×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Възможна е коалиция с ПП - това го искат и българите, и нашите партньори. Малки сме, за да проявим инат, каза Борисов


Възможна е коалиция с ПП - това го искат и българите, и нашите партньори. Малки сме, за да проявим инат, каза Борисов
В България няма по-подготвен в момента за премиер от мен, колкото и нескромно да звучи, но ще отстъпя, за да има правителство, обяви Бойко Борисов
31 Март 2023, Петък, 18:03 ч.
Автор: Флагман

Ако сформираме коалиция с ПП, много бързо ще извадим България от кризата, обяви лидерът на ГЕРБ

"Не знам дали може да бъде сформирана коалиция с ПП, но ако бъде сформирана, много бързо България ще излезе от кризата и ще се направят много добри неща за България". Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред "Евронюз".

"Минимум 10% ГЕРБ губи от твърдата си проруска политика. Преди да започне войната, се опитвахме да водим балансирана политика. Откакто започна войната, ние нямаме никакъв сантимент и никаква промяна в позицията. Путин е агресорът и той трябва да бъде спрян", каза Борисов.

"В България няма по-подготвен в момента за премиер от мен, колкото и нескромно да звучи. Респектът, който нашите врагове имат към мен е показателен. Говорим във външнополитически план – врагове. В случая това обаче е без значение – бил съм три пъти. Надявам се след 2-ри, политическите лидери все пак, дори и послъгвайки да декларират евроатлантическа принадлежност и да можем да сформираме правителство. Със здрав разум мисля, че ще успеем. Личността няма значение. Гледаме какво стои зад Кирил Петков и какво стои зад ГЕРБ, това са милиони българи. Ако имаме ум ще направим така, че България да върви напред. Отстъпки, компромиси, жертви... Трябва да го направим", заяви лидерът на ГЕРБ

"Не изключвам нищо след 2 април, защото това го искат българите, това го искат нашите партньори. Много сме малки, за да проявим инат и неразбиране", каза лидерът на ГЕРБ на въпрос възможна ли е коалиция с Кирил Петков.

Инстинктът ми сочи, че този път правителство ще има, обяви Бойко Борисов

Бившият премиер гостува днес и в предаването "Лице в лице" при Цветанка Ризова, където говори на живо по актуални политически теми. И от това интервю стана ясно, че основната цел е бъдеща коалиция между ГЕРБ и ПП.

"Това е морална победа на първо място и държавата не може да продължава така. Трябва да се намери решение и да се излезе от този тупик“, започна Борисов интервюто си по Би Ти Ви.

"Аз съм готов на всякакви компромиси. Ако си лидер на партията-победител и не станеш премиер, това е компромис. Тук трябва да се намери компромис от всички и от първите два да се направи най-доброто правителство. Аз не изключвам нищо. Но ако е интерес на държавата и хората, трябва да се направят компромиси“, продължи Борисов отговаряйки на питането дали е готов на компромис за съставянето на редовен кабинет.

“Да! Ще стоя там докато видя, че ще се състави правителство“, каза Борисов. Така той потвърди позицията си, че ще стане депутат в 49-ото Народно събрание.

"Инстинктът ми сочи, че ще има. На народът му додея. Партиите вече нямат сили. И ако този път президентът Радев извърви бързо мандатите, ние ще имаме още едни и още едни избори и хората ще спрат да гласуват“, посочи той дали ще има правителство. 

Според него, за да има стабилно правителство, то трябва да има 130-140 депутата в Народното събрание, които да го подкрепят.

"Задлъжняваме скоростно. Това за над 90 млрд. външен дълг. Лошото на този дълг, защо трябва да се смирим и помисли всички за държавата, не гледайте кой е лидерът на партията, дали е Кирил, дали е Асен, те са много лидери там. Не гледайте лидерите, гледайте хората, това са български граждани. Този дълг, близо 10 на сто се е увеличил в последната 1 години. А лихвите, които БНБ дава, са 2,6 млрд. на година“, заяви Борисов каква е ситуацията с финансите на държавата.

"Редовното правителство носи отговорност за финансите. Г-н Петков казва, че ще вложи 50 млрд. за севера и юга, за запада и юга, за изтока и запада, както искате го разбирайте. Тези приказки не граничат с реалното, за него са необходими два бюджета. При нас дълговете бяха 590 млн., с Естония бяхме отличниците в Еврозоната. Прогнозите до 2025 г. са за 2 млрд. дългове. Ние свикнахме само да обещаваме, не само ние, това е пети парламент“, продължи Бойко Борисов темата с държавните пари.

"Това също е прекрасно. В парламента, когато се внасят закони, това, че ние опазихме да са в тези, макари и огромни размери дълговете, са ГЕРБ-СДС, "Да, България“ и ДПС, тези четири партии“, заяви Борисов дали ДПС, които казват, че трябва да са в следващото управление и дали той е съгласен на такова участие.

"Няма как. С "Възраждане“ имаме уважение помежду си. По идеологически причини ние не можем да се допрем до тях. БСП имам решение на конгреса. Партията не желае. Неслучайно партията си го е заложила, неслучайно и СДС са с нас, защото ние сме единствените партии, които не са правили коалиции с БСП. Това са толкова, не искам никого да обидя, но точната дума е неразбиране как работи държавата, машината. Не може с 60-70 или 80 депутата... да, опитахме, не ни достигнаха 5 депутата. Правителство на малцинството означава трайна нестабилност. В така тежка дългова спирала, инфлационна спирала, Костов оня ден им каза, че тази инфлация се овладява с години, поне две, каза го по БНР. С една дума - ако не се направи стабилна коалиция, към нея може да дойде който иска да подкрепа, но ядрото трябва да бъде такова. Техните анонси, няма шанс, това е лъжа, че някой може да притисне ГЕРБ да подкрепи правителство на малцинството“, каза още Бойко Борисов, посочвайки какви са възможните сглобки за следващ работещ редовен кабинет и дали от ГЕРБ може да влязат в коалиция с БСП и "Възраждане“.

“Асен Василев прави три бюджета. Всички се оплакват, че не стават, не се харесват на хората. Хората плащаха по 1 лв. на всеки литър бензин и нафта заради него, как живяха по-добре? 2,30 е при Борисов, 4 лв. е при Асен Василев. Какво значение имат данъчните складове?“, влезе Борисов в спор с Цветанка Ризова за цената на горивата по негово и по Кирил-петково време. Той показа и документ от НСИ, в който е записано, че България, по време на тяхното (на "Промяната“) управление, е станала три пъти по-зависима от Русия.

"Тя истинската правосъдна реформа не е да направиш шеф на КПКОНПИ Бойко Рашков“, обясни Борисов. И отново потвърди, че от ГЕРБ ще подкрепят предложенията на Крум Зарков за контрол върху главния прокурор.




Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
61
Коментара по темата
61.
ще се сбъдне ли пожеланието?
03.04.2023 18:03:15
0
1
Синът на Соломон Паси си пожела за Коледа САЩ да разположат ядрено оръжие в България cutt.ly/57ef3iv
В свой статус във фейсбук синът на Соломон Паси Исаак Паси си пожела за Коледа да стане чудо и САЩ да разположат ядрени ракети в България. Нека припомним, че от десетилетия Соломон Паси, а днес вече и синът му Исаак не крият своята изпепеляваща любов към САЩ и презрението си към всичко българско и християнско.
60.
Anti Ukri
03.04.2023 15:54:59
0
1
Това украинското знаме ли е между нашето и на ЕС,ако е тяхното направо да се мятат към Бахмут всички при пендела Зеленски.
59.
Свако ви
02.04.2023 21:38:36
2
4
Както я виждам аз ситуацията :
Предстои един мощен , хубав БгМайдан !
И поради тва не е много от значение кой кви удорми смята да прави.
Т'ва, разбира се,е трудно за възприемане ,така че - never mind.
58.
Мария
02.04.2023 20:02:10
2
5
Може ли някой внятно да ми обясни как така ПП успяха да постигнат такъв резултат? Във всички градове, които посетиха по време на кампанията, се събираха по 20-30 души максимум, откъде дойдохо тези стотици хиляди симпатизанти, особено след печално краткия им, омаскаряващ мандат. Кой назначава българския парламент и правителство, защото очевидно това не става с честни и прозрачни избори?
57.
XX
01.04.2023 12:27:06
2
6
ХХ Бате, кво правят твоите праатели Пацула и Амедчо Чатаев. Бате, кажи най-сетне кой разтури БеКаПету, Солумончо Паси или Андрей Луканков. С кой да прайм кувалиция, циганите никой не ни иска.
56.
Някой
01.04.2023 01:51:16
4
19
Сега остава и Учиндолския предател да подкрепи Банкянския толуп
55.
Гражданин
01.04.2023 01:47:48
4
17
Най после булката Бойко пристана на ПП,само ,че булката вече е ползвана, хахаха
54.
Холивуд
31.03.2023 23:54:46
2
22
Браво.Ще има годеж.А кой ще го играе булка, или булката отново ще бъде неграмотният така наречен суверен.
И баламурниците в таз държава ще заживеят щастливо.
53.
"Няма спасител"!
31.03.2023 23:33:42
3
18
Тази фраза я повтаря Кирил Петков и компания вече седмица.Да повтаряш това две седмици преди Великден показва три неща - имаш бедна фантазия, ниска обща култура и не познаваш народа си.Спасител има. Името му е Иисус Христос. И ако само базово познаваш християнските догмати и елементарните добри нрави на народа си, няма да повтаряш това от сутрин до вечер пред микрофон и камера.
Повече от ясно е, че целта на тази фраза е да се разомагьоса супермен образа на Бойко Борисов. Повече от ясно е, че ако застанеш и им кажеш, че Спасител има, те ще си помислят, че си от ГЕРБ, а не че си само вярващ християнин.
52.
XX
31.03.2023 23:20:24
17
4
Аз съм най-големият тарикат, бульхарске про'с'тасе, жекиджие и е'в'ропеидне про'с'тасе. Само русофилство и съветизъм за вас. Джфтурче Саянче, бързо ми донеси хапчета ангичекиджин, антикукумицин, антиджендърин и антиевроатлантин.
51.
ТБС
31.03.2023 22:39:50
10
8
То и оня с носа, от ДБ каза, че ще се коалират. А ние пък ще се въоръжим и ще си правим, каквато трябва. Време е НПК то да се срути
50.
Американците
31.03.2023 22:05:42
21
24
Са му казали или си срещу Русия или в затвора!
49.
Слави Трифонов ви го каза:
31.03.2023 21:56:23
28
14
ППетата са другата страна на ГЕРБ. Пред публика се плюват а зад кулисите се целуват. А Тиквата вече даже не се и крие и ще се сватосат след изборите
48.
ХХ
31.03.2023 21:43:37
12
17
Колко трябва да си про'с'т да гласуваш за евроатлантизма - Борисов ВИ го каза още преди 10 години... защото макар да е Еднокнижник, пак е като Академик в сравнение със средностатистическия европеиден про'с'так.
47.
Волган
31.03.2023 21:39:25
1
13
Пффф те го арестуваха незаконно в домът му и толкова долно се изгавриха, той щял да се коалира...как не се появи един като Левски в днешни времена да ги смачка всичките и да сме с него. Клета Майка България!
46.
Примат
31.03.2023 21:27:57
23
33
ШИЗОФРЕНИК тоз е полудял тотално много са го уплашили в американското посолство
45.
Пиночет
31.03.2023 21:03:58
21
30
Най- наглия, най-простия, най- долния лъжец и крадец. Що за смочувствие???
44.
Гооорчиииво
31.03.2023 20:48:09
25
21
В операцията по сближаването на БОКО ТИКВАТА и ЛОРЕР участва и бившата шефка на Боковия кабинет и настояща посланичка в Израел – РУМЯНА БЪЧВАРОВА и СОЛОМОН ПАСИ.
43.
до 43
31.03.2023 20:38:28
36
10
Кръгъл идиот е всеки който "гласува"!
42.
Последните импотентни реклами
31.03.2023 20:28:45
22
12
на българоубийците трябваше да бъдат поставени в рубриката Вицове.
41.
Пляс по дупето
31.03.2023 20:24:18
10
36
Ицо Хазарта като си пийне в края на кампанията става като Борис Бонев към мъжете.
Няма лошо. Любовта е за всички. Лошото е когато я упражняват лекета, чиито принос към културата е колкото онзи на насковчетата на халтурата.
Лека нощ, весели момчета. Свършихте си чудесно работата.
40.
Сухи коматчета без хляб
31.03.2023 20:20:41
16
33
ПП-ДБ не могат, некадърни са. И покровителите им от чужбина го разбраха! Паднаха те от власт и горивата паднаха с лев. Около 4-5 млрд. лева от джоба на българина го източиха през бензиностанциите! Преди 2 г. едни хора, обединени под вдигнат юмрук, тръгнаха да променят държавата ни. И успяха – замениха стабилността с рекордна инфлация и авантюристични бюджети. Активното строителство – със застоя и нескопосаните медийни изяви, с които прикриват своята некадърност! Крайно време е да спрем шарлатаните и тези, които не знаят и не могат да бъдат отпред! Не разбирам позициите на променкаджиите, те казват, че не сме харесвани, а печелим изборите, Ще спечелим изборите и за кмет, отсега ви казвам. Ще спечелим изборите и в малкит населени места, защото знаем и можем. След като те са по-добри защо нямат една пълна зала каквито има навсякъде?
39.
България e в абсолютна безтегловност
31.03.2023 20:17:38
9
26
Въпреки частичните заигравания с Либералите и Социалистите, Радев и неговият продукт Кирил Петков оставанаха политически шанаджии без подкрепата на други премиери и президенти и техните големи политически фамилии. Като заместник - председател на ПГ на третата по големина фракция в ЕП - Европейските консерватори и реформисти в предишния мандат твърдя, че нескончаемите служебните правителства държат България в абсолютна безтегловност пред европейските институции, нашите евросъюзници и световните сили от НАТО. За всички тях Румен Радев е временен узорпатор на властта в България, който три години управлява без отговорности, без опозиция и без избори. Неслучайно за това време в София няма кацнал на държавно посещение нито един европейски лидер извън нашите преки съседи и едно посещение от кумова срама на австрийския канцлер. Да не говорим за световни лидери като президент на САЩ, крал на Великобритания, президент на Франция или на Турция. България е в международна изолация, извън световната карта и захвърлена на произвола на страната при фронтовата линия държава. Нивото ни вече е топлкова ниско в йерархията на НАТО и ЕС, че големите сили с фигури с ранг на посланици въртят като мъпети нашите “държавници” Кирил Петков и Радев на малкия си пръст.
38.
3м0
31.03.2023 20:17:34
11
29
Купуване на гласове
В Царево вече е подаден сигнал до Прокуратурата и полицията за съмнителни действия от представители на ПП/ДБ в ромската махала Стрелбище.

Според мълвата и сигнала местен политик от ПП е давал пари на заем за закупуване на техника на хора от ромския етност дни преди вота в неделя.
37.
Бай х0й,
31.03.2023 20:05:51
25
18
Няма да има коалиция, не се надявай. "Гладната мърша коалиция сънува"
Стара българска поговорка.
36.
Битката
31.03.2023 20:02:05
23
11
ще бъде между русофоби и русофили
35.
Сандо
31.03.2023 20:01:13
25
14
Те го нищат той сам се предлага едно време тъй действаше доган с опонентите и винаги печелише-като иска боци що не направиха до сега правителство щото нема как байно
34.
Sss
31.03.2023 19:52:10
37
19
Не народ а мърша... По добре да сме Одрински вилает от тази перверзия ЛГБТИ и тем подобни
33.
на изборите
31.03.2023 19:49:59
33
25
Ботката ще бъде между Харвард и примата с маркучено образование. Ти избираш
32.
Хазарт
31.03.2023 19:48:13
25
30
Този е яко надрусан
31.
ХХ
31.03.2023 19:48:08
29
29
ДО 25

"Вече ни САЩ, ни ЕС имат желание да вземат на ръчно управление държава..." - само неграмотен и некадърен про'с'так и роб жалее, че чужденци не искат да го управляват. Колко трябва да си про'с'т, за да бъдеш евроатлантик?!
ПП. Ботев щеше да разстреля безродна от'р'епка като теб и одобрявашите те про'с'таци.
30.
ХХ
31.03.2023 19:45:08
29
20
До 29

"Искаме да видим осъдени политици!!А не коалиций!!" - ми НЕ гласувай за коалиции, а за тези дето ще разрушат системата непозволяваща да има осъдени политици. Политик, който служи на системата не бива осъждан.
29.
Иван
31.03.2023 19:42:39
36
50
Искаме да видим осъдени политици!!А не коалиций!!
28.
Впрочем
31.03.2023 19:40:33
45
28
Бойко, Киро, Асен и Лорер са едни прекрасни хора.
27.
Винету тулупов
31.03.2023 19:38:13
36
53
Каква коалиция бе психар такъв?!? Нали щяхте да биете с 15% разлика? Страх тресе кочината ми се струва.
26.
Дебилът от банкя
31.03.2023 19:31:12
16
27
Някой да обясни на тоя дебил, че педалите по принцип имат женска злоба и са злопаметни. При първия удобен случай, ще го натиснат и ще му го набият с 200.
25.
XX
31.03.2023 19:29:54
6
52
Вече ни САЩ, ни ЕС имат желание да вземат на ръчно управление държава, която сама се проваля и народ, който сам подарява държавата си на един самозванец и шайката му с доброволния си отказ от избор. Радев трябва да бъде накаран да осъзнае, че шмекеруването в държавата тръгна от него и да бъде поставен на мястото му - церемониал майстор на вечеринките във Военния клуб без достъп до управлението, законите и конституцията на държавата.
24.
Ужас
31.03.2023 19:29:53
38
135
Кошмарът става все по-голям!
Не гласувайте за никого от старите, ще съжалявате!
23.
Коалиция "Тикви и педали"
31.03.2023 19:28:21
34
130
С любезното съдействие на "Козяк".
22.
ХХ
31.03.2023 19:27:45
14
40
... макар да е Еднокнижник, пак е като Академик в сравнение със средностатистическия европеиден про'с'так.
21.
ХХ
31.03.2023 19:26:51
11
19
Про'с'таците дето не харесват пост №20 но ревът недоволни, дадохте ли 1000 лева за Украйна, или сте бедни кат църковни мишки, защото сте неграмотни, про'с'ти и некадърни?!
20.
ХХ
31.03.2023 19:09:07
37
5
ДО 3

"... но може би това е единственият шанс за нормално правителство." - ми про'с'таците това и заслужавате. Какво си ревнал тука?
19.
ХХ
31.03.2023 19:07:19
43
16
До 12

" А слуги на САЩ са всички!" - ВИЕ ГИ избирате. А после ревеТЕ, защото СТЕ про'с'таци.
18.
ХХ
31.03.2023 19:05:39
38
11
Колко трябва да си про'с'т да гласуваш за евроатлантизма - Борисов ВИ го каза още преди 10 години... защото макар да е Еднокнижник, пак е като Академик в сравнение със средностатистическия европеиден про'с'так.
17.
FINITO
31.03.2023 19:03:37
57
42
Този гнусняк наистина си е повярвал!
Толкова е противен!
Чудя се що да олигфрени го искат отново да ги онажда с 200
16.
ХХ
31.03.2023 19:01:53
16
20
ДО местен/14

''Тези глупаци от ПП и ДБ, ако клекнат пред американското посолство ..." - ааа не, ще им се решчат. Той Борисов правилно каза на европеидите кат теб истината, че СТЕ про'с'таци. За това го и мразиш, нали?!
15.
От кога го разправям
31.03.2023 18:59:58
33
20
Този трансджендър политически брак отдавна беше ясен и ви го разправям от над година,но на либералидиотите им се привиждаха коалиции на Гроб и ДПС с Въжраждане,за да оправдаят малоумието и късогледството си.Бате ви Тиквун спретна перфектна либерална държава под вещите наставления от Запад и само тотални малоумници като умните и красивите простаци могат да очакват,че точно новоизлюпените либералчета ще я променят,ако ще и на Марс да са завършили.Колко ще се борят срещу статуквото беше ясно още като се гушнаха с дъртите комунета на Корнела,за да докопат власта.Ако имаха акъл и не бяха толкова овълчени да докопат властовия кокъл,на последващите избори щеше да имат абсолютно мнозинство,защото простия народ тотално щеше да е налапал въдицата им на спасители.Сега само абсолютните тъпунгери продължават да им се връзват,въпреки че вече е видно какво се крие зад маските им.
14.
местен
31.03.2023 18:58:11
35
37
Тези глупаци от ПП и ДБ, ако клекнат пред американското посолство и направят коалиция с този бандит, то това означава край на политическата им кариера завинаги!
Щото иначе става- гласуваш за Петков/Иванов, а получаваш Борисов/Пеевски! Гнусна история...
13.
SS
31.03.2023 18:55:35
31
42
Да си спаси дебелия г** е готов и внуците да жертва. Толкова жалък толуп. А да изглежда поносим, смятай другите какви отрепки са.
12.
Бай Ставри
31.03.2023 18:54:27
36
48
Какво ли ни готвят шибаните американци, щом натиснаха тоя дебил да направи коалиция с Кирчо и Кокорчо.
Само едно ще ви кажа- от слуги на САЩ нищо добро не може да се очаква! А слуги на САЩ са всички!
11.
Иван
31.03.2023 18:54:14
35
47
Този човек се прави яко на луд!Кой са тия балъци дето още ти се връзват и ще гласуват за теб за да можеш да крадеш а народа да мизерства!!
10.
Има ли чекмеджетаааа
31.03.2023 18:48:59
35
53
България иска да те види в затвора. Мафиот мръсен! Коалиция НЕ!
9.
Пътят на копринката
31.03.2023 18:48:37
14
55
Експериментите с вдигнатия юмрук почти срутиха държавата, видно и чак от Брюксел и Вашингтон с очите на света. Радев, наблюдава кой взима превес, целта е да няма редовен кабинет. Те ще ни нападнат, ние ще им върнем с БНБ, те ще ни върнат, ние ще ги атакуваме с парапета.
8.
Българите за друго си мечтаят, ама нейсе
31.03.2023 18:35:43
50
73
Българите искат да го видят тоя в затвора, а не да прави коалиция с който и да е и да влиза в управление. Който го вкара в затвора ще спечели поне два мандата един след друг
7.
Дернев
31.03.2023 18:24:17
63
16
На БГ и трябва сега проевропейско и най-вече антинатовско правителство. Всичко останало е вариации на огромния БГ апетит, които с ганювски приоми ни тласкат с Брюксел твърдо и сигурно към 3СВ. БГ вън от НАТО, НАТО вън от Европа.
6.
В прав текст
31.03.2023 18:23:13
14
53
Става интересно,промяната стачкуваха за да лапат и те от баницата.
5.
абе Боко
31.03.2023 18:20:46
50
46
Набий си го в главата с бандити и крадци никой не прави правителство. Искаш да си изпереш престъпленията но няма да стане.
4.
Андибул морков
31.03.2023 18:18:15
53
54
Хубаво го слушайте Тиквоний ,готов е и с Просто Пародийните да се цунка,само пак да управлява и гуши. А вие пак си ги изберете- прост народ-слаба държава
3.
А така
31.03.2023 18:10:22
56
29
Запомнил си инструктажа от последните посещения на козяк. И децата в градината днес коментираха, че ще се коалирате с ппдб, но може би това е единственият шанс за нормално правителство.
2.
Mr. G, ред в хаоса Ковидиански
31.03.2023 18:10:03
49
84
Каква жертвоготовност в името на народа! Клоуни!
1.
anonymous
31.03.2023 18:08:43
45
80
тоя тумор прави струва все гледа да се вкопчи в управлението...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори