×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Г-н Костадинов, потърпевша съм не аз, а медийната ни среда, обяви Флора Стратиева


Г-н Костадинов, потърпевша съм не аз, а медийната ни среда, обяви Флора Стратиева
Флора разказа с какви епитети е била натирена от публично събитие на "Възраждане"
Ключови думи: партии, журналисти
03 Април 2023, Понеделник, 14:45 ч.
Автор: Флагман, снимка: фейсбук

Той трябва да разбере, че такива прояви са неправилни и грозни, посочва в своя позиция репортерката от БНТ, станала обект на агресия

Журналистката Цвета (Флора) Стратиева разпространи и своя позиция по повод изгонването й от публично събитие на партия „Възраждане“. Както „Флагман“ съобщи, Асоциацията на европейските журналисти-България излезе в подкрепа на Стратиева по повод агресията срещу нея.

Ето какво написа Флора във фейсбук:

ПОЗИЦИЯ

На 31.03.2023, в качеството си на журналист от БНТ, бях помолена да напусна закриването на кампанията на ПП „Възраждане” от г-н Костадин Костадинов. Присъствах на него, защото на всички избори от юли 2021 насам правя кратък обзор на предизборните кампании на партиите, като за целта присъствам на едно тяхно събитие в рамките на месец.

Тъй като в петък имах снимки за друг репортаж, не успях да отида за самото начало на събитието в 18:00. Пристигнах за частта с въпросите. Влязох в стаята около 18:40, а по това време г-н Костадинов тъкмо приключваше встъпителното си слово.

Престоят ми в залата не бе повече от десет минути, в което време дори не си бях извадила камерата, за да започна да снимам. Не бях казала нито дума, когато г-н Костадинов се обърна към мен с въпроса „Защо тук присъстват лица, които не са поканени? Не сте ли вие лицето Стратиева?”. Отговорих, че действително това съм аз и присъствам на събитието в качеството си на журналист от Българска национална телевизия. БНТ, като изпълнявам професионалните си задължения да отразя закриването на кампанията на „Възраждане“. Г-н Костадинов заяви, че няма значение къде работя, защото според него аз не съм журналист. Помоли ме да напусна и заяви, че не съм добре дошла на събитията на „Възраждане”. Отвърнах му, че дори и да не ме признава за журналист, събитието е публично оповестено и отворено за граждани, но последва същия отговор и нова подкана да напусна залата.

Аз продължих да стоя и да настоявам, че съм там по работа. Това разгневи част от симптатизантите му. Един от тях стана, посочи ме и изкрещя “Вън Доносническа България”, останалите започнаха да ме освиркват, а тези, които бяха най-близко до мен започнаха да се обръщат към мен с различни епитети, закани и квалификации като: “нахалница”, “нищожество”, “боклук мръсен”, “вън боклук” “вън мърша”, “Как не те е срам да си толкова нагла?”, “Махай се”, “Как се гледаш в огледалото бе нищожество?” и други.

В един момент, един по-едър мъж стана от мястото си, приближи се сочейки вратата и каза “Айде мойто момиче, след като не искаш да излезеш по лесния начин, ще те изкараме от тука по трудния”, размахвайки ръка и показвайки жест за шамар. Искам да уточня, че въпреки тези непристойни по мое мнение квалификации и закани, физическа агресия не е имало.

Не искам по никакъв начин да слагам под общ знаменател симпатизантите на ПП „Възраждане“. Всъщност, няколко души, присъствали на събитието, се свързаха впоследствие с мен и написаха, че им е станало изключително неприятно от отношението на част от присъстващите и начина, по който съм била изгонена от г-н Костадинов. Негови симпатизанти. Убедена съм, че и други хора, гласували за „Възраждане“, смятат, че това не е начинът за решаване на проблеми, така че моля и призовавам да не насаждаме омраза към симпатизантите на някоя политическа партия на база няколко агресивни лумпена. Надявам се, че част от тези симпатизанти са изразили тези свои виждания и лично към г-н Костадинов, за да може той да разбере, че такива прояви са неправилни и грозни.

Към този момент реших, че трябва да си тръгна, тъй като тълпата започна да скандира “до-виж-да-не” и “вън боклука”, та нямаше особен смисъл да седя повече.

След няколко часа написах съобщение на г-н Костадинов, за да разбера защо ме е изгонил. Той ми се обади и разговаряхме общо около един час. Попитах го какво погрешно съм направила на събитието, което го е провокирало да ме изгони, а той отвърна, че не съм направила нищо конкретно, но неговият „морал и хигиена“ изискват да не допуска недостойни хора и лъжци на събитията си.

Още веднъж ме обвини в лъжа, като заяви, че си измислям за това, че правя репортаж за БНТ и че ще се обади на началниците ми за да провери дали казвам истината за това. Когато получи потвърждение от БНТ, отново ме потърси, за да ми се извини, но само за това конкретно твърдение. Обеща и че това няма да бъде единичен случай и че аз винаги ще бъда гонена от всяко събитие на “Възраждане”.

ПРЕДИСТОРИЯ

Причината за отношението на г-н Костадинов към мен, доколкото съм наясно, се дължи на стар спор около законопроекта на партията му за класифицирането на всички, които получават над 1000 долара от чуждестранни организации, като „чуждестранни агенти“. През ноември 2022 г. публикувах статус във Facebook, в който изложих тезата, че самият г-н Костадинов би трябвало да покрива тези критерии, защото получава пари от реклами в ютюб канала си, а YouTube е собственост на американската корпорация Alphabet. След разговора ми с него, юристите, с които се консултирах препотвърдиха изразената в моята публикация теза. Наясно съм обаче, че монетата има две страни и не може да се разчита само на едно мнение, тъй като определени юристи може да не харесват г-н Костадинов в лично качество и могат да тълкуват нещата повратно. След като се чух и с такива, които подкрепиха неговата теза, счетох за редно да напиша уточнение към публикацията си, в което допълвам, че има различни мнения по казуса, добавяйки аргументите на Костадинов и други юристи.

Това е случаят, който г-н Костадинов визира. Според него, този уточняващ коментар с неговата теза и тази на юристите, които я потвърдиха, е бил недостатъчен и е трябвало да бъде под формата на изцяло нова публикация, за да може да получи същата гласност. Нещо, с което впрочем, аз съм съгласна. В действителност, от дистанцията на времето считам, че най-правилното нещо в ситуацията бе да напиша уточненията към спора като допълнителна публикация. Аз държа на това, че нямам проблем с това да преоценявам действията си и да признавам грешките си и поднасям своите искрени извинения към г-н Костадинов, ако по някакъв начин съм реагирала неправомерно и не съм представила неговата теза в цялост.

Г-н Костадинов, обръщам се лично към Вас. За мен тази ситуация беше един технически спор, в който двама души говорят един на друг, но не се чуват - вие твърдите едно, а аз друго. Принципната ми позиция е, че по никакъв начин тя не бива и не може да става причина за изгонването на журналист, който е изпратен да изпълнява служебните си задължения. Един по-добър вариант би бил, ако имате някакви обструкции към мен или работата ми, да ги изговорите лично с мен след края на събитието. Вече представлявате партия с близо 15% електорална подкрепа и действията ви имат отражение върху огромна част от българското общество. Оттук насетне ще ви се налага да се срещате с всякакви журналисти. Вие имате пълното право да им опонирате, да отвръщате със същия тон, но да ги гоните от събитията, които те са там да отразяват в професионално качество, е просто нередно.

Надявам се да преосмислите позицията си относно моето изгонване, защото въпреки факта, че се почувствах изключително унизена в лично качество на фона на подканите да напусна и обидните епитети и подсвиркания от симпатизантите, считам, че потърпевша в случая не съм аз, а медийната ни среда.

Благодаря безкрайно много на колегите ми от БНТ за подкрепата, която ми оказаха.

На последно място. Забелязвам вълна от подкрепа от доста хора, които се изявяват като мои първи защитници, макар че само преди месец бяха готови да ме разстрелят публично заради поста ми за Евгени Дайнов. Колеги, благодаря ви много за тази подкрепа. Надявам се тя да е искрена, да трае повече от два дни, тъй като свободата на словото следва да бъде защитавана винаги, а не избирателно.


В категории: Политика


43
Коментара
43
Коментара по темата
43.
селянин
04.04.2023 09:28:57
6
5
Коцето и партийката му да си представят ковид сертификатите преди да влязат в народното събрание....може и да им е последно , ще последват пътя на Славчо...хахахаха
42.
oguz
04.04.2023 09:25:23
4
6
Хигиена и морал от Копейкин...хахаха , по тъп и надут пуяк не съм срешал...
41.
Българина
04.04.2023 03:38:55
1
8
Не си Флора, а си Цвета.
О, неразумна Цвета, от що се срамиш ти от българското си име, че се зовеш с латинско?..
Честита ти Цветница и Имен Ден в неделя!
Жива и Здрава!
40.
Обобщение за Възраждане
04.04.2023 00:18:16
12
5
1) „Възраждане“ се провалиха – превърнаха се в малка сектантска партия за изкарване на пари…
https://thebulgariantimes.com/Възраждане-се-провалиха-превърнах/
2) "Рубла по рубла – палат: Копейкин кълне Сорос, жена му лапа от фондацията"
https://narod.bg/2023/02/19/рубла-по-рубла-палат-копейкин-кълне
3) Д-р Пламен Пасков: «Какво точно гласува Възраждане в Закона за отбраната и ВС?» (ВИДЕО!!!)
https://thebulgariantimes.com/Д-р-Пламен-Пасков-Какво-точно-гласува/
4) "Коалицията на войната е готова: Българите трябва да се подготвят за невиждана протестна съпротива, за да се спасят от Източния фронт"
https://thebulgariantimes.com/българите-трябва-да-се-подготвят-за-не/
5) "Свинщините трябва да имат граница. Пробита партия. И нагла. Закривай (ВИДЕО)"
https://thebulgariantimes.com/Свинщините-трябва-да-имат-граница-Про/
39.
ТБС
03.04.2023 23:49:03
2
5
Тоя па, не спря да квичи. Ай бута да си вземеш гранта е дозата е самоизчезни.
38.
С 1 изречение
03.04.2023 23:35:13
8
0
Фауната троглодити от Вгъзраждане набила флората на джурналистиката. Молодци те и в Расия поповете пергиши бият бабулите дет продават китки до входа на черквата от тях са се учили местните вгъзрожденци.
37.
ХХ
03.04.2023 21:48:28
3
8
До 28

Много пишеш, но във ВСЕКИ случай СИ ЛЪЖЕЦ. Вероятно си от лъжците ППДБ... като ВСЕКИ евроатлантик де.
36.
XX
03.04.2023 21:44:18
2
6
До ККК/29

А как викаш е в евроатлантическия стан? Герб, ПП, ДБ, БСП, как е при тях?!
35.
ХХ
03.04.2023 21:42:10
1
5
До Sorf/31

1990 година др. Петър Дертлиев искаше лустрация на БКП секретарите и ДС агентите от 6-то (доносниците).
Тогаз изглеждаше краен, макар че говореше без злоба.
Е, опортюнистите и агентите в сДС го бламираха и помогнаха на Луканов да спаси И БКП И ДС. Лустрация не стана и всички видяхме резултата.

ПП. Системата е по-болна от тогаз и трябва да реже из дъно.
34.
до 30
03.04.2023 21:17:29
3
4
(5) Това беше най-младата депутатка в предишното НС, 26-годишната (шахматистка) Цвета Галунова от ПП "Възраждане":
https://www.facebook.com/actualnocom/videos/631438187987566/
Наистина човек, с който всяка партия може да се гордее. Но Костадинов май и нея я изгони от Възраждане. Защо Костадинов не понася способните и неподкупните?
"Набедиха депутатка от ПП "Възраждане" за предател, всеки ден напускала парламентарната стая разплакана"
https://www.flagman.bg/article/270635
"Във "Възраждане" обаче се отнасяли отвратително с нея. Това твърди в последния си брой столичен таблоид, който се позовава на кулоарна информация от парламента. Според тях, Цвети всеки ден излизала разплакана от стаята на партията си."
„Не знам какво правят, но горкото момиче, не е нормално да плача всеки ден."
33.
Efo
03.04.2023 20:27:31
5
14
Не съм от Възраждане, но тази Флора Стратиева наистина не е никаква журналистка. Доста нелицеприятно нищожество е и е некадърна в това, което се опитва да направи.
32.
Не
03.04.2023 20:23:59
10
10
Знам за конкретния случай но когато Коцето отиде в нова или бтв на псевдо журналягоподлогите им се изблещват очите,мъчат се да не го оставят да се изкаже и т.н но той ги превъзхожда интелигентно и пак си изразява своята теза!А за бнт ми кажете нещо по въпроса за новините по турски и панорама,а за нечестния избор на гл.директор??
31.
Sorf
03.04.2023 19:21:24
11
15
Всъщност за някои неща не подкрепям Костадинов, доста е краен в някои отношения, но за повечето неща си е прав. Според мен не е лаладжия като Волен Сидеров, а това което казва наистина го мисли. Така като го гледам не спестява на никой нищо, говори директно и открито и право в очите.
30.
до 28
03.04.2023 19:03:45
8
15
Пич , не защитавам Костадинов, но специално за вилата, беше в едно студио по ТВ и показа всички документи, как е теглил кредит и т.н. за въпросната вила. Грешиш, той не е купил вилата, а ще я изплаща 25 години на банка с договорна ипотека.
29.
ККК
03.04.2023 19:01:33
13
37
Цялото възраждане и голяма част от симпатизантите им са чуждестранни агенти. Първите платени, вторите напълно безплатни такива. Впрочем, там от където идва платата на първите наричат вторите "полезни идиоти". И то не от вчера.
28.
става въпрос за журналистика
03.04.2023 18:16:43
8
55
Но ако сбирките на Възраждане са масонски, може би не трябва да се допускат журналисти, нали?
Основните лица, за които уважавах Възраждане бяха Пламен Пасков и Елена Гунчева, които взеха дейно участие в кампанията на Възраждане за "covid ваксините".Какво се случи с тях, знаете ли?
1) "Защо Костадин Костадинов изхвърли д-р Пламен Пасков от „Възраждане“?"
https://thebulgariantimes.com/Защо-Костадин-Костадинов-изхвърли-д-р/
2) Защо Костадин Костадинов изхвърли Елена Гунчева, която разследваше къде са отишли партийните пари на Възраждане:
"Парите на "Възраждане" и как Костадинов купи луксозната вила"
https://www.dw.com/bg/kakvo-se-slucva-s-parite-na-vzrazdane-elena-gunceva-i-drugi-bivsi-partijci-razkrivat-detajli/a-62894573
"Костадинов отказваше да отговаря къде са похарчени парите." Какво точно се случва с парите на "Възраждане" и как Костадинов е купил луксозната вила край Варна? Елена Гунчева и други бивши партийци разкриват детайли.
3) Защо Възраждане гласува "За" изпращане на българско оръжие в Украйна?
Това не е ли престъпление по Българския Наказателен Кодекс?
"Голите факти за „Възраждане“, а не приказките от екрана! Долна история (ДОКУМЕНТ)"
https://thebulgariantimes.com/Голите-факти-за-Възраждане-а-не-при/
4) "Костадинов: Няма Chemtrails, няма страшно и от СЗО (ВИДЕО)"
https://thebulgariantimes.com/Костадинов-Няма-chemtrails-няма-страшно-и-от-С/
https://youtu.be/Pdifo2REhVU?t=3365 СЗО
https://youtu.be/Pdifo2REhVU?t=3516 chemtrails
Въпрос: Масон ли е станал Костадин Костадинов и неговите съпартийци?
27.
До бургазлия
03.04.2023 18:01:43
5
31
Недей лъжи, ти самият не знаеш какво е Менса, и недей си прави реклама на тeхен гръб. Там такива индивиди като теб и след 3000 години няма да допуснат да членуват в тази организация. Иска ти се да имаш две висши образования, направо доктор на науките степен ако може да си изфабрикуваш.
26.
Морски
03.04.2023 18:01:19
9
37
До 25
Толкова по зле за теб, сигурно си брат близнак на Копейкин. Той е доктор, а ти сигурно си професор. Освободителю!
25.
бургазлия
03.04.2023 17:41:01
39
10
до 23 и по-долните му изхождания: Имам 2 висши образования, сертификат от Меnsa International (дано знаеш какво означава това) и гласувах за Възраждане.
24.
Работещ
03.04.2023 17:34:49
66
17
Тази орева медиите да се оплаква и да се прави на жертва. Много хора не харесват журналистите защото не отразяват истината, а се опитват да манипулират.
Толкова други хора всеки ден страдат и биват обиждани, но на тях журналистите не дават медийна изява и защита.
Спри да ревеш по медиите. Твоя проблем не интересува хората.
23.
TT
03.04.2023 17:15:55
10
42
Големите възрожденски мъже тука събрани, 130 килограмовите чашка "патриоти", свикнали да бият жени. Социални аутсайдери бяхте, и такива ще си останете. Както се казва "чеп за зеле не става от вас".
22.
Фернандо
03.04.2023 16:48:56
3
11
До #18
Я питай Звезделинчето на колко години си взе дипломата за средно образование? И виж каква ви е листата в Пловдив и Добрич. Само носители на Нобелови награди.
21.
До 19
03.04.2023 16:48:35
15
66
Е добре де, умният.
Дай няколко конкретни примера, а не само общи приказки.
Така и "баба знае".
Ясно е, че вгъзраждане е рашка, а не Българска партия.
Няма нужда от извинения!
20.
Еха
03.04.2023 16:47:19
20
61
Електората на Копейкин - прост, елементарен, първосигнално злобен като лидерът си, а като социум е сбирщайн от шофьори на баничарки и бусове, стилистки т.е. фризьор-маникюристки, келнери и подобни, спасители от плажа, гардове без гънки, квартални бабаити, къркачи на шльокавица и тн. Е, тази пасмина щяла да възражда България. А фюрерчето им отдавна ги е заложил като ненужни в заложна къща Путин.
19.
До 13
03.04.2023 16:38:12
88
19
А, според мен това е в твоите представи само. Идея си нямаш, колко много хора с образование, възможности - и млади и на средна възраст гласуват за Възраждане. Самият аз, мислех като теб преди година. Но, за да се мислиш за умен, би трябвало да си прочел законопроектите им. Оказва се, че във Възраждане има много добри юристи. Много неща предлагат и като съдебна реформа, и като промени в ГПК и в много закони. Да, тези закони не са лобистки и трудно минават, но умните четат, а не врякат по площадите. Та....ако се мислиш за умен им прочети законопроектите от миналото НС. Този път не гласувах за тях, но другия съм ма крачка.
18.
бургазлия
03.04.2023 16:37:12
74
20
до умнокрасивия 13, който се пита кой гласува за Възраждане: Според едно изследване поръчано и оповестено днес от Нова Тв, гласоподавателите на Възраждане от тези избори са с най-висок образователен ценз.
17.
до 15
03.04.2023 16:20:31
1
16
Попитай т.нар. ни "телевизии" където снощи и тази сутрин и в трите (БНТ, бТВ и Нова) се извъртя говорящата глава Асен Генов като "влогър" и ръсише съвет след съвет и мъдрост след мъдрост в качеството си на ..?!?
16.
Жалкият плач на умните и красиви НПОта
03.04.2023 16:16:51
75
15
Градската Десница започна от първият ден с измислените скандали !
Ако един ден Възраждане вземе властта, умните и красиви ще направят барикади още същият ден.
15.
бай Оня
03.04.2023 16:15:26
80
24
Не ми е ясно какви очи има един "журналист" да получава по над 1000 долара от някаква чужда "фондация", а може би от няколко и да претендира за безпристрастност и да се прави на ни лук яла, ни лук мирисала.
14.
Aquaman
03.04.2023 16:14:07
20
52
На жена е лесно да се правиш на мъж, ама те копейките толкова си могат.Само се правят на аслани, но след това ходят като поср@ни. От тираджии, бакшиши, старшини, сервитьорки и неграмотни питекантропуси, какво да очакваме.
13.
Според мен
03.04.2023 16:11:25
16
61
Проблемът не е в Костадинов, а в тези които разпознават в Костадинов своето представителство в НС! Сещайте се кой гласува за партията му при това отношение! Но за привържениците му е трудно да се сетят поради недостатъчния мисловен капацитет, затова подсказка: маргинали, по някаква причина останали на някой завой в живота, вечно недоволни, обидени, винаги невинни обаче! Тази маса от лица е почти същата която гласуваше за Волен! Мислят си че като размахват юмруци, демонстрират наглост и безпардонност ще привлекат внимание върху себе си! Нещо като гамените в училище- ще привлекат внимание на някое момиче! Ако изобщо се случи, ще е някое като тях самите! Волен обаче си взе каквото трябва от подобни изстъпления: някоя комисионна, субсидийка! Купи си апартамент, кола, има си тв! Е, щом сте съгласни да оправяте живота на някой подобен, дерзайте!
12.
А
03.04.2023 15:52:49
11
32
АКСИОМА В ГЪЗ РАЖДАНИ ДЕБИЛИ
11.
..
03.04.2023 15:48:32
47
19
Все още чакаме доказателство освен свободно написан текст или щом е за Възраждане и е лошо значи е вярно ? Хайде по-сериозно.
10.
!!!
03.04.2023 15:46:28
19
47
Ей, сега ще се преброят привържениците на Възраждане, които са същите като проявилите се на "събитието".
Останалите "възрожденци", като тези, които са се извинили на Флора Стратиева, най-вероятно ще си замълчат и по този начин ще допринесат за лумпенския имидж на последователите на К.К.
9.
ЖурнаГлисти
03.04.2023 15:44:31
86
23
Така се получава,когато разни прости женички от мъжки и женски пол се вземат много насериозно като се закичат с журналистическата карта.После се получава като във вица само,че вместо милиционер имаме журналист.За незнаещите вица,
Отишъл един милиционер у едно село да дири марихуана, засадена по тупраците.
Един селянин му рекъл:
- Праиш кво праиш, одиш къде одиш, само еее на онаа нива нема да одиш!
- Бе, ти видиш ли я тая значка? Она ми дава право да си ода къде си искам!
Тръгнал нашио и право на таа нива, а там пасел селския бик и го подгонил. Тоа тича и вика:
- Помоощ, поомооощ!
А тоа същия селянин се провикнал:
- ЗНАЧКАТААА, ПОКАЖИ МУ ЗНАЧКАТААА...
8.
555
03.04.2023 15:29:56
70
20
Тази прилича на мъж. Устата й е като на Джокера.
7.
Реалист
03.04.2023 15:22:41
43
11
Честно казано тези които са я изритали не са много прави. Все пак нали Възраждане се борят да управляват цяла България, а гласоподавателите на ДБ имат нужда да чуят глупостите, които е измъдрила госпожицата. Тоест да я оставиш да мъти глупости е начин да се погрижиш за чувствата на стоте хиляди избиратели на ДБ, все пак когато Костадинов стане министър председател ще управлява живота и на тези стохиляди граждани, тябва да свикне да се грижи и за тях.
6.
Задочни репортажи
03.04.2023 15:18:14
24
84
При следващи избори като един лидер пиянка от друга партия, например от незавършен Богословски факултет Свидероф,
ще бъде отвън ромчето Копейков.
Не излиза от медии , реклами , може от някой храст да се появи да го забележат хората ,като Мая .
Когато се опитва да се натрапва , обикновено има обратен ефект.
Яхна вълната за ваксините и беше монополизирал темата и други хора не от неговите бяха против.
Флагман, много яростно защитавате тази журналистка, когато Петко Петков отправяше заплахи към ваш колега от друга медия, ни дума,ни вопъл ,ни стон!
5.
Идиотите
03.04.2023 15:16:59
88
31
От националните телевизии са за затвор , заради лъжите който ръсят и субективнате новини който поднасят . Трябва да се преустанови даването на пари на тези телевизии , аз не искам мои пари да отиват за телевизи трябва да се направи така който иска да ги гледа да плаща аз за тези боклуци стотинка няма да дам.
4.
Хлора Простотиева
03.04.2023 15:10:15
105
38
Тази не може да си определи името седнала да дава наклон на хората какво да правят.Някой да те е карал на сила да ходиш там,където не си желана?Ако е така сърди се на този,който те е накарал,а не на този,който те е изгонил.Никой не ви бие да ги отразявате.Като не ви искат защо се бутате да подклаждате скандали?
3.
111
03.04.2023 15:07:31
112
43
За тия интриги които правиш, малко ти е изгонването. И колко си била нагла да не те искат и да дразниш хората, да стоиш и сама да предизвикваш кавга! Змия. Кой иска змии сред хората си?! Боя си искаш. И как пък нямаш грам достоинство да се махнеш, когато не те искат?
2.
Ябълков Сидер SOMERSBY
03.04.2023 14:56:29
17
12
Когда мы говорим о флоре и фауне, мы имеем в виду все растения и животные, встречающиеся в определенном месте или в определенное время
1.
Zapoznat
03.04.2023 14:53:39
22
48
Волен Сидеров и партията му правиха същото преди.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Вчера момиченцето бе пометено от товарен автомобил на ул. "Славянска" Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Който откаже да плати - си пати жестоко   Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Всъщност измиването може само да увеличи риска от разпръскването на бактериите в месните сокове по други храни, прибори и повърхности в кухнята Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори