×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Замразяваме преговорите за правителство, обявиха от ГЕРБ


Замразяваме преговорите за правителство, обявиха от ГЕРБ
С експертно и "отдалечено" правителство за кратко време да прекараме България през кризата, е новата оферта на Бойко Борисов
27 Май 2023, Събота, 17:03 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Поискаха гаранции, че няма да има чистки в службите и администрацията

"Замразяваме преговорите." Това обяви Мария Габриел. Ръководството на ГЕРБ и Изпълнителната комисия дадоха брифинг в Централата на партията в София.

"Дълго мълчах, слушах много. Водих се единствено от разума и грижата за държавата. Днес говорих с акад. Денков. Уведомих първо него, после и колегите си, сега и вас. Замразяваме преговорите. Всичко си има граници. Моята е, че не мога да приема демокрация да се гради на базата на лъжа, разклащане устоите на държавността и неспазване на фундаментални принципи на републиката", обясни Габриел. 

От ГЕРБ дадоха да се разбере, че ситуацията е различна след публикувания таен запис от Националното събрание на "Продължаваме промяната" (ПП).

Мария Габриел заяви, че лъжите относно нейната личност не били проблем. "Проблемът е, че тук може да става дума за визия за управление, за начин на управление, който е в разрез с всички европейски принципи и практики. Какво е неприемливо: неприемливо е едно да се говори по време на преговори, а друго - навън. Навън са лъжи. Изводът ми е, че вече те и вътре не могат да бъдат приемани сляпо за истина. С цялата ми симпатия към стойностните хора към ПП-ДБ, смятам, че това е неприемливо и към тях. Второ, неприемливо е дори да има някакво съмнение, че България е параван. България не е параван. България е суверенна държава. Ние имаме европейски и атлантически партньори. И аз ги ценя, защото знам, че когато отстояваш позицията си от самото начало с аргументи, с прозрачност, те те уважават. Но решенията се вземат единствено в България. България не може да бъде фасада за нечисти помисли, жажда за власт и система, подменяща устоите на държавността. Неприемливо е да се говори дори за политизация на администрацията. Нечуван подход към държавния апарат, който не може да бъде обезглавен, защото чисто държавата ще спре да функционира", каза Габриел. 

Имало не само неприемливи неща. Мария Габриел си задавала и въпроси, като например "това ли е виждането как се правят избори", както и "какво означава ала-бала с президента". 

"Без ясни отговори и гаранции за спазване на принципите аз не мога да участвам под каквато и да е форма и на този етап виждам, че експертно правителство продължава да има най-голямата подкрепа, но на мен сега ми е важно да има яснота по отношение на ненарушаването на закона, неполитизирането на държавния апарат и службите, ясни гаранции за спазване правомощията на институциите и устоите, принципите на българската държава. Докато няма отговори и гаранции за спазване на тези принципи, повтарям - замразяваме преговорите", заяви още Габриел. 

Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев обясни, че става дума за "войнстващ болшевизъм". 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък обяви, че ще предложат бързо в парламента промяна в Изборния кодекс - да се гласува с машини като в САЩ, т.е. с четец на бюлетините. 

Борисов разтълкува намеренията на ПП, според чутото от записа, като намерение за смяна на стотици офицери от службите, както и на 500 директори на училища, което не било редно. Това щяло да доведе до тяхната политизация. 

Не било редно и съгласуване с чужди държави на назначенията в службите. Досега не е имало такава практика, посочи Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ отрече с ПП-ДБ да е било говорено за неговия имунитет. 

След въпрос какво означава "замразяване на преговорите", Мария Габриел обясни, че това означава, че те може и да бъдат размразени. Очаквали се отговори. Но било възможно и да бъде сложен окончателен край.

ГЕРБ ще настояват да се върнат на варианта експертно и "отдалечено" правителство, т.е. в него да няма ярки партийни фигури, стана ясно от думи на Бойко Борисов. Той се позова и на позициите на "ДА България" и на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков, който заговорил за нещо като служебно правителство. 

"Ще бъдат размразени (преговорите), ако ние видиме в тях истинско желание, каквото и "ДА България" заявиха - с експертно правителство за кратко време да прекараме България през кризата. Това е", отсече лидерът на ГЕРБ. 

"Трети мандат не виждам как ще стане и тогава изборите са много по-честен вариант към хората, знаейки ги вече и тях, и нас, и всички компромиси и некомпромиси, които не можем да направим", обясни Борисов. 

Гледайте тук:

 


В категории: Политика


46
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
46
Коментара по темата
46.
Големият въпрос е
29.05.2023 11:32:38
0
0
Колко центрофуги ще са нужни за да се изпере Борисов?
45.
Най-точният въпрос от записа е
28.05.2023 13:33:53
0
1
"И ако ГЕРБ са готови на тази договорка да има наше правителство означава, че са в изключително слаба позиция. Ако ние усещаме, че ни се отваря шанса да извадим ГЕРБ от политиката защо го пропускаме"
44.
Записът
28.05.2023 11:12:35
0
3
Чух го! Целия.
По-тъжно е, отколкото си мислех. Не, няма далавери, няма схеми. Просто поражение.
Правят трезв анализ на ситуацията и си признават, че при следващи избори ще се борят за трето, даже четвърто място.
Дискусията тече демократично.
Има и открити противници на идеята за коалиция с ГЕРБ. Да, признават, че е коалиция, а всичко друго е брандиране.
Някой си Милен казва: Много ме сърби езика да питам. Този, който арестува Бойко Борисов, сега ще го пази ли? В крайна сметка цялата сделка, която ни се предлага е да съставим правителство, за да пазим имунитета на Бойко Борисов. Идеята, че като махнем всички хора на ГЕРБ и ДПС и нещата ще започнат да се случват, както ние искаме е наивна. В момента, в който Борисов спре да ги храни и им разбутаме схемите, той ще падне. Падне ли той, завлича и нас. Това е договорка с хора, на които не може да се разчита. И правим една тъмна и задкулисна договорка, за да оцелее Бойко Борисов. И ако ГЕРБ са готови на тази договорка да има наше правителство означава, че са в изключително слаба позиция. Ако ние усещаме, че ни се отваря шанса да извадим ГЕРБ от политиката защо го пропускаме.
Ей, това питах и аз във ФБ онзи ден.
И друг мъжки глас ми отговори: “За последните две години се видя, че ГЕРБ нямат изчегъртване. “
Кики Алабалата обяснява, че само едни 7-10 % ги разбират. И тук е големият въпрос…
Останалите 90% дебили ли са? Или просто не се намери лидер да ги поведе. Да им разкаже приказка за една друга България, която може и без крадливи, прости, нагли толупи.
Мда, по-страшно е, отколкото си мислех. Изобщо искаме ли я тази другата свободна България?!
С този запис ПП признават, че са се предали. Опитали са, но тази другата България не е възможна.
43.
Напудрена кукумявка
28.05.2023 10:49:43
0
1
“че България е параван. България не е параван. България е суверенна държава”

Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахайахахахахахахахахахайай.
Да България не е параван, България е колония и то благодарение на твоя шеф БорисоФФ, ПропадналитеПендели и ДаБалъци!
42.
Мдаа
28.05.2023 09:30:08
3
14
Бедата е, че освен посредствени кариеристчета и обикновени простаци, в шайката на "Промяната" има хора кюфтета и пияни дронове с видими психически отклонения.
41.
Не знам
28.05.2023 08:31:39
14
6
кой какво замразява, ама на боко ще му замразят паричките!
Чувам, че са милиард, вече.
Добре ги е събрал, други да ги харчат.
Добре да мисли!
40.
До 39
27.05.2023 22:55:59
20
11
Естествено че никой няма намерение да уволнява нито един учител. Трябва да се уволнят близо хиляда навършили пенсионна възраст директори които се натискат по местата си ( след спрените конкурси при свалянето на правителството Петков), крадът като за последно от делегираните бюджети, колят и бесят уволняват всеки който не им върви по гайдата и получават и пенсия и заплата.
39.
До 38
27.05.2023 22:43:28
10
26
Кое да не е лъжа, тази жена има пълното право да им се изплюе на тези уж “мъже”. Цялото аудио е потресаващо, само от начина по който си говорят! Киро с бедния си речник повтаряше в несвяст и аз казах, той каза, той ми каза, ще им теглим една майна! Така се е научил в Харвард. Ще уволнявал учители, служители. Долен човек. Никой няма да гласува вече за тях.
38.
.
27.05.2023 22:37:26
19
8
Не лъжи. Казаха че не екалинка и нито дума не кааха за лъжите с нейната уж докторска титла. Тези който пуснаха записа удариха по ББ -излезе пълен глупак, който никой не го еб....... А нашият това му е болното място -мисли се за велик.
37.
Измамници
27.05.2023 22:31:52
11
25
Че Габриел не е кой знае какво, не е, но да я наричаш заложник, калинка, бедната ли там каква беше Габриел, и то не само корокчо и Асен, ами още няколко от тях! По големи селяни сте от еднокнижника. Бойко, ако излезе сега на избори и ви е разказал играта. В записа имаше само приказки за схеми. Дума не обелиха за народа. Ай въс, заминавайте си за Канада. Да управляват Бойко и президента най добре.
36.
Интересно
27.05.2023 22:21:30
15
9
По телевизията изнесоха нещо много интересно от записите на Радостин Василев и онлайн събранието на ПП. Беше нещо подобно на това:
"Мария Габриел ние я мислехмче за калинка, но мъжа е третият човек в ЕНП, което променя играта"
Извинявам се че не е точен цитат, но не го откривам още в нета. Надявам се скоро да пуснат целият запис от онлайн срещата им.
Та май се оказва, че са му я натресли на Бойко. А излагацията, че е доктор на политическите науки ще и тежи доживот. Било е през далечната 2009 година и тогава тя не е била омъжена. Сега вече могже да завърши който си иска университет и без да ходи дотам, но тогава не е било така
35.
vijte
27.05.2023 22:10:05
2
13
Ние като държава сме никой. Не можем и една седмица да изкараме на санкции примерно. Но никой не ни е казал да се грабим сами и сами да си газим законите и правилата. Хора, които даже не се съобразяват къде и какво говорят, няма как да се смеят последни, заедно със всички останали, които ги търпят.
34.
Кирчо и Кокорчо съвсем я оплескаха
27.05.2023 21:43:00
4
29
Тия двамата сладури от национално се превърнаха в интернационално бедствие. Успяха да замесят в калните си игрички чужди посолства, Урсула фон дер Лайен, Шарл Мишел и други висши чиновници от Европа!!!
Да им дава Радев мандата, да ги наритат в Парламента и да вървим на избори. Надявам се на тях хората най-после да си отворят очите и да видят, че шарлатаните, които същият този Радев ни натресе, са на път да съсипят и окалят България до необратимо!
33.
Циркът продължава
27.05.2023 21:16:43
1
14
В Румъния ротацията има проблеми. Но те не знаят какво е проблеми. Да видите какво ще стане у нас. Гледайте.

Нищо добро не ни чака, когато чужди сили тласкат по управленските върхове субпасионарни наведени мултикултаци.
32.
Joker
27.05.2023 21:05:10
11
11
Споко, "посолствата" ще ги сдобрят набързо ... И двете страни ще направят компромис за ексрертно правителство - в превод ще си наредят пионки , които да командват ...
31.
мислещ
27.05.2023 20:57:37
17
13
Споко, овце! В понеделник ще има обаждане от "ПОСОЛСТВОТО" и Тиквун ще клекне и пак ще каже, че ще прави коалиция с ПП-ДБ в името на БЪлгария.
И Тиквун, и Киро така се омазаха, че оттук насетне каквото и да направят, то няма да има подкрепа и на 7-8% от хората в България.
Но няма значение, важното е "ПОСОЛСТВОТО" да е доволно!
30.
Лоши артисти
27.05.2023 20:01:10
16
14
Няма страшно. Най-късно в понеделник след необходимите разговори с т. нар. западни партньори ще бъдат размразени преговорите. Нали трябва да се направят на обидени и големи демократи...
29.
ПакАз
27.05.2023 19:56:59
10
7
Хубаво, малко игра за публиката, ма не прекалявайте, щото ние сме за театъра и няма да е проблем нови избори, магнитно затъмнение, финансово такова, show must go on, darling.
28.
Вашето мнение
27.05.2023 19:35:57
0
11
Игрите и интригите на българските "политици" нямат абсолютно никаква връзка с демокрацията. България е в хиперинфлация, но това за българските "политици" е маловажно. Крадци, крадци, крадци политици.
27.
Хаха
27.05.2023 19:33:24
20
12
Замрязане означава, че чакат нареждане от поробителите САЩ и Европата :)))))
26.
Значи
27.05.2023 19:30:54
20
11
рашките пак намериха извинение на герб.
Аман от селски номера!
Правителство трябва да има!
радефф ни води към финансов крах!
После да не се сърдите на друг!
Ние ще сме си виновни!
Стига са ни крали рашисти!
Нашите пенсионери не са по-лоши от техните!
Марш рашшия вън от България!
Да живее България!
25.
Мунчо
27.05.2023 19:20:43
2
18
То като има правителство първо с МВР пенсионерите ще се занимава, шматарок, то държава няма, баща ти на седмо число може да не си вземе и той пенсията без оставане щото няма бюджет, той тръгнал службите да оправя. Аман от всезнайковци и разбирачи в таз територия, ганьовска...
24.
Боян
27.05.2023 19:12:05
15
10
Айде "пенсионерите с оставане" в МВР И МО да вдигат банкет, няма правителство,няма кой да ги барне,още мноооого време ще са на двойна хранилка-и пенсия и заплата!!!!!
23.
Do 19
27.05.2023 19:08:04
2
24
Ама ти кух ли си немогат да разбера или алчен като подмяната, кой кого изнудва при положение, че ГЕРБ спечелиха изборите (аз не съм гласувал за тях.)
22.
Do 15
27.05.2023 19:06:54
16
8
Така е но изглежда имаш къса памет или си много млад. Когато БКП слязоха от власт направиха така че всичко да тръгне от зле по зле-то не бяха пускане на криминали, етнически партии, борчески рекетьорски банди , етническа артия, пирамиди идр.
Чак когато окончаттелно сгромолясаха държавата и народа се струпа в парламента , щеше да ги изтрепе вътре ( януари 1997г), а баретите с белия автобус ги измъкнаха и спасиха тогава чак се дръпнаха от власта. Но само след четири години се окопитиха и ето ти сега новото най успешно превъплъщение ГЕРБ върви точчно по техния път.
21.
Закривай
27.05.2023 19:06:27
2
3
Направо о т фащ да пращат, който ще пращат и да се превключва с това безсилие и безродност.
20.
.....
27.05.2023 19:04:39
21
13
Герберастите са по зле и от комунистите. Не предават власта нивга! Защото знаят ,че следва съд. Няма надежда за тази държава !
19.
Причината
27.05.2023 19:03:07
21
13
Герб ще изнудват ПП за още министерски постове.
Гадна крадлива пасмина
18.
Под знамето на дъгата
27.05.2023 18:51:55
9
26
Са се подредили трол до трола!
Киро,Асеня и педалската им компания стават само да дефилират по паветата в женски дрехи.
Коварството е типично качество за педалите!
Бий Бойко педалите по ушите, да не им се разваля кожата и да не им се размаже грима, че под него са дяволски изчадия!
17.
ехааа
27.05.2023 18:36:31
6
22
"войнстващ болшевизъм" обяснил някой си.Не е това-войнстваща алчност,властолюбие ,лицемерие,задкулисие,наглост,чуждопоклонничество...това,ако можете да замразите-добре ще е.
16.
до 15
27.05.2023 18:14:20
34
20
плазмодий герберски
15.
E
27.05.2023 18:04:46
33
42
Ха ,не съм вярвал,че ще го кажа,но след като ГЕРБ слязоха от власт всичко тръгна надолу .
14.
*********
27.05.2023 18:00:47
12
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
Мичето гаргамел
27.05.2023 18:00:23
22
24
Обратно в село Помаково. Останалите мафиоти си знаят-в "магнитски".
12.
123
27.05.2023 17:59:21
4
15
Ами, пишете само верни гласоподаватели. Факт е, че държавата пропада, нон стоп има компромати. Най-близкия начин за диктатура. Нищо не е добро. Вервайте ми. Да се извинят взаимно, че иначе е лошо. И по-лошо ще стане.
11.
Спиро
27.05.2023 17:56:35
28
23
Много е смешно когато някой очарователен Гаргамел се вземе насерьозно ! Представяте ли си я да води нацията по време на война , като Маргарет Тачър например ! Трагедия ! Поредната срамотия начело на държавата !
10.
Жалко
27.05.2023 17:55:51
23
24
Имах някакви надежди за Мария Габриел, но като я гледах ми заприлича на онази Христинка... с Тошко Йорданов отстрани дето и спираше микрофона
9.
Христо
27.05.2023 17:54:28
21
20
На Христо Стоичков книгата и пари да ми дават не я искам!
8.
хХаха
27.05.2023 17:53:58
26
22
Гледайте записа да, какво са казали скандално, че пак не разбрахме, освен, че ясно си казаха какво мислят за Габриел.. борисов лъга за ПП със всякакви лъжи по неговите кални медии
7.
д
27.05.2023 17:52:50
16
14
право в ръчичките на Рундю, брау Габриел!!
6.
Прокуратура БГ
27.05.2023 17:52:33
28
23
Габриел.... лицето Габриел да се яви в прокуратурата на република България! Незабавно!
5.
Хахахаха
27.05.2023 17:52:11
22
28
Замразява ли?!?!? А питахте ли УСА амбасадата? Безгласни, корумпирани пионки. Не само ще подкрепите педалите, но и пак ще ги молите за правителство.
4.
Мата Хари
27.05.2023 17:47:43
27
36
Тая Гаргамел така се прееба направо не е истина. Ще изтече директно в канала и край на политическата й кариера. Като се води по акъла на чекмеджето, така ще е.
3.
Али
27.05.2023 17:35:28
28
39
Ама само ги вижте, най частните,най принципните, най компетентните, целите в БЯЛО ! И по средата най честния БАЦЕ ! Отврат !
2.
Гласоподаввател на ППи ДБ
27.05.2023 17:12:10
34
42
Благодарим на Герб
Беше неприемливо за нас да легитимираме пред Европа и света една тежко компроментирана партия -свързана и живееща чрез тежка корупция и съдебно задкулисие,управлявана от лицата Бойко Методиев Борисов, Влади Горанов и Дилян Добрев ,в момента обвиняеми за злоупотреби с държавни средства за особено големи размери.
Да живее България!
1.
Слава Герб-ПП-ДБ, слава ГЕШЕВ !
27.05.2023 17:10:56
23
40
Бай Ставри ще ви наиграе всичките !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори