×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Глория щяла да умре при раждането на Симона


26 Март 2023, Неделя, 17:31 ч.
Автор: Флагман

Раждането беше тежко, едва не умрях. Лекарите отново ме сложиха на системи и след девет часа жестоки болки един от тях буквално седна на корема ми, за да излезе бебето, разказа тя

До болка откровен разказ на Глория е част от предстоящата книга „Гладната революция на д-р Емилова“, която включва 25 истории на нейни пациенти. Всички те са променили живота си и са дали шанс на себе си и на таланта си да се развива.

„…Бях само на 23, когато забременях. Двамата с бащата на дъщеря ми се обичахме много, но бяхме млади и… неподготвени. Бях неподготвена и за шеметната бързина, с която се развиваше кариерата ми. Валяха покани за участие отвсякъде, често имах по две изяви на ден. Не ги отказвах. Толкова съм мечтала да пея на сцена, че се мобилизирах, ставах и излизах, въпреки че в началото на бременността често ми прилошаваше. По време на бременността качих 25 килограма от безконтролно ядене, но бях млада, и хората ме харесваха, залите бяха пълни.

…Раждането беше тежко, едва не умрях. Лекарите отново ме сложиха на системи и след девет часа жестоки болки един от тях буквално седна на корема ми, за да излезе бебето. Дъщеря ми се роди жива и здрава, но от преживяванията по време на бременността и от тежкото раждане изпаднах в следродилна депресия. За нея допринасяха и 25-те килограма, които качих и които хич не искаха да си отиват след раждането. Плачех често, изпадах в безпричинна тъга и отчаяние, гледах с часове в една точка, нямах желание и енергия за нищо. Започнах да сънувам кошмари и когато мъжът ми се опитваше да ме успокои, виках: „Не искам да пея, не искам сцена, не искам да виждам хора!“

Когато Симона, дъщеря ми, стана на годинка, се опитах да се върна на сцената и да съчетавам майчинството с кариерата. Но не се чувствах добре, виждах неодобрението в очите на част от хората към мен. А може би аз излъчвах вина, че не съм в добра форма, че съм пълна, че не съм онази, която са свикнали да виждат. Всичко това правеше завръщането още по-трудно.

Липсата на енергия и постоянният стрес се отразяваха и на майчинството. Беше тежък, ужасен период. Молех се на Бог да ми помогне, аз съм вярваща. Но не исках да се оставям на случайността и търсех начини да изляза от кризата. И тогава случайно, а всъщност съвсем закономерно, ми попадна книгата на Лидия Ковачева „Гладът – приятел и лекарство.“ Направи ми силно впечатление изповедта на д-р Емилова в тази книга, нейната лична история с глада и това, което е постигнала. Тя казва там, че с гладуване се лекува и депресията, която съпътства хората със здравословни проблеми и наднормено тегло. Звучеше ми наистина странно и невероятно, но бях готова да опитам всичко, за да се чувствам добре.

За първи път отидох при д-р Емилова през 1998 г. Пристигнах във Варна много смачкана, бях болна от грип. Влязох в клиниката с моите тревоги за малкото дете, което оставих в София на грижите на майка ми, с моите 39 градуса температура и 25 наднормени килограми и с една торбичка лекарства, сред които транквиланти, които носех навсякъде със себе си. Тогава клиниката се наричаше Център за лечение с плодове. Започнах да гладувам на плодове. И на втория ден д-р Емилова ми показа защо се нарича така Центърът, изхвърляйки торбичката в кошчето, включително и антибиотика. „Но аз ще умра“ ѝ казах изумена.

„Спокойно, човек не умира толкова лесно“, засмя се тя. И добави: „Послушай ме, следвай съветите ми и повярвай в този метод, всеки ден ще се чувстваш все по-добре.“ Така и стана. Бях добра ученичка, попивах думите ѝ и напътствията на лекарите и още на втория ден се чувствах по-добре. Но и енергията на хората там, които лекуват доста тежки заболявания, общият дух на оптимизъм и добросърдечност, енергията на морето, което обожавам, дългите разходки на чист въздух и слънце си казаха думата. Ходех на всички лекции и на всички спортни занимания – йога, каланетика, пилатес, сутрешна гимнастика. На десетия ден ми идваше да полетя, чувствах се прекрасно, бях свалила повече от 10 кг! Тялото ми само е чакало да му „подам ръка“ – да му предложа начин, който ще го освободи от токсините и натрупаните мазнини.

Останах цял месец – 20 дни на плодове и 10 дни захранване. Чувствах се преродена. Когато се върнах, записах албум с 12 песни, които нарекох „12 диаманта“, със замах и лекота. Този изстрадан албум се оказа златен по продажби! Върху всяка от песните работих много, така както се шлифоват необработени диаманти, с търпение и визия за това, което исках да постигна. Това първо съдбовно гладуване сякаш ми даде криле. Имам 150 авторски песни, много от тях се радват на популярност и днес.

Още при първото гладуване почувствах със сърцето и с душата си, че плодовият режим е моят метод. Гледах и слушах хората там, някои коментираха, че след като се върнат вкъщи, не могат да спазват никакъв режим и килограмите им се връщат, а с тях и оплакванията. Дадох си дума, че при мен няма да е така. Аз съм много дисциплинирана, инат истински, когато искам нещо, го постигам. Исках да съм здрава, да изглеждам и да се чувствам добре. И затова вече повече от 20 години, правя вкъщи и къси гладувания – всеки понеделник до вторник на обед съм само на чай и плодове. Веднъж или два пъти годишно правя дълго гладуване – 10 или 15 дни, колкото ми подсказва тялото. Не се насилвам. Два пъти годишно ходя в клиниката, веднъж правя пълни изследвания. Храня се предимно със зеленчуци, но веднъж седмично ям риба или пиле, телешко понякога. Сутрин съм само на плодове, смутита, кафе и чай. Първото ми хранене е след 14 часа. Не мога да кажа, че съм вегетарианка или веган. Но ето, вече толкова години съм съхранила формата си – 55 кг при ръст 171.

Изписаха се какви ли не глупости за мен в жълтата преса – че съм се оперирала, за да ми извадят ребро и да изглежда талията ми по-тънка, че са ми удължавали краката и т.н. Не им обръщам внимание. Режимът и дисциплината, която спазвам, са моите пластични хирурзи. Всъщност гладуването е най-добрият пластичен хирург!“




4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
Лош
27.03.2023 20:36:55
1
1
Абе я стига всички до една сте тъпи скапани кучки и си умирате да ви разпарят задниците!
3.
Ти да видиш
27.03.2023 08:07:22
3
3
Само тя е ходила да ражда,брей.Колко жени им се разпарят задниците докато родят,ама нищо не казват....
Дрисла :-))
2.
зрител
27.03.2023 06:15:11
1
3
Ако това е истина, което е споделила Глория, за мен е много тъпа. Божеее, тя има сто пластични операции. Вижте снимките и сега и преди, разликата е огромна.
1.
Мери
26.03.2023 21:50:38
2
4
Чуди се какво да напише за да е интересна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори