×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Властта се услади на президента, но България е парламентарна република, реагираха от ПП-ДБ


Властта се услади на президента, но България е парламентарна република, реагираха от ПП-ДБ
„Няма да се стреляме“, пошегува се Атанас Атанасов след въпрос във война ли са с президента
29 Май 2023, Понеделник, 17:32 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Интерпретациите за държавна измяна нямат общо с истината, каза Денков по повод думите на Асен Василев за назначенията в службите

„Няма да се стреляме“. Това каза съпредседателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Атанас Атанасов след въпрос има ли война между тях и президента. Той, кандидат-премиерът Николай Денков и съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Асен Василев говориха пред репортери, след като получиха втория мандат от държавния глава Румен Радев. Припомняме, че президентът държа скандална реч, с която фактически ги призова да върнат мандата нереализиран, тъй като той вече бил дискредитиран след публикувания от депутата Радостин Василев запис от заседание на Националния съвет на ПП.

„Г-н президентът може да има своите позиции. Може би за този дълъг период от време, в което българската парламентарна република буксува и се управлява от служебна власт, може би му се услади властта, но съгласно член първи от българската Конституция България е парламентарна република и ние ще се борим за това да има редовна власт, излъчена от парламента“, добави Атанас Атанасов.

Акад. Денков от своя страна повтори, че България има нужда от редовен кабинет и работещо Народно събрание. 

"Не мисля, че Конституцията предполага някой друг да дава съвети на Народното събрание дали да избере правителство, или не", добави Денков.

По повод думите на президента, че записът на ПП е дискредитирал националната сигурност и европейските институции и че е редно да се преосмисли изцяло реализацията на мандата, кандидат-премиерът заяви: "Това е интерпретация, която всеки има право да тълкува както иска. Само да напомня, че преди две години - през 2021 г., бяха сменени ръководствата на службите; може да отворите като журналисти какво сте писали тогава, и да видите, че това беше представено като една нормална парламентарна процедура. Така че аз приемам спокойно тези съвети, но, разбира се, ще трябва да обсъждаме..."

Той заяви, че не е притеснен от подадените сигнали и започналата проверка в прокуратурата по повод чутото в записа от Национални съвет на ПП. 

"Не, не ме притеснява, защото няма държавна измяна. Пак казвам, това са интерпретации, които нямат нищо общо с истината", каза още Николай Денков. 

Днес той не се бил чувал с Мария Габриел от ГЕРБ. Така че преговорите все още не били размразени. 

По повод "разпалената тема за службите" Атанас Атанасов заяви: "Имам чувството, че г-н президентът някак си е засегнат от това, че ние много отдавна сме заявили, че имаме готови законопроекти, които ще внесем в Народното събрание за промяна на начина, по който се управляват службите за сигурност. Защото съгласно чл. 105, ал. 2 от Конституцията на Република България Министерският съвет отговаря за сигурността и обществения ред в страната. Г-н президентът няма касателство и отношение към тази тема, така че някак си не е в реда на нещата той да назначава шефовете на служби. А тези, които са в момента, бяха назначени от него по предложение на неговото служебно правителство."

Атанасов добави: "Съгласно българското законодателство преди да бъде назначен който и да било, особено за ръководител на някоя от българските служби, би трябвало да бъде проучен за надеждност, включително и към нашите партньори от НАТО. Така че аз не мога да разбера за какво национално предателство тук се говори. И един детайл в тази връзка: ако едно лице заеме висша ръководна длъжност в службите за сигурност и в него нямат доверие нашите партньорски служби (съюзнически служби от съюзническите държави), той няма да получава надеждна информация по каналите на съюзническата работа. Така че това е нормална, законова процедура, уредена в Закона за защита на класифицираната информация."

Съпредседателят на ПП Асен Василев, чиито всъщност са думите за службите от изтеклия запис, отново заяви, че стои зад тях. Трябвало да се промени законът, така че ръководителите им да се назначават от парламента, а не да се определят "от министър-председателя или от президента еднолично". 

"Това нещо е изключително важно, за да може службите наистина да са на България, а не да служат на интересите на един човек или на няколко човека", посочи Василев. 

Гледайте тук:

 


В категории: Политика


42
Коментара
Почина модна икона
Почина модна икона 30/04/2024, Вторник 11:28 0
Флагман.БГ Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей 30/04/2024, Вторник 11:00 0
42
Коментара по темата
42.
Защо България е такава
30.05.2023 19:07:07
0
2
Защо България е такава, каквато е сега и защо си имаме такъв, като този единствен управляващ в момента ??????
Защото, когато цървули дойдат на власт, те се превръщат в ботуши.

Преди 65 години комунистите извършват най-забележителното масово убийство в българската история. В една яма от бомба край софийските гробища са разстреляни 150 души - целия политически елит на Царство България. Убити са Принц Кирил Преславски, ген. Никола Михов, проф. Богдан Филов, всички царски съветници, министрите от правителствата през последните 3 години и народните представители от последните 2 парламента, командирите на всички родове войски и на основните "стратегически" подразделения. Световният учен - хирургът проф. Станишев - един от най-забележителните и високообразовани хора на България - е принуден да установява смъртта на всеки разстрелян. Последен в ямата с негасена вар пада самият той.
Има пряка връзка между това събитие и факта, че българите избраха Димитровград за строеж на века...
Унищожението на държавния политически елит не е само ужасно нехуманно масово убийство. То е преди всичко "програмна" проява, своего рода "манифест" на новата власт. Комунистите са наясно, че за да наложат властта си, трябва преди всичко да потъпчат елита на нацията - всички образовани, знаещи и можещи хора трябва да бъдат смазани, за да могат на тяхно място да виреят примитивните дейци на работническото движение и емигранти от СССР.
Тази политика, започнала зловещо и решително в нощта на 1-ви срещу 2-ри февруари 1945г. се провежда неотклонно в продължение на 45 години. Днес можем да кажем, че комунистите успяха в своята цел.
В продължение на 45 години (а по малко по-различен начин и през следващите 20) българското общество е подложено на обратна селекция. Колкото образованието, средата и произхода на един човек са по-ниски и примитивни, колкото родителите му са по-неграмотни и бедни, колкото по-ниско стои семейството му в социалната стълбица, толкова по-големи са шансовете му да се издигне в социалистическото общество.
От 1 февруари 1945 до 11 ноември 1989 г. биографиите (днешните CV- та) се пишат по един и същи начин:
"... произходжа от бедно работническо семейство..."
"...бедно и многолюдно селско семейство..."
"... родителите му били неграмотни, но природно интелигентни..."
"...били бедни и необразовани, но трудолюбиви хора, които с пот на челото... къшея хляб"
"... израснал в мизерия и немотия..."
В краен случай, ако съвсем нямаш откъде да изнамериш селски корен или пролетарска закалка и ако не се набиваш много на очи, можеш да минеш и с едно:
"... произхожда от малоимотно градско семейство на служещи с прогресивни разбирания..."
По времето на социализма биографията е всичко. От нея зависи дали ще имаш работа, дали ще имаш жилище, дали ще ти позволят да следваш... Биографията се пише от кварталната ОФ организация, която кара местните комунисти да ти напишат "характеристика" - дали семейството ти е враждебно към народната власт, дали ядете в порцеланови чинии, ходите на църква, къпете се и прочие дребнобуржоазни предразсъдъци. Същите тези квартални комунисти, които надничат дали не учиш френски с баба си и не се къпеш прекалено често, за да те изкарат Враг на народа, са онези "редови честни комунисти", които днес се кълнат, че нямат нищо общо с "деформациите" на системата, те били идеалисти...
Веднъж написана, характеристиката те следва по служебен ред през целия ти живот - в гимназията, университета (ако цървулите изобщо ти разрешат да следваш), в работата, независимо каква е тя, в паспортната служба - когато поискаш да излезеш в чужбина, в "Мототехника" - когато решиш да започнеш да чакаш 20 години, за да си купиш Москвич... и в гроба, ако близките ти искат разрешение да бъдеш опят като християнин.
Обратната селекция, налагана от режима, роди държавния култ към простотията и неграмотността.
Онези по-заможни люде, които няма как да се изкарат бедни, гладни и неграмотни, защото всички знаят голямата им къща на главната, започват трескаво да търсят някой далечен роднина, който през следването си бил съквартирант с един ремсист, или по време на стачката на кибритените работници на гара "Костенец" случайно возил в автомобила си бременна родилка - работничка... Ако намерят въпросния епизод, пишат
"... произхожда от богато, НО прогресивно семейство, което подкрепя борбата на работническото движение..."
Обратната селекция е включително и естетическа. Жените не смеят да носят "капели", защото могат да ги обвинят в "битово разложение" или "буржоазен морал". Вместо европейската капела, възпитаничките на колежи носят забрадка като селянки помакини. Прическата е немислима дързост. Мъжете заменят широкополите шапки с работнически каскет. Цилиндрите и фраковете стават реквизит на театрите.
Тези "бившите" хора, които са имали неблагоразумието преди 9 септември да се къпят, да учат, да говорят френски или немски и да лъскат обувките си с вакса, редовно са "профилактирани" от работническо-селската власт. По време на Берлинското въстание, Унгарските събития, Пражката пролет, Полските събития, или просто около посещение на другарите Хрушчов, Брежнев или Ким Ир Сен в България биват прибирани от милицията "за кратка справка", която трае средно 3 години, а за някои е последна...
Когато през 1979 г. група ОФ - деятели с интерес към историята започват бегли опити за развитие на науката "генеалогия", която е свързана с родословни дървета и родова памет, те биват жестоко порицани от ЦК, а в "Работническо дело" излиза статия от Владимир Топенчаров, който ги обвинява в буржоазен реакционизъм. Родословието е вредно за социалистическото общество, защото създава предпоставки за социално разслоение на трудещите се и е опит за преразглеждане на ролята работническо-селската класа.
Няколко поколения българи бяха възпитавани по този начин и в тази среда. Резултатите са налице:
- Днес в България милиони хора съжаляват за съборения мавзолей, защото бил част от историята. Макар и грозна и зловеща част, разположена на централния градски площад.
- Днес България е страна, в която споменатият централен градски площад - между Двореца, Театъра, Банката и Министерството на отбраната е заета от... паркинг.
- Днес в България милиони хора са против махането на паметника на Съветската армия, която окупира страната им, защото бил част от историята. Част от историята - най-страшната, най-високата и видима отвсякъде част, която напълно доминира целия градски пейзаж столицата и се вижда отвсякъде.
- Днес в България 90% от населението се забавлява чрез алкохолизъм под звуците на циганско-турско-индийски ритми със сръбски текст, чалгата.
- Днес в България смятат, че Димитровград е най-забележителният градеж на миналия век.
- Днес в България няма нито едно културно събитие, където да е норма мъжете да носят смокинг, а жените - рокля с гол гръб. Дори и Виенската филхармония да дойде в София, 1/3 от публиката ще приличат на трактористи - по "официален" пуловер и черни маратонки. Днес в България, както и тогава, официалното облекло е само театрален реквизит. В нито една европейска държава няма такава андрешковщина.
- Днес в България огромното мнозинство от хората си мисли, че дрехите служат за да не ходиш гол. Никъде в Европа анцугът не служи за друго, освен за спорт. У нас се ползва като "smart casual"...
- Днешна България гледа на културата, образованието, възпитанието, естетиката, книгите, дрехите, семейната среда по същия начин, както преди 65 години гледаха неграмотните примитиви с шмайзерите - като на "дребнобуржоазни предразсъдъци" - с онова нахитрело презрение, с което влашките циганета в казармата гледат на "вишагите" - и намигат тарикатски с плувнал поглед на малките си очета.
Обратната селекция на победилата простотия продължава да насипва бомбената яма край гробищата. Ден след ден. Един голям Димитровград от 111 000 кв. км...
41.
Леля Ц
30.05.2023 15:37:37
2
1
Много е интерсно как кометиращите в повечето сайтове само псуват, а иначе са възмутени от държанието на опонентите си.

така не става! Заобичайте първо себе си...това е първата стъпка към нещо позитивно..после дайте пример с морал...тогава пишете...
40.
ТБС
30.05.2023 08:57:47
6
1
Мазните паразити от ПП-ДБ, които не се научиха да работят се дразнят, че на някой му се е усладило нещо. Не виждат как са затънали и поглъщат говна, от ден първи на политическата сцена.
39.
Аз ли те дърпам надолу!?
30.05.2023 08:39:39
0
2
Не знам кое е надолу и кое е напред! С "ала-бала" и доволна маса тъпунгери всичко е възможно. Стига "революции" и "революционери", защото следващия е на хоризонта. Кога ще поумнее тоя народ? Задават се избори, всеки има глава на раменете, да решава.
Единият от доньодоневите глупаци правеше кофички от мокър пясък и после сам си ги разваляше, после прави нови кофички...три години сме в пясъчника, не си кьорав, нали?
38.
Петя
30.05.2023 08:00:53
1
10
Някои искат Президент като Плевнелиев. Няма да стане!
37.
За 36
30.05.2023 07:56:15
3
4
Ето,драги Зрители, коментар 36 е представителна извадка на немалка група -дебили в България, която ни дърпа като воденичен камък надолу и назад.
36.
26
30.05.2023 06:57:39
3
4
Как смяташ, ще тръгнат ли хората, с телешки възторг, след някакъв анонимник. Поне името си напиши! С демонстрации и плакати, ако се оправяха нещата, вече да сме подминали японците. Що народ бля по площадите с Бабикян, Минеков и Хаджигенов, с Маята и Христо Иванов и какво? Изпълниха си ролята и взеха кеша, затова ги няма, статистите какво взеха, от трите пръста, най-дългия. Тествай, може да са останали балъци.
35.
Svako
30.05.2023 01:42:48
3
11
А, то за имане - имаше там ня'къв сръбски олигофрен с подобни РуZки пристрастия. В резултат поверената му територията от 100 000 квадратни мили стана 34 000 такива.
34.
Aз съм
30.05.2023 01:30:40
13
9
Няма такова гадно колче като Радев.
33.
Svako
30.05.2023 01:14:05
2
17
Тъй, отново не се чете . За да има повишение на стандарта трябва да се изгърби Мордор. Дали неустойка за Газта, дали апроприация на Камчия и Лукойл,дали на макс продажба на муниции на Украйна и производство на такива. От свако ви да знаете,че кешът е решение на всички проблеми - а дойде време за решаване. За целта Румбата си остава президент, щото иначе ще се влее е парламента. За целта се оставя да хленчи колко иска. Той не е решение, нито препятствие.
Важно е в много кратки срокове да се повишат пенсии, заплати, няколкократно,което ще повиши и образование и култура - ще имат стимул - културният и образованият ще е обезпечен.
32.
Анел
30.05.2023 00:44:02
5
16
Продажи боклуци пп дб избрахме ви да се биете срещу тиквата вие му се надупихте
31.
Продължаваме Педерастията
29.05.2023 23:34:32
11
17
Само бавноразвиващи се индивиди могат да подкрепят ПП или ГЕРБ! Ако сте сред тях ........
30.
реалист
29.05.2023 21:38:49
5
12
Като видях резултатите от изборите, 70% са добре със сегашното управление! Демокрация е все пак! Няма кой да се съобразява с някакви 30%!
29.
Мунчо Мутрофанов
29.05.2023 20:41:05
31
17
Денков е идеален за премиер. Само той може да изслуша простотиите на радев с мила усмивка, все едно слуша 5 годишно, наакало се дете.
28.
Динко
29.05.2023 20:24:39
14
36
Аз да питам гласоподавателите на ПП (ако има тук такива) Вие за ГЕРБ ли гласувахте? За коалиция с ГЕРБ ли викахте по площадите? Още ли не можете да се усетите,че пак ви показаха среден пръст? Хаха Пак питам,за ПП+ГЕРБ ли скачахте по площадите,за това ли ви биха? Събуди се народе и хващайте към София,тази сган трябва да знае,че не може да се подиграва с българския народ!
27.
До 10
29.05.2023 20:19:35
8
26
Олигофрен прост,то останаха ли усраинци бе келеш прост! Слава вика на Украйна,ми ходи я прославяй бе мишок клавиатурен!Да ева и простото ти семе да ева!Украинците спрели Хитлер,маааааама ти малоумна…
26.
Да ставаме
29.05.2023 20:18:44
4
16
Утре ще бъда на митинга пред президенството. Но Маршът за Парламенатрна Република, ЕС и НАТО предлагам да бъде в петък от 19 часа отново пред президенството.
Призивът ще го публикувам допълнително с аргументи, но не мога да чакам повече.
Чакам съорганизатори, участници, говорители, ще ангажираме уредба. И по традиция шествие.
Този пост е тест да интерес. Има вариант и в събота. За това тествам реакции.-
25.
До 1
29.05.2023 20:15:05
9
27
Би ли ми посочил,къде в конституцията на България пише,че посолството на друга държава може,чрез председател на политическа партия,да назначава хора,по службите на България? И всъщност според член 103 от НК на България,как се нарича човека помагащ на чуждите посолства? Държаван изменник се нарича,и според същия този член,трябва да лежи в затвор от 10 до 15 години!
24.
Българина
29.05.2023 19:33:56
9
9
Заигравката на президента с Киро, Кокоро и Лореро може да му струва и скъпо.
Чичко Бойко добре му намекваше да си хортуват мирно и тихо...
23.
Ей педали
29.05.2023 19:33:33
21
20
Правете го това правителството, че утре може и да се събуди като част от раша.
22.
2 години няма парламент
29.05.2023 19:32:54
13
16
КАКВА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА ЯЖТЕ СИ ЛАЙНАТА СЯ И ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ
21.
Svako
29.05.2023 19:19:00
13
23
Луди ли сте ?! Никакъв импийчмънт ! Да стои в телевизора,да говори каквото си ще ,и отношение към него - същото както към ония с белите рокли / тамплиери ли бяха, масони ли и подобни/. Перфектен ми е , и той и клоуните му . Не сме президентска република/ като Мордор / , ролята му е да е Руския идиот и се справя добре.
20.
Кронос изяжда децата си
29.05.2023 18:58:21
13
26
ПП и г-н Радев са правили "ала бала схема за изборите", че цялата държавна машина е работила за тях, и че ако народът бъде оставен да гласува свободно, те ще имат между 7 и 10%!
Радев, вие вече не можете да бъдете морален съдник. Вие създадохте проблемите в държавата и няма как да сте част от тяхното решаване!!!
19.
Истината за ОПГ ПП
29.05.2023 18:50:44
13
46
Ако ПП имат малко останало достойнство, трябва да напуснат политиката завинаги!
18.
S.T.
29.05.2023 18:47:59
11
49
Ако имаше справедливост в тази страна, Асен Василев и Кирил Петков трябваше да бъдат арестувани за държавна измяна!
17.
...
29.05.2023 18:47:25
13
30
Надявам се най-накрая българите да разберат, че НИКОЙ няма да ги оправи! Никой в тази разсипана държава не отива на власт за да направи каквото и да е! Новите дори и някога да са имали желание да направят нещо, старите бързо ги обучават и потапят в меда. От там насетне парите пак отиват при "правилните хора". А тъпият народ на цар ли не се моли, на някой отвън ли.... НЯМА! Тук е раят на крадците, измамниците и нищоправещите!
16.
ГЕРБ трол
29.05.2023 18:47:17
27
12
Хареса ми как им го каза, ама сега сме ортаци с Кирчо и Кокорчо, та ще ги подкрепя:
Радев, импийчмънт!!!!!!!!!!
15.
ПП-ДБ трол
29.05.2023 18:44:00
33
18
Радев, импийчмънт!!!!!!!!!!
14.
Много се съмнявах
29.05.2023 18:42:19
4
42
Че Радев ще защити пъцулите си Киро,Кокорко и компания, но сега съм доволен, че най-накрая му просветна, че тези,които извади от нафталина,като наследници на ДС на БКП, са долни предатели и безродници!
ПП падат в канала, по-добре за България е да стане бързо, отколкото да се мъчим с тези шанаджии!
13.
Вярно е!
29.05.2023 18:30:31
9
33
България е парламентарна Република! Което означава, че всяка Парламентарно представена политическа сила трябва да уважава останалите! Което също означава, че да създаваш интриги, опорни и да се Кефиш че сме спасители" а всъщност си втора политическа партия с още две заедно, и да диктуваш правила е нелепо! Спечелете си победата като отново отидете на избори! Скандално е да замесваш председател на еврокомисия, еврокомисар в игричките си и да искаш мнение от посолства! България е и суверенна държава!
12.
некрадлив, непослушен, честен
29.05.2023 18:23:15
30
14
Моят президент!
11.
Въййй
29.05.2023 18:18:28
35
31
Някой спешно трябва да напомни на това недоразумение, че България е парламентарна република.
10.
До 7
29.05.2023 18:09:34
43
36
какви 90% бе глупак?
14% от 40% гласували!
Май те затруднявам, келеш!
Едно нищо сте. Хората работят в западни фирми!
София, Пловдив, Стара Загора, Карлово и навсякъде другаде.
Мислиш, че нещо ще направиш?
Пробвай де, келеш, пробвай!
Ще се запреш чак къде мацква!
рашистки предател!
Значи те да печелят от нашите данъци, а?
20 години лукойл ги краде, боклук с боклуците!
Слава Богу Украинците ще ви наврат в кучи г@з!
Да живее Украйна!
Да живее България!
9.
Малииии
29.05.2023 18:05:57
13
29
Шарлатаните и ОПГ-то се изложиха много, обаче и наш мунчо не им отстъпва по нищо.
8.
До 7 от 5
29.05.2023 17:59:06
18
47
Какво ми е рашисткото? Това че виждам как продавате българия ли?
Кирчо нали ви каза че сте общо 7%, ние нормалните сме над 90% от народа, страх ли те хвана, че се пениш?
7.
До 5
29.05.2023 17:53:07
51
31
Какъв нормален си ти бе, кавал!
рашшистки предател!
Такива кавали, като теб са под общ знаменател със фашистите!
Мръсен хитлерист!
През Втората Световна Украинците спряха Хитлер при Курската дъга, сега пак те ще го спрат!
Слава на Украйна!
Да живее България!
6.
*********
29.05.2023 17:51:24
18
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
До 1
29.05.2023 17:48:18
31
43
гражданска война ли обявяваш, вие от ДБ ако излезете и ние нормалните ще излезем.
4.
Радев -вън !
29.05.2023 17:45:47
46
35
Радев призова за избори, за да се улесни създаването на президентска република по съветски модел
3.
ЖОРО
29.05.2023 17:44:40
6
44
Нагли, по нагли, най нагли убитаци.
2.
Down
29.05.2023 17:43:30
63
45
За пореден път се убеждавам, че Радев е единственият нормален човек в цялата тази политическа помия, която се гаври с нас толкова години.
И именно защото е нормален и неподвластен на влияния, толкова е мразен както от крадците от ГРОБ, така и от послушните идиоти от Харвард.
Ако не беше той, Борисов още щеше да е всевластен господар на съсипаната ни държавица. Но идиотите от ПП-ДБ си повярваха, че те са свалили Тиквата от власт...
1.
ДБ.
29.05.2023 17:41:09
59
49
Радев отдавна погази границите на правомощията си. Време е на това да бъде сложен край. И трябва да сме готови да излезем на улиците, за да защитим конституционния ред и европейския път на България. В противен случай отново ще потънем в постсъветското блато и ще завещаем за децата си една полуразпадаща се територия на границата на цивилизацията. Бедна, оскотяла и без перспектива
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ЦСКА има нов собственик, Гриша Ганчев се оттегли ЦСКА има нов собственик, Гриша Ганчев се оттегли Той прехвърли акциите си на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“ Тя е дъщеря на президента, но не само това и даде летящ старт в кариерата Тя е дъщеря на президента, но не само това и даде летящ старт в кариерата Дарина Радева безспорно една от големите звезди в родния театър  Бойко Борисов със стратегически промени в листите, вкарва две ключови имена Бойко Борисов със стратегически промени в листите, вкарва две ключови имена Йорданка Фандъкова е една от готвените изненади  Внимавайте къде спирате след празниците! Зелената зона отново ще е активна Внимавайте къде спирате след празниците! Зелената зона отново ще е активна Краткият номер за таксуване в „Зелена зона“ е 1357 Забраниха рекламата на хазарт в Бюджетната комисия на второ четене, предстои гласуване в зала Забраниха рекламата на хазарт в Бюджетната комисия на второ четене, предстои гласуване в зала Остава обаче рекламата върху билбордове и изобщо не е ясно как ще се контролират социалните мрежи  Кръвнишкият й поглед я издаде - тази бивша участничка от "Денсинг старс" не иска да чуе за партньора си Кръвнишкият й поглед я издаде - тази бивша участничка от "Денсинг старс" не иска да чуе за партньора си Преди седмици той директно я атакува с целувка по устата по време на танца, а в специален анонс сподели и за тръпката, която изпитва към нея Убийцата на Пейо твърди, че получила инсулт зад решетките, пуснаха я под домашен арест Убийцата на Пейо твърди, че получила инсулт зад решетките, пуснаха я под домашен арест Според адвокатите й се наблюдавало изтръпване на крайниците и затваряне на очите Вдигнаха цените по плажовете в Гърция, вижте с колко Вдигнаха цените по плажовете в Гърция, вижте с колко По плажовете коктейлът "Аперол" вече струва 8,50 евро, а кафе по-евтино от 5 евро няма да откриете Тъпанарите в парламента отблъскват хората Тъпанарите в парламента отблъскват хората Те непрекъснато се ядат като зли кучета, намират си кусури, като че не управляваха до вчера заедно Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей За нея сякаш времето е спряло 
Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Преди близо 150 години немски лекар анализира температурата на 25 000 пациенти и заключва, че нормалните стойности са 37 градуса Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Четирима загинали при удара по замъка на Хари Потър в Одеса Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Ракът да не си пилее енергията, а Девата и Скорпионът да не пазаруват днес! Ракът да не си пилее енергията, а Девата и Скорпионът да не пазаруват днес! Хороскоп за деня – 30 април 2024, вторник
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори