×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отложиха делото срещу княгиня Калина за март
  • Почина съпругата на Йосиф Сърчаджиев - сценаристката Райна Томова-Сърчаджиева
  • Прокурорският син Васил Михайлов излиза от ареста срещу 3000 лв. гаранция
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Таксиметровите водачи в Бургас искат тоалетни до седянките, достъп до буслентите и повишаване на тарифите


Таксиметровите водачи в Бургас искат тоалетни до седянките, достъп до буслентите и повишаване на тарифите
Исканията на бранша са резонни и аргументирани, ще бъдат разгледани на предстоящата сесия на Общинския съвет в края на месеца
21 Юни 2023, Сряда, 14:55 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Минималната дневна да стане 1.25 лв./км от 1.09 лв./км, а минималната нощна – от 1.19 до 1.40 лв./км

Таксиметрови шофьори искат повишаване на минималните дневни и нощни тарифи за превоз в Бургас, както и използването на буслентите и няколко други подобрения за ежедневната им работа. С писмо до Общинския съвет представители на браншна настояват 1 година, след като бяха увеличени тарифите, те отново да бъдат преразгледани, за да се компенсират шофьорите с размера на инфлацията. Предложението е резонно, най-малкото защото в последните години, особено след пандемията, която прекрати така или иначе нуждаещия се от подобрения нощен живот в Бургас, работата на таксиметровите водачи е спаднала значително и хората едва успяват да покрият разходите си.

Идеята на браншовиците е минималната дневна тарифа да бъде повишена от сегашните 1.09 лв./км до 1.25 лв./км – увеличение с около 13%, а нощната – от 1.19 лв./км до 1.40 лв./км, което пък представлява ръст от 15%. Аргументите са прости.

Месечната инфлация, по данни на НСИ, е 0.3% спрямо предходния месец, а годишната за април 2023 г. спрямо същия период м.г. е 11.6. Цените на автомобилите на пазара – определящ фактор в таксиметровия бранш, са скочили с над 30%.

„Цените на такситата в столична община от години са на нивата, които сега предлагаме, но там курсовете са значително по-големи. Липсата на нощен живот и последиците от пандемията оставиха трайни последици и изгониха доста колеги. Таксиметровата дейност тук отдавна не е привлекателна и масово шофьорите се преквалифицират в международни дейности, а клиентите намаляват. През лятото не достигат коли, което е пряка последица от ниските тарифи. Нещо повече – фирмите, поддържащи диспечерските центрове, нямат интерес да повишават цените, което пречи на нас, шофьорите и най-вече на клиентите”, аргументират се таксиметровите водачи в писмото си до местния парламент.

Това обаче не е най-важната част от исканията на бранша сега. Ключов елемент от писмото им е желанието най-после да бъде разрешен достъпът на таксимтрови автомобили в буслентите на Бургас – практика, която навсякъде по света, където има подобни отредени за обществен превоз превозни средства, се е наложила като успешна. Това е така, защото, както пишат таксиметровите водачи, „през летния сезон задръстванията са голям проблем за дейността им, а буслентите са свободни в 90% от времето. Като обществен превоз, искаме да можем да ги използваме, както е в цяла Европа”.

Друг елемент от исканията им сега е свободният достъп, в определени моменти, до Автогара Юг. Токъв към момента те нямат и това пречи значително за работата им, тъй като много клиенти, пристигащи с автобуси в Бургас или заминаващи за дестинации извън града, пътуват с много багаж и съответно, за да хванат такси, се налага да вървят поне 200 метра до най-близката стоянка.

Нужно е и общината да спази обещанието си и във възможно най-кратък срок да осигури или да помогне за осигуряването на еко-тоалетни край таксиметровите седянки в града.

 


В категории: Бизнес , Бургас


73
Коментара по темата
73.
Бакшиш
28.06.2023 19:29:20
0
0
До местен 62.Ами тя и жена ти ми взимаш 100лв на час, ама вече иска 150 - това не е ли основание?
72.
ДО 18
23.06.2023 23:30:09
0
0
В Лондон такситата имат право да карат в бус лентите по всяко време!
71.
Бившия до настоящия
23.06.2023 16:08:18
0
0
Брато не се хаби да обясняваш,той който може да мисли няма,какво да му се обяснява,а за останалите си е загуба на време.Збаеш ли ,какво продължавам да виждам в масата от коментарите - това, което виждах докато работех такси - ПРЕТЕНЦИИ, ПРЕТЕНЦИИ,СТОЙКИ И ПРАВЕЖИ,а насреща НУЛЕВО ПОКРИТИЕ.Стажът ми като т.шофьор е 20 + години .Единствения начин,когато " клиента" започне с неговите си ПРЕТЕНЦИИ да го вкараш в релси е - десен мигач,спираш на разрешено място и му заявяваш - " Предлагам услугата - ПРЕВОЗ,не пушялня,закусвалня,дискотека и т.н.Ако не ви устройва,моля освободете автомобила,до момента не дължите нищо,след като услугата не ви харесва" .И знаеш ли, как отворковците си гълтат граматиката и се чудят кой път да хванат.И това ако не са прекалили много с поведението си ,ако прекалят директно сваляне - няма "моля слезте".Не знам защо си мислят,че щом НАЕМАТ такси и все едно са си купили кола и шофьор на заплата и могат да правят вътре,каквото си искат, и да определят,как да шофира водача- най често, много бързат и давай да правиш нарушения,понеже Сульо и Пульо нямат акъл да си направят разчет на времето.Така,че медалът си има и обратна страна ,уважаеми клиенти.И едно въпросче- викате ни бакшиши,е колко от вас оставят бакшиш на т.шофьори съпоставим в ,% отношение върху сумата,примерно с това колко оставяте в заведение ??? p.s.до настоящия - брато,не прави моята грешка,не си губи времето с таксита, сменяй бизнеса,.С УВАЖЕНИЕ към ТЕБ и всички БИВШИ И НАТОЯЩИ таксиметрови шофьори.5
70.
Настоящ таксиметров шофьор
23.06.2023 14:26:27
1
2
Здравейте, първо не е хубаво да се говори под общ знаменател за всичко и за всеки. Има колеги който всеки ден почистват и поддържат колите си в изправно техническо състояние, да има и такива който не го правят, за тях може да се обадите в съответната фирма да съобщите за това което не ви харесва. Винаги може да изберете да повикате кола от таксиметрова компания която знаете че са с нормални цени. Хубаво е да имате реалистични очаквания, в час пик трафика е натоварен, изпълнението на поръчки става по-бавно, и има вероятност да няма свободна кола, предвидете си повече време. Относно колите, нима мислите че никой от таксиметровите шофьори не иска да кара нова кола, и да не се занимава със стари коли, но трябва да признаем че нов автомобил комби, няма под 45 000-55 000 лв., Имайте предвид че каското на година за нов автомобил в този ценови диапазон е между 3000-4000 лв. Наскоро попитах лизингова компания която като чу че е за такси ми обясниха че повече от три години не може да ми предложат, т.е да се изплати!!! Също за такъв заем от банка условията не са никак леки. Въпреки това ако има хора който смятат че е преувеличено, нека да заповядат и да опитат този бизнес. А причината за автомобили който спират извън местата определени за таксите е че те не са достатъчни, да в час пик са свободни но има часове в който няма толкова работа и трябва някъде да се паркира. И на последно нека да уважаваме, всеки има право да иска достойно заплащане. През изминалите 2 години, предвид ситуацията в страната, не е имало бранш или сектор от икономиката, който да не е поискал актуализация на цената на дадена услуга, продукт или повишаване на заплати. С уважение
69.
Бивш таксиметров шофьор
23.06.2023 12:37:20
1
1
до всички. Да ви попитам ,откъде-накъде държавата в лицето на общината е редно да се меси в ценообразуването на частен бизнес Да не би таксиметровите фирми да получават субсидии,като Бургас- Бус,ако са на загуба??? Това е свободен пазар,цените трябва да са свободни,патентния данък да се махне- връщане на данък печалба.А ДЪРЖАВАТА просто трябва да си влезе в ролята и да започне да работи- контролира спазването на правилата и изискванията за работа на този пазар.ДА И СЕГА ГИ ИМА - свидетелство за съдимост,психо, липса на задължения,изисквания към автомобила и т н.Относно касовите бонове,без да се издаде такъв,нов курс не може да се започне.Ама те такситата не пускали апаратите - ами,като не пише колко струва не плащаш.ТАКА ЧЕ ВСИЧКО СИ ГО ИМА В ЗАКОНИТЕ И РАЗПОРЕДБИТЕ,ВРЕМЕ Е ТЕЗИ КОИТО СА ОТГОВОРНИ ДА СЛЕДЯТ ЗА СПАЗВАНЕТО ИМ ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ !!! p.s. патентния данък беше върнат по-времето на управление на ГЕРБ след тяхно изявление,че понеже т. фирми укривали доходи се налагало въвеждане на п.данък.МОЛЯ - УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАЯВАВАТ,ЧЕ НЯКОЙ НАРУШАВА. ЗАКОНА ( укрива данъци) и те вместо да га хванат и накажат според закона ( ама това предполага да имаме работещи държавни служители,а не заплатаджии на хранилки,един вид сигурен електорат) те променят закона,както им е удобно. И до всички,които си мислят ,че п.данък за Община Бургас е нисък- ами не е.Аки га съпоставим с данък печалба би следвало от един т.автомобил с двама водачи на които са платени заплати и осигуровки + разходи по т.автомобил за една година ДА ОСТАВА ПЕЧАЛБА 7000лв за превозвача за една година.ДА АМА НЕ ,вадете калкулаторите и смятайте....
68.
Другоселец д #62 Местен
23.06.2023 11:59:22
0
0
На основание поскъпване разходите за живот ,бе " професоре" или ти си мисли ш ,че те т.шофьори живеят на фотосинтеза???
67.
Бивш шофьор на такси
23.06.2023 11:54:44
1
2
до # 66 На. --- Хвани се за палците,който момче и и дишай дълбоко.Спокойно не съм фалирал,просто се преквалифицирах и съжалявам,че не съм го направил по-рано В момента откъм пари получавам 4 пъти повече,отколкото правех с таксито. --- p.s. и да не забравя,всеки знае ако майка ти е джендър и баща ти е джендър- ставаш ТО ,слагаш си никнейм "На" и започваш да пишеш с него коментари във флагман.
66.
Ha
22.06.2023 20:36:52
3
1
Нека всички започнем да викаме бакшиши и когато вече трябва да им плащаме - абе качвам се за малко и слизам

Нека бъдат винаги неплатени услугите им
Нека фалира целият гнусен бакшиш бранш

Когато карате коли само до 3години след производство - ТОГАВА МОЖЕ ДА ИСКАТЕ И ИЗИСКВАТЕ ВЕ, шибани бакшиши

Я марш при батискафа титан ве, гнусни бакшета

Почвам да викам колкото се може коли на моя адрес, та да висите и да чакате ве, празняри шибанииии

Всеки знае - ако майка ти е курва а баща ти педал - ставаш таксиметров шофьор
65.
нгкфкфиьмд
22.06.2023 14:53:27
0
2
Таксиметровите водачи в Бургас искат тоалетни до седянките, достъп до буслентите и повишаване на тарифите
----
За повишаване на тарифите нямат проблем, ще им вдигнем тройно тол таксите
64.
МВР
22.06.2023 13:58:57
0
2
10 лева за 1 километър въпреки че 2,50 е отбелязано ТОП ТАКСИ С ЛИЦЕНЗ
63.
Тошку
22.06.2023 13:56:08
0
8
те първо да почнат да издават касови бележки и да пускат машинките после искат
62.
местен
22.06.2023 09:44:32
0
11
За тоалетните съм ЗА !
Но за увеличение на тарифите НЕ !
На какво основание? Горивата поевтиняха с около 40%. Автопарка като цяло е стар, зле поддържан , колите мръсни, вътре водачите пушат и са с неугледен външен вид, нерядко се държат грубо , нагло, подбират дестинации, правят пазарлък за цена и още и още !!!
61.
Селянин
22.06.2023 08:01:58
0
6
За съм да има тоалетни, но да са платени, за да може да се ползват поравно от всички и да може да се подържат. Иначе си правят бакчиш асоциация, плащат си членска такса, плащат си за тоалетните и си ги правят с ограничен достъп, като си наемат и мястото за поставяне от общината и си плащат и почистването им.
А, чакай. Сетих се. Това няма как да стане, щото пак опираме до маТряла, а той е кофтиии...
60.
Иван
22.06.2023 05:50:36
0
5
Много искате...
59.
Ddd
22.06.2023 01:33:16
0
4
КОЙ Е ПО ПРОСТ ТАКСИМЕТРОВ ИЛИ ПОЛИЦАЙ?
58.
до 44
21.06.2023 23:57:50
0
8
Е, ако трябва да сме обективни, става дума наистина за седянки, не за стоянки... Вонящи седянки, минавайки около които можеш да се "насладиш" и на грубиянски и цинични раздумки.
57.
Някой
21.06.2023 23:19:18
0
13
Не бях чел толкова много глупости в една статия. Те догодина ще искат и дивани с пепелници по седянките. И ротативки, че и без това повечето са машинкаджии. Иначе нощен живот няма, да но с по-скъпи таксита това едва ли ще се промени.
56.
Корнелия Нинова
21.06.2023 22:54:10
9
7
Ами като не ти харесват бакшишите(:
Оди пеша бе, оди пеша!
55.
Аааа
21.06.2023 21:33:32
0
11
Първо да се научат къде са Стоянка те.пример Кирил и Методи църквата.второ да се научат да спазват правилника за движение и законите.
54.
*********
21.06.2023 19:16:28
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
53.
Смръдльовците
21.06.2023 18:16:40
2
30
От жълтите копърки, би трябвало първо да поискат душове и сапун на стоянките. И масово да ги използват.
52.
Рамбо
21.06.2023 18:10:09
4
22
Нагляри
51.
Аз бре
21.06.2023 17:46:17
0
25
Аз бих им сложил тоалетна,но в входа ще е 50стотинки
50.
Ъ?
21.06.2023 17:20:49
9
14
А да гълтат сперма не искат ли?
49.
Наречи го Шиш!
21.06.2023 17:18:54
2
13
Кажи му шиш и не го мъчи…
48.
Възмутен теляк
21.06.2023 17:08:59
2
31
Неизпълними искания . Къде се е чуло и видяло бакшиш да не пикае в храстите?
47.
така така
21.06.2023 17:06:13
2
28
Нашите таксиджии съвсем изпушиха... Значи да разбирам че искат да ползват бус лентите за по-бързо придвижване вместо да стоят в трафика и да им се надува сметката ли? Кви увеличения като от години хората мрънкат че такситата са под всякаква критика и миришат че лъжете с помпите че не давате касови бележки... Все сте недоволни а все така ви мързи и работите когато си искате и седите си търкате чатала.. и аз искам с един курс да извадя надника за цял ден ама не става
46.
Koпърки
21.06.2023 17:05:28
1
28
Тея на гарата са помпаджии и мошенги,за това си избират курса,там нормално такси не се допуска,пе2алите го гонят.
45.
No35
21.06.2023 17:02:23
1
1
Eвала на баща ти,тока се прави!
44.
Русчев
21.06.2023 17:00:08
0
13
Русчев, такситата стоят на СТОянка и си правят СЕДянка до като чакат БАЛянка.
Журналисти, пу, пу!!!
43.
Шиша
21.06.2023 16:53:31
8
5
Достъп до бус лентите става,но WC наемете си...
42.
do 33
21.06.2023 16:49:21
2
6
майка ти е наркоман, признавам си
41.
Реалистично.
21.06.2023 16:48:45
3
34
Да влиза UBER и ще видите как тези ще спрат да мрънкат. Доказано в много страни по света е, че UBER подобри качеството на услугата, изравни конкуренцията и разкара боклуците в бранша. Та така - ДА ВЛИЗА UBER!
40.
616
21.06.2023 16:38:56
3
49
Наскоро ми се наложи да хвана шиш от жп гарата, отивам до един и той ме пита за къде съм. Казах му до Изгрев, изгледа ме и ми каза "Отиди виж при някой друг" Мега нагли са, чакат само някой заблуден турист за курортите да го одерат 200лв за курса. Касови бележки не издават също, в колите е дроб, и те миришат на пот, крака и цигари. Пушат и слушат чалгии, пълна мизерия. Я излъже някой за 50-100 лв и отиват да въртят машинки хахаха
39.
До 37
21.06.2023 16:32:47
1
11
Дообре, Милионерче ! Икономът ти чете флагман със следобдният чай, правилно ли предполагам ?
38.
Хаха
21.06.2023 16:30:29
16
10
Те клиентите са само стотинкаджии вдигнете ли тарифите и тея клошари ще ходят пеша
37.
36
21.06.2023 16:28:14
0
19
Седянките? Не са ли "стоянки"? Хихи...
36.
До 32
21.06.2023 16:21:22
2
21
Подобни обобщения са смехотворни. Хайде да пуснат Убер и да видим какъв е народът. В момента се държи монопол заради разни държанки на разни, които се смятат за голямата работа. Разбиваме монопола... и всичко ще си се нареди. Ама на прошляците не им харесва :) Признайте си!
35.
От 31
21.06.2023 16:20:39
1
43
А да забравих 5. Да се спазват хигиенни изисквания за всяко такси. Не може преди работа да караш добитъка, с колата а после да имаш претенции що те гледа криво клиента и те моли да отвориш прозорец. Има коли в които трябва да ти бият пеницилин преди работа . 6. Моята кола - моята музика Важи за ТИРове, а не за таксита. Не всички сме "от народа" и ни успокоява кръчмарската музика.
И специално за тези, които ще почнат да ми се зъбят . Баща ми по неволя караше такси около 5 години. Колата беше Москвич. Измиваше се външно и се прахосмукираше всяка сутрин. Всяка събота се почистваше външно и вътрешно. Друго освен полувер и бяла риза не е носил. А радио се пускаше само по желание на клиента. На това му се вика да си уважаваш работата.
34.
А не искат ли
21.06.2023 16:18:46
3
28
клиентите да им духат?
Не стига, че спират на непозволени за тях места, ами и претенции!
Е га ти и бакшишите нахални!
33.
До 10
21.06.2023 16:12:24
17
5
На майка ми няма как да звъннеш... ама поне си призна че си наркоман
32.
Бакшишите
21.06.2023 16:09:40
6
20
Са такива, защото народа ни е такъв.
31.
Откъде тези претенции ?
21.06.2023 16:09:30
1
57
А аз искам : 1. Да спрат да нарушават правилата за движение по пътищата и особено тези за паркиране и престой; 2. Да спрат да ме питат за къде пътувам, когато се обаждам за да кола; 3. Да нямат право да отказват транспорт, защото не им излиза сметка за 10 мин да направят 20 лева.; 4. Да не си измислят уникални правила, които всеки трябва да спазва, защото им се вози в колата.
Като искат да ги третират като професионалисти да започнат да се държат като такива. Не съм ползвал такси в Бургас от миналото лято, когато получих 3 последователни отказа, за разстояние от ВХТИ до Кръговото на трапезица.
Респект за онези, които се държат като професионалисти и страдат от всички селяндури, които се самообявиха за таксиметрови шофьори.
30.
Глупости на квадратчета!
21.06.2023 16:04:11
6
43
Както казват тези "навсякъде по света" има отделни ленти за таксита, които са различни от тези за автобусите. И не е "навсякъде по света". Само в някои градове. И никак не се е доказала като успешна. Просто се опитват да си издействат привилегия, от която нямат нужда. Ако на някого не му харесват условията на труд да се обърне към работодателя си. Да припомня, че по време на ковид истерията ви намалиха цената на лицензите!!!! Тоалетни си поискайте от онези, на които плащате седмична/месечна такса. Стига мрънкахте! Време е за Убер и подобни. И колко бързо ще ви се подобри качеството на услугата.... дори няма да разберете!
29.
Клиент
21.06.2023 16:03:48
6
37
Искаме Юбер.
28.
ТТ
21.06.2023 16:00:00
4
46
Шишарките да се научат да се къпят, да спрат да пушат в колите, и да спрат чалгата на първо място. Пълно е със селяндури с 8 клас и криминални сред бакшишите. В Европа поне ги карат да имат чисто съдебно минало, да са в униформа и да поддържат елементарни хигиенни навици.
27.
RY
21.06.2023 15:57:44
6
27
Сложете им че много се осират тези бакшиши със исканията си ....
26.
777
21.06.2023 15:54:25
3
41
Хаха, и те в бус лентите искали. Не ни стигат всички междуселски автобуси, бусчета, заводски автобуси и други работнически такива, ами сега и бакшишите искали. Ами аз с автобуса от градския транспорт как ще си спазвам графика като трябва да чакам да си качвате и сваляте разни трудно подвижни пътници. Че и в автогарата да влизали. Тя голямата гара, само и вие бакшишите остава да нахълтате вътре. Даже трябва и от спирките да ви разкарат, че и там редовно пречите. Имате си стоянки, качвайте и сваляйте пътниците си там, както е в цивилизовани държави. И да ви забранят да спирате на махащи пътници, за да не набивате рязко спирачки.
25.
до 24
21.06.2023 15:53:09
1
26
И цената да е тарифата им за престой. Ха ха ха!
24.
5
21.06.2023 15:50:36
2
30
Нека им сложат , обаче да се заплаща тоалетната!!
23.
Идиоти
21.06.2023 15:47:33
2
42
Еко такси преди няколко вечери ми изпратиха НАДРУСАН шофьор!
22.
Димофф
21.06.2023 15:45:42
3
46
Аз пък искам да не са такива миризливи мизерници.
21.
Бай Най
21.06.2023 15:44:07
15
17
Е, все пак това са хората, дето казват как ще се оправи тая държава. Редно е да им се осигурят тези неща.
20.
Ко Не
21.06.2023 15:43:08
2
49
Претенции до небесата, а на снимката само курници на по милион км.
19.
Tsumu
21.06.2023 15:42:42
7
25
Бакшишите не са хора, от кога пикаят?
18.
Някой виждал
21.06.2023 15:42:18
4
43
ли е таксита в бус ленти в други държави? Понеже аз не съм. Разбира се, не говоря за дебилни ленти с бордюри... Такива никой друг болен мозък не може да измисли.
17.
d
21.06.2023 15:37:36
6
28
PUSNETE UBER MOLIA VI!!!!
16.
АнтиБакшиш
21.06.2023 15:37:32
4
39
На какво основание да вдигате МИНИМАЛНАТА цена, а цървули ненаядени? Нека ви направят максималната 3 лева, а минималната 50 стотинки и всеки да си наглася цената както му е изгодно. Айде стига сте набутвали общината да прави рекет за ваша полза на нищожната група останали ви клиенти.
15.
ХАХАХА
21.06.2023 15:35:41
5
34
А по една проститутка не искат ли !!!
14.
До 12 - подкрепям
21.06.2023 15:34:29
2
27
А в таксито -реквием на "Вивалди"
13.
трябва да има повече
21.06.2023 15:31:14
3
31
обществени тоалетни,не само за таксиджиите,нали сме уж цивилизовани.Но другите претенции на какво основание са-цените на горивата паднаха,а инфлацията яде и нашите доходи и ставаме все по-малко платежоспособни.
12.
Боби
21.06.2023 15:28:26
5
88
Никакъв проблем, само че 1во.
1. Всеки таксиджия с висше
2. Всеки таксиджия да се къпе преди работа
3. Всеки таксиджия с бяла риза и костюм
4. Всеки таксиджия с чисто съдебно минало
5. Всяка кола такси да е под 5 години
6. Всяка кола такси да е минимум размера на Волксваген пасат
7. Плащене само с карта и касов бон
8. Да може да си викаш такси с АПП и всичко да се регистрира маршрут цена крайна цена.
11.
Бакшиш от Исикията
21.06.2023 15:27:05
3
71
На седянката им Зорница до подлеза им сложиха Еко тоалетна, ама цървулите пак пикаят в храстите.
10.
do 9
21.06.2023 15:26:58
3
43
на майка ти
9.
....
21.06.2023 15:24:07
48
5
Като се напиете и надрусате или нямате кола... на кои звъните?
8.
Пешо
21.06.2023 15:21:56
4
62
А безплатни закуски от пекарните и обяд от столовете не искате ли? Вчера ми се наложи да хвана такси от Славейков разделителна до центъра при дневна тарифа излезе 8лв. Преди само 3 години същото разстояние беше за 3-4 лв. Айде стига стегнете се малко. За 5 км 8 лева. На ден въртят по 200км. Да не говорим, че касовите им апарати стоят само за красота.
7.
До вчера
21.06.2023 15:17:47
3
42
Исканията бяха нелепи, защото нямало нощен живот и нямало достатъчно желаещи за водачи на таксита! Сега исканията са резонни! Едно от най "резонните" е подобрения на нощния живот! Може ли да обясните подробно на не упражняващите нощен живот какво означава това? И след като няма желаещи да карат таксита, какво означава това?
А: няма доходи защото няма клиенти
Б: разходите големи, приходите малки
В: просто си искаме нови цени, пък ако има някой да излъжем за деня сме на далавера.
6.
И АЗ ИСКАМ
21.06.2023 15:15:42
6
55
А кетъринг не искате ли...???
А защо не се забранят и автомобилите... за да Ви е по удобно...?!?
СТИГА СТЕ ИСКАЛИ...ВРЕМЕ Е И ДА ДАВАТЕ... ВНИМАНИЕ, ЛЮБЕЗНОСТ... ДОБРИ ОБНОСКИ...
И всичко ще Ви се нареди...
АДАПТИРАЙТЕ СЕ КЪМ СРЕДАТА...
5.
Гошо
21.06.2023 15:14:02
5
80
Ок, обаче всички да са облечени с костюми, да няма автомобили по-стари от 5 години, да не се пуши в такситата, да не се слуша чалга, всички да са с климатици и да им забранят да говорят за неща, дето не разбират.
Всички тези неща ги има в Uber, Cabofy, Lyft и т.н.
4.
Mega tqxi s 1996 lada
21.06.2023 15:07:40
7
20
Pusnete gi v bus lentite oba4e
Reisa da ima prava da gi blaskat
Posle da plashtat reisovete
3.
Едно морско момче.
21.06.2023 15:04:57
7
10
Ние сме техните заплати, ние сме онези , които творим БУРГАС! Безплатно трябва да е за БУРГАЗЛИИ и за тях, но цените за Бургазлии не би следвало да е по наша вина.
2.
Едно морско момче
21.06.2023 15:02:41
4
63
Много искате!!! Отношението ви е гнусно, че и привелегии. Тая работа няма да я бъде.
1.
*********
21.06.2023 14:57:52
2
37
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бойко Борисов пред дилема? Ще приеме ли меморандум за управление на ПП-ДБ или ще има избори 2 в 1 Бойко Борисов пред дилема? Ще приеме ли меморандум за управление на ПП-ДБ или ще има избори 2 в 1 От ГЕРБ не потвърдиха дали са го получили и дали са готови на разговори с партньорите Правете това и ще държите ума си бистър до дълбока старост Правете това и ще държите ума си бистър до дълбока старост Експерти споделят 4 лесни упражнения Има ли кой да спре полуделия рецидивист Красимир Каранлиев? Този път запали цяла кооперация в ж.к. "Лазур" Има ли кой да спре полуделия рецидивист Красимир Каранлиев? Този път запали цяла кооперация в ж.к. "Лазур" Пак е в ареста за денонощие, след като драснал клечката на ел. таблото на десетки апартаменти, но дали пак ще го пуснат да се вихри още Sora - изкуственият интелект, който ще промени света на видеото и анимацията (ВИДЕО) Sora - изкуственият интелект, който ще промени света на видеото и анимацията (ВИДЕО) Само допреди 2 години бе абсурдно дори да си помислим, че машина може да „рисува”, днес вече и „снима с камера” Капалъ чаршъ вече не е на мода! Това са най-добрите места за пазар в Турция! Капалъ чаршъ вече не е на мода! Това са най-добрите места за пазар в Турция! Вижте полезни съвети - къде и кога са пазарните дни, какво да си купим и как да плащаме 5 дихателни упражнения за работа на мозъка 5 дихателни упражнения за работа на мозъка Ние правим около 17 000 вдишвания на ден без да се замисляме Еротична актриса от Бургас ще готви в Хелс китчън Еротична актриса от Бургас ще готви в Хелс китчън 24-годишната Владимира е непозната в  родния си град, тъй като от 20 години живее в Испания Ако косата ви капе задължително прочетете тази новина Ако косата ви капе задължително прочетете тази новина Широко разпространено е мнението, че тези витамини са ефективни Шефка на ОИК подаде оставка заради различия с местното ръководство на ГЕРБ и незачитане на личността Шефка на ОИК подаде оставка заради различия с местното ръководство на ГЕРБ и незачитане на личността Не е заради изборите и затова, че не успяха да се преборят за балотаж в Разград, заяви Ралица Цветанова Съдебните дела, свързани с мигранти в Царево, вече не са сериозен проблем Съдебните дела, свързани с мигранти в Царево, вече не са сериозен проблем През последните 1-2 години намаляха трайно, не мога да кажа каква е причината, обяви шефът на Районния съд
Тръмп имал съдбата на Алексей Навални Тръмп имал съдбата на Алексей Навални Той обяви, че е обект на политическо преследване Не сме готови да платим всякаква цена за заложниците, уверява Нетаняху Не сме готови да платим всякаква цена за заложниците, уверява Нетаняху Преговорите между Израел и палестинската групировка вече няколко пъти остават без резултат САЩ с вето срещу прекратяването на огъня в Газа, Китай реагира остро САЩ с вето срещу прекратяването на огъня в Газа, Китай реагира остро Според Пекин отказът от подкрепа на документа е равносилен на "разрешително за убиване" "Златна мечка" за Мартин Скорсезе, голям успех и за България на „Берлинале“ "Златна мечка" за Мартин Скорсезе, голям успех и за България на „Берлинале“  Младата актриса Маргарита Стойкова беше отличена за ролята си във филма „Диада“ Защо не бива да влизате в нова връзка веднага след раздялата Защо не бива да влизате в нова връзка веднага след раздялата Въпреки това психолозите препоръчват да си дадете време да се възстановите и да позволите на тялото да се адаптира към нова щастлива връзка В тези страни не страдат от разширени вени – ето защо В тези страни не страдат от разширени вени – ето защо Много честа проява на хронична венозна недостатъчност, засягаща 25% от жените до 15% от мъжете, са изкривените, разширени повърхностни вени с 4 mm или повече Вижте какво да направите, за да изчезне безсънието завинаги Вижте какво да направите, за да изчезне безсънието завинаги Учените са доказали, че днес от 30 до 40% от общото възрастно население на нашата планета има проблеми със съня Ако сте жена над 30 години задължително прочетете тази статия Ако сте жена над 30 години задължително прочетете тази статия Вижте кои храни да използвате  Защо посланикът на Грузия пристигна в Бургас Защо посланикът на Грузия пристигна в Бургас Основна тема на разговор беше икономическият потенциал на Бургас Защо Благо мрази Слави Защо Благо мрази Слави Благой изобщо не обича прякора си Джизъса
Живко КОЦЕВ, главен секретар на МВР Живко КОЦЕВ, главен секретар на МВР МВР ще установи как се развивал убитият във времето като ученик и войник Виц на деня Виц на деня Попитали една жена:
- Каква е разликата между "Ох" и "Ах"?
- Разликата е пет сантиметра!
Виц на деня Виц на деня Врачка, отседнала в хотел, пита камериерката в коридора:
- Какво е менюто днес?
Камериерката си мърмори зад гърба ѝ: "Б*си врачката, не знае какво е менюто..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не отблъсква толкова много купувачите, колкото желанието на пpoдавачите да им помогнат с нещо...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори