×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Е това вече е нагло! Онлайн магазин за наркотици доставя пратки по домовете


14 Май 2023, Неделя, 16:41 ч.
Автор: Флагман.БГ

Действието се развива в Пловдив, журналистическо разследване показва, че да си поръчаш кокаин е по-лесно от поръчка на рокля по интернет

Онлайн магазин за наркотици работи в Пловдив и прави доставки по домовете. Това показва във филм в рубриката си "Glas" тази неделя по Би Ти Ви журналистката Тина Ивайлова.

Поне половин милион месечно е оборотът му само от поръчките на дребно. Всяко дете, което има телефон, реално също може да поръчва.

Групата е в телеграм, има меню като истински онлайн магазин, поръчваш каквото искаш. Въвеждат се и нови продукти. През няколко часа има по 50-ина поръчки, твърди клиент, който запазва самоличността си скрита, но разказва пред журналистката как работи платформата. Данните са предадени на полицията.

Правят се отстъпки за редовни клиенти. Освен това администраторите призовават за обратна връзка - клиентът да дава мнение.

Различни са методите на плащане, аз лично ползвам криптовалути, разказва клиентът пред Би Ти Ви, който обаче крие лицето си. Той обяснява, че доста пъти вече се е възползвал от услугата,

Много е доволен - идват бързо и на място, така не се налага да търсиш хора. И всичко им било "топ - и тревата, и белото, и хапчетата", разказва мъжът. 

След като си платил, снимаш бележката и им я пращаш. При доставката нямаш контакт с куриерите.

"Следвайте стъпките на менюто, за връзка с администратор натиснете ... Моля, бъдете търпеливи, в час пик може да има малко забавяне", изписва се още на екрана заедно с указанията как да стане плащането. След като си пратиш снимана бележката за транзакцията, се прави проверка, която отнемала 10-ина минути.

Магазинът работи всеки ден от 14 до 24 ч, само в неделя затварят рано - в 21 ч,.

Засега не работят в други градове, но казаха, че ще се развиват, разказва още клиентът пред камерите

Екипът на предаването също поръчва, за да тества системата - минимални количества марихуана и кокаин, които са изследвани от тях и са реагирали на тестовете за наркотици, т.е. доказано са такива. Поръчахме минимално количество - по 5 г, но всеки може да поръча и огромно, разказва авторката на фирма Тина Ивайлова.

Подобна група е разбита наскоро в Румъния.


В категории: Пловдив


7
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
7
Коментара по темата
7.
Наглостин
15.05.2023 02:41:34
1
4
Нагло е убийците на децата и родителите ни да се разхождат на свобода и да пушат пури,съдии и прокурори да не лежат в затвора за деянията си против народа,флЕгман да не могат да напишат едно изречение без да объркат правописа,а не младеж да лежи в затвора,че съхранявал шепа трева или, че шофирал два дена след като е пушил марихуана, която в белите страни е позволена и дори лекува рак и куп други заболявания.
6.
примери от Обединеното кралство
14.05.2023 21:37:33
2
1
По време на блокирането се наблюдаваше се впечатляващ ръст на доставката на пица до дома. Може пица + нещо друго... Навсякъде по улиците на Запад можете да видите продавачи на пица с мотори или велосипеди.
5.
пример на даркнет уебсайт
14.05.2023 21:32:45
0
3
Това е официален пример на даркнет уебсайт от Холандия, не се учудвайте:
„Продавач на кокаин в даркнет“
„Купeте наркотици онлайн – кокаин, LSD, трева, XTC, MDMA, хероин.
Здравейте и добре дошли в Холандската анонимна аптека. Промотираме наркотици от януари 2012 г. Били сме част от Silk Road v1 и v2, Sheep Marketplace, Black Market Reloaded, Evolution, Agora, Middle Earth, Black Bank и Dream Market.
Тук можете да си купите всяка дрога, която можете да си представите онлайн, от кокаин и трева до кристален метамфетамин и хероин."
След Интернет търсене установяваме, че сайтът е регистриран на:
Net1 GmbH
Schneppenhorststr. 65
90439 Nürnberg
GERMANY
phone: +499116031800
e-mail: [email protected]
4.
пример на даркнет уебсайт
14.05.2023 21:31:47
1
2
Това е официален пример на даркнет уебсайт от Холандия, не се учудвайте:
„Продавач на кокаин в даркнет“
„Купeте наркотици онлайн – кокаин, LSD, трева, XTC, MDMA, хероин.
Здравейте и добре дошли в Холандската анонимна аптека. Промотираме наркотици от януари 2012 г. Били сме част от Silk Road v1 и v2, Sheep Marketplace, Black Market Reloaded, Evolution, Agora, Middle Earth, Black Bank и Dream Market.
Тук можете да си купите всяка дрога, която можете да си представите онлайн, от кокаин и трева до кристален метамфетамин и хероин."
След Интернет търсене установяваме, че сайтът е регистриран на:
Net1 GmbH
Schneppenhorststr. 65
90439 Nürnberg
GERMANY
phone: +499116031800
e-mail: [email protected]
Наблюдаваше се също впечатляващ ръст на доставката на пица до дома по време на блокирането. Може пица + нещо друго... Навсякъде по улиците на Запад можете да видите продавачи на пица с мотори или велосипеди.
3.
Skunk
14.05.2023 19:49:10
2
3
Супер,легализирайте я!
2.
r
14.05.2023 18:08:01
2
10
kak se kazva grupata iskam da porucham malko
1.
Гичо Вичев Окото
14.05.2023 18:03:06
1
9
Отварям Онлайн доставки, Мила ще е на компютъра,аз ще доставям с колелото
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори