×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мони Зенгиннер, най-обсъжданата участничка в „Ергенът”: Не търся богат мъж, искам аз да съм богат „мъж”


09 Април 2023, Неделя, 20:52 ч.

Танцьорка на екзотични танци преобърна представите на зрителите с умерено поведение, учтиво, и гордо и любезно държание

Мони Зенгиннер се превърна в най-обсъжданата участничка дори след напускането си на шоуто „Ергенът”. Родена във Варна като Симона Стоева, на 21 години Мони скандализира още в първия епизод с арогантна визитка и презрение към „лелките, които й се подиграват, но искат да приличат на нея”, както и с факта, че си е взела бележка от училище, за да си постави силикон. Танцьорка на екзотични танци с корекции по тялото и лицето, Зенгиннер, както е псевдонимът й пред публиката, преобърна представите на зрителите с умерено поведение, учтиво, и гордо и любезно държание.

Каква е истинската Мони, мечтае ли наистина за богат мъж, както сподели в началото на шоуто, дали родителите й са застанали зад нея, наистина ли мери всеки залък на везната си и в какъв човек би се влюбила, ще я видим ли като фолк-певица и жените наистина ли мразят красавиците, Мони разказва в откровено интервю за „Уикенд”.

- Мони, визитката ти в „Ергенът” остави впечатление, че зрителите ще видят арогантно и повърхностно същество в предаването. Ти обаче показа обратното. Откъде дойде разминаването на високомерната Мони, презираща „лелки на по 30-40 години” във визитката и приятното, учтиво момиче в шоуто?

- Чрез визитката си исках да дам на хората това, което те очакваха да видят. Представих се за високомерна, меркантилна и повърхностна кукла, за да могат ясно да видят контраста, когато им покажа истинската Мони. Това бе целенасочена моя стратегия.

- Защо избра да се сприятелиш с момичета като Пам, Елена и Мики още в началото? С какво те отблъсна кликата на Габи, Теодора и Елисавета?

- Сформирам обкръжението ми на база общи интереси, ценности и житейски възгледи. Това са неща, които не стават ясни веднага. Докато си направя извод за някого, използвам своята силно развита интуиция и остро изразеното качество да анализирам хората. Това са способите, които никога не са ме подвеждали, филтрирайки хората около мен. Не ме подведоха и сега. В Пам, Елена, Микаела и Ивелина открих качества, които силно резонират на моите, а в Теодора, Габриела и Елисавета открих такива, които силно контрастират.

- Вярно ли е, че с „триглавата ламя" се познавате извън предаването, тъй като имаше коментари на Габи и Теодора за миналото ти - че си била пълна, че знаят как си изглеждала преди корекциите?

- Не, не ги познавам преди предаването. Няма как животът да ме сблъска с тези момичета, защото средата ми е крайно различна от тяхната и от самите тях.

- Казваш, че си се сблъсквала с женска злоба далеч преди „Ергенът”. Разкажи какво се е случило, за да успяваш днес да се сдържаш така пред нападки и обиди?

- Като всяка една красива жена и аз провокирам злоба и завист в не толкова красивите. Нямало е конкретна ситуация, която да допринесе за това дебелокожие. Приемам женската злоба за част от живота.

- Какво дете е била Мони Зенгиннер?

- Била съм изключително криво дете, същинско наказание за моите родители. Била съм и много любопитна, направо досадна. Мама ми е казвала, че съм ѝ задавала по 10 въпроса в минута.

- Един от скандалите с теб в имението бе скриването на електронната ти везна. Как поддържаш форма, спазваш ли диета и действително ли теглиш всеки грам от храната си?

- Колкото красива и благоприятна е моята генетика, толкова и трудна е за поддържане. Да, тегля абсолютно всеки грам. Педантична съм и когато трябва да ям по 60 грама ориз, махам зрънце по зрънце, докато грамажът не стане точно 60. Дори 1 грам повече ме кара да се чувствам все едно съм в нарушение. Електронната ми везна е задължителен и наложителен „аксесоар”. Взимам я с мен, дори когато хапвам в ресторант. Сигурно е изнервящо за околните, но в крайна сметка на кого пречи това?

- Момичетата в предаването те нападнаха за външния ти вид, обявиха те за изкуствена. Какво е изкуственото по теб?

- Умея да чета между редовете и когато някои от жените ме набедиха за изкуствена, прозрях, че нямат предвид външния ми вид. Жал ми е за момичета, които смятат за неавтентични добродетели и качества като доброта, хладнокръвие, емпатия, аналитичен ум, увереност, дори и правилна стойка и грациозна походка. Това ме навежда на мисълта, че те не просто не ги притежават, но и до сега не са се сблъсквали със събирателен образ на всичко това. Проблемът на момичетата не беше силиконовия ми бюст и хиалуроновите ми устни, това за тях не е толкова трудно постижимо. Проблемът им бяха другите ми достойнства, за които този живот няма да им стигне да придобият.

- Някои смятат, че тримът и осанката ти са просто студена маска, криеща ранима и чувствителна личност. Така ли е?

- Не мисля. Една лесно ранима личност, дори и криейки се зад маска, не би имала моята издръжливост на характера. Гримът и осанката ми просто я визуализират нагледно.

- Кои момичета от „Ергенът” можеш да наречеш приятелки и извън предаването?

- Абсолютно всички, които можех да нарека приятелки във формата. Не греша в преценката си и щом открия стойностни хора, държа те да бъдат около мен.

- А кои не би и погледнала, дори да ги срещнеш на улицата?

- О, не просто ще ги погледна. Ще ги поздравя радушно и с каменно лице ще ги попитам дали се харесват, когато се гледат отстрани.

- Признаваш, че още като ученичка си коригирала бюста и устните си. Кое те накара да го направиш в толкова ранна възраст и как реагира семейството ти?

- Не разбирам защо това, че съм си направила естетични корекции в ученическа възраст пробуди осъдителност, имайки предвид колко много тийнейджъри правят много по-вредни, опасни и деструктивни неща. Не съм направила нищо, което да се отрази негативно на психическото или физическото ми здраве. Израснала съм в семейство, в което сме обсъждали всяко важно решение. Родителите ми винаги са уважавали моите избори и са ме подкрепяли.

- Евгени Генчев е момче, и то незряло за Мони Зенгиннер, каза ти. Какъв обаче е мъжът в представите ти – този, който би спрял дъха ти и би те накарал да се влюбиш?

- Срещала съм мъже, които са отговаряли на представите ми за перфектен мъж и въпреки това не съм се влюбвала. Не мога да знам какъв ще е мъжа. Знам само, че мигновено ще усетя присъствието му.

- Призна, че артистичният ти псевдоним Зенгиннер идва от турската дума за „богат”. Мечтаеш ли да си богата или по-скоро искаш да си намериш богат мъж, каквито слухове също има за теб?

- Аз не желая богат мъж, аз искам да съм богат „мъж”. Не случайно употребявам думата „мъж”. Тази дума е символ на сила, независимост и стабилност. Мъжът обаче не е само пол, мъжът е поведение.

- Кое получаваш повече след излизането си от „Ергенът” - адмирации от фенове или обиди от критици?

- Не съм усетила негативизъм към мен. Със сигурност имам хейтъри, но явно са останали заглушени от феновете ми, които са в пъти повече. Злобата на хората не може да ме учуди и разтърси, но добротата в хората може. От началото на предаването съм плакала от щастие няколко пъти, четейки коментари на хора, които са разбрали какъв човек съм и са ме оценили. Злобата просто не ме докосва.

- Сподели, че не виждаш любов към Евгени в очите на Валерия и Айлин, а само техни лични амбиции да се прочуят на негов гръб. Кои от дамите в шоуто са влезли наистина с идеята да открият любовта в лицето на Евгени според теб?

- Според мен, почти всички жени участват във формата, не за да направят скок от рамото на Евгени, защото той самият не беше известен в България преди предаването. Всички участнички са там, за да станат известни посредством продукцията. Само аз, набедената за изкуствен човек, си го признавам, обаче. Колко фалшиво, не мислите ли?!

- Как виждаш себе си след 5 години?

- Виждам се успешна и реализирана в сферите, които желая.

- Чуха се слухове, че след шоуто ще се реализираш като фолк-певица. Вярно ли е?

- Аз съм всестранно развита личност, може да се очаква всичко от мен. Имам много бъдещи творчески планове. Дали поп-фолк кариера е сред тях, времето ще покаже.

- Какво би жертвала за любовта си?

- Аз съм един завършен Нарцис и като типичен такъв, би жертвала дори себе си в името на любовта си... към себе си.

- Какво обичаш да правиш, когато останеш сама у дома си?

- Животът ми е много динамичен и рядко имам време да си мързелувам. Използвам дома си, за да си почина физически. Малкото свободно време, което прекарвам в къщи, е споделено с моето куче Магдален, това ми помага да си почина и психически.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
4
Коментара по темата
4.
оффф...
10.04.2023 10:13:26
0
2
От Ергенът най-обсъждани са Валерия и Елена. Тази не съм чувал някой да я споменава.
3.
Мони
10.04.2023 04:27:10
1
2
Домузлер с какво е била пълна с тор?
2.
Кой
10.04.2023 00:32:46
1
7
Коя тази ?
1.
Kostenurkite ninji
09.04.2023 21:26:47
1
5
Na Samurai po4va da mqza




Da
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори