×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Има връзка между убийството на Къро и смъртта на брат Галев, смята бивш вътрешен министър


Има връзка между убийството на Къро и смъртта на брат Галев, смята бивш вътрешен министър
 Разследването на атентата срещу Гешев не бива и не трябва да остане на трупчета, заяви Иван Демерджиев
15 Юни 2023, Четвъртък, 11:21 ч.
Автор: Флагман

Убеден съм, че Христов не е престоял дълго време в страната, става въпрос за няколко дни, минал е през шенгенска граница най-вероятно, проверени са всички граници на летищата, каза Иван Демерджиев

Бившият служебен вътрешен министър Иван Демерджиев смята, че има връзка между взрива до колата на главния прокурор Иван Гешев, смъртта на Красимир Каменов-Къро в ЮАР и на единия от т.нар. братя Галеви Ангел Христов. 

"Съдебната реформа не се прави за решаване на конкретни казуси и за вземане на надмощие в конкретни спорове, каквито се водят в момента между представителите на политически сили, представители на съдебната власт и вътре в прокуратурата. Разследването на атентата срещу Гешев не бива и не трябва да остане на трупчета. Разследването трябва да бъде доведено докрай и да се разбере кой стои зад този взрив и каква е причината за него, дали има връзка със смъртта на Красимир Каменов-Къро и Ангел Христов, подозирам че има такава връзка", каза Демерджиев пред БНТ.

Той не вярва на версията, че Ангел Христов се е прибрал в България, за да почине до близките си.

"Убеден съм, че Христов не е престоял дълго време в страната, става въпрос за няколко дни, минал е през шенгенска граница най-вероятно, проверени са всички граници на летищата. Вероятно е минал през Гърция, не е трудно човек с фалшив документ за самоличност да влезе", заяви бившият министър.

По думите му бившият следовател Петьо Петров-Еврото е създал връзки и се е превърнал в "октопод" и е влияел на много процеси. Няма данни някой служител на МВР да е помогнал на този човек да напусне страната, каза Демерджиев. Според него няма оперативна информация къде се намира, има данни за съмнително излизане на негови близки в посока Турция, но не става въпрос за бившата му съпруга.

Демерджиев смята, че начинът, по който бе назначен и свален Гешев е много огледален. Процедурата по отстраняването му не е проведена обективно, "така че да се обезпечат правата, включително на г-н Гешев".

"Когато искаш да поправиш пороци в една система, не можеш да ги поправиш със същите действия, с които си ги създал. Това не е началото на реформа, а продължение на проблемите в съдебната система. Отстраняването на Гешев беше важно, но начинът, по който беше направено, го опорочи. Тези, които го назначиха, отстраниха Гешев. Трябва да видим мотивите и доказателствата. Този Висш съдебен съвет няма моралното право да избере нов главен прокурор, надявам се повече да няма назначения", посочи още бившият шеф на МВР.

По думите му проблемите в правосъдната система са лъснали по много грозен и неприемлив начин.


В категории: Крими


Почина известен футболен треньор
Почина известен футболен треньор 29/04/2024, Понеделник 13:52 0
Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 2
5
Коментара по темата
5.
осветен
16.06.2023 10:13:41
0
0
Едно време писаха дебеловратите с прякори се крият в русия , а то дубай или юар . не става по ясно и пак е скрито, но объркване няма . сираците черни барети ги помнят , а следващия не се знае кой ще е , да ... да видим
4.
логично
15.06.2023 14:35:35
0
1
има нещо мътно
браво бе
3.
замазалко
15.06.2023 14:33:42
0
1
то кат стане белята бегай и прах в очите - трупа зе, помагали му -хипотези които не се доказаха
нищо де живота си е същия
сега за до 4-5 г. нарушават и киро, боко, слави, емили, и има увеличаване , дааа
2.
Зори
15.06.2023 13:13:13
2
2
"Голям" разбирач тая лоена топка.
1.
Васил
15.06.2023 11:28:12
0
3
оправете си заглавието, че после ще ви вкарат в конспирация за убийство, ако вземе да се случи нещо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори