×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Министерството на културата е финансирало транс шоу с пари на данъкоплатците


Министерството на културата е финансирало транс шоу с пари на данъкоплатците
За това шоу е платила държавата, а лицата на снимките са мъже
26 Март 2023, Неделя, 21:02 ч.
Автор: Флагман

Случило се е по времето на управленията на Велислав Минеков и Атанас Атанасов

Министерството на културата е финасирало транс шоу чрез Национален фонд "Култура", който би следвало да подпомага запазването на българския фолклор, кино и изкуство. Това става ясно от афишите, в които мъже, облечени като жени, обявяват, че са изнасяли представления за пълнолетни.

„За да сбъднем и най-смелите ви фантазии и желания сме поканили не две, а три Драг Кралици“, пишат организаторите на шоуто.

Плакатът потресе хиляди потребители в социалните мрежи. 

Според непотвърдена информация процедурата е преминала през двама министри на културата - проф. Велислав Минеков от служебното правителство на Румен Радев и Атанас Атанасов от кабинета "Петков".

"Защо това нещо се финансира от Национален фонд "Култура"? Какво общо има това с мисията на фонда и утвърждаването на българската култура и духовност? И не е само този "проект". Знам и други подобни. Знам и за читави проекти, които са отхвърлени. Според мен става въпрос за корупция. Би ми било интересно да чуя какво мислят бившите министри Атанас Атанасов, Велислав Минеков и ръководството на фонда. А след изборите ще разберем, какво мислят и държавните финансови ревизори", гневи се Тома Биков от ГЕРБ.

"Аз се чудя защо приятели от културата чупят пръсти, че няма пари за тях от Националния фонд Култура, а те отишли парите да спонсорираме Пиня Ла Путана, което не искате да ви го превеждам от испански, но си личи по картинките. От Наско и Минеков - толкова. Ако не ви хареса шоуто с вибратори и камшици - хапнете си насекоми и отидете другата неделя да им пуснете", пише анализаторът и режисьор Виктор Димчев.

Не е ясна сумата, която е отпусната за това трансшоу, но преди време, Министерството на културата с подпис на проф. Минеков отпусна 10 хил.лева за изложбата "Другите българки" -  на трансмъже. (ВИЖТЕ ТУК)

 
 
 

 


В категории: Животът


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
37
Коментара по темата
37.
hghgh
28.03.2023 20:45:24
0
3
Лапайте хуища и мутрейте, че сте модерни,, русофобите...И тва ли ви го докараха руснаците или май някой друг...Промити мозъци, нещастници...
36.
Hm...
27.03.2023 11:02:45
0
3
В лявата половина на снимката не е ли Диона?
35.
Голата истина
27.03.2023 10:17:41
3
6
Не е корупция! Всичко си е съвсем в реда на нещата. Когато си дадохме дирниците под наем на евролиберсстите да сме мислили.
Сега ще ни боцкат от зад и ще пеем одата на радостта - европейския химн. Да ни е честито!
34.
Oня
27.03.2023 10:12:05
2
7
На тези спектакли разрешават ли онаниране.?
33.
Въй
27.03.2023 09:47:15
6
5
Специални благодарности на Румен Радев и Кирил Петков за щедрото финансиране на подобни мероприятия.
ППДБЛГ+ с Вас сме, господин Президент!
32.
до 31
27.03.2023 09:03:33
4
11
Ще гласуваме за майка ти, щото е много дашна!
31.
888
27.03.2023 08:46:10
47
11
Гласувайте за Възраждане това е най силната опозиция за да разкараме американските копелета от страната ни
30.
Бургазлия
27.03.2023 06:45:15
4
15
Ами какво друго сте очаквали от кОлтурния министър (хвърляча на домати по паметници на културата), Веско МИНЕТкоф?
Фатмака го назначи в две служебни правителства. Напълни си гушката, дори се точи и за о. Кирик в Созопол. Бардак ли иска да го прави, незнам!
29.
XX
27.03.2023 03:25:47
3
12
Горе вляво съм аз, ХХ-ристинка, скрита лимонка травестит. Такива ценности обичам. Харесвам дълги краставици, корави банани и анални вибратори. Горе вдясно е Салито, долу вдясно е Пеньо травестита от Кумлука.
28.
Либералните клишарчета пак неподготвени
27.03.2023 03:19:11
3
8
Когато нашите заслужили артисти разправяха на съдиите да се занимават с нещо по съществено,а не с техните дупетии,в "
напредналата Америка хомосексуализма се считаше за психично заболяване.Това,че едни глобални жидове решиха да преместят комунизъмъ и отвъд Океана не означава,че нещо се е променило,защото комунизъмъ винаги е вървял срещу християнството и семейните ценности,затова обратните и ислямистите са им първи дружки.Откъде толкова акъл в либералните тикви,за да го проумеят?
27.
Вяра!
27.03.2023 00:41:24
2
10
Човек, който е православен християнин не ще се поблазни. В Русия се молят по улиците християни, тук се молим за Украйна, а събираме пари и дрехи с етикети за Сирия и Турция за робството и дума да не става. Хората трябва да помнят и знаят, че на нашите земи нямаше транссексуални шоута спонсорирани от правителството. ПП и Петков са от друг свят. Едва ли някога ще са на страната на България. Защо цената на продуктите са високи, а входа пише 5 лв? За да има мноооого хора желаещи и още да искат... Добре заучени техники и мълчание като не искат да отговорят. На изборите ще стане както винаги. Щом ще е ясно какво ще е и ще има камери: Нека от тв екипите влязат преди включването на определените камери, за да няма подмяна на бюлетините и сменени списъци с мъртви души, които са гласували... България е в ръцете на НАТО , който плаща той поръчва музиката. Не се чудете какво от къде и защо се случва. Всеки има право да мисли каквото иска. За мен култура беше едно време от училище на кино на филми за обяснение да се пазим от земетресения или наркоманията като порок или театър за хора които трябва да се справят със живота без значение до къде са я докарали. Ставаш и се стягаш с още по- голяма сила. Няма невъзможни неща! Не е от психологията. Вярваш ли в истински важните неща, не ти трябва братство или пастор или папа. Трябва ти храм и свещенника, за да слушаш истината. Който иска да говори друго. Хората се обръщат към Христа, когато ударят дъното. Някои и тогава не успяват да се отправят към правия път. Като бях дете нямаше мъже с рокли. Имаше един канал без убийства , насилие и лъжи нямаше. Децата бяха деца. Сега няма пубери... Вече са от ранна възраст големи и с маникюри и с прически, боя за коса момчета момичета подстрижки , изправяне на косите, пиърсинг и с пентаграм на врата. Видях момиче с каишка да я разхождат в града ми. Мислите ли какво изпитах? Милото дете не знае на къде е тръгнала. Няма кой да и каже защо не трябва и до какво води. Всеки, който каквото иска за забавление да прави ... Е , да ама , НЕ! То за това из цял свят толкова лицемерие и в един момент влиза някой и разстрелва учители деца и правят атентати от малките страни. Защото някой не е добре и не може да живее така. Тук нямаше такива неща. Видях с очите си дете под 18г да се забавлява на игри за проституция , пласиране на дрога и донорство... Преди нямаше такива неща.
Дете искаше не по- голямо от 10годишно списание +18 на супер герои с кръв и т.н. Баща му беше готов да го купи. Казах му че е за над 18г... Осъзна се и каза, че не се продава...
Даже в детските игрални филми майките на Красавицата и звяра болни от туберкулоза. Децата плачат и излизат... Смърта е част от живота, но не е била в спомените ми в на Дисни от едно време. Любовта може и да движи света, но към хората и към Бог. Звяра беше просто прокълнат от старица за лошо отношение и това че се влюби го преобрази и Бел беше с баща който щяха в лудница да го вкарят. Ма то и сега е така. Здрав човек го мятат на такива лекарства, ако си жена за спиране на кърма:::
Вижте какво пише...до какво водят лекарствата. Никой не ти казва, че из цял свят за забранени и във Франция доктори са подали жалба, за да ги забранят , че са вредни. Водят до същото... Не ги пийте!
Ако сте пили - странични ефекти и забрана да не ги пиете...или ако не сте може да води до такива болести... Мерси!
От 30 г с лекарства против грип и простуда ни лекиват, но ни убиват. Забранени са в цяла Европа и тук трябва да ги спрат... В Нова тв казаха на 12...13.03 тази година. Уж сме християни, ние на Мериам се молим: за Украйна и Сирия?
Мюфтията говори за неговия Бог в БНТ... Кой да пази България? България има кой да я пази!
Хората които носят вярата в света троица ще знаят за какво говоря.
Да нямаш други богове освен мене!
Бог е един и не ни води към война. Дано Бог ни пази от хора с чужди интереси. Ние сме българи! Който се чувства такъв, живее тук трябва да е с български имена. Няма как да се раждат турци в България? Все едно в Америка да кажеш тук съм и ще съм българин. Гражданство имаш ли? Детето ще е с фамилия като тук. Няма български имена. Ако е Милена Иванова- Милена Иван, както и Нина Добрев !!!
Нека някой да се върне от Америка и да каже след две поколения как се казва. Моля, за да видите как се размиват имената! Там имат националност. Ние целия свят сме едно. Провинция и третия свят за кукловодите. Еврото не е наша валута. Лев! Цял живот е бил и трябва да си остане. Тръгнахме към Евро съюза, към НАТО. Защо ни е? Какво нямахме? Фабрики, Ел централи, животновъдство, растениевъдство, политика, съдебна система?
Напротив! Сега ги нямаме!
Който има пари не вижда хората, а който няма рептае. Аз явно не съм нито от едните нито от другите.
Когато фактите говорят... Всички мълчат.
Който оспори да види в новините предали се Украинци как са живи и здрави и не ги убиват. Ушат цигари. Няма омраза в Братята. Русия не иска война. Ако тръгнат към имота ти и са до оградата ТИ няма ли да се защитиш?
Хората търсят под вола теле.
Всеки имал щастието да се развие и образова трябва да помага, защото това е да си силен и голям човек. Малкия човек мачка, за да изплува. Тези хора могат да са продуктивни, но когато вървят не към парите и новите технологии. Виждате че лекарствата, ако лекуваха нямаше да имат странични ефекти. Природата, която убиваме е нашето лекарство, вярата и добрината. Забравете кой какво ви говори! Чуйте гласът на сърцето ви! Който е добър по сърце ще се спаси.
Само искрен и съкрушен човек от своите грехове ще намери пътя. В нашите земи са убивали християни, защото не са воювали, а са се молели. Щом ги е страх от Бог, значи е по-силен от тях. Съхранили сме се през вековете. Всеки, който реши и да е друга вяра може да захвърли всичко и да се спаси. Хората сме хора и носим вярата в себе си. Щом имаме всичко в нас и добро и лошо ние избираме към кое да се обърнем. Кой искаш да си? Да съдиш, да мразиш, да умираш от телесни болки от убиване на душата ти ИЛИ да вярваш , да се молиш дори за грешниците, за теб самия и да помагаш на хората, които нямат възможност. През вековете сме били гостоприемни. Забравете това което пиша, ако сте далече от това, но ако ви трябва малко, може това да е достатъчно да се замислите. Българите сме били на 3 морета. Кой кой, какъв бил? Сите сме българи! В кръвта ни тече една кръв. Как може да се борите за автономност и да искате ваша история? Изтрийте прадедите си, тогава. Вас също няма да ви има. Живяли сме в една страна и сме славяни. Това е път по който вървите не защото искате, ДИКТУВАТ ВИ ГО!
Вижте Библията! Има светии от цял свят! Християнството е била първата призната религия в Рим! Сега са католици , а из цял свят се казва да не се вижда кръста под дрехите ви. Кое е дискриминация и етническа омраза? Разпродават се църковни свещници и се затварят из цял свят православни храмове. Защо ли? Протестантите не приемат лика на светии, Божията майка и Исус Христос на икони. Католиците казват да не се молим на икони, заради втората заповед... Това е изображение. Като спомен и начини на образа на свети хора. Статуите са кумири и различните божества от гръцката митология. Така, че ние сме християни!
Единствения към който в християнството можеш да реагираш и да спориш и да защитиш вярата си е Богохулник и Ерес!
Хората в Русия на кой правят нещо сега? Цял свят ги наказва, за какво? Тук молят за обежище и са бежанци. Отказват им. Защо? Сирийци Украинци ... На времето Евреи , Арменци... Всички спасяваме... Сега помните ли? Руско- Турска освободителна война!
Българите сме били под византийско - (Гръцко) и Турско робство!
Научете история от предаванията на СКАТ!
Чистокръвен англичанин интервюира и се запознава с нашата история и я води като предавания за историята вярата и постиженията на Българите. Защото са принуждавали поробителите ни с убийство на вярващи, които се молят на Бог да ги спаси и избави от робството, да предават вярата си майки и деца. Да запазят живота си. Питайте хората в Чепеларе!
Ние нямаме сили да го правим, ще бъдем нетолерантни или какво? Нямам нищо напротив да има хора Българи живяли, родени и говорещи на български в управниците, но това да ни планират и ръководят страни, които никога няма да разберат какво е да си БЪЛГАРИН.
НЕ ГО РАЗБИРАМ?!?!
НИЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СМЕ ЖИВЯЛИ В МИР С ТУРЦИ И ЦИГАНИТЕ НЕ БЯХА И НЕ СЕ СМЯТАХА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ НАС. СЕГА ИДВАТ ПРАВЯТ ПИШНИ СВАТБИ ... НИЕ ПО ЕДНО ДЕТЕ, ЧЕ ПАРИ НЯМА. СВАТБА, АКО ИМА ПАРИ, АКО НЕ СЕ РАЗДЕЛИМ...
УВАЖАВАМ ВСЕКИ ЕТНОС, НО ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА НЕ МИ ХАРЕСВА! НЯМА НУЖДА ГЛАВАТА НА ТУРСКАТА ЦЪРКВА ДА СЕ МОЛИ ЗА България. Все едно папата са се моли за Русия!
Ама искам да го видя това!
Някой от запада да каже, че не трябва да има война и Украйна да спре. Русия казва предайте се. Показва живи и здрави хора. Къде са в Украйна руските пленници? Искам да видя как ги пленяват и как се грижат за тях.
Знам как са, но има хора, които няма да издържат, ако им кажа. Хора, които не признават братята си и вярата. Не спират бой, а кладът огън и палят съчки в огъня. Отвън и отвътре са противниците на мира. Мир е като кажеш да спрем боя. Да искаш уръжия е война! Да даваш уръжия е война.
В християнството не се молиш за сила, а за прошка! Сила и власт трябва на човек да прави лоши неща. Като си осъзнаваш грешките и са каеш, молиш се на за хората, които не знаят какво правят ти вече си това което трябва да си.
Господи прости на хората, защото те не знаят какво правят. Ти знаеш всичко. Помилвай грешните и помогни на хората, които са потърпевши от това, което се случва. Господи помилуй!
26.
Ххх
27.03.2023 00:37:31
11
8
продължавайте да гласувате за бате бойко и промяната ;) Явно точно това искате заслужавате си го !
25.
Vangel
27.03.2023 00:11:40
1
8
Само за ценители
24.
Гамерата
26.03.2023 23:51:48
8
4
дайте културния гаид на тези и подобни спектакли следя с небивал интерес на който не му харесват да си стой заключен в тях с портрета на путин ленин сталин
23.
*********
26.03.2023 23:43:35
2
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
22.
cadilac
26.03.2023 23:40:15
20
8
Америка са толкова напред и наясно кое движи напред света и човешката психика и нужди че ..целия мозъчен тръст е работил и изследвал това ..предлагат го на света живейте добре и не се криите какви сте колко сте бъдете креативни освободени ..а не бити от някакви долни милиционери който и на тях им се лапа скрито .?!!!
21.
обратен cadilac
26.03.2023 23:30:39
9
16
Блаженни Времана Дойдоха най после сме в лоното на Европа и всички педерасти са горди граждани на ншата скъпа държава. Ако бяхме още с идиотската кочина россия това нямаше да се случи!
...и спете спокойно деца комунизма си отиде !!!! Травесрите са тук!!!!!
20.
cadilac
26.03.2023 23:20:27
11
12
Блаженни Времана Дойдоха най после сме в лоното на Европа ...най после скъсахме с идиотската кочина россия и ще я приключат скоро ..дишам спокойно ...и спете спокойно деца комунизма си отиде !!!!
19.
кочо
26.03.2023 23:13:54
4
6
слагам си високия ток на платформа мрежата и панталона с ръб и отивам с ентосиазъм на шоуто .
18.
сако
26.03.2023 23:09:56
18
8
кефи много определено е доста ефектно и носи възбуда браво дано повече такива постановки за всякаква публика Най после нещо различно от комерса
17.
bai kosta
26.03.2023 23:05:19
10
9
България е богата страна, с благоденстващо население и може да си го позволи.А това шоу е израз на демократични евро-атлантически ценности.
16.
Поморие
26.03.2023 22:51:05
4
5
Търся си транс приятелка
15.
Поморие
26.03.2023 22:43:47
8
11
Красота .транс вече са по секси и от тунингованите златотърсачки простовати кифли
14.
Тодоров
26.03.2023 22:05:00
14
19
Да благодарим на ГЕРП за поредната измислена новина.
13.
До 888
26.03.2023 22:01:25
13
11
и защо те?
Те са ваксинирани антиваксъри!
Държат си парите в Евро, а са срещу Еврото!
Може да са транс, а да са срещу тях!
Даже съм сигурен!
Заради тях ще умрем от глад, ако ни изкарат от ЕС и ни нахакат към въшливите рашки.
Видяхте ли клипа от падането на дрона в рашия?
Пълна мизерия!
12.
ХХ
26.03.2023 22:01:21
11
18
До 1

И'зроди СТЕ тези дето гласувате за европейските ценности.
11.
ХХ
26.03.2023 21:59:03
10
3
Няма лошо. 90% гласуват за европейски ценности!
10.
Иван
26.03.2023 21:59:01
7
4
Защо още в заглавието не пишете кой се е изходил по темата че да не отварям статията
9.
razbivacha na tesni gazove
26.03.2023 21:58:45
10
27
Тия траверси всички до един са на украинска страна, както всички извратеняци в Европа и те ненавиждат Путин, защото в Русия не им дават да виреят!
Лош Путин, лош, не дава на тия изчадия да виреят както го правят в САЩ, Германия, Англия, а отскоро и в България.
8.
888
26.03.2023 21:42:37
21
32
Гласувайте за възраждане те ще са най добрата позиция за да скършим тея американски продажници
7.
Атанас
26.03.2023 21:34:48
2
10
Но се чудя дали вота на жените важи дали мъже може да лапат ч*рки, стува ми се че има конфликт на интереси!
6.
АТАНАС
26.03.2023 21:29:55
10
33
Искате демокрация ето ви демокрация, не се оплаквайте.
5.
Тъй де тъй
26.03.2023 21:26:19
12
29
2-ри,ма нали Простите П.тки от Харвард щяха да променят точно тази шуробаджанащина,а в крайна сметка същата педращина само,че дипломирана.
4.
Бат Танас
26.03.2023 21:21:24
4
35
Пе`eраси , сър...
3.
WTF
26.03.2023 21:14:34
7
38
Отвратително!
Трябва да се изобличат отговорните и да бъдат наказани. То бива либералност, ама това прекрачва всяка граница!
2.
Един бивш премиер
26.03.2023 21:12:03
10
39
Возеше "Бистришките тигри" с Фалкона насам-натам
1.
!
26.03.2023 21:09:56
4
40
Просто Изроди!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори