×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

4 зодии, които не усещат, когато някой флиртува с тях


4 зодии, които не усещат, когато някой флиртува с тях
Ключови думи: флирт, зодии, флагман
23 Април 2023, Неделя, 14:22 ч.
Автор: Флагман.бг

Представителите на тези знаци не обръщат внимание на сигналите

Повечето хора по-скоро могат да разберат кога някой ги ухажва, тъй като флиртът включва фина или непряка комуникация, включително закачливо поведение и/или определени намеци. За да разберете със сигурност дали някой се интересува от вас в романтичен план, можете леко да засилите интуицията си като поддържате зрителен контакт с въпросния човек. Ако той ви отговори със същото, това със сигурност е флирт. Въпреки това, ако сте от хората, които се затрудняват с този начин на общуване, вероятно ще ви е по-трудно да разберете кога някой се опитва да ви сваля.

Някои хора са по-склонни да си помислят, че другият човек се закача с тях, просто защото е приятелски настроен. Или пък те самите са твърде нервни и/или стеснителни и не успяват да разгадаят някои важни знаци. Освен това тяхната несигурност може да ги затрудни да усетят някои провокативни сигнали, които другият човек им изпраща.

А ето и кои 4 зодиакални знака най-често имат проблем с това да усетят кога някой се опитва да флиртува с тях:

Рак
Флиртът често се характеризира като засилено сугестивно поведение. Това може да са по-скоро завоалирани, отколкото открити действия, за които трябва да внимавате. Но Ракът няма представа какво е, когато някой го прави. Това отчасти се дължи на факта, че повечето Раци са неуверени и смятат, че са недостойни за нещата, които желаят. Те постоянно се подценяват и затова им е трудно да идентифицират истинските мотиви на всеки, който се опитва да ги впечатли. Затова, когато някой се държи твърде мило и закачливо с тях, те смятат, че този човек е просто приятелски настроен. Раците трябва да разберат, че когато някой ги докосва твърде често, когато поддържа продължителен зрителен контакт с тях или им прави много комплименти, това са признаци на флирт.

Скорпион
Страстните Скорпиони са сложни същества, които често не могат да разберат дали обектът на интереса им флиртува с тях или по-скоро не. Причината да не са наясно е, че са много песимистични като натура. Скорпионите просто не могат да приемат, че нещо хубаво е напът да им се случи, тъй като по принцип нямат доверие на околните. Ако някой, който е влюбен в Скорпион започне да иска да прекарва повече време с него, да го докосва по-често, да разкрива по-лични неща за себе си и т. н. Скорпионът може и да се настрои на вълна секс, но нищо повече. Причината е, че хората от този знак невинаги вярват, че са достойни за любов и трудно допускат хората до сърцето си. В резултат на това те често имат повече сексуални, отколкото любовни връзки.

Козирог
Козирозите обикновено са прями и разумни личности, които не обичат нещата да им се представят по изопачен начин. Когато някой флиртува с тях, те няма да вземат предвид манипулативните му изразни средства, докато този човек не им изложи директно емоциите си. Освен това Козирозите не разбират, когато някой се опитва да се шегува с тях (по време на флирт), така че този аспект на ухажването винаги им убягва. Хората от тази земна зодия вярват в откритостта и като цяло обичат да пестят времето си, така че не очаквайте да започнат игра на ухажвания. Освен това те мразят да имат спотаени очаквания и ако искат нещо – по-скоро ще го кажат. Това ги прави суховати и невежи във флирта. Като цяло им липсва нотка на изтънченост в това отношение.

Водолей
Тъй като Водолеите са най-малко възприемчиви към развиване на романтични връзки в сравнение с другите знаци, те могат да изглеждат емоционално необвързани и студени. Те не могат да осъзнаят добре емоциите си и следователно не могат да открият дали някой флиртува с тях или не. Поддържайте емоциите си ясни, ако искате този знак да разбере какво чувствате. Водолеите обикновено са склонни да бъдат леко наивни, когато става въпрос за ухажване. Те също могат да се заблудят и да си помислят, че човекът, който ги сваля, всъщност се държи приятелски.

Източник: Tialoto.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите 21/05/2024, Вторник 07:13 0
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 13
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Заради проблеми с разпечатване на ПДФ файлова пък всички зрелостници ще получат като бонус 4 точки на изпита по български език  Жандармеристи пазят пътници от пияници и скитници в нощните влакове, но мъж преби кондуктор Жандармеристи пазят пътници от пияници и скитници в нощните влакове, но мъж преби кондуктор Началникът на сигурност БДЖ Тодор Тодоров разкри, че нападателят, който крещи, че е с жълта книжка, е рецидивист  Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Апелативният съд гледа мярката й Почитаме светците Константин и Елена Почитаме светците Константин и Елена  Днес в Странджа нестинарите ходят по огън с техните икони в ръце 28 плажа може да останат неохраняеми 28 плажа може да останат неохраняеми Липсва интерес за много от плажните ивици във Варненско заради промените в наредбата за водноспасителната дейност Овенът поема по нов път, а Ракът да внимава с неприлични предложения Овенът поема по нов път, а Ракът да внимава с неприлични предложения Хороскоп за деня – 21 май 2024, вторник Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те 
Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори