×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лъжат ви за войната, ако продължават, ще загубим Русия, предупреди Евгений Пригожин


Лъжат ви за войната, ако продължават, ще загубим Русия, предупреди Евгений Пригожин
На каква цена водим тази спецоперация, запита собственикът на частната армия Вагнер
22 Юни 2023, Четвъртък, 21:00 ч.
Автор: Флагман

Контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна носи на Русия сериозни проблеми и загуби, за които мълчат, за които руският народ не знае. Такава критика отправи в аудиосъобщение основателят на частната военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин.

Записът от над четири минути, разпространен (както е обичайно) от пресслужбата му в "Телеграм", очаквано съдържа и унищожителни критики към министъра на отбраната Сергей Шойгу. Част от тях е и твърдението, че руският президент Владимир Путин бива мамен за ситуацията на фронта и че ако лъжата продължава, ще "загубим Русия".

"Еднозначно заявих, че това, което ни разказват в ефира за контранастъплението на украинските въоръжени сили, не съответства на действителността. Погледнете картите, които се намират в интернет и на доказателствата... това са големи територии, които загубихме", отбелязва Пригожин преди два дни. 

При това Путин коментира загубите на Украйна по-рано днес с уверението, че заради унищожени стотици танкове на Киев (колкото може би не са използвани към момента в контраофанзивата) и бронирани машини в момента на фронта се наблюдава "затишие" и противникът няма шанс.

"Няма контрол, няма въоръжение, няма боеприпаси"

"Мога да кажа какво става при нас по линията на съприкосновение", каза Пригожин. Говори за няколко направления - в Запорожка област, в района на Работино (Роботине на украински) на Украйна са "дадени огромни парчета" територия. Украинската армия присъства на терен в близост до Токмак, в село Садовое (Садове). Украинците според него се готвят да форсират Днепър, а тази информация се "скрива".

При това "няма никакъв контрол, няма въоръжение, боеприпаси, войници цял ден пишат писма, че им трябват снаряди, противотанкови средства, гранати, бронебойни патрони". Войските не могат да воюват заради "50-60%" недостиг на личния състав, обяснява.

Според него има риск "по-голямата част от териториите, които бяха овладени по време на т.нар. СВО ("специална военна операция - така Русия нарича войната в Украйна, бел. ред.), ще се върнат у противника... и всичко това се скрива от всички".

Ще останем без главното, ще загубим Крим

"Всички тези цифри щателно се скриват. Всичко, което се занимава днес ръководството на "спецоперацията", е нагаждане на фактите, за да се предават на Москва красиви доклади", заявява Пригожин.

Те вече са "свикнали" да мамят върховния главнокомандващ, но те "въвеждат в заблуждение и руския народ".Това е очевидна критика към Министерството на отбраната, чиято комуникация по темата с войната в Украйна Пригожин коментира активно още откакто потвърди, че стои зад "Вагнер" миналата есен.

Коментарът на Пригожин за Крим съвпада с обвинения, отправени от Шойгу, че Украйна готви атака по полуострова с американски и британски оръжия. В същото време британското военно разузнаване обясни в днешната си сводка, че руските власти се опасяват от възможно настъпление към Крим и че край Армянск, в северен Крим, е изградена мащабна отбранителна линия.

"На каква цена"

"И следващият въпрос: на каква цена водим тази спецоперация?", попита Пригожин и продължи с острите думи към Шойгу, с облагодетелстването и неприкосновеността на семейството му, че се нарисувал на фрески в храма на Министерството на отбраната 

Пригожин коментира и вчерашната колегия на Министерството на отбраната и нарече "позорни" обсъжданите теми на този фон в поредната критика към ресорния министър Сергей Шойгу: изложението "Армия-2023", "чийто основен организатор са съпругата и дъщерята" на Шойгу, и военноморският парад. "За да се проведе военноморски парад, като начало е нужно (крайцерът - бел. ред.) "Москва" да се докара от дъното на Черно море, който вие, измет, позорно потопихте, заедно с руските моряци."

Основателят на "Вагнер" е все по-дързък в критиките си към властта: преди няколко седмици даде необичайно остро дори по неговите стандарти интервю за Русия и войната, а дни след това започна обиколка из страната, на която повтаряше някои от най-радикалните си тези.

 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? 06/05/2024, Понеделник 08:31 24
Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
37
Коментара по темата
37.
До 35
23.06.2023 09:29:57
8
10
ООН кога ще потърси отговорност от САЩ за хилядите убити деца и цевилни?
36.
До 31
23.06.2023 09:28:35
5
9
Хахаха колко актуална информация дава?Колкото в Бахмут ли? Спомням си,че и там казваше,че няма провизии,украинците атакуваха и…всички знаем резултата! Надявам се този път да не му се вържат,не за друго ами защото ще умрат много млади украинци,оке деца,които нищо не са видели от живота,заради болните мозъци на няколко човека!
35.
Заради убийства на деца в Украйна: ООН включи Руси
23.06.2023 08:42:54
8
9
Заради убийства на деца в Украйна: ООН включи Русия випуска на срама

Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш е поискал да бъде потърсена отговорност от Русия за убийството на 136 деца в Украйна през миналата година. Той е добавил руските въоръжени сили в световен списък на нарушителите, се казва в доклад до Съвета за сигурност на ООН, видян от Ройтерс. ООН потвърди, че руските въоръжени сили и свързани с тях групи са осакатили 518 деца и са извършили 480 нападения срещу училища и болници. Според доклада те са използвали 91 деца като живи щитове. Русия отрича да атакува цивилни в хода на военните си действия в Украйна, предаде БТА.
34.
проф Бучков
23.06.2023 08:37:15
11
9
Да виждаш със собствените си очи, десетките и десетки изгорени Леопарди и Брадлита и пак да отказваш да приемеш това за истина е заболяване !
Днес руснаците от обявените от Пригожин за завзети Урожайное и Опитное напълниха интернета с клипове от там.

Една жена казала ама друга показала !
33.
Наркоманът
23.06.2023 08:31:02
6
8
Аз вярвам на сащ и президент байдън той се ръкува с призраци той е моя идол
32.
Това е положението,Копейки
23.06.2023 08:23:16
8
13
Някой от вашите трябваше да ви го каже.
Putler kaput !
31.
Помия !!
23.06.2023 08:21:49
7
14
Българския русофил е тежко болен човек ..При това неизлечимо болен. Повреден мозък ..Зомби!!Изявен руснак патриот водач на армия .Дава актуално инфо от бойното поле .Русофила обаче не му вярва,по точно не иска да му вярва!!!За тези примати истината е само това което казва вожда Това е по природа руската душа от царско време при деспоти като Петър 1 през болшевиките сталин ,ленин брежнев до Кагебееца путин. Българските русофили се превръщат в същите овце. Като събратята им в Азиатска русия.
30.
До 29
23.06.2023 08:21:07
4
4
Кое по точно че превзе бахмут без боеприпаси ? Та той и магйосник...или може да верваме на сащ който каза преди 2 години че същия ръководи армия от тролове в интернет и подава на всички меди да върви негова пропаганда и дезимформация ? Начи като е зле за копейките вярваме на тях като е добре вярваме на краварите че не толкова добре .... Не разбрахте ли вече че няма нищо добро да стане в украйна в бъдеще и двамата лидери казват едно че е сигерно има го в ютуб гледайте ако не ми вярвате на мен репликата и цитирам путлер: украйна е решила да воюва до последния украйнец, наркомана затвръждава ако трябва ще воюваме до последния украинец според вас бъдеще имали за украйна ? Мога да ви кажа сега едн минус за нас от цялата работа вярвам ме в бъдеще флагман ще имат обширна статия за това,порди тяхната война сключхме сделка с сащ за гориво за аец която не вклячва клуза за отпадаците тва минус за милярди за нас тока ще поскъпне поне с 10-20% а от 2024 тогава е смяната на горивота,пак подкрепяите украйна и войната и плащайте да не стойте на тъмно ....
29.
Киро
23.06.2023 07:50:11
3
7
Всичко което е казал досега назад във времето се е оказвало вярно ,защо и сега да не е така.
28.
Магелан
23.06.2023 06:27:29
7
17
Шок и ужас.Всичко което го казва руския шаман на Вагнер е вярно.Резултата ще бъде Започване на гражданска война в Русия и нейното разпадане както стана а СССР.
27.
Атанас
23.06.2023 06:06:04
9
9
Нищо повече от военна пропаганда, опитва се да събуди националния дух и да привлече повече хора да се записват във Вагнер. Човека е на жътва.
26.
Логика
23.06.2023 04:19:34
16
12
В Русия действа "Закон за уронване престижа на въоръжените сили".
Много хора казали или някъде написали дори малко срещу СВО и армията и биват арестувани и подвеждани под отговорност.
Факт е, че оставят Пригожин за пореден път да говори срещу Шойгу, Герасимов и армията. И то изявления пълни с явни неточности. Никой никъде не е пробил дори първата линия на отбраната. На север руснаците настъпват и са в покрайнините на един град от вчера.
ЧВК и всякакви доброволчески формирования включително прословутите "Ахмат" на кадиров подписаха договор с РВС и преминаха под командването на армията.
ЧВК Вагнер засега отказва да подпише и затова и не са на фронта.
Прегожин, изигра своята роля. Затворнищи-щурмоваци пак ще има но под друга форма на управлетие.

А Украйна просто няма никакъв шанс.
25.
Ххх
23.06.2023 02:26:13
4
15
Този всеки път щом започне да се оплаква,колко им е зле положението,украинците контраатакуват и…касапница! Правете си сами изводите ;)
24.
Иво димчев от гей сауната
23.06.2023 02:22:15
5
6
Дарагие таварищи русафиле аз мога да изсвира на анален триглас химна на русия ,а вие? Като дойда в бг ше ви изпитам.
23.
Берданков
23.06.2023 00:35:13
3
8
Шегувам се и нарочно пиша като малоумник за да провокирам! Много добре знам, че писането е изразяване на мисли, също, както и говоренето, и когато пишеш или говориш глупости, естествено си глупак. Призназам си руският език ми е много слаб и няма как да разбера какво говори Пригожин или който да е на руски.
Иначе като провакация съм го доксрал нали?
Не е лесно да си глупав или да се правиш на такъв, напрсво си е актьорско майсторство!
22.
Берданкоф
23.06.2023 00:18:10
24
16
Ебаси простите русофобски педали. Вярват но всичко написано в евтините сайтчета. Вярват дори в старци облечени като дядо Коледа и се навеждат за да им изпълни желание.
Смотаняци
В телеграм канала на пригожин има видео обръщение в което човека си казва да не се вярва на евтината западна пропаганда особено ако е аудио файл. Също така си казва че се връща на фронта на 5ти август а сега си почива.ама прозападните педалчета немогат го осъзнаят. Едно е ясно и няма как до го скрият . С цената на 20хил жертви затворници ,рецивидисти и всякаква паплач пригожин направи за смях цялата западна армия нато сащ ес
Еба им се мамата.освен това осигури достатъчно време на редовната руска армия да се окопаят и защитават от смешната контраофанзива.на изток го разбраха на север на юг само прозападналите педеруги още си вярват че укрите сащ и нато ще победят.
Хайде намажете си анусите с мас и се мятайте по европейски.
Русия най неприятното място за педалите затова и я недолюбват
21.
do 11
22.06.2023 23:26:52
9
15
Контраофанзивата не е почнала въобще, Пригожин какво говори...
Щом и неговите като кадировците отвличат грабят и обладават руските офицери и войници, значи са вагнеровци и Пригожин са далече от фронта.
https://youtu.be/mvlhXg8fZoI
Ама тя май офанзивата е почнала.
Щото те и другите офанзиви не бяха почнали а пък наще спринтираха и си забравяха техниката и укрите плениха повече руско въоръжение отколкото им даде Запада. Викат му руски ленд лиз.
20.
do 11
22.06.2023 23:05:33
14
20
Контраофазнивата не е почнала още, че сега е много горещо. Зимата не почна, че беше много студено. Евентуално есента ще почне, но ако не вали много. Може и пролетта, но ако дойде стоката от Колумбия.
Ще почне, ще почне, само малко търпение имайте!
19.
1
22.06.2023 22:48:19
3
15
Хахаа гот орки
18.
Война
22.06.2023 22:44:20
16
22
Мрете руски блядове!!!
17.
До 12
22.06.2023 22:32:12
6
14
Казвай къде е Залужни?
А този Пригожин хич не е цвете за мирисане!
https://offnews.bg/sviat/komandirat-na-ruskata-72-ra-brigada-chvk-vagner-ni-iznasilvat-otvlic-802486.html
Повече вярвам на този достоен руски командир отвлечен оъ Вагнер.
Тези Вагнеровци са отвличали насилвали и грабили мойте руски братчета. Обичам си братушките даже съм готов да поделя с тях мъките и сексуалното насилие на което са ги подложили Вагнер. От един път няма да стана пед. рас но ще помогна на мойте руски войничета!
16.
Само питам
22.06.2023 22:31:24
17
7
На Пригожин колко метра му е линията на съприкосновение , че дава оценка на цялата обстановка ?
Да си гледа там взвода от затворници и да не се меси в голямата игра.
15.
Флегми,
22.06.2023 22:25:03
13
22
Как не ви е срам да пишете такива глупости. Ако не знаете по това време на денонощието всички русофилистици са пияни и са вече яростни защитници на всичко руско. Така и България няма да защитават. А днес даже един такъв индивид заяви, че е по-добре според него да напуснем ЕС и да се присъединил към Русия ( явно не беше само пиян, но и дрогиран)
14.
Do 12
22.06.2023 22:23:08
12
13
Ти си ментето , нооооо...
Оригиналът съм АЗ !
Я казвай сега к'во стана със Залужни и онзи другият боклук , дето вече май никой не ги помни ?
Нещо май го сполетя нерадостна съдба , а ?
Същата като ония 400 НАТОвски офицери в Киевското подземие , които бяха буквално изепелени от свръх мощния и точен Руски "Кинжал" !
А що се отнася до така наречената Контраофанзива - за нея млъкнаха и големите Бандеровски Трубадури ! Не са млъкнали обаче пленените Украински войници , които могат да се видят и чуят по Демократично забранените и спрени Руски телевизии !
А те както се видя - ИМА какво да разкажат ...
13.
;)
22.06.2023 22:13:20
8
27
Ами той Пригожин "реве" от половин година че няма боеприпаси ;) Тази тактика е от втората световна и явно работи и сега доста добре, тъпите украинци кълват. Тя тази тактика е пробвана много пъти. Оплакват се че нямат боеприпаси и врага си мисли, че сега е момента да удари, а ти го чакаш подготвен. Нали Хитлер го изнасилиха по същия начин ;)))) При обсадата на Сталинград руснаците разпространиха, че провизиите и боеприпасите им свършват след няколко дни и града няма да издържи, немците пратиха много елитни дивизии там като си мислиха че ще падне, а през това време маршал Жуков идва с армията си от Москва и им влиза в тила и ги съсипват. Там е и обрата на войната.
Да той Пригожин точно на всички ще каже, че няма боеприпаси за да отидат и да го изнасилят. Мислете малко с тези глави.
12.
вЕрвайте им
22.06.2023 22:12:11
12
16
Не го слушайте Пригожин вече ви казах по-долу! Ей Пригожин, къв си ти бе, какво знаеш ти за фронта и въобще за войната, а?
Аз съм потомствен русфилшизофреник.
Знам руски и 4ри диалекта, участвах в създаването на Кинжал и заедно с Герсасимов и Армагедон съставихме плана за бързата и успешна СВО. Нарочно я замислихме бърза за 460 дни до днес.
https://youtu.be/7W2L38Krvwg
Пригожин ще ми гивори на мен
Ей къде е Химарс удари аналговнетното руцко хайтехнолоджи Тюлпан и го превърна в барахло барабар с разчета 8 човека.
Мамо прости ми, аз никога не съм бил просракейшо, оросто ми се отдава.
11.
Дженифър
22.06.2023 22:01:10
11
18
Как върви контранастъплението? Укрите ще стигнат ли скоро до Москва? Защо се мълчи? Защо не искат да се чува за успехите им на фронта? Скромни са и не обичат да се хвалят, сигурно затова.
10.
Веранда
22.06.2023 21:55:18
10
6
Слава на Бог, моите приятели от уважаемия сайт Флагман казват истината. Ей Богу и аз очаквам скоро да сърши войната, за да се наглася на коя страна да мина. С благодарност към Бог, че ми писна да я карам само на рубли.
9.
вЕрвайте им
22.06.2023 21:53:17
28
24
Когато фактите говорят , дори и ПРЕразказвачите на Прогожин ТРЯБВА да замълчат !
А Фактите са следните : За последните 10 дни , ВСУ е загубила 260 единици бронетехника ( сред които са и прехвалените Леопарди и Абрамси ) , и над 3500 бойци ! Ако загубите продължат със същите темпове - съвсем скоро Украйна повече НЯМА да има армия .
А Прогожин да си говори каквото си иска . Негово право е ...
8.
evropa e silno
22.06.2023 21:50:39
6
2
Ciganizirana. zatova dobre doshli na ukraincite.
7.
идиот русофоб
22.06.2023 21:31:38
23
15
Браво на Пригожин!
Успя да превземе Артьомовск с рота затворници, но въпреки това го харесвам, щом казва истината за джуджето Путлер!
Одобрявам всички руснаци, стига да говорят против ватенките.
Слава Пригожин!
Слава Украiна!
6.
До No 5
22.06.2023 21:25:13
2
20
Хич не искаш Пригожин да управлява страна като Русия. Путин ще ни се стори като пудел в сравнение с него.

Пълен изрод: няма никакви морални, емоционални и физически задръжки. Готов е на всичко за да постигне своето. В момента гони политическа кариера, като се опитва да се намести колкото се може по-високо. Руснаците обичат такива алфа-популисти и сега като все повече разбират, че ги лъжат нищо чудно да се съберат под неговото знаме. И тогава вече може и да избухне трета световна шега...
5.
ATACMS
22.06.2023 21:20:51
23
23
На страната на Украйна съм, но уважавам този човек. Има честта да говори истината и се сражава на фронта. Ако доживее края на войната, може да е един от хората, които ще управляват Русия.
4.
Русофил-дебил
22.06.2023 21:18:04
20
36
Тва не е вярно! Всяка уважаваща себе си копейка знае, че "легендарная, красная, непобедимая" има невероятни успехи на фронта и само путя ще ни спаси от лошия ЕС и НАТО.
3.
Nik
22.06.2023 21:12:24
11
17
Тос и той не са нарева и той,май иска просто да седне на нечие място???
2.
*********
22.06.2023 21:12:21
2
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Хайде де...
22.06.2023 21:07:55
20
29
Хайде руските троловски мутки какво ще кажете....нали уж тва онова.....братушки , мратушки. Не съм за Украйна , не съм и за Русия. Аз съм за страшния съд в който всеки ще плати цената.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Хороскоп за деня – 6 май 2024, понеделник Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори