×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Училище за музиканти или за модели? НУМСИ „Панчо Владигеров“-Бургас изпрати абитуриенти-манекени


Училище за музиканти или за модели? НУМСИ „Панчо Владигеров“-Бургас изпрати абитуриенти-манекени
45 абитуриенти прекрачиха прага на любимото училище за последен път
12 Май 2023, Петък, 14:48 ч.
Автор: Емел Махмуд; Снимки и видео: авторът

Зрелостниците не изневериха на стила си – сбогуваха се с любимото училище с песни и много емоции

НУМСИ „Панчо Владигеров“ в Бургас изпрати Випуск 2023. 

45 абитуриенти прекрачиха прага на любимото училище за последен път, но се сбогуваха в техен стил – с музика, много настроение и сълзи от щастие и тъга. 

Освен че всички абитуриенти имат музикални дарби, те са и с манекенски мерки, правеше впечатление на изпращането. И момчетата, и момичетата изглеждаха така сякаш излизат не от Музикално училище, а от школо за модели – слаби, стройни и красиви. Ученичките бяха заложили на розовия цвят във всичките му нюанси. Вторият най-предпочитан цвят от дамите бе черният. Не всички от тях бяха избрали да са с рокли и поли, преобладаваха също и панталоните. Момчетата пък изпъкваха с екстравагантен стил.

 

 

Програмата започна с трогателното слово на директора на учебното заведение Златина Пантелеева, която пожела на всички зрелостници попътен вятър. 

„Изпращаме ви с малко тъга, но и с надежда, че сме ви предали най-доброто от нас, че ще станете достойни граждани на България. И ще бъдете не само добри професионалисти, но и ще отстоявате принципите си и да следвате мечтите си. Предстои ви шарен живот, ще бъдете на много места, ще срещнете много хора, ще преживеете много успехи и провали, но има нещо, което остава в живота – единствено и завинаги това е вашето училище. Където и да сте, на колкото и да сте, ще си бъдете нашите учениц“, каза Пантелеева на своите възпитаници. 

 

След нея на сцената излязоха абитуриентките Божана и Събина, които просълзиха всички с прощалната си реч. Божана получи и благодарствено писмо от ръководството на училището за това, че е най-активният председател на ученическия съвет на НУМСИ „Панчо Владигеров“. За първи път благодарение на нея школото има реално действащ ученически съвет. 

Дванайсетокласниците изненадаха с музикално изпълнение, чийто текст е написан лично от тях. Песента ще стане химн на училището. Ето и текста:

 

ЗВЪНЕЦ

• Идва време да се изнесем

от вечния ни дом свещен

живота прекарахме си тук

и беше хубаво - като захарен памук.

 

Ще помним завинаги прекрасните моменти,

учителите тук ни направиха доценти

до края заедно - покоряваме върхове

създадохме безброй консонантни светове.

 

Бяхме върколаци, котки - вампири

забавлявахме се вечно - неспирни

минахме през всичко - истински сплотени

побеждавахме всеки път - обединени. 

 

• Вселената събра ни заедно

времето ни беше шарено

бузите ни в цвят - алено

благодарим за това, което бе ни дадено. ×2

 

• Като дом - светло и уютно,

пълно с шоу и изкуство

точно то ни даваше насока

с него ще вървим в правилна посока.

 

И ще се сещаме завинаги

за всичко, което заедно сме преминали.

Съпровождани от висша сила -

тази на изкуството, която ни окриля

 

• Вселената събра ни заедно

времето ни беше шарено

бузите ни в цвят - алено

благодарим за това, което бе ни дадено.

Припев:

• Със сълзи и усмивка

си даваме последната прегръдка

с радост и носталгия 

благодарим за пътя - нашия. 

 

• Вселената събра ни заедно,

благодарим за това, което бе ни дадено.

В нас вечно ще носим...

вечно ще носим...

вечно ще носим...

Спомена любим!

Благодарим
 




70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 3
14
Коментара по темата
14.
dd
12.05.2023 20:30:45
1
4
Habiat decata bez nikakvi zaplati sled tova. Mrusna durjava tupaci. Nikoga ne stavaite muzikant.
13.
11
12.05.2023 19:32:53
3
3
Не се хаби. Капацитета ти личи от километри. Просто не вървиш. Простаците от много време не са на мода. Особено нереализираните. Двете ти изречения стигат.
И мъж не си, иначе нямаше анонимно да нареждаш.
12.
Милко Калайджиев
12.05.2023 17:28:29
4
3
Я елате, пиленца, при батко, да ми пеете сладко, сладко.
Къде си батко, къде си батко, да ти пеем сладко, сладко...
11.
До 10
12.05.2023 16:35:02
6
3
Прав си! Приключих върху майка ти снощи.
10.
8
12.05.2023 16:16:29
5
7
Не се срамувай от професията си пич :)
Те сега започват да търсят професия, ти обаче отдавна си приключил.
9.
Гошо
12.05.2023 16:15:55
6
16
От музикалното почти винаги излизат читави деца, които после се оправят много добре в живота. Ама разни природно ощетени индивиди, които никога не са се докосвали до истинка култура няма как да го разберат това.
Успех им пожелавам - умни и красиви.
8.
Я виж тиии
12.05.2023 16:04:33
17
15
Нова реколта тираджии, сервитьорки, охранители и продавачки в хранителни магазини.
Ми, добре дошли!
7.
До автора
12.05.2023 15:36:11
8
4
Бейби, ти си най-красива... искам те!
6.
Марк Твен
12.05.2023 15:26:49
1
21
Много сте хубави. Останете си стилни!
5.
Сладурчета
12.05.2023 15:24:32
1
24
Хубави български деца
Да са ни живи и здрави
4.
хахаха
12.05.2023 15:11:58
18
12
и да си измиете дудите, че миналата година...
3.
Васил Кунчев
12.05.2023 14:58:34
36
3
Бахти селтачките....
2.
Св
12.05.2023 14:57:22
1
30
Браво! Много радост и успех в живота!
1.
Кифлун
12.05.2023 14:52:31
26
18
Айде оттам направо към ,,Ергенът,, А и доктор Енчев точи скалпела и чака клиентки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори