×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Воден ад край Херсон след взрива на язовир „Каховка”, тръбят за бум на зарази


Воден ад край Херсон след взрива на язовир „Каховка”, тръбят за бум на зарази
Град Олешки и херсонският квартал Острова са под водата
07 Юни 2023, Сряда, 07:23 ч.
Автор: Флагман.БГ

Руснаци обстрелваха областния град по време на евакуацията, ранени са полицаи

Водата от взривеният язовир „Каховка“ залива градове и села в област Херсон. 30-хилядният Олешки е сред най-пострадалите от приливната вълна. 

Председателят на Херсонската областна държавна администрация Александър Прокудин съобщи в своя Телеграм канал, че квартал Острова е сред най-наводнените. Наложила се евакуация на хората, но руските нашественици в същото време обстрелвали града. Ранени са двама полицаи, уточнява губернаторът, цитиран от украинската информационна агенция УНiАН. 

 

„Островът потъва. Наводненията са колосални. На места вече не може да се стигне с кола. Затова помагаме на хората да се евакуират. Дори в този труден момент, руснаците решиха да напомнят какви са всъщност - терористи. По време на евакуацията окупаторите ни удариха с артилерия - ранени бяха двама служители на реда, които помогнаха на хората да напуснат опасната зона", добавя той.

Вчера около 1300 жители на Херсон са били евакуирани и сега са в безопасност, съобщава Прокудин. 

Нивото на водата на някои места в града се е повишила с 3,5 метра.

Междувременно роденият в украинския град Суми военен анализатор Юрий Подоляка предупреди, че се задава се екологическа катастрофа. Може да се стане и санитарно-епидемическа заради наводнените септичните ями. Има опасност да плъзнат зарази. 

 

Според него никой не е взривил язовирната стена. „Разрушението е следствие от това, което се случи през предходния месец. Украинската армия нанасяше регулярно удари по язовира, който е построен през 50-те години на миналия век, а и нивото на водата е било рекордно високо за последното десетилетие и стената не е издържала“, обясни той.

Министерството на аграрната политика и храните на Украйна също направи ужасна прогноза заради разрушаването на Каховската водноелектрическа централа, съобщава УНiАН.

 

10 000 хектара земеделска земя на десния бряг и няколко пъти повече на левия бряг на района, който сега е окупиран, ще бъдат наводнени поради терористична атака във водноелектрическа централа станция в района на Херсон, обявиха от ведомството. 

Освен това поради руската терористична атака ще бъде спряно водоснабдяването на 31 напоителни системи за ниви в Днепропетровска, Херсонска и Запорожка области, добавят от министерството. 

 

„Терористичният акт в Каховската ВЕЦ остави 94% от напоителните системи в Херсон, 74% в Запорожието и 30% в Днепропетровска област без вода. Заради унищожаването на Каховската ВЕЦ полетата в Южна Украйна може да се превърне в пустиня“, смятат от Министерството на аграрната политика. 

Междувременно Нова телевизия съобщи, че след разлива на язовир „Каховка” близо 300 животни в местната зоологическа градина са се удавили. Новината оповестиха служители на парка, които заявиха, че не са успели да евакуират обитателите достатъчно бързо. Хиляди хора трябваше да напуснат домовете си след взривяването на стената на водоема. Украинските власти съобщиха, че 24 населени места са били наводнени, като експерти изчисляват, че водите може да достигнат над 100 села и градове.

 

На извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН Украйна и Русия се обвиниха взаимно за разрушаването на язовирната стена на Каховската водноелектрическа централа. Съединените щати от своя страна заявиха, че "не са сигурни" кой е отговорен, но подчертаха, че няма логика украинските власти да причинят подобна трагедия на собствения си народ, съобщава Нова телевизия.

Заседанието беше свикано по искане както на Русия, така и на Украйна, след като разрушаването на язовирната стена причини невиждани наводнения в редица населени места надолу по течението на река Днепър. Има риск за над 40 хиляди души, в райони под контрола както на Киев, така и на Москва.

"Това е терористичен акт срещу украинска критична инфраструктура, който има за цел да причини колкото се може повече цивилни жертви и колкото е възможно повече разрушения. Прибягвайки до тактиката на изгорената земя или в този случай до тактиката на наводнената земя, руските окупатори на практика признават, че превзетата територия не им принадлежи и те не могат да държат тези земи. Русия контролира язовира и цялата водноелектрическа централа Каховка повече от година. Физически е невъзможно да го взривите по някакъв начин отвън чрез обстрел. Миниран е от руските окупатори и са го взривили", заяви Сергий Кислица, постоянен представител на Украйна в ООН.

Споровете кой е взривил язовира продължават. Украйна обвинява Русия, но последиците ще се усетят най-много в Крим. Полуостровът се снабдяваше с питейна вода от „Каховка“. Не би ли било по-изгодно на руснаците да взривят водохранилището на Киев, вместо на Крим?




41
Коментара по темата
41.
ХХL съдран дърт шинел
07.06.2023 17:38:49
2
1
Тц тц тц ееееееййй или ще се отровят от менте алкохол или ще забият изтребител в блок да убият 100 човека от сънародниците си или ще думнат язовир и ще си залеят позициите, техниката и войската. Страшни негодяи сви.особа.и твари
https://youtu.be/tvyOxfWxXEc
Смяяяяххх. Бушмена си е бушмен.
40.
пояснение
07.06.2023 17:22:15
1
1
✔️Това е вчерашният коментар на Юрий Подоляка относно язовирната стена на Каховската ВЕЦ - според него последствията са от предишните украински атаки и заради изключително високото рекордно ниво на водата са започнали разрушения на горната част на стената:
https://rutube.ru/video/4b83fbaebb3dab02ed083cdd96f48733/
✔️Украинският канал TG Resident съобщи, че снощи, по заповед на Киев, е започнало голямо изпускане на вода от язовира на водноелектрическата централа ДнепроГЭС (предишната ВЕЦ пред Каховская).
Оказва се, че след 10 часа нивото на водата в резервоара не пада (както би трябвало да бъде), но ... напротив, расте.
А това означава, че Киев, дори и първоначално да не е замислил директно разрушаването на язовира, сега ПРАВИ ВСИЧКО, ЗА ДА МОЖЕ ПОТОКЪТ ОТ ВОДА да го унищожи НАПЪЛНО!!!
✔️Миналата есен водноелектрическата централа "Каховка" беше атакувана многократно: по шлюзовете беше стреляно с ракети HARM и GLMRS (системи HIMARS), както и с Alder. Всички ракетни удари бяха отблъснати от руската противовъздушна отбрана.
Атакуващи дронове бяха прихванати над водноелектрическата централа "Каховка", а няколко пъти в Нова Каховка бяха засечени диверсионни групи на въоръжените сили на Украйна, чиято цел също беше да взривят електроцентралата.
Тези терористични укроатаки бяха докладвани пред ООН, но те не направиха нищо, за да спрат диверсиите на Украйна.
✔️Заради съществуващите разрушения в горната част на изпускателните шлюзове, изпуснатата вода от Киев от ДнепроГЭС (предишната ВЕЦ пред Каховская) през предишната нощ ги разруши и причини тези наводнения. Това изпущане на критично количество вода от Киев от ДнепроГЭС продължава и досега. Това се разисква в новините от Хал Търнър (изберете горе вдясно бълг.език):
"Доказателства сочат, че УКРАЙНА е взривила язовира, за да наводни руските защитници"
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/evidence-indicates-ukraine-blew-the-dam-to-flood-out-russian-defenders
Данните показват, че Украйна изкуствено е повишила нивото на водата в резервоара до най-високото ниво от 8 години точно преди язовирът да бъде разрушен. Smoking gun?
Миналия октомври Руската федерация алармира Организацията на обединените нации, че е разкрила заговор от Украйна за взривяване на язовирната стена и е започнала да евакуира около 80 000 души от Херсон. Русия помоли ООН да се намеси, за да предотврати това, което би се превърнало в катастрофа, ако Украйна извърши атаката на язовира.
39.
Долна руска сволачь
07.06.2023 16:25:17
2
1
Руските окупаторите са взривили отвътре язовирната стена на Каховската водноелектрическа централа. Характерът на щетите опровергава руската фалшификация за предполагаем "ракетен удар от страна на украинските въоръжени сили".
38.
До 30
07.06.2023 16:02:28
1
1
Вие дебелите никога не приемате,че майка ви Русия може да има вина за нещо.Даже нещото да е очевадно.
37.
коментар на Тъкър Карлсън
07.06.2023 15:57:43
0
1
Тъкър Карлсън: "Това е Путин! Това е Путин!" - западните медии не се интересуват от фактите, те вече са намерили виновника за взрива на водноелектрическата централа в Каховка:
https://mf.b37mrtl.ru/inotv/s/content/0/n/f/g/1851960_2_Tucker.mp4
36.
До 34
07.06.2023 15:45:38
0
1
Откъде да знае възрожденския дебил.Церият електорат им е такъв- тотал щета
35.
Това даже Хитлер не го е правил
07.06.2023 15:43:58
2
1
Долна фашистко-терористка Кремълска зган !
34.
До 21
07.06.2023 13:45:57
0
2
Междудругото,има доста българи живеещи в Аласка :)
33.
До 15
07.06.2023 13:44:06
3
3
По добре “русофил” от колкото малоумен джендърофил!
32.
До 24
07.06.2023 13:40:13
3
3
Ти тъп ли си? България може да стои на студено,само и единствено,защото Америка ни заповяда наложим санкции срещу Русия!
31.
до 24
07.06.2023 12:49:37
2
5
Между другото, кой управлява Украйна днес?
Украина е единствената страна в света освен Израел, където Президент, Премиер, Председател на Парламента, както и 306 членове на Парламента имат израелски паспорти... През април м.г. Зеленски обяви създаването от Украйна на Нов Израел.
"Колко еврейска е войната срещу Русия?"
https://www.unz.com/pgiraldi/how-jewish-is-the-war-against-russia/
Между другото, сега виждаме при еврея Зеленски повторение на зверствата на евреите болшевики, както по време на създаването на Украйна начело с гей-болшевика еврей-калмик-чуваш Ленин и неговите любовници евреи Зиновиев и Троцки:
"Трите геноцида на Гладомора"
https://web.archive.org/web/20170308201227/https://holodomorinfo.com/
Дори евреите питат: юдаизмът сатанински култ ли е?
https://henrymakow.com/lucifers_chosen_people.html
Както обяснява Едуард Ходош сега сме насред "Третата Хазария".
"ТРИТЕ ХАЗАРИИ - ТРИТЕ СОСТАВНИ ЧАСТИ НА ИУДЕО-НАЦИЗМА"
https://www.e-reading.life/book.php?book=128922
30.
До 28
07.06.2023 12:47:30
2
6
Това е единия вариант. Другият е украинците да са ударили язовира. Има логика. Първо преписват вината на руснаците. Второ заливат територии, които руски части не могат да заемат. Трето язовира е свързан с ВЕЦ, прекъсват производството на електроенергия.
29.
от СМИ в укроБандеростан
07.06.2023 12:42:18
0
6
В украинските медии се появиха публикации за смъртта на всички животни в зоопарка на Нова Каховка в района на Херсон по време на наводнение, причинено от разрушаването на язовира на водноелектрическата централа Каховка. Представители на Нова Каховка отрекоха информацията за смъртта на всички животни, за които се твърди, че са живели в зоологическата градина на града. Според властите в Нова Каховка изобщо няма зоопарк.
"В Нова Каховка не е имало зоопарк. Но украинските медии обаче, подобно на украинските власти, са един голям зоопарк."
28.
Кремъл взриви язовира
07.06.2023 12:26:56
8
4
За да наводни долината и да забави укролаинското контранастъпление.
Ама умрели хора и животни,ама екологична катастрофа, много му дреме на руския фашистки ботуш.
"Няма човек,няма проблем"- ето това е философията на Кремълския режим.
27.
R
07.06.2023 12:21:06
1
6
Чудна работа как терористите обстрелват контролираната от тях територия .
26.
Само за соросчета
07.06.2023 12:14:51
3
6
За радост на соросчетата писали по-долу, един "Велик" призив от техния "Велик Вожд" Джордж Сорос:
Сорос: „Атакувайте Крим – Разрушете моста сега, когато няма питейна вода“
https://www-pronews-gr.translate.goog/kosmos/t-soros-na-epitetheite-stin-krimaia-katastrepste-tin-gefyra-tora-pou-den-exei-posimo-nero/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Тук се цитира оригиналната статия от вчера на "Великия Вожд" Джордж Сорос:
"Може ли демокрацията да оцелее в поликризата?" юни 6, 2023 ДЖОРДЖ СОРОС
www-project--syndicate-org.translate.goog/commentary/can-democracy-survive-polycrisis-artificial-intelligence-climate-change-ukraine-war-by-george-soros-2023-06?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
"Вярвам, че контраатаката ще бъде успешна. Целта ще бъде Кримският полуостров, базата на руския флот. Разрушавайки вече повредения сухопътен мост с Русия, Украйна може да превърне стратегически актив в стратегически пасив, защото Крим няма вода. С разрушаването на сухопътния мост Крим ще зависи от Украйна за вода."
25.
Ах колко е жалко да си роZки ПОМИЯР!
07.06.2023 11:11:56
7
5
"Русия е представила трактор за унищожен украински боен танк Леопард". Руското министерство на отбраната обяви тези дни, че въоръжените сили на страната са осуетили голяма украинска офанзива. То обаче е използвало, както изглежда, фалшиви кадри, претендиращи да показват унищожаването на боен танк "Леопард 2"
Ахаххаххаахха, поредното тупане в гърдите тип "Вижте ни колко сме велики". Нема такива жалкари, честно!
24.
така така
07.06.2023 10:52:01
6
7
И още нещо. Който вярва на Кремъл че няма украински народ но има украин нацисти, е...
Който вярва на Кремъл че воюва с НАТО и едновременно Кремъл предупреждава че оръжейната помощ за укрите, може да въвлече НАТО във войната, е.....
Който вярва че най-богатата на ресурси територия(живееща в нищета) е велика, силна и развита империя е.....
Русофил, одобряващ убийството на стотици хиляди руснаци от кремлската хунта, е толкова русофил, колкото майка му е "Мис свят".
Българин, който пожелава и се моли и надява, родината му България да гине, мръзне, гладува и страда, наказана от "любимата му Русия", е българин и нормален човек, колкото и ромът Северин, насилил и убил журналистката от Русе!
23.
Въй
07.06.2023 10:12:45
9
7
По време на втората световна война московците са използвали същата изродска тактика с цел да забавят германското настъпление.
Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено.
22.
така така
07.06.2023 10:08:04
7
13
Който вярва ще руснаците сами са си взривили стената която захранва атомната електроцентрала и Крим в територия на руснаците от година а Крим от 2014 е пълен идиот! Украинците още ми силата година нанесоха ракетен удар по същата стена но не успяха да в взривят!
21.
До 7
07.06.2023 10:01:25
8
6
Стига с това тъпо сравнение колко били отишли да живеят в Русия и колко - на Запад или в САЩ !
А колко са отишли да живеят в Аляска, знаете ли ? Нито един българин!
Нали и там е САЩ ?!
20.
"Подарък" от Кремъл
07.06.2023 10:01:05
8
11
Разрушаването на стената на язовира Каховка на Днепр е ужасяващо престъпление срещу човечеството! За разрушенията и унищожените животи много вече се написа и още много има да се пише. Аз, обаче, ще ви обърна внимание, че жертва на това брутално действие няма да е само украинския народ, а и народите на всички останали черноморски държави, включително и България.

Обемът на язовира е 18.5 куб. км. (за сравнение язовир Искър е 0.67 куб. км.) и всички тези кубични километри вода ще залеят териториите по долното течение на Днепр, ще „измият“ и понесат със себе си всички замърсявания, торове, химикали и други твърди отпадъци, заедно с труповете на удавените животни (дай боже да няма хора) и ще приключат пътя си в Черно Море. Тази вода също така ще донесе със себе си всичката тиня, която се е наслагвала на дъното на язовира с десетлиетия. „Богата“ тиня... Пълна с тежки метали, бавно разградими пестициди като ДДТ, радиоактивни елементи от Чернобил и всичкото останало наследство от прекрасния нов свят, който Съветския Съюз съгради и ни завеща.

Този „бульон“ ще се излее в затвореното ни море в рамките на 3-4 дни и теченията (вижте снимката) хубаво ще го разнесат по цялото крайбрежие.

След месец, когато започне да ви става горещо на шезлонгите и ви се прииска да се разхладите, не забравяйте да благодарите на другаря Путин за специалната „спа“ процедура с лечебни съставки...

Прекрасно лято ви желая!
19.
Това майтап ли е
07.06.2023 09:59:25
1
5
Я най-добре да видим и чуем най-успешния и най-адекватния на бийнито поле от руска страна!
https://youtu.be/RLFJ44pdxrM
Може да е излежал две присъди и едната да е за склоняване на малолетни, може да е изкарал тежко в затвора заради посегателството над малолетни, но така е в една велика империя и армия, най-успешен се оказва пандизчия без военно образование. То не че Шойгу има поне някакво воен образование, нищо че е накичен с ордени, като на годен ци. анин брат му.
18.
Вярно бе
07.06.2023 09:58:01
7
10
Руснаците толкова ли са тъпи та да взривят водоснабдяването на Крим и то в началото на лятото?
Ако трябваше да оставят някого без вода , трябваше да взривят язовира , захранващ Киев !
Май пак светът джавка предварително, също както ракетата, паднала в Полша, която обявиха за руска, а тя се оказа украинска, както взривяването на тръбите на Северен поток, които уж пак руснаците разрушиха ...!
17.
Това майтап ли е
07.06.2023 09:52:21
5
7
Нямало логика украинските власти да причинят това на собствения си народ ?!!!
Кой е по-точно техният народ ?
Рускоговорящите или укроговорящите ?
Олените или Елените ?
Володимировците или Владимировците !
Николаевците или Миколаевците ?
16.
Xxxx
07.06.2023 09:45:28
4
11
Този язовир е толкова взривен от руснаците,колкото и тръбата в Черно море и обстрелването на атомната им централа!
15.
10 до 7
07.06.2023 09:45:01
3
7
Да добавя към предния комент!
Провокирам естествено не съм толку проЗ. Много добре знам, че в Украйна им много повече българи отколкото в Роспия, то инфото е достъпно. То аз и това ако не знам, ще излезе че мама е Обща и от вършеене не ми е обърнала време та като порастна да не съм толу проЗ. И нямам как да отговарям на к8ментар за простотията на анаЛрусоробите със "отивайте в Уйрайна". Ами аз преди войната не знаех че има такава държава, камо ли в България да има украинофили които, както анаЛрусоробите да са ревяли "ей ся кат ни нападне Расия, ще видите, така ни се пада"!
Та оше веднъж, провокирам. Не искам да изглеждам кат типичния ааанаааЛрусороб лишен от логика и знания, неспособен да следи логика на елементарен разговор дебат.
Как беше? АнаааЛрусороб и логика, сиганин космонафт!
14.
пак бомбастично заглавие
07.06.2023 09:23:44
0
8
"Бум на зарази".А Подоляка казва,че съществува опасност от зарази.Разликата е огромна.Гутериш казва,че не е сигурно кой е взривил стената,Подоляка казва,че украинските обстрели са нарушили здравината на съоръжението.Сигурно пак няма да се установи истината,както за взривовете по Северен поток.Катастрофата е огромна,но неистинската информация в такива случаи не е от полза за никого.
13.
Хохли тъпи
07.06.2023 09:19:51
11
14
Не стига ,че сами си взривиха стената от безизходица ми и сега ревът като цигани .
12.
Капитан Морган
07.06.2023 09:01:13
26
33
Поредната трагедия причинена от руските диваци. Със сигурност обаче с този чудовищен терористичен акт, кремълския криминалитет си записа гигантска черна точка в досието. Руснаците ще плащат с поколения много, ама много милиарди, и то не колхозна кенефна хартия, позната като рубли, а американски долари. Ще си продават и скъсаните гащи от осраните задници. Все пак, трагичното събитие има и хубава част - руските окупатори явно са прежалили Крим и се готвят да го изоставят; Каховка е основен доставчик на вода за Крим. Тагарев да не се бави, а максимално бързо да организира доставката на българско оръжие за Украйна и замяната му с натовско, както и приема на поне още 5 000 американски войници на българска територия. В Атия трябва да има постоянно присъствие на американски и британски кораби.
11.
Haha
07.06.2023 08:59:14
8
24
Уж украйнците обстрелвали стената а пък руснаците терористи
10.
До 7
07.06.2023 08:56:53
15
15
Колко българи живеят в Русия????Хахахаха!То и за вас е лесно бе гноми,отивате в Усрайна и я прославяте!Мам@ ви проста дебилска да ева!
9.
Хххх
07.06.2023 08:54:02
2
10
Еб@си терористите,еб@си масираните удари,ранили двама полицаи…
8.
UKLайна
07.06.2023 08:44:50
32
21
Орки с македонски синдром. Що е то? - Укри.
7.
До 4ти
07.06.2023 08:41:32
14
23
Лесно е за обяснение! Ако ги натоварят и изорстят в расия, много бързо ще пресранат да бъдат подържници на всичко това. Как иначе да си обясни човек, че за 20 год има само 800 българи заживяли в расия, а на Запад са 3 милиона. Те само да тръгнат да ги пращат в расия и ще има сълзи, сополи, ревящи майки, и самите русороби ще се дърпат, молят, Роберто КавалиОрал ще врътнат, само да не ги пратят в расия. Те, толкова са и подържници, лаещи беззъби псета.
Нали бяха потресени че България дала оръжие и боеприпаси на Украйна и от омразата си към Бъкгария и пожелаваха война и мибилизация. Само че са такива беззъпи псета, че дори не посмяха да излязът пред парламента и да протестират, като толкова са против. Да бяха се вдигнали срещу пръцзидента и създадената от него 4ворна коалиция, и после да пожелават война и ракети на Родината си, близките си и сънародниците си.
Такава простотия и измекярство, историята не познава.
6.
Факт
07.06.2023 08:25:46
24
25
Един ден Путлер ще умре и фашисткият му режим ще падне
5.
леля чичо
07.06.2023 08:21:35
2
7
техногенен тероризъм , виновните трявба да бъдат осъдени на смърт
4.
До проруските поддръжници на войната
07.06.2023 08:10:32
34
45
Незнам какъв дебил трябва да си за да поддържаш руско-фашисткити орки и Кремълския режим.
Взривяване на язовирна стена си е чист тероризъм.Руски.
3.
Dnes
07.06.2023 08:06:16
45
25
Дигайте се българи, да се бием на страната на украйна, дават наркотици директно от дилъра на зеленски.
2.
тъпи украинци
07.06.2023 08:03:14
49
36
не се научихте че държави като македония и украйна не съществуват. просто трябваше тихо и кротко да си признаете че сте руснаци и всичко това нямаше да се случи, а сега ще измрете всичките орки :)
1.
Мъничко остана
07.06.2023 07:59:39
37
37
Дръж се Зеленски, Тагарев иде !

Работелият за военното министерство на Украйната т.нар. проф.(измислена титла за това лице) Тагарев от вчера е инсталиран за военен Министър в България.
Шок, ужас и ступор ще залее блеещият българин.
Сега ще видите психически нестабилен човек какви бели може да причини !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори