×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ за бюджета на служебния кабинет: Трябва или да се вдигат данъци, или да се отложи влизането в еврозоната


ГЕРБ за бюджета на служебния кабинет: Трябва или да се вдигат данъци, или да се отложи влизането в еврозоната
Честното беше да имаме днес отговор от ПП с кой желаят и от кой желаят подкрепа, каза лидерът на ГЕРБ
22 Април 2023, Събота, 12:02 ч.
Автор: Флагман

Според Делян Добрев в тази драматична ситуация няма лесни решения

Искам да споделя какви са настроенията за решаването на тези въпроси. Това, което всички трябва да знаят. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на извънреден брифинг на партията. 

"Като част от екипите, които преговаряха по законодателната рамка, приехме, че ще работим по определени приоритети. Това са над 30 закона, които не са лишени от съдържание. Имаме спор по някои от техниките, включително имаме спор по логиката на самите закони, както и по тяхното навременно приемане, но нямаме спор, че е нужно работещо народно събрание, което да взема решения и да излъчи правителство. Много ни изненадва, че на фона на тези уж добронамерени разговори и стратегии, които заедно чертаем, вече темата е друга. Колегите ни от ПП-ДБ се връщат към мантрата за корупцията и за това, че искат да се разграничат от ГЕРБ", обясни Десислава Атанасова. 

"Ако само преди месец Асен Василев, който беше свален с вот на недоверие, твърдеше, че трябва да се намерят нормални учители, а не такива с чорапогащници с дупки, това е резултатът от работата на правителството им - огромна дупка в бюджета и бюджета за образование. За съжаление сега трябва заедно да търсим възможности, за да не затъне държавата ни в популизъм и липса на перспектива", каза тя. 

"Друго исках да кажем, но и вие като ПП-ДБ си карате по инерция, все едно отново идват избори. Служебното правителство бяха упрекнати за цифрите, но пред нас вече стои официално закона за бюджета и актуализираната бюджетна прогноза, която много пъти съм искал да видя. Тя е актуализирана за следващите една-две години, защото минават като миг. Случката е, че дългът ще стане 70 млрд. Обръщам се към "Възраждане", 2,2 млрд ще отидат в лихви в чуждите банки, за да платят този огромен дълг. Това ни очаква, за всеки, който каже, че иска сам да управлява.

Честното беше да имаме днес отговор от ПП с кой желаят и от кой желаят подкрепа. "От всички" означава, че нямат намерение да го правят. След като не искат да конкретизират, започваме да четем бюджет. Едно е ясно - деня, в който президентът излезе с вдигнат юмрук, ние ви вкарахме в най-бялата организация - чакалнята на еврозоната. Сега щяхме с Хърватия да сме в еврозоната. От всички критерии сега няма нито един изпълнен. 6,4% бюджетен дефицит. Честито на "Възраждане". С този показател еврозона няма. Става и безсмислена опорката за еврозоната", заяви Борисов.  

Той заяви, че ако 6,4 се задраска и стане 3% дефицит,ще трябва да се режат още разходи. 

"Двойно трябва да отрежем. Честно е преди да се състави правителство лидерите на всяка партия да изкоментират бюджета. Да не се оглеждаме в миналото, защото още утре ще се спънем в настоящето", обясни той. 

Борисов каза, че не вижда пари за инфраструктура в бюджета, който е предложен от служебния кабинет. 

"На базата на това се налагат три избора и се обръщам към лидерите на партиите - да коментират бюджета и да кажат на кое решение се спират. Защото на това, което са се обединили, аз повече вярвам на ЕК, МВФ, БНБ, която дори до 0,4% стига. Сиреч, имаме милиард разлика, която може да не се събере. Инфлацията ще се понижи, защото в Европа се понижава. Постепенно ще се свали", посочи лидерът на ГЕРБ. 

Той заяви, че инфлация се лекува само с инвестиции, но на този етап това няма как да се случи. 

"Има три решения и държа ПП да кажат за кое са, защото както ние се съгласихме, че справедливостта, правосъдната реформа, макар че не видяхме да се е променило нещо в борбата с корупцията с незаконните арести, следват тези три изводи - вдигане на данъци. Чувате ли? Помните ли колко пъти съм предупреждавал. В основата ни е плоския данък, за да привличаме инвеститори. Ако това не се направи и остане 6,4% дефицит, забравяте за еврозоната.

Второто лечение се казва Симеон Дянков. Постна пица, затягане на колана, рязане на разходи. Важно е да чуем ПП, ДБ и Иван Костов, който каза, че няма да гласува повече за тях.

Ако и това не се направи, отиваме на трети вариант - никоя партия не поема отговорност, догодина от 12 стават 30 млрд., по-догодина 70 млрд. Това са цифрите и се обръщам добронамерено към всички. Следва отговор на въпроса ние ще гласуваме ли таван на лимита на външния дълг. Трябва ли да накарам партията ми, която в целия модел държеше бюджетите на излишък до ковид кризата, сега трябва да натиснем копчето и да отидем с още 12-13 млрд. нов дълг", обясни той.  

"Както "Възраждане" се дразнят на пропагандата, аз се дразня на тяхната. Никой не ми е казал какво да правя. Имаме американски и европейски партньори. Не може да говориш срещу европейския съюз и да преговаряш за еврата им, които идват. Или не искаш нищо, или се съобразяваш с решението на ЕС. Ние не сме по-малко бабаити. Не знам ПП и ДБ какво са се уплашили. Искат да преговорим ПВУ, за да дойдат еврофондове. Много от авансите са похарчени и вие сте го проспали това", обърна се Борисов към журналистите. 

 




Флагман.БГ Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда 04/05/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния 04/05/2024, Събота 09:20 0
41
Коментара по темата
41.
Е, бре, село големо!
22.04.2023 21:02:00
0
0
Кавадар , ти глух ли си, еврозона няма да има! Румен Радев и вечно гладните пенсаци, с ремаркета из целия свят- инвеститор Н1 в България я издъниха.
40.
39
22.04.2023 17:11:56
2
4
Каква еврозона- ще има задължителен референдум!
39.
Либерастията е гадост
22.04.2023 17:08:37
1
22
Жълтопаветните превратаджии, които съсипаха и съсипват България, на думи реват да се въвежда еврото, докато с действията си правят точно обратното - правят невъзможно еврото.Това е обсесивно-компулсивно разстройство.И точно този Кокорчо, който съсипа финансите най-много говори да въвежда еврото.Няма да те пуснат да се снимаш пред сградата на ЕЦБ във Франкфурт, не да въвеждаш еврото.Когато останат насаме - Кирчо и Кокорчо изпадат в див кикот от злорадство за тежките щети върху България.Те точно затова са изпратени тук: да съсипят България - страната, която те мразят.
38.
ГЕРБ в момента е в по-силна позиция
22.04.2023 17:03:24
3
26
Те умеят повече от другите. В тази важна фаза, къде са Кирил и Асен? Борисов е в екрана и съумява да говори неща, които са валидни и чути от много хора!
Ако направят коалиция с ГЕРБ, ПП са свършени, ако не направят – имат всички основания, че ще бъдат свършени, те нямат полезен ход. Христо Иванов и ДБ могат да останат в твърдото ядро, защото той се движи по-интелигентно в този хаос.
Арестът на Борисов беше кулминация на глупостта на Кирил Петков и Асен Василев, защото те нямаха идея за продължение. Мислеха, че ще го унижат, но са си сервираш един унизен лидер на опозицията е нелепо поведение, политически неадекватно!
37.
Времето разкрива истината
22.04.2023 16:18:27
3
25
Лошото управление на държавните финанси през 2022 г., заради което ПП „Има такъв народ“ напусна коалицията, дава своите отровни плодове. Безконтролното харчене на държавни средства доведе до това, че служебното правителство предлага увеличение на данъците – ДДС да бъде увеличен на 22 %, а плоският данък за фирмите на 15%",
36.
www
22.04.2023 15:00:49
1
19
Едно вярно нещо ще каже Борисов и вие от натягане ще го пропуснете. Всъщност казаха, че има три варианта - вдигане на данъци, сериозно задлъжняване или постна пица (намаляване на разходите). Явно за журналистите последното не е опция, затова са го пропуснали.
35.
Стига глуподти
22.04.2023 14:55:27
28
9
Отлагай влизането в еврозоната бойкооо
34.
или пък
22.04.2023 14:52:00
7
8
Да се реформира бюфетия сектор и да се махнат пенсионерите, който са на хранилка. Да се махнат дублиращите министерства. И да спрат бонусите за милиони защото са си вършели работата.
33.
Да, ама Не!
22.04.2023 14:50:40
3
27
В момента ПП и ДБ покрай газовите далавери и спонсорирането им от мафията и NEXO, са набутани в американския фризер. Не случайно Гешев бе в САЩ за координиране на обвиненията срещу криптофараоните и присъдружните им партийки, които са на хранилката им!Чао момченца, бай Ставри е в очакване да го посетите за по-дълго.....
32.
Чао момченца,бай Ставри е в очакване да го посетит
22.04.2023 14:48:58
2
30
Кики се е клел в Канадската Конституция и се има за поданик на Кралицата, за това гази Конституцията на България и е престъпник и лъжец, защото се има за неподсъден!Да, ама Не! В момента ПП и ДБ покрай газовите далавери и спонсорирането им от мафията и NEXO, са набутани в американския фризер. Не случайно Гешев бе в САЩ за координиране на обвиненията срещу криптофараоните и присъдружните им партийки, които са на хранилката им!
31.
Вие се карайте един друг .
22.04.2023 14:43:47
1
17
Но скоро ще трябва да се връщат заемите. Парите ще ги изкарат от нашите джобове не от техните. Като решат да изтупат празния чувал , тогава е момента ние да изтупаме тях . Управляват ни крадци и престъпници и всеки го знае .
30.
Само Киро Ще Ви оправи!
22.04.2023 14:41:54
26
37
Нали той приватизира семейно плаж корал и спря пътя през Кресненското дефиле!
Зелените талибани от промяната са човеконенавистници!
Имат се за по-горна порода заради което всичко им е позволено!
Гнусни, долни драг кралици
29.
Само да напомня на всички
22.04.2023 14:39:25
38
46
След 11 години (да бъдем акуратни) управление на ПП ГЕРБ, сме най-бедни в Европа и то не просто най, а на светлинни години от другите. Това е достатъчно, подробностите са за историците и аналитиците.
28.
Marinero
22.04.2023 14:16:49
36
48
Тролчо гербав, По времето на вашата тиква заплатите ни бяха по-големи от германските и с една заплата изкупувахме ориза и млякото от един испански или румънски супермаркет!!!
27.
Благодарности към ПП/ДБ
22.04.2023 13:57:57
52
49
Благодарение на двете години управление на променкаджиите, вече сме №1 в Европа!
Оризът и млякото в Испания и Румъния са по-евтини отколкото в България!
Изпреварихме Германия по цени на брашното, въпреки че заплатите в Берлин са пет пъти по-високи
В Холандия мога да купят четири пъти повече стоки!
26.
Дааа
22.04.2023 13:50:56
43
12
Искаме затягане на коланите и постни пици за тъпия народ гласувал за гербавите. Яко трябва да се клати, явно му е малко мизерията 15 години.
25.
Магнитски 3,4,5 може да си ги набуташ в задния дво
22.04.2023 13:44:37
7
55
Изобщо цялата сган от промяната са помияри, патерички на Ради Фатмака , пуделчета на каишка при олигархията и мутри.
Къро ги нарече шмекери , жълтопаветните гризачи , Сульо, Пульо, Танас и Спас от революционните промени, юпита неграмотни без квалификация и опит.
Партии еднодневки ПП / ДБ, след една година никой няма да си спомня за тях.
Ограбиха държавата , инфлация, посредници, комисионни, далавери, дарения, кражби и продажби, мостове, тунели ,танкери, яхти, лодки гарантирано от Харвардската шайка измамници.
Ще бъдат записани в червената книга на изчезващите видове.
24.
До 21
22.04.2023 13:40:12
1
2
Не можеш да си смениш МАК адреса на телефона освен ако нямаш руут достъп. А новите модели особено след андроид 11 не позволяват отключване на bootloader-a. Въпроса е дали при тях е видим мак-а, а не само айпи-то.
23.
ами
22.04.2023 13:34:47
27
9
Направи си коалиция Магнитски. Тамън всички сте си лика прилика.
22.
О...йе
22.04.2023 13:26:07
0
9
Където е текло пак ще тече-
тук всичко е свързано с кражби.
Властта наркотик е и все ги влече,
а кражбите най се услаждат.
21.
до 14 оня с молбата
22.04.2023 13:19:52
1
7
И как точно флагман ще блокират някой по MAC адрес при положение, че е зададен randomized MAC?
20.
No18
22.04.2023 13:18:53
0
9
Няма кой да направи това,всички са омешени като се краде,за да може да не изгори някой.
19.
Marinero
22.04.2023 13:16:45
46
22
Колкото и да се тръшкат гербавите тролове, тоя на чело на държавата повече няма да го видят.
18.
ОК
22.04.2023 13:14:12
30
20
Трябва или да се вдигат данъци, или да се отложи влизането в еврозоната
---
Предлагам
1. Да се отложи влизането в еврозоната
2. Премахване на плоския данък
3. Въвеждане на прогресивен данък
4. Ревизия на всички обществени поръчки над 1 млн лв относно задание и изпълнение
4. Конфискация на имуществото и запор на парите на всички крали евросредства
17.
До лъжеца marinelo 15
22.04.2023 13:04:30
41
57
Елементарна проверка доказва че си долен лъжец!
Борисов е управлявал не 12 години а 10!
20% ДДС слагаш за да си заслужиш 30-те сребърника като трол!
Лъжата е типична за "умнокрасивитета" от "промяната"!
Асен Василев обеща метро между Казанлък и Стара Загора, Кирил Петков - 50 млрд. лв. инвестиции. Лъжат, а услужливите медии траят. Ако прибавим 4 магистрали, петте тунела.
16.
ай, стига
22.04.2023 12:56:58
25
25
Да си сикрати държавната администрация и да се внедри най-накрая електронно управление. Стига с тоя рекет. Ама май няма интерес от това.
15.
Marinero
22.04.2023 12:52:15
43
36
До 10
Всички сложиха по малко л***а, но тоя ги слагаше 12 години. Не съм привърженик на нито една политическа сила, всички до един са компрометирани кукли на конци и резултатата е пре***а държава.
14.
Молба до флагман
22.04.2023 12:50:53
27
17
Моля ви да блокирате по МАК адрес, не АЙПИ, устройствата на троловете на герб и пп/дб. Всеки ден един и същи спам, едни и същи заучени фрази и помия. А на вас тролченца нещастни само едно ще кажа :"Двама се карат, третият печели"! Сещате се кого визирам, нали? Да живее възродена България!
13.
Хахахах
22.04.2023 12:49:37
42
17
Някой би ли обяснил каква е разликата на Боко Кратуня с Пълни Пендели - Киро фърфарата и Асен тръбата!?
Тоя бесен лакей на Козяк рИва, като магаре, че "орешарски" с неговия милиард заем, ще накара и внуците ни да плащат, а след връщането му на власт от умнокраставата уродлива измет-тегли много милиарди и никой не разбра къде отидоха...
Свинята Асен тръбата обяви, че вече сме напълно независими от кремълския газ ииии, докара американски газ от Русия на тройна цена, и сега Чирен е пълен с прескъп газ, който ние плащаме!
Гласуващите уроди за тези две клики-гробседесе и пълнипенделипродайбългария, са най-гнусната, малоумна и долна тиня на обществото ни!
12.
Кое ПП е по-добре от ГЕРБ?
22.04.2023 12:49:19
24
55
Това,което се обогати с комисионните на газовите доставки ли, или това което предизвика двойно по-голяма инфлация, или това което нареди роднини,приятели,кумци, баджанаци и всички баджаци на държавна служба?
Или лицето и гъза на ПиПетките Дамаджан Чашков!
Трябва да си малоумен, или високоплатен трол, роднина на ПП, за да харесваш управлението след ГЕРБ!!!
11.
Трезвеник
22.04.2023 12:48:54
24
40
1. Брутално съкращаване на администрацията.
2. Закон за мълчаливо съгласие в администрацията/общинска, държавна/-стига са се подигравали с гражданите и бизнеса с този мълчалив отказ.
10.
Предатели+педали заедно
22.04.2023 12:46:31
35
45
Да спрем съсипията на България, която ни се стовари през последните две години, само ГЕРБ може да извади страната от кризата! Много е лесна истерията да се хвърлят яйца по паметници на културата, но е много трудно да се управлява държава. Руди Гела и Чашков държат за топките Киро и Асеня с компромати, за това са водачи на листи в Перник и Плевен!
И двамата са предатели, типично за ПП...
9.
До 4 marinero
22.04.2023 12:41:56
34
59
А защо не се хвалите и с другите неща?
- Инфлация, двойно по-голяма от ЕС.
- Цени на газта с 30% над пазарната.
- Неадекватна политика по овладяване на кризата.
- Всеки месец теглиха по милиард заем, дето ще го връщат и правнуците ни...
- Един курвар начело на държавата, а един педераст за министър на финансите.
- Един рогоносец - председател на НС.
Иначе признавам им едно нещо - такова крадене не е имало никога. За 7 месеца никой не е успявал така да опоска държавата.
8.
Нека имам грях
22.04.2023 12:40:57
40
48
С нетърпение чакам денят в който ще прочета скръбна вест свързана с този мръсен измекяр.
7.
ПП въздух под налягане
22.04.2023 12:39:24
35
48
Да ти ги обясня точка по точка?
1. Всеки бизнес усети на гърба си по-високите цени на газта и тока. Държавен рекет вследствие на малоумни решения!
2. Прагът на ДДС не е еднолично решение...
3. Как са обявявани търговете за газта??? От днес за вчера? Това ли е ненагласена поръчка???
4. Тъпото въртя един кран, а оня ден и Лена Парапета призна, че газ нямало! Конекторът е завършен официално след като Тъпото го свалиха позорно с вот на недоверие.
5. И какво точно се е случило? Някой закон да е приет? Само си чешеха езиците...
6. Добре, че военните заводи бълваха яко. Всичко останало замря. Ако не беше износа на оръжие, можеше да докарате БВП до отрицателни стойности...
7. Дали?
8. Къде са тези вагони? Защо още масово се пускат снимки от заринати в сняг купета?
9. Стартиране на нещо не означава, че можете да си приписвате заслугата по реализирането му. Стартирахте и един завод за електромобили, два-три нови моста над Дунав, тунела под Шипка...
10. Страхотен имидж... Тъпото проведе 10 минутен разговор с Байдън в рамките на 10 секунди!!! Колко значими политици посетиха България през това време? Дали не се броят на пръстите на едната ръка?
11. Пенсиите нагоре - инфлацията два пъти повече...
6.
Смехурковците Киро и Ко са гадни
22.04.2023 12:35:19
35
46
ПП троловете цъкат минуси, но от това бащата на Киро Тъпото няма да поумнее и ще си е същата проста селска мутра. От минусите цените в магазините не падат, а Кокорчо няма да мине на правилния бряг.
И в тази връзка да Ви задам един въпрос... защитавате/харесвате едни прости селяни и педерасти. Това означава ли, че им симпатизирате и ги подкрепяте защото и Вие сте от същата порода? Парите, които получавате за тролене, достатъчни ли са за да Ви смачкат самочувствието да изразявате собствено мнение?
5.
Сз
22.04.2023 12:34:25
44
33
ТИ ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ СТАНА БЕ,МАФИОТ НЕЩАСТЕН.....
МЯСТОТО ТИ Е В ПАНДИЗА,ГНИДА ПРОДАЖНА И АЛЧНА
4.
Ханко Брат
22.04.2023 12:30:54
37
28
Със зсплати 800 лева и без да се плащат осигуровки и пенсии 500 лева Еврозона няма да има!
3.
Marinero
22.04.2023 12:29:07
40
67
Човека дето изхарчи 3 милиарда за потока на Путин, 8 милиарда за хвърчила на хартия и плати 3 милиарда неустойка на руснаците за Белене, та той ли сега ще обяснява колко е скъсана хазната ?
2.
ами
22.04.2023 12:27:49
43
62
Направи си правителство с ДПС БСП и ИТН. Вие заедно свалихте работещото правителство на ПП гласувахте заедно Веждито и хартиената бюлетина. Апък ти никакъв евроатлантик не си а си от страна на келипира.
1.
пълни
22.04.2023 12:22:10
33
58
Пълни глупости дърдори този. Нито зна нито може нито разбира от нещо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори