×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Двойник на Путин е посетил Украйна, твърди Киев


20 Април 2023, Четвъртък, 11:00 ч.
Автор: Флагман

Според изявление на Кремъл от вторник руският президент отново е пътувал до зоната на военните действия в Украйна, като се е срещнал с руски войници, сражаващи се в областите Херсон и Луганск

Киев поставя под съмнение съобщенията на Кремъл, че руският президент Владимир Путин неотдавна отново е пътувал до зоната на конфликта в Украйна, като твърди, че визитата е била извършена от двойник, предаде ДПА, цитирана от БТА. 

"Това не беше истинският Путин", заяви снощи по телевизията секретарят на Съвета за национална сигурност на Украйна Олексий Данилов, без да посочва доказателства. "За да говориш с истинския Путин, трябва да се самоизолираш за 10 до 14 дни", напомни той. 

Според изявление на Кремъл от вторник руският президент отново е пътувал до зоната на военните действия в Украйна, като се е срещнал с руски войници, сражаващи се в областите Херсон и Луганск, както и с високопоставени офицери. Това бе втората информация за пътуване на Путин до зоната на военните действия, откакто той нареди нахлуването в Украйна на 24 февруари 2022 година, посочва ДПА. Точната дата на посещението на войските не бе съобщена.

Кремъл публикува и кратко видео, на което се вижда как Путин слиза от хеликоптер и се ръкува с униформени.

Според Данилов обаче човекът, видян в Херсон, е бил "обикновен двойник, каквито, както знаем, има няколко". Украинският служител по сигурността нарече Путин "уплашен човек" и заяви, че идеята той да е решил да посети фронта е просто невъзможна. Данилов подчерта украинският президент Володимир Зеленски, който във вторник посети град Авдеевка в Източна Украйна, е "пълна противоположност" на Путин, тъй като многократно е посещавал зоната на военните действия. "Това е разликата с бункерния дядо Путин, който скоро ще се плаши от себе си", заяви Данилов.

Още във вторник украински журналисти направиха проверка по геолокацията на снимките, публикувани от Кремъл, и заявиха, че Путин не е бил на местата според прессъобщението, а е посетил - доколкото това е самият Путин, курортно място близо до Крим, където не се водят бойни действия. И руски опозиционни журналисти откриха, че видеото на Кремъл е редактирано и е изрязана реплика, в която т.нар. президент казва "Скоро е Великден", а Кремъл твърдеше, че е бил на фронта навръх празника. 


В категории: Войната в Украйна


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
двойникът на Байдън
21.04.2023 00:08:43
1
1
Това например беше видео от последния седмичен обзор на Бенджамин Фулфорд, на което ясно се вижда маската на двойника на Байдън:
https://video.wordpress.com/embed/dXviXBdz
Затова е повече от ясно, че неотдавнашното посещение на Байдън в Киев беше на неговия двойник-кукла.
9.
"ядреният куфар"
20.04.2023 23:47:49
1
1
Забележете, че първо в руския Правда, а и в доста чужди СМИ беше подробно пояснено. че по време на посещението си в района на Херсон и ЛНР до президента Путин имаше човек носещ "ядрен куфар", който му позволяваше да даде заповед за използване на стратегическо ядрено оръжие. На видеото Владимир Путин е придружен от специален комуникационен офицер с терминала "Чегет" на системата "Казбек" (както официално се нарича "ядреният бутон").
https://military.pravda.ru/1824074-nuclear2bag/
Например същото видео с човек до Путин с ядрения куфар бе показано в гръцките СМИ:
https://www-pronews-gr.translate.goog/kosmos/o-v-poutin-episkeftike-tis-rosikes-dynameis-stin-xersona-ixiro-minyma-se-dysi-kievo-vinteo/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Украинците защо смятат, че Путин е като Зеленски, който изпраща своя двойник-охранител на "посещения" на фронта в Херсон и Бахмут, когато беше съвсем явно по късата пострижка на двойника, че това не е Зеленски, видео от Херсон и Бахмут: https://youtu.be/nTB3ormNdDg
https://youtu.be/Pp6rqR8KwcQ
Снимка на двойника на Зеленски:
https://eadaily.com/ru/news/2023/02/26/na-vstreche-s-baydenom-zelenskiy-zasvetil-svoego-dvoynika
8.
7-ми до 6
20.04.2023 15:08:56
1
5
за теб е
7.
ДА БЕ.......????
20.04.2023 15:07:05
2
6
ВеРВАЙ СИ......Абсолютно същото важи и за българите...само ти си бачкал навън...айде холан и ние поназнайваме нещичко.....
Аз от чужденци (в т.ч. поляци и украинци) лошо не съм видял,ма от българи...оле- мале...Като си бил в чужбина,сигурно знаеш и си чувал максимата...,,Далеч от българи,,...та за поляците и украинците и между тях имаше боклуци,но повечето бяха свестни,докато при нас е обратно,повечето българи са боклуци,добрите се броят на пръсти.....
Както казват блядовете (и руснаци и украинци) У каждую нацию есть гавно
Понял..?
6.
BG
20.04.2023 14:01:01
5
7
Работил съм с хора от почти всички националности. Казвам ви няма по-гнусни същества от украинците и поляците. И руснаците са гадни копелета, но тези са най най. Нахални, нагли, интригантстват, страшно много лъжат, измислят си, натопяват, големи предатели са. Там където работихме, имахме рапорт-книга за оплаквания и доноси и всеки можеше да напише оплакване, донос срещу колега, който е в нарушение дали с името си отстрани или анонимно. Писаха оплаквания срещу мен доста изопачени, украсени и дори лъжливи. Когато ние българите видим нещо нередно в някой, отивахме и казвахме на човека "Пич това не трябва да е така, а така" и човека поправя грешката си, не ходихме да пишем доноси. А тези гнусни нещастници, направо пишат в книгата "Не работи, не си върши работата, пречи на колегите си" и после ни глобяваха със заплащането и дори някои ги уволниха. Накрая като напусках жената, която беше унгарка и отговаряше за книгата, каза че само украинци и поляци са писали доноси и оплаквания.
5.
Haha
20.04.2023 13:18:42
3
1
Да се мобилизираш 10-14 дни ,че всички да разберат къде ще ходи хахах
4.
Крадеца на торбите
20.04.2023 11:49:55
3
3
Крадеца на торбите от кофите за боклук.
https://youtu.be/EbLK5ntx-LA
Ако, някой ми открадне сивото вещество и ме обвини, че крада от кофите за боклук, ще го съдя за клевета. От кофите за боклук, не се краде, боклука не е собственост на никого. Това е записа разпространен от руска страна и за мен има хиляди доказателства, че моя Вова е бил там за стотен път.
3.
Значи
20.04.2023 11:39:03
6
9
Като иска бункерния деду да не се съмняват хората, включително и в Русия, инфото е достъпно(включително и за списвачи),нужно е кадрите от посещенията му да са по-мащабни от към хора и пространство. Нали тези теритирии са "руски завинаги", от какво го е страх, нали на тези територии милиони го "чакаха" като освобидител?
Зеленски като посещава фронтови градове и територии от сеотември насам, веднага след Харовска и Херсонски офанзиви е на открито сред хиляди хора. В Херсон пристигна,дни след, спринта на великата армия и беше на площада, и дори и руската фейк пропаганда за слабоволтови, не подложи на съмнение писещението, а напротив, имаше критика и възмущение, защо руската страна допуска това?
Трусливая дедушка, спрятАлся в бункере. Какой трусь и дурачок!
2.
Крадеца на торбите
20.04.2023 11:33:37
7
10
Защо дезинформирате хората, естествено,че украинците ще лъжат.Мислех си,че по-големи цигани от българите няма,но уви има и те са на заветното първо място във всички цигански ситуации!
1.
Значи
20.04.2023 11:13:10
8
13
и Зеленски няма да е бил истинският , който посети фронта !
Какво в гилдията на артистите няма да се намери някой да се гримира и маскира като него ли ?
Даже е по-вероятно като се има предвид как му трепереше гласчето , когато руснаците наближиха Чернобил и се прощаваше с наш Кирчо !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив От прокуратурата проверяват как мощният джип, чиято стойност се оценява на над 100 000 лева, се е озовал в ръцете на неопитния младеж, който притежавал свидетелство за управление на МПС едва от 3 години Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Още, когато приела да стане водещ на „Вечерното шоу”, младата дама била наясно, това не е нейното предаване
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори