стартъп в български език няма!
28.
Хаха
28.06.2023 16:39:45
26
40
Кух трол.
Прост тулуп от банкя с винету и даскалица по руски кметуват до сега
27.
ИТ
28.06.2023 16:37:25
4
30
За съжаление в БС и БГ, IT значи телефонист в кол център.
Но в случая говорим за човек , който успешно управлява големи фирми и проекти, нещо, което кметицата досега едва ли е правила, случайки нарежданията на Б...

П.п. МИ от кой сектор дойде "най-успешня" кмет
26.
Чичко Изненадко
28.06.2023 16:37:25
30
11
Много удобно триете коментари , чието съдържание не ви отърва на продажната статия, която сте сътворили. Долни представители на най-древната професия, това сте вие, флагманските журналя!
25.
Капустин яр
28.06.2023 16:36:46
31
3
Флагмън ваЩа партия кога ши сложи
Децка площатка в
Природен парк Елтън Джон
24.
22
28.06.2023 16:33:44
31
2
Прав /а си стига вече 15 г.
23.
Moshe
28.06.2023 16:33:16
42
10
Вижте ся, Васко е 100 пъти по-добре от Фандупкова. Гербиджа приключи.
И Бачийски печели над Желю и Митко Мойто. Както винаги в Бургас зацепват последни, понеже нали Боко е пастира им
22.
тига вече
28.06.2023 16:13:03
8
48
Трябва ясно да се разбере Държавата НЕ Е ЧАСТНА Фирма, Видяхме какво става при Кирил и Асен - Лорерови Наско културата Лена - все роднински и лични назначения.НЕ може да се правят повече експерименти на наш гръб
21.
С.С.
28.06.2023 15:51:15
45
17
Не мисля, че няма да знае какво да прави. Далеч съм от мисълта, че човек, който е постигнал толкова много (особено за възрастта си) ще чака някой да му казва или показва какво да прави. И какво, като няма административен опит? Неговият опит е такъв, че голяма част от тези, които са ви прочели статията, даже не могат да си го представят. България има нужда точно от такива хора, а не от тези с 30 годишния "административен " опит.
20.
Куманите
28.06.2023 15:45:40
4
46
Този тигър много наподобява едни други потомствени комунисти, дето бизнеса им е евроатлантически, къде тръгнали на 15 и 18 години и направили бизнес за милиони в агро сектора.
19.
пацо
28.06.2023 14:34:17
3
40
Самите ИТ-та се определят на нещо като тираджии или богати селяни. Имаш пари,кола , апартамент, но живота ти минава да гледаш полето , пътната маркировка или екрана.
18.
до 13
28.06.2023 13:44:47
26
9
Арогантно е , но е хубаво и когато се цитира да се пише и автора . Този коментар е цитат от д-р Петър Москов.
17.
Видяхме Кирил и Асен от Харвард
28.06.2023 12:01:04
8
76
Първият син на ДС, вторият от ЛГБТ+ общността. Разказаха ни играта само за 6 месеца управление и го повтарят сега, въпреки късото време, което им е дадено. Това са робокопи на усвояването. Има някаква психопатия, която трябва да се спре навреме. Двойката Васил Терзиев-Борис Бонев за София повтаря същия модел. Нарцистични фантазьори, които изглеждат много симпатично на екран и които нямат абсолютно никакво понятие от същината на работата за която искат да ги изберем на свободни избори ни прелъстяват с клишета от американски филми и малоумния формат ТЕД отпреди десетилетие. Това е долнопробна измама. Ромите по телефона го играят по-талантливо и проявяват по-голяма изобретателност. Тези повтарят Кирил и Асен, което вече е обидно. Очевидно е, че потомъка на ДС Терзиев иска да става министър-председател, а София е само трамплин. Харчи много пари за реклама и подмолно събиране на данни през Наталия и старите хватки на Кеймбридж аналитика и се е амбицирал да вземе властта.
16.
Просто потрес
28.06.2023 11:58:21
8
70
Просто потрес. По-лошата новина е, че Терзиев е успешен бизнесмен и идва от Ай ти сектора, което е обратното на политиката. Искам да кажа, че всички вицове за програмисти трябва да ги умножите на квадрат. Това са неадекватни хора, без никаква връзка с реалността, но с достатъчно нахални амбиции да ви я конструират, както се пишат програми и се местят абстрактни пари. Няма по-лоша кандидатура от тази. Вярно е, че ще спечели всички идиоти, които са готови да дадат 10 лева за мекица и пет за топка сладолет в докторската градина, но не е сериозно да давате на този изперкал манталитет да управлява.
15.
А за Пловдив агент на КГБ е най-добре
28.06.2023 11:46:41
3
74
Чекистът трето поколение Терзиев е тотално неподготвен за поста, за който се кандидатира. Водещите от Нова му подсказват как и какво да говори. Като на двойкаджия-връзкар, който обаче трябва да изкара изпит. Въпроси от типа: Кажете река в България, която започва с Д и завършва на УНАВ. Празни приказки, празен човек, в лъскава опаковка.
14.
Запознат
28.06.2023 11:43:31
65
25
Заглавието ви е неадекватно, защото ако държавата се управляваше като стартъп - досега да сме в ТОП 20 най-големи икономики в света. Тук всичко е безирано на шуробаджанащина и подмолни политически и/или криминални зависимости.
13.
Това е върхът на арогантността
28.06.2023 11:24:30
7
80
Неприемлива е, защото е арогантна демонстрация!

С тази кандидатура ни съобщават, че успехът в България може да произтича само от родилния дом на висшата ДС и БКП номенклатура.

Или го приемаме или не сме от "добрите" и "успешните".

2. Партиите, които застават зад тази кандидатура, не могат повече да наричат себе си десни.

Защото, задачата на българската десница беше и Е да скъса пипалата на това минало, да счупи ДС модела на житейски успех и да даде политическо представителство на несвързаните с този модел, "неуспешни, бивши хора".

Дали КОД е сам в тази битка, не знам.

Знам, че мога да гледам спокойно в очите хората в махалата.

Имаме и спокойната увереност на хора, които знаем произхода си, знаем кои са противниците ни, знаем какво искаме и не ни притеснява това, че сме малцинство.

Трябва да има някой, който да показва, че има алтернатива на ДС формулата на успеха, нали?
12.
Калин
28.06.2023 11:21:57
66
17
Чудя се кое е по-зле.
Дали простовата учителка, чиито конци се дърпат от проста банкянска мутра или отроче на дърти доносници от ДС, направлявано от евроатлантически хомосексуалисти?
Изборът на Софи, нали?
11.
Down
28.06.2023 11:13:59
42
14
Истината е, че и Фандъкова, и тоя рапон за ник'ъв к*р не стават, но това предлага лентата. "Посолството" такива хора е решило да ни управляват и ще търпим, нали сме рая.
10.
*********
28.06.2023 11:04:58
16
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Нали виктория
28.06.2023 11:01:27
70
47
Боко пожарникара и той много разбираше проблемите на София и беше ръководил екип мутри от Ипон.
8.
*********
28.06.2023 10:57:06
15
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
7.
Браво
28.06.2023 10:37:05
81
19
Доколкото знам доста трудно са го склонили, да премине от бизнеса в политиката.
Такива хора трябват на България
6.
Някой
28.06.2023 10:12:23
86
47
Веднага изсипаха помия върху човекът. Троловете не спят сън да сипят гадост. Тя Фандъкова - учителката много разбираше от местна власт и много оправи София, но за това никой нищо не казва.
5.
Изключително читав кандидат
28.06.2023 10:09:21
85
38
Успех в София !
Дай Боже скоро и в другите градове.
4.
КомунизЪмът уж си отивал
28.06.2023 09:47:44
59
105
Децата и внуците на сатрапите са препрали червените куфарчета с накрадени пари, сега искат цялата власт!
Погледнете им биографиите на ПП/ДБ и разградската "десница", всички са потомци на Държавна сигурност и най-близките до ЦК на БКП сатрапи!
Трябва да си потомък на убийци за да си на ръководни позиции в "добрити сили - ДС"! Тотална реставрация на тоталитаризма в най-гнусната му форма! Отврат, гнус и анатема!!!
3.
Гошо
28.06.2023 09:42:38
84
71
По заглавието ще я познаете... Вики е най-добрата. Имате корумпирана и затъваща партия с компрометиран лидер. Нужен ви е лоялен рупор? Викито е вашият човек! За контакти - ясно къде :-)
2.
Бай....
28.06.2023 09:38:32
27
12
Местя.....
1.
Манипулатори сте!
28.06.2023 09:36:22
87
77
Продължавайте с платените статии и покажете колко сте зависими! Колко ви плащат за липсата на морал? За герб сте не си отваряте устата, нали са ви спонсор, жалка работа!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори