×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изненадващо Лена Бориславова подаде оставка пред ЦИК, вече не иска да е депутат


Изненадващо Лена Бориславова подаде оставка пред ЦИК, вече не иска да е депутат
Бориславова бе втора в листата на ПП-ДБ в 24-и МИР-София
Ключови думи: Лена Бориславова, ПП-ДБ
11 Април 2023, Вторник, 13:46 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Спорно е дали тя утре не следва да положи клетва и тогава да напусне парламента

Лена Бориславова изненадващо тази сутрин е подала заявление до ЦИК, че не иска да е депутат, научи „Флагман“. Тя беше избрана за народен представител от 24-и МИР-София. Бориславова бе втора в листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“. 

Централната избирателна комисия обяви окончателните резултати с новоизбраните депутати още в събота. Дотогава бе станало ясно, че Асен Балтов от ГЕРБ-СДС и Слави Трифонов от „Има такъв народ“ са се отказали да бъдат народни представители, след като са били избрани за такива.

Затова е изненадващо, че днес, в деня преди свикването на Народното събрание (НС), и Лена Бориславова е подала заявление, че не иска да е депутат.

ЦИК следобед ще обсъди казуса. Очаква се да се зароди спор в централния изборен орган, защото има мнения, че при тази ситуация Бориславова вече не може да се откаже да е народен представител, преди да е положила клетва в парламента.

Припомняме, че в периода 2021 - 2022 г. младата юристка бе началник на политическия кабинет на Кирил Петков, когато той бе министър-председател. Около името й обаче се завъртяха няколко скандала, което вероятно и стана причина тя да не се кандидатира за депутат в предишния парламент. 

Изненадващо обаче Бориславова се завърна в листите за 49-ото НС. След изборите и сравнително слабия резултат на ПП-ДБ дойде критика от бившия пиар на "Продължаваме промяната" (ПП) Диана Дамянова, че това е било грешка и е взело проценти от потенциала на коалицията. 

Един от слуховете е, че Лена Бориславова е имала интимни отношения с Кирил Петков, бидейки годеница на Мирослав Иванов - бивш зам.-председател на парламента от ПП и депутат и в новото НС. Други скандали около Бориславова бяха свързани с обвинения, най-вече от страна на "Има такъв народ" (ИТН), че тя е била в основата на някои грешни решения по време на управлението на четворната коалиция през 2022 г., в което ИТН също взе участие, преди да го събори. 

 




Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 1
15
Коментара по темата
15.
Кака Лена
12.04.2023 15:29:07
0
0
Само дормон сикиш бубу на тая мастия. И после семето на мустака.
14.
Вашингтон Поуст
11.04.2023 15:47:04
4
15
Кирил Армстронг и Лена Солунска по време на тяхната легендарна разходка по Луната.
Асенка от паднали педали с леви уклони, наричат я "Розовата дама"
Аферата " Уотъргейт " стажантите от Белия дом, от комитета за преизбиране на Р.Р.- "списък с враговете на промяната", необуздана корупция , незаконни действия, измами, лъжливостта на администрацията на Фигуранта и промяната, бащата на площадите и барикадите.
13.
А, лисичев
11.04.2023 15:36:40
11
10
Лисичката има някъв афинитет към ленчето, трета статия за 1 час.
12.
Хиена ли е Лена,или Да
11.04.2023 15:24:16
3
21
Друга версия е, че се е разстроила заради вчерашния репортаж на Соня Колтуклиева, който ясно показва, че апартамента за бизнес срещи с/без парапета е всъщност една миниатюрна любовна квартира с малка масичка и огромно легло, която може да бъде ползван само и единствено за любов.
Третият вариант е да са сложили Лена да седи до Христо Иванов. Както знаем, Христо не може да се събере на нормален депутатски стол и в предишните парламенти прекарваше повечето си време прав, до вратата, в постоянни разговори със свои и чужди.
Едно е да си близка до Кирил и в МС да ви носят пици с бонуси по нощите, друго е да си близка до Христо и да трябва да докосваш телесата му ежеминутно.
Във всеки от случаите липсата на Лена в НС няма да се усети, както и на повечето от оцелелите ѝ 35-36 съпартийци от онази помпозна група, която спечели изборите за 47-то НС преди година и половина.
11.
Крокодила Лена
11.04.2023 15:22:12
6
23
Проста лена е толкова юрист колкото съм и аз. Нищо не става от нея нищо, и за ескорт не става. Няма харизма, няма качества. Обратно на село на тутуна.
10.
Лена е куха лейка непоръбена
11.04.2023 15:18:05
0
18
Според юристи, след като Бориславова вече е обявена за депутат от НС, а решението е публикувано в Държавен вестник, тя може да се откаже едва след като положи клетва. Тоест тя ще трябва да участва поне в едно заседание на 49-ото народно събрание. Първото е в сряда.
9.
Сетила се Мара да се побара
11.04.2023 15:08:33
6
21
Язък за парите, похарчени от родителите и в Харвард!
Лена е пишман юристка, първо ще се закълне, а после ще си подаде заявление за напускане по "лични" причини!
Сега само за парапета да се хване, че стана за смях :))))
8.
наистина е срамно
11.04.2023 14:48:38
19
6
да се допускат такива коментари.
7.
Лена Парапета
11.04.2023 14:33:49
12
30
Отказах се защото искам истински мъже, а в тая партия само педеруги.
6.
Номер 2
11.04.2023 14:31:55
7
22
От къде ги мислиш тия неща,факт е че я хвана за баджака отвътре...
5.
Гласувал за Ицо и Лена
11.04.2023 14:29:39
36
28
Жалко, едно умно момиче е съсипано от мръсните хиени на мафията. Тоя изрод нидялко,черния колю и онази баба с обърнатите джуки мръсния кълтук не престанаха да вървят след нея и да пръскат отрова. Но како да искаме - нима бихте посъветвали и собствените си деца да понесат всичко това само за да помогне на народа си да работи за да се намали корупцията до нормални европейски размери. Не мисля, и ние нямаме право да искаме това от нея. Бъди жива и здрава момиче.
4.
Кокорчо
11.04.2023 14:26:02
10
34
Как да иска, като знае кво еваане я чака пак.
3.
Ууууууууу
11.04.2023 14:23:58
15
32
Асен Василев вън, Киро канадецо вън, кака Лена вътре, вътре, сух, сух да вика майка си целия вътре...
2.
:)))
11.04.2023 14:18:56
15
39
Еххх какви времена бяха, Кирето как си я водеше по почивки със самолета, с парите на народа и си пъхаше до китката малката канадска крадлива ръчичка в Лена.
1.
Начии
11.04.2023 14:12:56
8
27
Кака Лена вече не е хищна хиена.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечните продукти да са с такива надути цени по магазините Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Експремиерът Николай Денков ще води в Бургас на мястото на Константин Бачийски, Пеевски с голяма вероятност ще води и в Кърджали, тъй като вече е партиен лидер, под въпрос като цяло е Лена Бориславова Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден На площад „Тройката“ Звездев ще направи рибена чорба по специална рецепта АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори