×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът получи 65 хиляди гласа, а ГЕРБ с 23 хиляди по-малко. Защо ли?


27 Октомври 2011, Четвъртък, 16:08 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимка архив Бесове.бг

Избирателите отъждествиха масово Николов със себе си, останах неразбран, защото съм различен по няколко причини

- Г-н Симеонов, регистрирахте НФСБ преди два месеца, а Вашата президентска двойка Солаков-Асенова, която изобщо не влизаше в сметките на социолозите, спечели доверие по-голямо от Синята коалиция, ВМРО, РЗС. На какво се дължи този пробив?

- Според окончателните данни на Централната избирателна комисия, за кандидат-президентската двойка на НФСБ Стефан Солаков-Галя Асенова са гласували 84 205 българи. Това доверие ни изстреля на пета позиция в президентския вот, а Солаков и Асенова бяха наречени „голямата изненада на тези избори“. Представянето им е голям успех на фона на тоталното медийно затъмнение, в което бяхме поставени. Социологическите агенции, които изобщо не ни „засичаха“ по време на кампанията, изпаднаха в конфузно положение - не знаеха как да обявят, че нашата двойка остави далеч след себе си мастити кандидати за президенти като Румен Христов от Синята Коалиция, Красимир Каракачанов от ВМРО, Атанас Семов от РЗС, да не ги изброявам всичките след нас. Процентите на Солаков и Асенова са плътно до тези на Волен Сидеров, а разликата в гласовете за тях е няколко хиляди.

-Ясно е, че при тази тенденция

Сидеров пада от политическата сцена

на следващите парламентарни избори, Вие кога започвате подготовка, за да заемете своето място в НС?

- НФСБ не е мимолетен проект за участие в местния вот. Чрез работата си ще докажем, че оставаме дългосрочно в българската политика. В Бургас имаме седем общински съветници – най-голямата група след ГЕРБ, която ще е и реална опозиция. Имаме двама съветници в Ямбол, един в Стара Загора. В Правец - леговището на вълка (фамилия Златеви, б.р.), имаме двама нашите представители в Общинския съвет. А това означава, че в първия частен град на фамилия Златеви завесата на задкулисните сделки ще бъде дръпната. Не крия, че по места

започваме да създаваме структури на партията,

влиянието на Националния фронт за спасение на България ще става все по-голямо.

- Очаквахте много по-голям резултат на местния вот в Бургас, но нито веднъж не си позволихте да манипулирате социологическо проучване и да се биете в гърдите, че отивате на балотаж. Тези 11%, които гласуваха за листата на НФСБ и за Вас, не са ли разочароващи?

- 10 700 бургазлии подкрепиха моята кандидатура за кмет. Това означава, че те са разбрали посланията на нашата предизборна кампания – че търсим по-добър път за развитие. Имаме ангажимент към тези, които ни подкрепиха и ние ще го изпълним. От резултатите, естествено, не съм доволен, тъй като очакванията ми действително бяха по-големи. Но аз съм реалист и приемам фактите такива, каквито са. За да има Бургас кмет, избран с над 70% от гласовете, това означава, че ГЕРБ има огромно влияние. Тук е най-високият резултат изобщо за страната. Очевидно е, че хората като цяло в общината, не свързват моята личност с успешния кмет. Те насърчават това, което е свършил Димитър Николов за града 

гласуваха за видимото, без значение, че е със съмнително качество

и дали зад него не се крият корупционни схеми.

- Гадни компромати бяха разпространени от Волен Сидеров в последния момент срещу Вас, СКАТ, съпартийците Ви. Имате ли представа доколко те оказаха влияние на резултата?

- Не бих казал, че са повлияли. Съотношението на гласовете между първия и втория претендент за кметското място е едно към шест. Практиката в цял свят показва, че негативна кампания в последните дни от изборите не работи. Изборите за мен не са победа на всяка цена, а вид проверка. Ще анализирам за себе си тези резултати. Допускам, че лоша услуга ми изигра това, че обществото ме възприема за успял и богат човек. Факт е, че без чужда помощ сам направих най-известната фирма в Бургаска област - телевизия СКАТ е един от символите на Бургас през последните години. Като човек винаги съм вървял срещу течението и съм бил в опозиция, може би този израз на вътрешната ми природа ме прави трудно разбираем. Струва ми се, че когато избирателите пускат своята бюлетина по някакъв начин се отъждествяват с този, за когото гласуват. И

избират този, когото чувстват най-близък до собствената си черга.

Огледайте се и вижте по места кои са кметовете или болшинството от тях – бивши дребни чиновници, служители в частни фирми, административна или партийна номенклатура, без лична професионална реализация или мениджърски умения. И най-вече – без ярки биографии на доказали се хора, преди да седнат в кметския стол. Но това странно явление, в днешно време и на тези географски ширини, се ползва с особено одобрение. Сещам се за една мисъл на Николай Хайтов: „В България се прощава всичко, освен моженето“. В този ред на мисли, в Бургас много хора преди да кажат „честито“ на Димитър Николов, първо изразиха на глас радостта си от това, че аз съм „разгромен“.

- БСП иска касиране на изборите заради фалшификации при броенето? Вие мислите ли, че управляващите манипулираха резултатите, особено в богатите общини по морето, където се очертава всичко да премине в ръцете на ГЕРБ?

- Предварителното купуване на гласове – да, имаше го. Купуваха се както цигански, така и български гласове. Но

имаше и търговия с влияние, чисто административен натиск.

Имам информация за срещите, които са провеждали бъдещите общински съветници на ГЕРБ в частни фирми. Срещи с колективите, които са били следствие от разговори на четири очи със съответния собственик. Това е натиск за осигуряване на необходимия брой гласове. Не допускам да е имало манипулации в самия ден на провеждането на изборите. Не подозирам, че ГЕРБ са задействали цялата световна конспирация и хората в изборните секции са драскали безразборно бюлетини, за да ги направят невалидни или пък са пробутвали предварително попълнени бюлетини.

- Вие направихте ли свое паралелно преброяване?

- Резултатите са реални. Когато сравнявахме протоколите от различните секции виждахме, че съотношението навсякъде беше между 4 и 10 в полза на Димитър Николов.

Фактите са такива и ние трябва да ги приемем,

колкото и да не са приятни. Неразумно бе решението на управляващите от ГЕРБ да се провеждат избори две в едно, което доведе до това струпване пред урните и после при преброяването.

- ГЕРБ в Бургас има пълно мнозинство от 28 общински съветници срещу 23-ма от всички останали партии и формации. Как ще работите в новия Общински съвет, май се обезсмисля престоят ви вътре?

- В предходния мандат имахме също седем общински съветници. Което означава, че работата ни е била оценена добре. Но обърнете внимание - броят на гласувалите за Димитър Николов като кмет е около 65 000 души, а броят на гласувалите за ГЕРБ е с 23 000 по-малко. Интересен и много показателен факт! И нека мнозинството има едно наум, че не се ползва с рейтинга на своя кмет. Тяхната работа явно не е толкова добре оценена, поне според мен. Затова, ден преди първата сесия на този мандат от ОбС, искам да кажа на ГЕРБ: Ние сме зрели и доказали се хора - както в живота, така и в професията. Когато ставаше дума за решения в полза за Бургас през миналите 4 години, без значение откъде идва докладната, ние винаги сме ги подкрепяли. Нашето поведение в този ОбС ще бъде отговор на тяхното поведение.

Нека не залитат към най-опасното – преяждане с власт. 

- И какво – ще ги уплашите ли, те са многобройни?

- Не искам това да кажа. Напротив - в тази група на мнозинството има достатъчно хора, които осъзнават, че могат да залитнат. И ако търсят диалог, ако искат работа за Бургас, с нас няма да имат проблем. Проблемът е в друго - ГЕРБ са с 28 съветници, но реално тяхното мнозинство ще е поне 35. Нека пресметнем - единственият съветник на Атака ще бъде с ГЕРБ, двамата от Синята коалиция също. ДПС показа през миналите 4 години, че е плътно с ГЕРБ тук, така ще продължат и сега със своите двама представители. Погледнете БСП - има 6 съветници, сред които Чанко Мирчев, Бенчо Бенчев, Георги Киров... Кой от тях ще се озъби на ГЕРБ? За останалите малки партии още не мога да преценя как ще се държат, но като имам предвид кои хора ги представляват, в скоро време ще си проличи и затова отсега казвам, че ние ще сме единствената опозиция.


В категории: Опозиция , Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
26
Коментара по темата
26.
gwgdzf
16.01.2012 13:17:07
0
0
fKNrUk , [url=http://lhvfczcrstfn.com/]lhvfczcrstfn[/url], [link=http://brncgevetwvf.com/]brncgevetwvf[/link], http://vdzpdblmopvv.com/
25.
zrheixhsrtm
14.01.2012 13:32:56
0
0
IqykWM <a href="http://sfvvezxumnni.com/">sfvvezxumnni</a>
24.
mfvwczstj
13.01.2012 16:44:19
0
0
dvBQx8 , [url=http://lthcxswkaqed.com/]lthcxswkaqed[/url], [link=http://icqqvedyegbb.com/]icqqvedyegbb[/link], http://dvnucmbmkabq.com/
23.
wjyoguakn
12.01.2012 11:05:12
0
0
QIoA8G <a href="http://vufjoluckaki.com/">vufjoluckaki</a>
22.
Jonnie
11.01.2012 15:14:41
0
0
Great insight. Reileevd I'm on the same side as you.
21.
БУРГАЗЛИЯ
04.11.2011 07:23:42
1
0
Асенчооо, едва ли след като плащаха на мангалите в областта и спечелиха ГЕРБ ще се надскочи. Гледай и ще видиш могат ли кметовете им извън Бургас да работят...имат ли капацитет. Скоро ще се увериш в някой неща и се надявам да разбереш.
20.
Asen Prodanov, Burgas
30.10.2011 23:59:01
3
3
БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ ОКОНЧАТЕЛНО!!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КАТЕГОРИЧНО ИЗБРА ГЕРБ, РАЗГРОМЯВАЙКИ УНИЩОЖИТЕЛНО БОЛНИТЕ МЕРАЦИ НА БСП = БКП ДА СПЕЧЕЛИ ВЛАСТТА ЗАЕДНО С ВЕЧНИЯ СИ САТЕЛИТ ДПС. КРАЙ НА ВРЕДНОТО ВЛИЯНИЕ НА КОМУНИСТИТЕ – РУСОФИЛИ И ФАНАТИЗИРАНИТЕ НЕГРАМОТНИ ФЕСОВЕ НА АХМЕД ДОГАН. БЪЛГАРИЯ Е СПАСЕНА ОТ КОМУНИЗИРАНЕ, ОТ ЗАРОБВАЩОТО РУСКО ВЛИЯНИЕ И ОТ ПАГУБНИТЕ ДАЛАВЕРИ НА АХМЕД ДОГАН. ТОТАЛНО ПРЕВЪЗХОДСТВО НА ДЕМОКРАЦИЯТА!!! Омразните на народа комуняги са навряни в дупката си, от където вече не им остава нищо друго, освен да плюят отрова в предсмъртни конвулсии. Нещастни червени отпадъци, преди повече от месец ви обясних тук, че народа не ви иска. На какво се надявахте, боклуци? Че с конспирации, лъжи и измами ще успеете да спрете прогреса и да върнете България към най-мрачното й минало? Никога вече няма да стане, изроди! Както видяхте от социологическите проучвания, единствено неграмотните и старчоците са основните ви поддръжници. Това е средата ви – от комплексирани, неграмотни отрепки. Така че, изселвайте се в Русия – само там е за тъпи мужици като вас. Дъртофелниците с бетонираните глави измряха в напразни надежди да дочакат невъзможното, осрани в памперсите си, олигавени в злобата си, изпаднали в тежка деменция, старческо слабоумие и Алцхаймер, един по един изнасяни с краката напред към червеите. А вие, последните вмирисани остатъци от червената измет, си тапицирайте смърдящите бърлоги с купищата червени плакати, втренчили празни, зомбирани погледи на дрогирани психопати в червените си парцали – единственото, което ви остава.
19.
АТАКА - Бургас
29.10.2011 22:45:09
1
3
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
18.
АТАКА - Бургас
29.10.2011 22:44:14
1
3
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
17.
Истинската Атака
29.10.2011 13:33:11
3
4
Ахмед Доган направи същото като преди две години, когато сложи Боко за министър председател с изказванията си пред аудиторията на ДПС. На български, да можем все пак да го разберем.
Номера с целувката е всъщност намек към оная библейската целувка на Юда. В превод - този, когото целуна го сложете на кръста.
Иначе хиената вече е инструктирала всички депесари да гласуват за Плевнелиев.
16.
АТАКА - Бургас
28.10.2011 14:29:24
1
4
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
15.
Asen Prodanov, Burgas
28.10.2011 08:26:16
3
8
При наличието на конкурент като Димитър Николов, Валери Симеонов нямаше никакъв шанс и това бе напълно ясно. Още преди месец написах тази прогноза тук, така и стана. Валери Симеонов може да е хранил някаква надежда, но едва ли е предполагал, че ще бъде избран за кмет. Основната цел на кампанията му беше участие в Общинския съвет.
14.
Tarantino
27.10.2011 23:55:25
8
6
Valeri shteshe da e po uspeshen kmet 6toto znae 2i 200.Kato opozitzioner naprawi dosta za Burgas a kamoli ako be stanal kmet.Burgas e neblagodaren i zawistliw grad.Predi za referenduma pak se izlojihme i powe4e ot polowinata grad ne glasuwa 6toto ow4edu6ieto deistwa kato barza zaraza.Jalko.
13.
Независим
27.10.2011 23:51:22
2
5
Харесвах Симеонов предните години . Говореше истини. Постигнал е нещо с ума си. Доказал се е. Смятах ,че такива хора трябва да управляват града. Но доста ме разочарова когато взе да манипулира ,чрез собствената си ТВ. Когато това правеха хората му като Касабов например не обръщах внимание понеже човека му не е постигнал нищо и само приказва глупости . Няколко пъти съм бил доста навътре в нещата ,които Касабов обсъжда и направо се ,чудя как е възможно да се лъжат така хората. След като чух и от Симеонов явни лъжи и двамата ми заприличаха на некадърни кандидат-кметове от ГЕРБ (Нямам впредвид Бургас-гласувах за Николов). Тъй като статията тук с интервюто е писана с цел очаквам Валери да обясни "Как разбра че центъра на Бургас е направен некачествено и с некачествени турски плочки"? В проекта има много слабости и смятам ,че можеше да се направи много по-добре но в никакъв случай ремонта не е извършен некачествено и в никакъв случай плочките не са некачествени. За целта правилно би било да се обърне към независими експерти в дадените областти и да съобщи техните констатации. И аз не искам да са турски, не ми е приятно ,упреквам управата .че не трябваше да ги одобрява, въпреки че проектантите ги бяха заложили...но тук говорим каква е истината.
12.
Пипи Дългото Чорапче
27.10.2011 21:58:16
0
6
Тая вечер тук да няма сбирка на бургаските дебили, дето ще ги съдят за лепене на пасквили? Или герберастите загряват за утре?
Много сте смешни бе, хора!
11.
Пипи Дългото Чорапче
27.10.2011 21:53:05
1
4
http://results.cik.bg/tur1/prezidentski/index.html
1.Росен Асенов Плевнелиев
Маргарита Стефанова Попова
ПП ГЕРБ 1349380 40.11%
2.Ивайло Георгиев Калфин
Стефан Ламбов Данаилов
ПП БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ 974300 28.96%
3.Меглена Щилиянова Кунева
Любомир Христов Христов
Инициативен комитет 470808 14.00%
4.Волен Николов Сидеров
Павел Димитров Шопов
ПП АТАКА 122466 3.64%
5.Стефан Георгиев Солаков
Галина Асенова Василева
ПП НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ 84205 2.50%

Всички останали под 2 процента. Ми това е. Направих си труда заради олигофрени като Чираче, че може да не знае как да влезе в официалния сайт на ЦИК.
10.
Хр. Николов
27.10.2011 21:45:50
4
4
КАКВИ ГИ ПЛЕЩИ ВАЛЕРИ, ТУЙ БИЛО, ОНУЙ БИЛО. ХОРАТА НЕ ГО ИСКАТ, ТО Е ЯСНО. СВЪРШИ ВЕЧЕ ТОЙ КАТО ПОЛИТИК И ТО, ЗАЩОТО САМ СЕ ЗАКОПА. ПРЕЗ 2007 Г. ИМАШЕ 20 588 ГЛАСА, А СЕГА - 10 672. НЕ Е МАЛКО, НО ПОКАЗВА ДВОЕН СПАД В ДОВЕРИЕТО КЪМ НЕГО. ДА СИ ПОСИПВА ГЛАВАТА С ПЕПЕЛ И ДА СЕ ИЗВИНИ НА БУРГАЗЛИИ!
9.
Чирака
27.10.2011 20:43:38
5
4
Симеонов, Касабов, Касабова, Дражев, живи да ви оплачем. Добре сте изучили тактиката на Гьобелс. Само нацистите, комунягите, като вас лъжат. Голям успех- 5 място, брей Ама,че шарлатани сте
8.
Кака
27.10.2011 20:32:45
3
8
Преяждането с власт води до посиране. Така ще се осерат новите съветници, че ум ще ви се завие. Щом най корумпирания и нагъл директор на морското е в общината какво да говорим. До сега оправяше собствените си далавери с калкан. Ех бат Боко ще има много калкан да изяде докато се насере
7.
Домоуправителя
27.10.2011 20:15:54
0
6
Ми то отговора е във въпроса на заглавието, щом мене домоуправителя от бл.39 в Зорница ма направихте общински съветник, сега духайте супата. Аз съм човека на 28-о място ама и другите магарета след мене ша влаат
6.
Илийца
27.10.2011 20:00:45
5
6
Преяждането с власт на ГЕРБ не им стигна, ами взеха да завиждат за пари на Валери...Божкее! Ми завиждайте на Коцетож Марков бе, тъпанари, там поне има защо
5.
Една Българка
27.10.2011 19:55:01
1
9
Като чета първия коментар си давам сметка защо сме на тоя хал. Не само шопът не иска да му е добре, ами само на Вуте да му е зле... Май това е двигателят по тая шепа земя, населена с прост народ - завист.
Успелите - на смърт! На трона - мижитурките /като нас самите, тоест, като долния бай Митко/.
Какво прави впечатление - тоя боклук долу не каза "крадец", "далавераджия", "престъпник", не. Но пък обясни защо е така ядосан - че еди кой си имал пари и знаел как да ги печели, пък той, нещастникът си нямал. Щото е много зает да брои чуждото. Примитивната завист, гарнирана с мързел и инертност накрая съвсем ще ни затрият като нация. Явно това си и заслужаваме.
4.
Отговор на заглавието
27.10.2011 19:21:57
2
5
Щоото без кмета са гола вода
3.
Подлия Арменец
27.10.2011 19:10:53
2
5
Бай Митко ,прост си като галош!
2.
Избирателка
27.10.2011 18:07:48
5
12
Аз гласувах за Валери Симеонов и той ще бъде следващия ни кмет.Ще го разберете всички рано или късно.
1.
Бай Митко
27.10.2011 17:08:27
11
8
Този смешник, след като яхна лошата случка на БГ моряците е Гърция, оплю ГЕРБ, МВнР и корабособственика, събра на една маса с имената на моряците, подписите за регистрация на своетп "движение", да си затваря н....ната уста и да се прибере за следващия мандат в мечи задник и да не се показва на хората, не само в Бургас!
Достатъчно препечели с досегашните кметове чрез Дж.Лоутън, сега да си яде парите, че с новите няма да стане неговата работа!
Типичен съвременен политически въмпир е това лице в днешна България!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори